GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια τρύπα στο νερό...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/    Ανεβηκαν στην εξουσια με υποσχεσεις και ωραια λογια, και στρογγυλοκαθησαν και εφαγαν και ...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/  
Ανεβηκαν στην εξουσια με υποσχεσεις και ωραια λογια, και στρογγυλοκαθησαν και εφαγαν και ηπιαν και πηγαν και διακοπες, και ενω ειχαν σχεδιο οπως ελεγαν, αλλο απο αυτο που υποσχεθηκαν τελικα, και τι καταφεραν;
Μονο τους ενδιαφερον να ριξουν ολα τα βαρη στους μισθωτους και τους συνταξιουχους, να κοψουν επιδοματα και μισθους, να καταργησουν οτι δικαιωματα ειχαν απομεινει....και τι καταφεραν;
Την πληρη διαλυση του κρατους, που ετσι κι αλλοιως μισοδιαλυμενο ηταν απο την προηγουμενη κυβερνηση, φευγουν αρον-αρον οι πιο εμπειροι υπαλληλοι του...
 δημοσιου απο παντου.
Διαλυσαν το εκπαιδευτικο συστημα, το συστημα υγειας, τις εφοριες (σημερα δημοσιευει το"Θεμα"επιστολη των εργαζομενων εκει) διαλυσαν την αγορα, οι ανεργοι αυξανονται δουλειες δεν υπαρχουν.
Πατασουν και ξαναπατασουν την φοροδιαφυγη αλλα αυτη η ατιμη αρνειται να παταχθει, και πως να παταχθει οταν ολες οι διαταξεις εχουν χιλιαδες παραθυρα να μπαινοβγαινει ο καθε φοροκλεφτης;
Η σκεψη και η μονη τους διεξοδος ειναι το πορτοφολι το δικο μας, αυξησεις παντου, πληθωρισμος ρεκορ,και τι καταφεραν;
Εκαναν εναν ανασχηματισμο, αυτο καταφεραν, και θα τρωγονται οι νεοι διορισθεντες υπουργοι και υφιπουργοι για τα καθηκοντα τους επι μηνες και οταν καταφερουν να τα βρουν μεταξυ τους τοτε ισως κανει αλλον ενα ανασχηματισμο.
Στο μεταξυ ολα πανε κατα διαολου, οικονομια, αγορα, τιμες, ανεργια, το πολυπαθο ΕΣΥ περιμενει γαζες, οι μεταναστες παρελαυνουν στα πεζοδρομια της πολης, η παρανομη πωλητες κανουν βολτες στους δρομους, τις καφετεριες, τις παραλιες.
Και τι καταφεραν;
Ουτε αυτο το αισχρο σχεδιο που τελικα ειχαν δεν καταφεραν να βγαλουν εις περας, προσπαθουν μεν σκληρα αλλα φοβουνται κιολας οτι περισσοτερα μετρα θα ξεσηκωσουν τον κοσμο και ισως χασουν το πενιχρο τους εισοδημα (6.000)
Εξ'αλλου οσο και τιμιοι αν φαινονται δεν υπαρχει περιπτωση καποιος η καποιοι θα θελησουν να επωφεληθοουν και να το χωσουν το χερι στο ταμειο, οποτε λενε μαλλον υπομονη και οπου βγαλει.
Δυστυχως και μετα λυπης μου διαπιστωνω οτι αναξιοι ειναι και αυτοι οπως και οι προηγουμενοι, κολλημενοι με το κομμα αντι να ενδιαφερθουν για την χωρα, και οι καλες ταχα μου προθεσεις δεν αρκουν για να πετυχουν οτιδηποτε.
Και επειδη συνηθως το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι μην κατηγορειτε τους κατωτερους για την ανικανοτητα,γιατι αυτο που θα καταφερετε θα ειναι το ιδιο που καταφεραν και εκεινοι.
Μια τρυπα στο νερο.

10 σχόλια

  1. ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΟΥΝ.

    " Αρχηπλιατσικολογο σε πανελλαδικο επιπεδο. Ορισε τον Παμπουκη….

    Οτι εκανε το πασοκ το 80 με τον οργανισμο ανασυγκροτησης επιχειρησεων που μοιραζε επιχειρησεις σε ημετερους εντος ελλαδικου χωρου σημερα καλειτε ο παμπουκης να κανει την μοιρασια των ελληνικων επιχειρησεων/δημοσιων ιδιωτικων σε οποια μορφη σε παγκοσμιο επιπεδο …

    Αποκαλώντας τους ξενους αγοραστες σε επενδυτες….
    μια ταινια σε επαναληψη λοιπον…!!!

    “………Στόχος μας είναι να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα.
    Είμαστε πληρωμένοι καραγκιόζηδες….”
    επί το ορθότερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό τον απίθανο τύπο που ενώ όλοι τον αποκαλούσαν “το παιδί”, κατέληξε σε Γιωργάκης και σήμερα αφού τα μμε τον αποκαλούν “Γιώργο”, τέσσερα πράγματα μπορούν να συμβαίνουν:

    1. Δεν έχει νιονιό. Δεν νογάει. Δεν καταλαβαίνει δηλαδή. Δεν αντιλαμβάνεται που οδηγεί το κράτος και τους πολίτες.

    2. Κάποτε είχε μυαλό, αλλά του έκαναν λοβοτομή. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι ενώ μας έχει οδηγήσει στην απόλυτη απαξίωση (διαβάσατε το άρθρο του φίλου μου του Επώνυμου) και όλοι οι Έλληνες τον βρίζουν από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, αυτός συνέχεια χαζογελάει.

    3. Είναι κατευθυνόμενος, δεν ξέρω από που, αλλά είναι. Πως αλλιώς να εξηγήσω ότι κάνει υπουργικό και διαβάζει λόγους που άλλοι του έχουν γράψει και αυτός δεν καταλαβαίνει. Ένας πρωθυπουργός θα είχε κάποιες σημειώσεις με τα θέματα που θα είχε να αναπτύξει και να δώσει οδηγίες και θα μίλαγε από στήθους σε ελεύθερο λόγο, όπως κάνουν και κάναμε όλοι όσοι έτυχε να έχουμε θέση ευθύνης και είχαμε προισταμένους. Αν όταν ήμουν ενεργός βρισκόμουν σε κάποια διοικητική συγκέντρωση όπου πχ ο Μέραρχος θα διάβαζε λόγο, όλοι οι από κάτω θα λέγαμε “χέσε μέσα”. Δεν μου έτυχε.

    4. Συνδιασμό των παραπάνω.

    Στόχος της κυβέρνησης είναι η “μεσογειακή διατροφή”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα Χαρίλαε,
    περίπου 1,5 ώρες προσπαθώ νά
    γράψω.
    Δές λίιιιγο πιό παρελθοντολογικά.
    ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.
    Άντε γιατί πολύ κρυφτήκαμε....
    Ποιός διόριζε όταν σάν Κυβερνοτόσκυλο
    καί κομματόσκυλο συγχρόνως αγόραζε
    ψηφαλάκια?
    ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ -ξεπέρασαν τούς δεξιούς-
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ?
    Καί 80% τού πληθυσμού?
    Έλα μή συγχήζεσαι,θά τό προσπεράσεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά είναι απλό κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να μας βγάλει απο αυτή την κατάσταση διότη υπαίτιος είναι ο ίδιος ο Σατανάς και η μανία του να υποδουλώσει τους λαούς ας προσευχηθούμε λοιπον όλοι μας να μην επιτρέψει ο Θεός να κρατήσει για πολύ αυτή η δοκιμασία της χώρας αλλα και του κόσμου ολόκληρου. Δυστυχώς αν δε το έχετε καταλάβει ζούμε τα αίσχατα χρόνια του Αντιχρίστου ο οποίος αφού προκάλεσε την κρίση θα μας βγάλει απο αυτήν με μια μικρή θυσία απο τον καθένα μας και πιστέψτε με όλοι μας και εγώ που σας μιλάω θα τρέξουμε να σφραγιστούμε να ξεπουλήσουμε την ψυχή μας για να ζήσουμε εγώ όμως λέω καλύτερα να πεθάνουμε παρά να σκύψουμε το κεφάλι. Αδέρφια κανένα κόμμα δε μπορεί να δώσει λύση ελπίζω η Παναγιά μας να μεσητεύση να μη κρατήσει πολύ το κακό...μην απελπίζεστε το καλό στο τέλος πάντα νικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟ........ΚΑΛΟ...ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ...ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ..Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ,,ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ+ΝΔ=5% στις εκλογες.και-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανασταση δεν συγχιζομε,δεν υπηρξα ποτε οπαδος καποιου κομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει Χάρη.
    Παρέβλεψα.Μπερδεύτηκα μέ κάτι άλλα
    πού έγραψες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν χρειάζεται να το βασανίζουμε πολύ.
    Ο Παπανδρέου είναι κλασσική περίπτωση τουρίστα.
    Θέλει και να είναι πρωθυπουργός και να απολαμβάνει την τεμπελιά και την ανεμελιά που είχε.
    Μεγάλε δεν σου είπανε ότι η δόξα έχει και το τιμημά της που είναι κούραση στεναχώριες ευθύνες προβλήματα και πολύ πολύ δουλειά.
    Από που να τα μάθεις όμως σάμπως δούλεψε ποτέ σου.
    Ολα τα βρήκες εύκολα.
    Ο ανθρωπος είναι κλασσική περίπτωση β κλάσης σεμιναριατζή.
    Ολο γραφικότητες και καραγκιοζιλίκια.
    Για να κάνει τα μπάνια του, το ποδήλατο, και το κανό του, μεταφέρει την κυβέρνηση μια στο Καστελόριζο, μια στον Πόρο, μια στην Πάρο, μια στην Θεσσαλονίκη.
    Τι να περιμένεις από κάποιον που δεν μπορεί ούτε για μια τετραετία να αποχωριστεί την τεμπελιά προς χάρη της τιμής που του έκαναν οι πολίτες να τον χρήσουν πρωθυπουργό.
    Καλά τι πληρώνει τόσους συμβούλους και παρασυμβούλους ούτε τα στοιχειώδη δεν του έμαθαα.
    Τι μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον που ανακοίνωσε την κυβέρνηση δύο τα ξημερώματα.
    Η διακυβέρνηση της χώρας ουσιαστικά είναι σε Ραγκούση και λοιπούς.
    Ο Γιώργος θα το ρίξει στα ταξίδια και στην καλοπέραση.
    Προφανώς δεν είναι κακός άνθρωπος αλλά έχει αδυναμία αντίληψης της πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΛΗ ΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΩ.ΩΣ ΕΔΩ.ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση