GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραγγελιά ζεϊμπέκικο‏...

VIDEO: και ένα σόλο ζειμπέκικο για τη Ζωζώκα, που ήταν πράγματι κατάσκοπος του Βενιζέλου...

VIDEO: και ένα σόλο ζειμπέκικο για τη Ζωζώκα,
που ήταν πράγματι κατάσκοπος του Βενιζέλου...

6 σχόλια

  1. Όπως τα λέει η Νταλμάς στο Λυμπερόπουλο έτσι ακριβώς όπως στο βιντεο κρατούσαν το ρυθμό με παλαμάκια οι υπουργοί του Ατατούρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨Αντε και καλή τραπεζητική, παιδεία, να΄χουν να πίνουν να τρων και να τα σπάνε οι γραβάτες όταν λικνίζοντε τα υπουργικά στριγκάκια!

    Ο λογαριασμός με τη ΔΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα μή ξευτηλίζετε τό ζεϊμπέκικο.
    Βυζαντινοί έδιναν στούς σακάτηδες
    στρατιώτες αγροκτήματα στά σύνορα
    μέ τόν όρο νά τά προστατεύουν.
    Χορεύοντας άνευ ισοροπίας ονομάσθηκαν "Ζεϊμπέκηδες".
    Αυτά έμαθα από τή Σμυρνιά γιαγιά+.
    Υπάρχει κάποια σύνδεση μέ τόν
    Διγενή καί τά-σύνορα-μαρμαρένια
    αλώνια.
    Μέχρι εδώ φτάνω,συνέχισε εσύ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστάση κάνε στάση
    να μη βρέξει και μη στάξη
    κι΄ο χορός έχει μιά τάξη
    κι η καρδιά να μη πλαντάξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:06,
    χορεύεις ή έχεις αϋπνίες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την περασμένη Πέμπτη 9-9-2010 η γνωστή Μιλένα Αποστολάκη, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό επαρχιακής πόλης, υπεραμύνθηκε της καλής φήμης των πολιτικών και κατακεραύνωσε όσους ισχυρίζονται ότι «όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι», προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα με τις αρλούμπες και παπαριές με τις οποίες μας φλόμωσε.
    Βέβαια δεν μας το ξεκαθάρισε, αλλά σίγουρα προφανώς εννοούσε ότι αυτή ανήκει στα «χλωρά» που μαζί με τα «ξερά» καίγονται αδίκως και αυτά. Ποιο όμως είναι το κριτήριο για να ανήκεις στα «χλωρά» και όχι στα «ξερά»: Όταν δηλαδή , εν όσο είσαι κυβερνητικό Σημιτικό στέλεχος, η Citroen του άντρα σου πουλάει 20.000, καθώς γράφτηκε, αυτοκίνητα στο κράτος (το οποίο αφιλοκερδώς είσαι ταγμένη να το υπηρετείς) (σε Αστυνομία, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, και όπου αλλού) φροντίζοντας έτσι ώστε το οικογενειακό εισόδημα να ανεβαίνει κατακόρυφα, τότε πού ανήκεις?, στα «χλωρά» της εντιμότητας ή στα «ξερά» της διαπλοκής, όταν μάλιστα λίγα χρόνια μετά έρχεσαι και δηλώνεις στον ΑΝΤ1 97,2: “Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα έχει ανθρώπους που δεν προκαλούν και ακολουθούν μια άλλη στάση ζωής με την συμπεριφορά και την αξιοπρέπεια τους”?????
    Για όποιον δεν ξέρει, όταν την πρωτοβλέπεις έχεις την αίσθηση ότι είναι μια μοντέρνα γυναίκα με σύγχρονες απόψεις και αντιλήψεις. Όταν ανοίγει όμως το στόμα της εύχεσαι να παρέμενε σιωπηλή και καταλαβαίνεις ότι ο μοντερνισμός της περιορίζεται στην αισθητική του ντυσίματος και μόνο. Το μόνο που κάνει είναι να αναλώνεται στον γνωστό ξύλινο λόγο των περισσοτέρων (για να μη πω όλων μπας και μου ξεφεύγει κανένας) πολιτικών.
    Ουδέποτε την άκουσα να λέει κάτι πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Μηδέν φαντασία, μηδέν πρόταση. Ουδέποτε την άκουσα να κάνει σοβαρή αυτοκριτική για το κόμμα της (πέρα από γενικότητες του στυλ «έχουμε κάνει κι εμείς λάθη»). Οι απόψεις που εκφράζει ξεπερνούν κατά πολύ ακόμη και τον πρώιμο πασοκικό λόγο των Κουτσόγιωργα, Μαρούδα και όλου του γραφικού τότε σιναφιού. Ο λόγος της είναι γεμάτος λαϊκισμό, κενολογίες, αοριστολογίες και παπαρολογίες, μην τυχόν και θιγεί κανένας ψηφοφόρος και χάσουμε την ψήφο του.
    Όλο το Πασόκ και το Πασόκ και το Πασόκ!. Φαίνεται πως από μικρή, όταν παραθέριζε στο χωριό, έμαθε καλά πως «τα πρόβατα βελάζουν σκόπιμα για να ξέρει ο τσοπάνης αν είναι στο μαντρί». Το να βγαίνει στα κανάλια και να μιλάει περί ανέμων και υδάτων δεν θεωρώ ότι είναι στοιχείο που τις δίνει πόντους, μάλλον το αντίθετο.
    Γενικά δίνει την εντύπωση πολιτικού χωρίς βάθος που δεν έχει ποιότητα που να την διαφοροποιεί, κάποιου που πηγαίνει με το ρεύμα, «για να μην χάσει τη γραμμή». Ακριβώς αυτό που ΔΕΝ χρειάζεται ο τόπος.
    Μάλιστα όταν τύχει να εμφανίζεται στα παράθυρα των πρωινάδικων, παρέα με τον άλλο ογκόλιθο της πολιτικής που τον θυμήθηκα τυχαία, την κ. Παπακώστα, δευτερώνει το κακό και σούρχεται να πετάξεις την τηλεόραση απ’ το παράθυρο του 6ου ορόφου!!!
    Είναι όμως και επίμονη στις συζητήσεις της, δίνει την εντύπωση κακιάς γυναίκας, βαρετή και αποκρουστική, αλαζόνας και εμπαθής. Θεωρώ ότι δίπλα της, δεν μπορεί να παραμείνει κανείς, ούτε ένα 24-ωρο (κι΄αν η πόρτα είναι κλειδωμένη, πηδάς από τον 6ο όροφο στο κενό, και ….. σώζεσαι!!!!!!!!!)
    Για ηθοποιός καλή! Για πολιτικός, ένα τεράστιο μηδενικό. Η αποθέωση του τίποτα (μαζί με τους Τσοχατζόπουλο, Αβραμόπουλο, Πιπερόπουλο). Άδικο για την ηλικία.
    Λίαν επικίνδυνο άτομο για την δημόσια ζωή. Σε άλλες εποχές θα εξοστρακίζονταν…
    Από τα ανέκδοτα του ανασχηματισμού, η Κολωνακιώτισσα Μιλένα Αποστολάκη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ανασχηματισμένη ….. Οπισθοδρομική Κομπανία:
    “Βρε ήσουνα ξυπόλητη και μάζευες ραδίκια
    και τώρα που σε πήρα εγώ γυρεύεις σκουλαρίκια”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση