GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους Ρομά...

Αυτά που συμβαίνουν στην Γαλλία θα έπρεπε να απασχολήσουν και την Ελληνική Διοίκηση. Οι Γάλλοι αποφάσισαν -σωστά- ότι οι Ρομά (διάβαζε γύ...

Αυτά που συμβαίνουν στην Γαλλία θα έπρεπε να απασχολήσουν και την Ελληνική Διοίκηση.
Οι Γάλλοι αποφάσισαν -σωστά- ότι οι Ρομά (διάβαζε γύφτοι) τους ενοχλούν με τον τρόπο που σκέπτονται και ενεργούν. Είναι κάτι που δεν είναι συμβατό με την κουλτούρα τους και τις επιθυμίες τους αναφορικά στον τρόπο της ζωής τους.
Και μείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε το πρόβλημα το οποίο είναι περισσότερο σοβαρό λόγω της "υπέρβασης της δημοκρατίας" που επικρατεί στα κεφάλια των πολιτικών μας.
Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι...
 πολλοί πολιτικοί σιχαίνονται -και δικαίως- τους Έλληνες Ρομά. Ζούν με τον τρόπο τους και φέρονται με τον τρόπο τους -παραβατικά δηλαδή.
Η αστυνομία δεν τολμά να τους αγγίξει επειδή αντιστέκονται σθεναρά και επειδή αν κάνουν κάτι και ανοίξει κάποια μύτη θα έχουν να λογοδοτήσουν και θα τους κλείσουν το σπίτι -του αστυνομικού, όχι το τσαντίρι του γύφτου.
Οδηγείστε προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Βενιζέλος και παρατηρείστε στην δεξιά πλευρά του δρόμου τα χάλια. Πιθανό υπάρχουν τα ίδια και αλλού που δεν φαίνονται.
Η ερώτηση είναι: τους χρειαζόμαστε στην ελλάδα - Αν όχι να φύγουν (να πάνε σ΄αυτούς που τους αγαπάνε στην ευρώπη). Αν ναί πρέπει να φροντίσουμε να τους πείσουμε ότι θα πρέπει να φέρονται σαν άνθρωποι - μόνον έτσι μπορούν να γίνουν αποδεκτοί και να συνταχθούν στην ελληνική κοινωνία.
Όσο για τα τσαντήρια στην Αττική οδό προς το αεροδρόμιο καλό είναι μετά από μια προειδοποίηση 5 ημερών να καούν χωρίς άλλες παλινδρομήσεις. Καιρός είναι η ελληνικη κοινωνία να αρχίσει να απαλλάσσεται από όλα εκείνα τα στοιχεία που μειώνουν το επίπεδο της ζωής μας.
Όσοι είναι αντίθετοι στα όσα λέω προφανώς δεν έχουν επίγνωση και συναίσθηση της πραγματικής κατάστασης, ούτε το παιδί τους πάει στο ίδιο σχολείο με το γυφτάκι που από μωρό μαθαίνει και κάνει αυτά που ξέρουν οι γονείς του.
Εκείνοι οι Έλληνες Ρομά που έγιναν "άνθρωποι" έχουν ενταχτεί στην ελληνική κοινωνία, πρόκοψαν και έχουν γίνει απόλυτα αποδεκτοί (π.χ. Μαρινέλλα, Αλεξίου, Βοσκόπουλος, Χατζής, κ.α).
Αναγνώστης

21 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!! ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΠΟΥ ΖΩ, ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήξερα οτι στη Θήβα έχουν πολλούς βΡομά αλλά δεν ήξερα οτι και η αλεξίου ανήκει στη φυλή τους. Νόμιζα οτι κατάγεται εκ μικράς ασίας..anyway που λέμε στην ελλάδα..έχεις απόλυτο δίκιο σύντροφε...Οι βΡομά δεν εντάσσονται εις το δικό μας κοινωνικό σύνολο. Έχουν τα ιδικά των ήθη και έθιμα. Και πολλοί βΡομά στο Γιουνανισταν σήμερα προέρχονται εκ βαλκανίων. έχει γεμίσει ο κόσμος gypsies...καταλαβαίνεις τι εννοώ. Άλλη μία ράτσα ανθρώπων με τους οποίους εμείς οι Ελ, απόγονοι του θεού Απόλλωνος, δεν μπορούμε να συμβιώσουμε είναι οι μωαμεθανοί, ήγουν οι μουσουλμάνοι. οι οποίοι μοιάζουν εις όλα με τους βΡομά, εκτός του θρησκεύματος. Διότι ως γνωστόν τον αγάπη κι' αν τον πλαίνεις το σαπούνι σου χαλάς. Όμως ειλικρινά εδώ δεν μπόρεσαν οι φίλοι μας οι αγγλογαλλοισπανοί να εντάξουν τους βΡομά και τους μουσουλμάνους στις ( γαμώ τις) κοινωνίες τους θα μπορέσουμε ημείς; Είδατε τι πάθανε στα μετρά των Λονδίνων και των Μαδρίτων οι άτυχοι Χριστιανοί; Μαρτύρησαν από τους μουσουλμάνους. Είδατε τι πάθαμε από τους οθωμανούς, με ή χωρίς σύαλο επί 400-500 χρόνια; Μας ξέσκιζαν τα βάρδουλα ημών των ραγιάδων γκιαούρηδων (ήγουν απίστων). Τα ξεχάσαμε όλα αυτά; Ξεχάσαμε το ξέσκισμα των Τούρκων και των Αι-γυφτίων του Ιμπραημέως και του Νάσερ επί των Ελ; Μιά ζωή μας κυνηγάνε τους καψερούς και εμείς τους χτίζουμε τεμένη στο βοτανικό. Και μετά σου λέει του μποτανικού ο μάγκας..Τσάμπα μάγκας. Οι Τουρκαλάδες δεν μας έφτιαξαν ποτές εκκλησίες. Αντίθετα όσες δεν έκαψαν και δεν μετέτρεψαν σε τζαμιά τις άφησαν να ρημάξουν . Μιά βόλτα στη Μικρασία θα σας πείσει. Εμείς γιατί τους φτιάχνουμε Τζαμί; Ποιός τους εκάλεσε όλους αυτούς τους μαυριδερούς βΡομά μουσουλμάνους στο κλεινόν άστυ της Παρθένου Αθηνάς; Ο Κακλαμάνης ο οποίος αρέσκεται εις το οθωμανικόν (δίκαιον) ή ο μυστακοφόρος Γιωργάκης; Κανείς δεν τους εκάλεσε!!!Τότε γιατί δεν τους διώχνουμε εφαρμόζωντας τον νόμο της αριστεράς και της προόδου; ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ. Διατί δεν τους επαναπροωθούμε εις τις εν Ρουμανία σκηνές τους τα αδέλφια του Τόλη τους αλήτες; Και μαζί με δαύτους και τους βΡομαμουσουλμάνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να και κάποιος που τόλμησε να πεί μερικές αλήθειες, μακρυά από κάθε είδους σκοπιμότητες. Και βέβαια ανωνύμως διότι πολύ πιθανόν να δεχθεί πολλαπλές επιθέσεις, λόγω και ίσως έργω, από τους δήθεν ευαίσθητους που όμως δεν θα διστάσουν να εκφράσουν την απέχθειά τους ακόμη και για οικονομικώς ασθενέσθερα από αυτούς άτομα.
    Συμφωνώντας με τον αρθρογράφο, θα σημειώσω ότι όταν η νομαδική αυτή κοινότητα οικειοθελώς διατηρείται στο περιθώριο, τότε η υπόλοιπη κοινωνία δεν έχει καμμία ευθύνη.

    Όλβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...πρόκοψαν και έχουν γίνει απόλυτα αποδεκτοί (π.χ. Μαρινέλλα, Αλεξίου, Βοσκόπουλος, Χατζής, κ.α)."

    Ντροπή σου ρε χαμένε, να μην αναφέρεις ονομαστικά τον μεγάλο Μανώλη Αγγελόπουλο. ΟΥΣΤ

    εδώ ο τέλειος αμανές:
    http://www.guitarsolos.com/videos-manolis-aggelopoulos-teleios-amanes-%5B22Q_gYWpTnQ%5D.cfm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε γελοίε ποιός σου είπε ότι οι Αλεξίου, Μαρινέλα και Βοσκόπουλος είναι Ρομά? Ανόητε, κρετίνε ότι σας έρθει στο μυαλό το γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαλτε του Γυφτους
    στη Βουλη

    Βγαλτε τους Βουλευτες
    στα τσαντιρια

    ετσι θα δουμε καλυτερες μερες


    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ύφος και στύλ το ίδιο με τα χθεσινά :
    http://press-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_4194.html
    και
    http://press-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_7699.html

    Σήμερα , προτείνεις να κάψουμε καναδυό χιλιάδες ψυχές για να ζεσταθεί η επισκεψιμότητα.
    Ξέρεις πως το έλεγαν οι παλιοί δάσκαλοί μας αυτό ; ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
    Είναι οι αναρτήσεις ενός και του ιδίου ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ που με τη κουκούλα του δήθεν "αναγνώστη" εδραιώνει τα όσα φαιδρά το PRESS-GR.blogspot.com ήθελε να δημοσιεύσει.

    Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει.

    PRESS-GR.blogspot.com έχω αρχίσει να ανησυχώ για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά εσύ, εκτός από το ότι είσαι πολλά κιλά μαλάκας, είσαι και επικίνδυνος.
    Δώσε το όνομα και τη διεύθυνση σου ρε γαμημένε ρατσιστή και να δείς ποιανού το τσαντίρι θα καεί.
    Κοτούλα, ε κοτούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλως τους και δαυτους εδω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ Η ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ Η ΕΠΑΙΤΕΣ.
    ΕΙΔΑ ΡΟΜΑ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΜΕΝΟΥς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ (ΛΕΓΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΦΤΟΙ),ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ AΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ (ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ),ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ (ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ),ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΜΠΑΛΑΜΟΥΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ...

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ;

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΡΚΕΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΙΑΝΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καραγκιοζάκο 5:37:00 μ.μ., που είδεν να προτείνεται "να κάψουμε καναδυό χιλιάδες ψυχές"...η μαλακια έχει ορο όσο και αν καλύπτεται από τον αντιρατσισμό της προοδευτικουριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οξω οι βΡΩΜΑριδες, τα σκουπιδια, τα κωλοβακτιριδια, τα σιχαματα. Δεν εχουνε καμια θεση εδω, και οποιος τους υποστηριζει να τον καιτε τον μαλακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εκτός από τους Ρομα, οι Βλάχοι βρωμούν τυρίλα, οι Καραγκούνηδες ιδρωτίλα, οι Σαρακατσάνοι είναι γλυφτρώνια, οι Πόντιοι ηλίθιοι, οι Κρητικοί φορούν μουστάκι για φερετζέ...,οι Μακεδόνες Βούλγαροι, οι Μικρασιάτες Τούρκοι κλπ κλπ...
    Η βλακεία δεν έχει όρια!
    Ρε! Πάτε καλά εδώ μέσα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως κάποιος θέλει να πάει να βρει τον πρωκτικό; Κι αυτός κάτι τέτοιες μαλακίες έγραφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για όλους τους αριστερούληδες ψευτοπροοδευτικάριους εδώ μέσα, που έχουν μάλιστα το θράσος να ειρωνεύονται και να σαρκάζουν όπως ο 27/9 4:37μμ, τα πράγματα έχουν ως εξής: Ποιος είναι ρατσιστής, οι Ρομά ή οι υπόλοιποι Έλληνες; Απάντηση: ΟΙ ΡΟΜΑ δυστυχώς διότι αρνούνται λυσσαλέα να ενταχθούν στην υπόλοιπη κοινωνία. Επιμένουν να κρατούν ζηλόφθονα τον παραβατικό και νομαδικό τρόπο ζωής τους, εκτός βέβαια ελαχίστων εξαιρέσεων όπως ο τραγουδιστής Χατζής που εγώ προσωπικά λατρεύω. Ο τρόπος αυτός του ζειν και εγκαταβιώνειν, τους φέρνει μοιραία σε σύγκρουση με την υπόλοιπη κοινωνία, δημιουργώντας αισθήματα που κυμαίνονται από επιφυλακτικότητα έως αποστροφή. Και δυστυχώς αυτό ξεκινά έναν αέναο φαύλο κύκλο όπου η απόρριψη της κοινωνίας από τους Ρομά, οδηγεί σε απόρριψη των Ρομά από την υπόλοιπη κοινωνία και το ανάπαλιν. Εδώ ανακύπτει το ερώτημα: Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά; Φυσικά και θα μπορούσαν. Οι Ρομά αν ήθελαν μπορούσαν κάλλιστα να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, κάτι που άλλωστε έχει συμβεί σε άλλες χώρες όπου έχουν γίνει μέρος της παράδοσης αυτών των χωρών, όπως η Ουγγαρία με τα περίφημα τσιγγάνικα βιολιά που είναι σήμα κατατεθέν της και η Ισπανία όπου το φλαμένκο εξασκείται κυρίως από αυτούς. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν, πολιτιστικούς συλλόγους που θα κρατούσαν ζωντανή την φλόγα της παράδοσής τους. Αυτοί και μόνο αυτοί μπορούν να σπάσουν τον αέναο φαύλο κύκλο της καχυποψίας ανάμεσά μας. Αλλά για να το καταφέρουν αυτό, ΠΡΕΠΕΙ να ενταχθούν.
    Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητοί μου αριστερούληδες, πέρα και πάνω από κάθε διάθεση δήθεν "ρατσισμού" και "φόβου του διαφορετικού". Και σταματήστε επιτέλους να παθαίνετε ονείρωξη, μόλις ακούτε η διαβάζετε τη λέξη "ανένταχτος".
    Υ.Γ. ΝΑΙ συμφωνώ απολύτως με τον Σαρκοζί στην αντιμετώπιση των εκεί εισαγόμενων Ρομά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ,-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πόσο σιχαμένος μπορείς να είσαι? Καλά μας κάναν τότε και εμάς οι
    Γερμανοί που μας είχαν σε μαύρες λίστες, είμασταν μαυριδεροί και άσχετοι και δεν είχαμε ενταχθεί στις κοινωνίες τους.

    Σίχαμα, λερώνεις τον κόσμο με την παρουσία σου. Αλοίμονο αν είσαι πατέρας ή μητέρα παιδιών, θα τα κολλήσεις χολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 28 Σεπ 8:56 πμ
    Περισσότερη χολέρα από αυτή που περιέχει η διεστραμμένη σας κωλοϊδεολογία, δεν μπορεί να βρει κανείς, όσο και να προσπαθεί. Το κατάλαβες μαρξιστικό απόβρασμα; Οι Γερμανοί ήταν κατακτητές και συμπεριφέρονταν σαν τέτοιοι, βλέποντας όλους τους άλλους λαούς σαν υποδεέστερους. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Αντιθέτως εδώ έχουμε να κάνουμε με μια μερίδα ανθρώπων, που ΔΕΝ ενοχλεί το χρώμα τους, αλλά η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ τους! Η άρνηση ένταξης σε μια κοινωνία έχει το κόστος της. Και το κόστος είναι η αμοιβαία καχυποψία. Αυτό είναι όλο. Και εν πάση περιπτώσει η παραβατική συμπεριφορά δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή, όσο και αν αυτή ικανοποιεί τα δήθεν "επαναστατικά" συμπλέγματα κάποιων ηλιθίων κομπλεξικών σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι μεταξυ τους επικοινωνούν, μαυροι ασπροι κιτρινοι κλπ..οι γυφτοι ειναι στην αποξω διοτι βρωμουνε..μεσα στο σκατο στη μυγα και στο σκουπιδι..Καποτε δωσανε κατι σπιτια στους γιουφτους, και αυτοι βαλανε τα χαλια τους και οτι αλλο πουλαν στο σπιτι και οι ιδιοι συνεχισαν να ζουν τσαντιρατα..
    Βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα βρωμα...Επιτελους βρωμουν τι να κανομε,και οποιο κωλοπαιδο τους χαιδευει να τους βαλει στο σπιτι του..αει στο διαολο, γαμω τη μαλακια που σας δερνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση