GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ...

Από το ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ    Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο υποψήφιος Δήμ...

Από το ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ  
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Παπαθεμελής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο πρωθυπουργός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια, όπως το ομολογεί και με κούφια λόγια όπως διαπιστώνουν οι πολίτες.
Αδίστακτοι κοινοτικοί και «τροϊκοί» ζητούν να απομυζήσουν και την τελευταία ρανίδα του οικονομικού αίματος των Ελλήνων. Στο 30% η ανεργία στη Μακεδονία. Και από την άλλη μιά κυβέρνηση σερνάμενη και «έτοιμη από καιρό» να υποκύψει σε όλους τους εκβιασμούς των ξένων.
Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να εκφράσουν την απόλυτη αντίθεσή τους στις μνημονιακές πολιτικές και θα πράξουν άριστα γιατί αυτό είναι το χρέος τους. Προσοχή, όμως: απευθύνω έκκληση σε όλους να διαδηλώσουν ειρηνικά και να...
 αποφύγουν κάθε πράξη βίας που θα αμαυρώσει το μήνυμα της εξέγερσής τους. Έτσι το μήνυμα θα είναι δυνατό και αργά ή γρήγορα αποτελεσματικό».

4 σχόλια

  1. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ
    ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

    επι δεξιας

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗΣ

    ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΟ 5000
    ΔΙΝΟΥΝ 17.000 ΕΥΡΩ?

    Γιατί τόση διαφθορά??

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??


    ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτην την κατασταση που βρισκομαστε δεν φερνει αποτελεσμα η ειρηνικη διαδηλωση.
    Χρειαζεται στοχευμενη βια, η οποια θα εχει σαν παραληπτη δηλαδη τα συγκεκριμενα Κυβερνητικα προσωπα που εχουν χαραξει τη συγκεκριμενη εγκληματικη πολιτικη, κι οχι αθωους πολιτες.
    Εφοδιαστειτε με αυγα, γιαουρτια, ντοματες και καντε ντου στο Τζεφρυ και στους καρεκλοκενταυρους υπουργους του. Καντε τους να ντρεπονται και να φοβουνται να εμφανιστουν πλεον δημοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δουλειά κάνει ο μικρός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ που εχεις φαγωθει για το Ειρηνοδικειο Αμαρουσιου, ειχες περασει ποτέ απ εξω για να δεις περι τινος επροκειτο? Μηπως προτιμας μια δικαστικη υπηρεσια να στεγαζεται σε σταυλο για να δινει το Κρατος 100 ευρω νοικι. Συγχαρητηρια. Ανακαλυψες το μεγα σκανδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση