GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χριστιανόσφαιρο της Ρωμιοσύνης...

Του Κωνσταντίνου Παραβάτη http://www.freeinquiry.gr/    Δι΄ ευχών των αγίων, χριστιανών ποδοσφαιριστών ημών... Το κριτήριο για να αγωνισ...

Του Κωνσταντίνου Παραβάτη
http://www.freeinquiry.gr/  
Δι΄ ευχών των αγίων, χριστιανών ποδοσφαιριστών ημών...
Το κριτήριο για να αγωνιστεί πλέον κάποιος ποδοσφαιριστής στη χώρα τής Ρωμιοσύνης θα είναι η θρησκεία! Μάλιστα καλά ακούσατε, η ορθόδοξη θρησκεία... Όπως είχε ονειρευτεί κι ο αείμνηστος Καντιώτης ό,τι ζει, κινείται κι αναπνέει σ΄ αυτή τη χώρα, θα πρέπει να είναι και να δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος. Ακόμα και τα ζώα! Γιατί τα λέμε όλα αυτά;
Διαβάστε: «Θερμής υποδοχής, όχι από οπαδούς τού Παναθηναϊκού, αλλά από τριάντα μέλη... χριστιανικής οργάνωσης έτυχαν στο “Ελ Βενιζέλος” οι Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι, oι δύο νεαροί Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές, που τους έφερε ο Φρέιτας, για να ενισχύσουν την...
 “πράσινη” Golden Τeam! Οι Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές εντυπωσιάστηκαν από την υποδοχή, που τους επεφύλασσαν στο “Ελ. Βενιζέλος” τόσο τα ΜΜΕ, όσο και περίπου 30 μέλη τής χριστιανικής οργάνωσης “Η Συναγωγή, Εκκλησία όλων των εθνών”, που έχει παρακλάδι στην Αθήνα. Και οι δύο εξ άλλου αγωνίζονται στη “My People FC”, μία ομάδα με έδρα το Λάγκος, την οποία ίδρυσε ο Τέμινοπ Μπάλογκαν Τζόσουα, ηγέτης τής συγκεκριμένης χριστιανικής οργάνωσης» (protothema.gr).
X.Α.Ο. - Θρησκεία - Θύρα 13!
(Χ.Α.Ο. = Χριστιανικός Αθλητικός Όμιλος).
Αμ, τι νομίσατε... Σε λίγο καιρό όλοι οι ποδοσφαιριστές, που θα έχουν ποδοσφαιρικά δελτία και συμβόλαια στη Ρωμιοσύνη θα είναι υποχρεωτικά μέλη χριστιανικών οργανώσεων. Αντί για διαιτητές θα σφυράνε ηγούμενοι (έτσι κι έτσι μαύρα κι οι δύο φοράνε), αντί για χούλιγκανς θα έχουμε ζηλωτές-σικάριους αντεροβγάλτες και για αστυνομικούς ροπαλοφόρους καλόγερους. Αντί για κάρτες οι διαιτητές - ηγούμενοι θα βγάζουν τιμωροχάρτια ή συγχωροχάρτια. Το νερό, που θα πίνουν οι αθλητές - ζηλωτές θα είναι αγιασμένο με βασιλικό και τα λεφτά, που θα αμοίβονται, θα μπαινοβγαίνουν στο μεγάλο ταμείο τής ρωμαίικης Εκκλησίας μας. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνεται απ΄ τον οικουμενικό πατριάρχη Bartholomew, στο οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως με την ευχή «δεύτε λάβετε».
«Στις πρώτες τους δηλώσεις και οι δύο ποδοσφαιριστές στάθηκαν στην ευκαιρία, που τους δίνει ο Παναθηναϊκός και εξήγησαν, πως επέλεξαν την Ελλάδα λόγω θρησκείας. “Μας παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε πολλές προτάσεις, αλλά προτιμήσαμε την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά γιατί είστε μια βαθιά χριστιανική χώρα”, τόνισε ο Εμάνουελ Σάνι. Από την πλευρά του, ο Ογκένι Ονάζι τόνισε: “Νιώθω πολύ καλά, που είμαστε εδώ, γιατί είσαστε μια θεοσεβούμενη χώρα. Θέλουμε να νιώθουμε καλά στο περιβάλλον που θα παίξουμε. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό γι΄ αυτή τη μεγάλη ευκαιρία”.»
Η καταραμένη ονομασία τής χώρας μας θα αλλάξει οριστικά και θα γίνει φυσικά Ρωμιοσύνη (όπως δηλαδή θα πρεπε να λέγεται). Άκου Ελλάς, τι αηδία... Τα ποδοσφαιρικά γήπεδα θα μετατραπούν σε ανοιχτές εκκλησίες, στα γκολπόστ δεξιά κι αριστερά θα υπάρχουν τεράστιες αναμμένες λαμπάδες και όλα τα γήπεδα θα φωταγωγούνται από κεριά και εφτάφωτες λυχνίες. Οι ζηλωτές - φίλαθλοι θα παρακολουθούν τους αγώνες στα τέσσερα χάριν προσκυνήματος. Άλλωστε και οι ομάδες τους ένα είδος θρησκείας αποτελούν. Πριν από κάθε ματς θα υπάρχει δοξολογία και στο τέλος τού αγώνα θα ακολουθεί όρθρος. Στο ημίχρονο αντί για σάντουιτς, πατατάκια και κοκα κόλες, θα σερβίρονται κόλυβα, χριστόψωμα και αγιασμένο ημίγλυκο κρασί (νάμα). Οι δε ποδοσφαιριστές θα φοράνε κοντά ράσα διαφόρων χρωμάτων, για να είναι μές το κλίμα. Σταυρωμένοι άθεοι και αλλόθρησκοι πάνω σε σταυρούς, θα κοσμούν όλα τα γήπεδα.
Αυτά για ξεκίνημα και βλέπουμε... βοήθειά μας χριστιανοί...

4 σχόλια

  1. Φόρεσαν οι δικαστές τα γουνάκια, η…δίκη άρχισε.
    ΜΠΡΑΒΟ...
    σύντροφε Καστανίδηηηηηηηηη
    μία χαρα δουλεύει το Παραδικαστικό Πασοκ.

    "Ελέυθερος αφέθηκε με 50.000 ευρω εγγύηση ο Γ.Τσουγκράνης. Επιχειρηματίας και ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Τάσου ΜΑΝΤΕΛΗ, με τους λογαριασμούς για τις χορηγείες της ΖΙΜΕΝΣ". !!

    Οι λογαρισμοί ξεπλύματος στις Ελβετικές Τράπεζες για τον "Α.Rocos" του ΠΑΣΟΚ, ήταν " συμετοχή, άδολη και φιλική "
    δήλωσε ο συνήγορός του ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗ του ΠΑΣΟΚ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος.

    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΡΓΕ ΜΑΣ.
    - Βάλε τώρα φυλακή όλους όσους χρωστάνε κι ένα (1) ευρω στο κράτος.
    - Εκτέλεσε μαζικά όλους τους μη Χοντρεμένους βολεμένους, που μαζί τα φάγαμε.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΔΟΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI SXESH EXOYN ME ORUODOJIA H ORGANOSI POU ANAFEREIS KAI OI LOIPES VLAKEIES TOY PODOSFAIROY? STAMATA TIN PREZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι χειρότερος καί από εμένα.
    (Μέ τή καλή έννοια,ΑΑΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση