GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμπόλες υπουργών...

5 σχόλια

  1. Υπάρχουν καί καραμπόλες φάβες.
    Αναστάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το Βιετνάμ, οι Αμερικανοί έφυγαν με Αμερικανικά αεροπλάνα, επανδρωμένα με Αμερικανούς πιλότους και με χώρα προορισμού τους, την πατρίδα τους, Αμερική.

    Γνώμη μου είναι ότι στην Ελλάδα, Δεν υπάρχει ούτε ένας, κανένας Ελληνας πιλότος που θα δεχόταν πρόθυμα να φυγαδεύσει στο εξωτερικό με Ελληνικής Ιδιοκτησίας αεροπλάνο ή ελικόπτερο τον Προδότη και την κουστωδία του.

    Kαι στην περίπτωση που τυχόν χρησιμοποιηθεί γιά τη φυγάδευση αλλοδαπός πιλότος ή/και αλλοδαπής ιδιοκτησίας εναέριο μέσο, αυτό, θα πρέπει από την Πολεμική Αεροπορία να υποχρεωθεί σε προσγείωση στο Ελληνικό Εδαφος.

    Είναι αδιανόητη η υλοποίηση του εύκολου σεναρίου άτακτης φυγής τους στο εξωτερικό, με τα φράγκα της προδοσίας στη τσέπη, αφήνοντας πίσω τα μισητά κορόϊδα τους Ελληνες, να πληρώσουν τον λογαρισμό των δικών τους κλεμμένων.

    Στην χώρα που γεννήθηκαν η Ισονομία και Ισοπολιτεία, πρέπει επιτέλους να υπάρξει λογοδοσία τους, παραδειγματική τιμωρία τους και δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους και των μετρητών τους. Γιά ν’αποπληρωθεί, εν μέρει, το τεράστιο Χρέος ΔΝΤ που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν κι εγκλώβησαν αγέννητες γενεές Ελλήνων.

    Μόνο με την δράση της Νέμεσης θα σαρωθεί αυτή η υπέρτατη Υβρις, αυτό το Αγος, που αυτή η φασιστοδυναστεία Παπανδρέου-Τσαντ προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί επί 122 χρόνια στην Ελλάδα. Βεβαίως, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης, χρειάζεται να είναι βαρύτατος και γιά τους λοιπούς Εθνικούς Ληστές, απ’όποιο κόμμα κι αν αυτοί προέρχονται. Προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΛΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ
    ΚΑΛΗ ΑΧΑΜΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΝΤΑΛΆΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
    ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ουσία του ανασχηματισμού και οι περικοκλάδες...

    ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..
    το "Νους υγιής εν σώματι υγιεί" ;


    Έχω μια απορία: Τελικά τη Δευτέρα το βράδυ πήγε ή όχι στο γυμναστήριο;

    ΒΕΒΑΙΑ...Το “νους υγιής” μεγάλη κουβέντα... για τον Γιωργούλη !!

    Με τόση γυμναστική ο ΓΑΠ πως και δεν……

    ΑΛΛΑ βέλεις...ολη την εξυπναδα την πηραν τα ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ και οι ψηφοφόροι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση