GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλό βράδυ...

Από το http://dinatomirmigi.blogspot.com/    Περνάνε γρήγορα οι μέρες, κάθε βράδυ κοιμάμαι με το όνειρο ότι αύριο θα ξυπνήσω πιο κοντά στα...

Από το http://dinatomirmigi.blogspot.com/  
Περνάνε γρήγορα οι μέρες, κάθε βράδυ κοιμάμαι με το όνειρο ότι αύριο θα ξυπνήσω πιο κοντά στα όνειρά μου. Ξυπνάω προσπαθώ να αγγίξω αυτό που ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν είναι η συνέχεια του ονείρου μου και έτσι χάνω αυτή την απροσδιόριστη εικόνα μακριά. Μέρα με τη μέρα κάθε όνειρο με το άνοιγμα των ματιών μου παίζει το ίδιο παιχνίδι μαζί μου.. Και όσο προσπαθώ να ταξιδέψω για να μάθω, συνειδητοποιώ πόσο σοφή είναι η φύση.. Σοφός γίνεσαι χωρίς το ταξίδι, το ταξίδι είναι μέσα σου, μέσα σου είναι και το όνειρο..
Έτσι έπαψα να ψάχνω να πιάσω το όνειρο κάθε φορά που άνοιγα τα μάτια μου, κάθε βράδυ ήμουν συντροφιά μαζί του όταν έκλεινα τα μάτια μου, μέσα μου ήταν αυτό που...
 γύρευα τόσο καιρό..
Καληνύχτα μυρμηγκάκια...

3 σχόλια

  1. Πνίξτον Μήτσο,πνίξτον....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο χαστούκι κατά της ελληνικής οικονομίας αυτή τη φορά από τους Financial Times οι οποίοι θεωρούν δεδομένη τη χρεοκοπία την επόμενη δεκαετία.

    Χρησιμοποιούν μάλιστα και με παρομοίωση, ενδεικτική της κατάστασης: “Οι αγορές ομολόγων «καρφώνουν» την Ελλάδα, σαν ένα οικονομικό… σουβλάκι.

    Οι FT επικαλούνται το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ το οποίο λέει ότι σε ποσοστό 90% η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία τα επόμενα 10 χρόνια εξαιτίας των υπερβολικών επιτοκίων στα ομόλογα, που φτάνουν, ή ξεπερνούν το 10%.

    Και το επιμύθιο:
    “ Όταν τελικά η Αθήνα χρεοκοπήσει οι αγορές ομολόγων ίσως αρχίσουν να συμπεριφέρονται στα κράτη, όπως παρότρυνε ο Ζορμπάς να συμπεριφέρονται όλοι.
    «Ο άνθρωπος είναι ζώο, αν είσαι σκληρός μαζί του σε σέβεται και σε φοβάται. Αν είσαι καλός, σου βγάζει τα μάτια».

    Ουσιαστικά, ο αρθρογράφος λέει ότι μέχρι το 2013 δεν έχουμε πρόβλημα αφού θα πληρώνουμε με το δάνειο που έχουμε πάρει, αλλά από εκεί και έπειτα θα δηλώσουμε αδυναμία να πληρώνουμε τα δάνειά μας καθώς θα πρέπει να διαθέτουμε το 7% των φορολογικών εσόδων.

    Επομένως, ποια θα είναι η λύση μετά το 2013; Φυσικά το νέο Μνημόνιο, ένα νέο δάνειο που ουσιαστικά θα είναι ομολογία της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής και μια χρεοκοπία που θα οδηγήσει τη χώρα σε πολυετή ύφεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περνάνε γρήγορα οι μέρες, κάθε βράδυ κοιμάμαι με το όνειρο ότι αύριο θα ξυπνήσω
    Η «Ηillary των Καλυβίων»

    κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι.
    22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Δεν κοστίζει τίποτα, ρεφενέ είναι από αυτά που φάγαμε όλοι μας μαζί με τον άντρα της.

    Mε 847.190,09 ευρα εισοδημα, θα τσονταρει και η κορη απ’το μισθο της στο δημοσιο…ε, ολο και κατι γινεται!!

    Άλλη Γιάννα πάει να μας βρει!!
    Ιδια υπέρμετρη φιλοδοξία.
    Ιδια απληστεία. Ιδια αλαζονία.
    Ιδιο botox.
    χαχαχαχαχα!!μα ολόϊδιο λέμε!

    Ελάτε βρε γιατί γρινιαζεται?
    Δικά σας είναι?
    Τα δανεικά του Γιωργου ξοδεύει.
    Θα διορίσει κιολας.
    Θα κάνει όλους τους άνεργους ψηφοφόρους της δημοτικούς αστυνόμους.
    Αυτή είναι καλή διορίζει.

    Ψηφίστε την. ME ΦΟΥΜΟ ΜΠΟΛΙΚΟ.
    Θαψτε στο μαύρο την Κυράτσα του ΖΩΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση