GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το "εξπρές"...

Στη μνήμη Κωνσταντή Γεράκη του κεφαλλονίτη που έγινε αντιβασιλιάς του Σιάμ (Ταυλάνδη) από ένα κεφαλλονίτη ναυτικό που έχει επισκεφθεί  το α...

Στη μνήμη Κωνσταντή Γεράκη του κεφαλλονίτη που έγινε αντιβασιλιάς του Σιάμ (Ταυλάνδη) από ένα κεφαλλονίτη ναυτικό που έχει επισκεφθεί  το ανάκτορο Λαφτμπουρι όπου έζησε.

7 σχόλια

  1. Είναι αλήθεια ότι κάποιος Γεράκης
    Έλληνας ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια
    στό πρώην Σιάμ.
    Αλήθεια.
    Εεεε Μάρκο Πόλο μέ ακούς?
    Αφού άνεργος ών ξύνω τά..άς γράψω.
    Υπάρχει ένα βιβλίο πρώην Διοικητού
    πυρηνικού υποβρυχίου τής Αγγλίας,
    (άν μέ ζορίσεις...θά τό βρώ),
    πού μέ τά ευρύματα του δείχνει
    καί αποδιεκνύει τήν περιήγηση τών
    Κινέζων σέ όλη τή γή.
    Έ όπου πήγαινε εύρισκε καί ένα
    Λ,Λάμδα.
    Όχι σάν παπαριά τού γνωστού tv
    persona πού πουλά σέ αλαφροίσκιοτους.
    Τό Λ Λάμδα εμφανίζεται ώς δομικό
    στοιχείο.
    Αναγκαίο καί στηρίζει τό υπερ-
    κείμενο βάρος.
    Αλλά ώς καλλιτεχνικό στοιχείο
    υπάρχει στήν Αμέρικα.
    Άν είναι τυχαίο....δέν γνωρίζω.
    2 κινήσεις τού καρπού καί τυχαία?
    συνέβη....
    Καί γιά νά τελειώνω-προσγειωθώ
    πώςςςςςς είσαι Ελληνάρας όταν
    επί 400 χρόνια ο Τούρκος γαμούσε
    τή γιαγιά καί προγιαγιά σου?
    Έλλην είσαι ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστάση παλληκαράκι μου μην βγάζεις τα απωθημένα σου και μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια. Την μάνα σου και τις προγιαγιάδες σου τις πηδούσανε οι Τούρκοι! Τις υπόλοιπες Ελληνίδες όχι. Αλλά αν σε ενοχλεί η αλήθεια απαντησέ γιατί ο επι Τουρκοκρατίας γεννημένος Δομήνικος Θεοτικόπουλος απεκαλέσθη EL GRECO; Γιατί οι Ευρωπαίοι τότε ήξεραν πως ελάχιστες ήταν αυτές που πηδιοντουσαν με τούρκους, σαν τις γιαγιάδες σου. Οι υπόλοιπες Ελληνίδες παντρευόντουσαν Έλληνες και γενούσαν Ελληνόπουλα.Και για να τελειώνει αυτό το παραμυθάκι οι ωραίες Ελληνίδες στα χαράμια που τις πηγαινανε με την βία,έδωσαν το Ελληνικό DNA στους Τούρκους. Οι τούρκοι έχουν ελληνικό αίμα ,όχι οι Ελληνες τούρκικο. Δάφνη Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανασταση καλο μου παιδί μην κρίνεις εξ ιδίων τ'αλλότρια. Μπορεί οι γιαγιάδες σου να πηδιόντουσαν με τούρκους όπως παραδέχεσαι,οι υπόλοιπες Ελληνίδες όχι. Όπως διδάσκει η τουρκική ιστορία οι γάμοι μεταξύ αλλόθρησκων απαγορευόντουσαν, οι δε τούρκοι δεν φημιζόντουσαν και για το πολύ αντριλίκι τους. Μόνο για την μαστόυρα τους.Υπήρξαν βέβαια και οι όμορφες Ελληνοπούλες που με την βιά τις κάνανε σκλάβες στα χαρέμια. Και ναι είναι αλήθεια. Το τουρκικο αίμα ανακατεύτηκε με το Ελληνικό. Το τούρκικο αίμα "βρωμίστηκε". Όσο για το πόσο οι τότε Ευρωπαίοι μας αποδεχόντουσαν ως Έλληνες σου αρκεί το EL GRECO = Δομηνικος Θεοτοκοπουλος= ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Δεν τον απεκάλεσαν, ο τουρκος, αλλά EL GRECO. Αυτοί τοτε ήξεραν κάτι περισσότερο από εσένα σήμερα. Και όσο αφορά τις γιαγιάδες σου και το σόϊ σου σε συλληπούμαι. Σελήνη Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ "EL GRECO". ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:58,6:11,6:28
    ο ίδιος είσαι καί μέ αποκαλείς
    αγόρι σου.
    Καλά πώς γίνεται η αλεπού νά είναι
    100 χρονών(εγώ) καί τό αλεπουδάκι
    (εσύ) 110?
    Άν γνωρίζεις ιστορία η επιμηξία
    τών πληθυσμών ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    Παντού.
    Εσύ πού ξέρεις τί έκαναν στή πρό-πρό γιαγιά σου?
    Μπανιστήρι διαχρονικό έκανες από
    τή κλειδαρότρυπα?
    Τρέξε.
    Σέ περιμένει ο κατευθυντής σου.
    ΕΛΛΗΝ είσαι μόνο μέσω παιδείας.
    Εσύ μετεξετασταίος αγκυλωτός μού
    φαίνεσαι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΩΣΤΕ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΕΛΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ EL GRECO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση