GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέντευξη τύπου για τις συλλήψεις...

Σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου , στις 11 το πρωί, στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα δοθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με τις ...

Σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα δοθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με τις μηνύσεις και τις συλλήψεις ενάντια σε εργαζόμενους του εστιατορίου Banquet, καθώς και ενάντια σε εργαζόμενους-μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης. Στη συνέντευξη τύπου θα παρευρεθούν βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και συνδικαλιστές.

6 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία από τις σύγχρονες μάστιγες του ανθρώπινου είδους είναι ο υπερπληθυσμός. Η αδυναμία δηλαδή της συντήρησης και ανάπτυξης του ανθρώπου με δεδομένους τους οικονομικούς και φυσικούς πόρους μιάς χώρας ( και της γης συνολικά). Η Ελλάδα δεν διαθέτει ούτε τους φυσικούς πόρους ( έδαφος-υπέδαφος-νερό) ούτε τους οικονομικούς πόρους ( εύρωστη οικονομιά-βιομηχανία-παραγωγή) για να συντηρήσει αυτά τα κύματα των λαθρομεταναστών και των οικογενειών τους. Αν διαβάσετε το βιβλίο "αχυρένια σκυλιά" θα καταλήξετε στο συμπέρασμα οτι η διεθνοποίηση των οικονομιών και η ισοπέδωση των κοινωνιών με την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα είναι η σύγχρονη καταστροφή του ανθρώπου επί της γης. Η κατασπατάληση των πόρων του πλανήτη οδηγεί στην υπερεκμετάλλευση, την καταστροφή και την μετανάστευση. Ο "φιλανθρωπισμός" είναι μιά σύγχρονη πληγή και ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ του ανθρώπινου νού, που θέτει το "ανθρώπινο είδος" πέρα και πάνω από κάθε δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του στο φυσικό ( και κοινωνικό) περιβάλλον μιάς δοσμένης χώρας. Έτσι είμαι πεπεισμένος οτι οι "διεθνιστές", οι "φιλάνθρωποι", οι "αριστεροί", βλέποντας τον "συνάνθρωπο" ενώ διακατέχονται από ηθικά όσο και "χριστιανικά" ερείσματα, αποβλέποντας στην ένταξή του "κάθε μετανάστη" στην τοπική κοινωνία, όσο και στην εκμετάλλευσή του από την τοπική οικονομία, μακροπρόθεσμα καταδικάζουν τον τόπο μας στην φθορά και την καταστροφή. Διότι με βαση την απλή λογική. Η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητα να εκθρέψει και να συντηρήση ούτε και τον υφιστάμενο πληθυσμό της, πόσο μάλλον τα εκατομύρια των λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο "καλός σαμαρείτης" της διεθνούς διακυβέρνησης και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αν ο κ. Παπανδρέου και οι ΜΚΟ πιστεύουν οτι η Ελλάδα μπορεί να δώσει τροφή, νερό, σπίτια και δουλειά σε 4-5 εκατομύρια λαθραίους της παγκόσμιας οικονομίας και της πολυπολιτισμικότητας, χωρίς να καταστρέψει ταυτόχρονα τις (όποιες) υποδομές της, είναι βαθειά γελασμένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρει στην παγκόσμια σκηνή ( πλην του Παπανδρέου).Μην γελιέστε. Μην μας ξεγελάνε τα πρότυπα αναφοράς που βασίζονται στη σχέση του χώρου μας με τον αρχαίο κόσμο. ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Το να επαναπροωθήσεις ( απελάσεις ακούγεται σκληρό) ανθρώπους που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εισήλθαν στην επικράτειά σου δεν είναι μισανθρωπισμός ούτε βαρβαρότητα ούτε έγκλημα. ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ για όσους εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια μιάς χώρας. Να τους πούμε απλά. ΝΑΙ σας καταλαβαίνουμε, ΝΑΙ σας συμπονούμε, ΑΛΛΑ φίλοι μας πακιστανο-αφγανο-ιρακινοί κ.λ.π. δεν μπορούμε να σας ταϊσουμε, δεν μπορούμε να σας κοιμήσουμε, στην χώρα μας. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία από τις σύγχρονες μάστιγες του ανθρώπινου είδους είναι ο υπερπληθυσμός. Η αδυναμία δηλαδή της συντήρησης και ανάπτυξης του ανθρώπου με δεδομένους τους οικονομικούς και φυσικούς πόρους μιάς χώρας ( και της γης συνολικά). Η Ελλάδα δεν διαθέτει ούτε τους φυσικούς πόρους ( έδαφος-υπέδαφος-νερό) ούτε τους οικονομικούς πόρους ( εύρωστη οικονομιά-βιομηχανία-παραγωγή) για να συντηρήσει αυτά τα κύματα των λαθρομεταναστών και των οικογενειών τους. Αν διαβάσετε το βιβλίο "αχυρένια σκυλιά" θα καταλήξετε στο συμπέρασμα οτι η διεθνοποίηση των οικονομιών και η ισοπέδωση των κοινωνιών με την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα είναι η σύγχρονη καταστροφή του ανθρώπου επί της γης. Η κατασπατάληση των πόρων του πλανήτη οδηγεί στην υπερεκμετάλλευση, την καταστροφή και την μετανάστευση. Ο "φιλανθρωπισμός" είναι μιά σύγχρονη πληγή και ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ του ανθρώπινου νού, που θέτει το "ανθρώπινο είδος" πέρα και πάνω από κάθε δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του στο φυσικό ( και κοινωνικό) περιβάλλον μιάς δοσμένης χώρας. Έτσι είμαι πεπεισμένος οτι οι "διεθνιστές", οι "φιλάνθρωποι", οι "αριστεροί", βλέποντας τον "συνάνθρωπο" ενώ διακατέχονται από ηθικά όσο και "χριστιανικά" ερείσματα, αποβλέποντας στην ένταξή του "κάθε μετανάστη" στην τοπική κοινωνία, όσο και στην εκμετάλλευσή του από την τοπική οικονομία, μακροπρόθεσμα καταδικάζουν τον τόπο μας στην φθορά και την καταστροφή. Διότι με βαση την απλή λογική. Η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητα να εκθρέψει και να συντηρήση ούτε και τον υφιστάμενο πληθυσμό της, πόσο μάλλον τα εκατομύρια των λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο "καλός σαμαρείτης" της διεθνούς διακυβέρνησης και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αν ο κ. Παπανδρέου και οι ΜΚΟ πιστεύουν οτι η Ελλάδα μπορεί να δώσει τροφή, νερό, σπίτια και δουλειά σε 4-5 εκατομύρια λαθραίους της παγκόσμιας οικονομίας και της πολυπολιτισμικότητας, χωρίς να καταστρέψει ταυτόχρονα τις (όποιες) υποδομές της, είναι βαθειά γελασμένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρει στην παγκόσμια σκηνή ( πλην του Παπανδρέου).Μην γελιέστε. Μην μας ξεγελάνε τα πρότυπα αναφοράς που βασίζονται στη σχέση του χώρου μας με τον αρχαίο κόσμο. ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Το να επαναπροωθήσεις ( απελάσεις ακούγεται σκληρό) ανθρώπους που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εισήλθαν στην επικράτειά σου δεν είναι μισανθρωπισμός ούτε βαρβαρότητα ούτε έγκλημα. ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ για όσους εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια μιάς χώρας. Να τους πούμε απλά. ΝΑΙ σας καταλαβαίνουμε, ΝΑΙ σας συμπονούμε, ΑΛΛΑ φίλοι μας πακιστανο-αφγανο-ιρακινοί κ.λ.π. δεν μπορούμε να σας ταϊσουμε, δεν μπορούμε να σας κοιμήσουμε, στην χώρα μας. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίσει , σε βουλευτικές και δημοτικές η οπουδήποτε αλλού και πάλι το ΠΑΣΟΚ η όποια άλλη μετάλλαξη με άλλα ονόματα και από πίσω να κρύβονται αυτοί .
    Ειδικά τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ , που μετά από την μεγάλη μύωση των μισθών και των συντάξεων , με κομμένα δώρα , επιδόματα έπεται και συνέχεια , πρέπει να είναι πίσωγλέντηδες και πρέπει να πάνε σε ειδικό για θεραπεία και αποτοξίνωση .
    Εκτός αν τους αρέσει …….. ….τότε αλλάζει το θέμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 του Σεπτέμβρη 1974 - 2010.
    Απο τον Σοσιαλισμό
    στον ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΛΗΣΜΟ.

    ΠΑΣΟΚ χέρι-πάδι με το βόδι.
    η γη να τρέμει,
    ο ήλιος του
    νέου ΦΑΣΙΣΜΟΎ
    ανατέλει.

    ΠΑΣΟΚ. Κατόπιν αδείας του ΔουΝουΤίου
    ΕΠΚΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re valte dr Koutsoyko

    3 septmbrh shmera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση