GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενταση και με τους ιδιοκτήτες φορτηγών στη ΔΕΘ...

Κάνουν πορεία από το λιμάνι Νέα ένταση αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Οι ιδιοκτήτες φορτηγών πραγματοποιούν πορεία από το λιμάνι με  κατεύ...

Κάνουν πορεία από το λιμάνι

Νέα ένταση αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Οι ιδιοκτήτες φορτηγών πραγματοποιούν πορεία από το λιμάνι με  κατεύθυνση προς τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι ιδιοκτήτες φορτηγών κινούνται επί της παραλιακής λεωφόρου Νίκης.
Όπως φαίνεται θα επιδιώξουν να φτάσουν στο χώρο που...
 βρίσκεται ο πρωθυπουργός και θα ζητήσουν συνάντηση μαζί του...

7 σχόλια

  1. ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    Ζησε τον παραμυθο σου…
    Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ.


    Ο κατεσημένος τύπος φαίνεται να σιωπά.
    ΓΙΑΤΙ ?
    πουτανοπουστράκια του
    πασοκώλου..

    ¨ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ¨ΧΕΛΩΝΑ¨ !


    ΕΚΤΑΚΤΟΝ...
    Ανακρίνεται ο Παπουτσής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα «Η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή»...

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ


    Με αφορμή τη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας, 39 καθηγητές πανεπιστημίου και 17 ιδιώτες, επιχειρηματίες σε ανοικτή επιστολή προς τον ελληνικό λαό μεταξύ άλλων αναφέρουν τα εξής: «Η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή. Με αύξουσα επικινδυνότητα η κατοχή είναι οικονομική, πολιτική, εθνική και πνευματική. Οικονομική κατοχή από τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις ντόπιες συντεχνίες, το διεφθαρμένο συνδικαλισμό, τις ΔΕΚΟ και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

    Τα αίτια που μας οδήγησαν έως εδώ είναι πολλά και κατά περίπτωση αν και έχουν αναλυθεί σε λεπτομέρεια εντούτοις συγκαλύπτονται από σύγχυση που δημιουργούν ο καταιγισμός με άσχετες πληροφορίες, οι ποικίλες υστερόβουλες αναλύσεις και τα αντικρουόμενα συμπεράσματα εξεταστικών δήθεν επιτροπών που η κάθε μία παρουσιάζει διαφορετική άποψη για το ίδιο θέμα.

    Πολιτική κατοχή από το κατ’ επίφαση δημοκρατικό σύστημα που στην πράξη υποθάλπει μία ανεξέλεγκτη κομματική δικτατορία με στρατιώτες της γραβάτας και του λευκού πουκάμισου, υποστηριζόμενη από τα επιστημονικώς καθοδηγούμενα μέσα μαζικής επιρροής ΜΜΕ.


    Εθνική κατοχή από νεοταξικούς εθνομηδενιστές, υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, που οδηγούν το έθνος - κράτος σε αλλοτρίωση και σε συρρίκνωση. Πνευματική κατοχή από αμοραλιστές, διαφθορείς της πνευματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών, υποβαθμιστές της παιδείας, εκμαυλιστές της νεολαίας και αρνητές κάθε φιλόπονης έννοιας αρετής. .......................

    Ολόκληρη η επιστολή
    ΕΔΩ: http://www.pekp.gr


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ 1.33 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Δ.Χ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΥΣΑΥΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΤΩΝ 3.38.
    Α. ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΆ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ.
    Β.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ(;), ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.
    Γ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    Δ. Η ΛΕΞΗ ΡΑΓΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΛΕΞΗ ΡΕΓΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΜΝΙΟ.
    Ε. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα τους περάσει, όμως. Οι μέρες τους είναι μετρημένες.
    ==============================
    ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΚΑΚΙΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ:
    ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να θεωρουμε τους 'φορτηγατζηδες' λαμογια καλυτερα να σκεπτομαστε πρωτα τι εστι λαμογιο.Το φορτηγο μια ζωη αδιαμαρτυρητα ,φορτωνει,ξεφορτωνει ,νυχτα,μερα στο χιλιομετρο .Το συστημα λοιπον δεν το χρειαζεται τωρα πια.Βρηκε καινουργιο τροπο να κερδιζει.Απελευθερωση κλειστου επαγγελματος,δηλωσε.Οπως και οι συλλογικες συμβασεις, οι απολυσεις,οι συνταξεις,η δωρεαν παιδεια,η υγεια.....ολα λοιπον ανοικτα.Η μια εργατικη ταξη να ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ με την αλλη και ο οδοστρωτηρας να συνεχιζει.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση