GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πενία τέχνες κατεργάζεται...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/    Οι συγκεκριμένοι που διαφήμιζαν αυτές τις συσκευές έχουν εξαφανισθεί, έχουν εξαφανίσει τι...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/  
Οι συγκεκριμένοι που διαφήμιζαν αυτές τις συσκευές έχουν εξαφανισθεί, έχουν εξαφανίσει τις διαφημίσεις τους στο διαδύκτιο, και έχουν καταργήσει την ιστοσελίδα τους. http://www.energyeconomy.gr
Τι θα γίνει όμως με τις «ενημερωτικές» εκπομπές που υπό την μορφή ειδήσεων μας προπαγάνδιζαν αυτές τις συσκευές;
Το MEGA μάλιστα και οι δημοσιογράφοι του ( παπαγαλάκια ) στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο που...
 αφιέρωσαν αρκετή ώρα και σε κάμποσες εκπομπές μήπως είναι συνεργοί σε απάτη;
Η ανεξάρτητος δικαιοσύνη εξακολουθεί να είναι τυφλή;
Τα κρατικοδίαιτα ινστιτούτα καταναλωτών τι κάνουν;
Ευχαριστώ!
Υ.Γ εγώ ευτυχώς δεν έπεσα στη παγίδα.
Τώρα διαφημίζουν την οικονομία στα καύσιμα.
http://www.fuelxx-economy.gr/

10 σχόλια

  1. ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ;
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΑΓΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.


    ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ-ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 55 ΧΡΟΝΙΑ(ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ).ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΣ;;;;
    ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ,ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ(ΧΟΥΝΤΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ;;Η' ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;;
    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η' ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι λέτε υπάρχει δημοσιογραφική μαφία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αγράμματοι δημοσιογραφίσκοι είναι το λιγότερο για κλάματα, δεν λέω τίποτα άλλο γιατί δεν συνηθίζω να λασπολογώ. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν επεμβαίνει το ΕΣΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως μας τα λέτε οι δημοσιογράφοι είναι συνεργάτες απατεώνων?
    Δηλαδή κινούνται κατά τα πρώτυπα της μαφίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεραντιπροσώπευση των αλλοδαπών στο έγκλημα:

    Τα ποσοστά συμμετοχής αλλοδαπών δραστών στα εξιχνιασθέντα εγκλήματα του 2009 είχαν ως εξής:

    στις ληστείες 50,44% (έναντι 49,56% συμμετοχής των ημεδαπών)
    στις κλοπές - διαρρήξεις 51,45%
    στους βιασμούς 50,79%
    στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης 58,30%.
    Επιπλέον, σχεδόν αποκλειστική συμμετοχή παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στις πλαστογραφίες (96,39%), στις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (87,01%)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Οι συγκεκριμένες συσκευές ονομάζονται "εξομαλυντές συνημίτονου" και ΠΡΑΓΜΑΤΙ κάνουν οικονομία, αλλά με μια διαφορά: Η οικονομία που θα κάνουν αφορά ΜΟΝΟ τα επαγωγικά φορτία, δηλαδή συσκευές με ηλεκτροκινητήρα (ψυγείο, πλυντήριο, ηλεκτρική σκούπα κλπ), καθώς επίσης και λάμπες φθορισμού. Ο κόσμος νόμιζε (και νομίζει) ότι βάζοντας μια τέτοια συσκευή, μπορείς να έχεις όλες τις συσκευές ανοικτές και να ξεγελάς τη ΔΕΗ! Δυστυχώς δεν πάει έτσι. Επίσης αν έχεις τριφασικό χρειάζεσαι ΤΡΕΙΣ τέτοιες συσκευές, μια σε κάθε φάση, ή ακόμα καλύτερα μια (μεγάλη και ακριβή-πάνω από 500€) κεντρική, που θα συνδεθεί στον πίνακα ασφαλειών από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο, ΑΦΟΥ πρώτα προηγηθούν επισταμένες μετρήσεις κατανάλωσης. Σημειωτέον ότι στα εργοστάσια η ΔΕΗ σε υποχρεώνει να έχεις τέτοιες συσκευές, επαγγελματικού φυσικά τύπου, ειδεμή σου χρεώνει την "άεργο ισχύ" όπως ανομάζεται. Πολλοί που τις εγκατέστησαν σε σπίτια δεν είδαν διαφορά στο λογαριασμό τους, διότι η κύρια κατανάλωσή τους δεν αφορά τις συσκευές που αναφέραμε. Επιπροσθέτως η καλή μας ΔΕΗ με τους "ΕΝΑΝΤΙ" λογαριασμούς που στέλνει, μας κάνει να "χάνουμε τον μπούσουλα" όσο αναφορά τις καταναλώσεις μας, με αποτέλεσμα οι όποιες διαφορές να μην γίνονται άμεσα αντιληπτές. Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί έκλεισε το εν λόγω site.
    Πάντως για αυτούς που θέλουν να κάνουν οικονομία στο ρεύμα (με ή χωρίς αυτές τις συσκευές), παραθέτω μερικές απλές συνταγές:
    1) Αντικαταστήστε ΟΛΟΥΣ τους λαμπτήρες πυρακτώσεως με ηλεκτρονικούς φθορισμού, ή ακόμα καλύτερα με λαμπτήρες φωτοδιόδων LED (λίγο ακριβούτσικοι αυτοί αλλά θα αποσβέσετε το κόστος). Ακόμα και τα σποτάκια του λειτουργικού ή ατμοσφαιρικού φωτισμού, μπορούν να αντικατασταθούν από LED υποδεκαπλάσιας κατανάλωσης, αλλά ισοδυνάμου φωτιστικού αποτελέσματος. Έτσι και αλλιώς οι λαμπτήρες πυρακτώσεως έχουν καταργηθεί με νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    2) ΜΗΝ χρησιμοποιείτε πάνω από ΜΙΑ ενεργοβόρο συσκευή τη φορά. Δεν χρειάζεται να ανάβει το θερμοσίφωνο την ώρα που είναι αναμμένος και ο φούρνος και ταυτοχρόνως η γυναίκα σας σκουπίζει με την σκούπα των 2000 Watts! Μια-μια οι δουλειές, ειδεμή το ρολόι γυρίζει σαν τρελό και κάνετε ευτυχισμένη την ΔΕΗ.
    3) Παρακολουθείτε συχνά τις ενδείξεις του μετρητή σας και αντιπαραβάλλετε τα νούμερα με τον λογαριασμό της ΔΕΗ, για τυχόν παρασπονδίες.
    Αυτά εν ολίγοις. Θα επανέλθουμε στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να βάλουμε τον (Σεπ 2010 2:03:00 π.μ.) σε τάξη.
    Κόβεται και να επανέλθει τον Φεφρουάριο να ξαναδώσει το μάθημα.

    Τα επαγωγικά - χωρητικά φορτία ΔΕΝ αυξάνουν την κατανάλωση αλλά την ΑΕΡΓΟ ΙΣΧΥ, με συνέπεια να αυξάνεται το ρεύμα τροφοδοσίας των γραμμών μεταφοράς. Η ΔΕΗ μετράει ΜΟΝΟ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ και κανενας πυκνωτής η πηνίο δεν την επηρεάζουν. Ειναι λάθος να λέμε πως η διόρθωση του συνημιτόνου γωνίας ρεύματος - τάσης επηρεάζουν τον μετρητή. Η διόρθωση γίνεται για να μην έχει μεγάλα ρεύματα (θερμικες απωλειες) η ΔΕΗ στα δίκτυα μεταφοράς ενέργειας. Η μείωση ρεύματος μιας επαγωγικής συσκευής με τοποθέτηση πυκνωτή παράλληλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.
    Όλα τα άλλα είναι είναι βοηθήματα για απατεώνες σαν τον "enegyeconomy", σαν αυτόν που πουλάει βιομαγνήτες !, οζονοθεραπείες, φιλτρα και συσκευές που απομακρύνουν εντομα και βλαβερά ζώα.
    Όλα βέβαια με την ευλογία του κράτους.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ξερόλες παρασύρουν τον κόσμο να ψωνίζουν από απατεώνες και αρπάζουν τα μαύρα οι φοροφυγάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ?

    Διαβασα στο ΘΕΜΑ της Κυριακης,
    οτι ο Παπακωνσταντινου,θα στελνει το ΣΔΟΕ,σε επιχειρησεις μαζι με τροικανους,και με δυο γερμανικα καναλια ,για να βυντεοσκοπουν,τις ενεργειες τοτ κλιμακιου που θα μπαινει στην επιχειρηση για ελεγχο,,για να το δειξουν στους γερμανους υπηκοους ,να τους πεισουμε οτι ,κανουμε καλα την δουλεια μας.

    Δηλαδη η Κομμαντατουρ,
    θα βγαζει και βιντεο,οπως και στην κατοχη,που περναν ταινια,τις εκτελεσεις ,και το καψιμο των κρατουμενων.

    Απορια,εδω δεν λειτουργει ,τα προσωπικα δεδομενα,
    καιδευτερη,αυτος ο τυπος ο ΠΑΠ,τα εχει χασει τελειως,ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ !!! και ποσο τελειως.

    Αντε μας
    με γειά την νέα Ναζιστική Εποχή
    του 4ου ΡΑΙΧ του Πασοκ-ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΣΔΟΕ, να αρχίσει τους ελέγχους από τα λαμόγια τους ξερόλες- δημοσιογραφίσκους και εκείνους τους πολιτικούς μηχανικούς.
    Εκεί λένε ότι υπάρχει πολύ φαί για την πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση