GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδικό Δικαστήριο για τον πρώην πρωθυπουργό της Ισλανδίας...

Το κοινοβούλιο της Ισλανδίας ψήφισε αργά χθες να προσαγάγει στη δικαιοσύνη τον πρώην πρωθυπουργό Γκέιρ Χαάρντε με την κατηγορία της αμέλεια...

Το κοινοβούλιο της Ισλανδίας ψήφισε αργά χθες να προσαγάγει στη δικαιοσύνη τον πρώην πρωθυπουργό Γκέιρ Χαάρντε με την κατηγορία της αμέλειας γιατί παρέβλεψε τα γεγονότα που οδήγησαν το 2008 στην κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της χώρας το 2008.
Ωστόσο το Althingi ( κοινοβούλιο) αρνήθηκε την απαγγελία κατηγοριών εναντίον των πρώην υπουργών Εξωτερικών Ινγκιμπγιόρκ Σολρούν Γκισλαντότιρ και Αρνι Μαθιεσέν, καθώς και σε βάρος του πρώην υπουργού Επιχειρηματικότητας Μπιοργκβίν Σίγκουρτνσον.
Είναι η πρώτη φορά που θα εκδικαστεί τέτοια υπόθεση από το Λαντσντομούρ, το ειδικό δικαστήριο της Ισλανδίας, που...
 ιδρύθηκε το 1905 για να δικάζει υπουργούς που κατηγορούνται για εγκληματικές πράξεις.
Οι τρεις μεγαλύτερες τράπεζες της Ισλανδίας κατέρρευσαν το 2008 υπό το βάρος της υπερσυγκέντρωσης χρεών στη διάρκεια μιας δεκαετίας με υπερατλαντικές επεκτάσεις που οδήγησαν την οικονομία σε κατάρρευση και τους επενδυτές σε φυγή.

11 σχόλια

  1. ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΣΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ ΠΟΡΝΟΔΗΜΑΓΩΓΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΛΑΚΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΣΟΒΟΛΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΗΘΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.

    ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο θα έκαναν και οι Αρχαίοι Ελληνες, όχι βεβαίως οι νεοέλληνες. Ο τρόπος λογικής σκέψης (αιτίας-αιτιατού-ευθύνης) των αρχαίων προγόνων μας υπάρχει μόνο σε εκείνους που υποτίθεται πως δώσαμε τα φώτα. Οταν κάποιος ζητά την ψήφο μας για να αναλάβει τις τύχες ενός λαού, αναλαμβάνει και τις ευθύνες του. Δεν χρησιμοποιεί το εγώ μόνο στις επιτυχίες και στις αποτυχίες το εμείς.

    Αλ. Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω εμεις...τους εχουμε και τους χαιρομαστε,μπραβο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο αποσπασμα το ταχυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοντα ειμαστε και εμεις θα στηθουν σκαμνια μπολικα.
    Μεγαλυτερο κακο δεν μπορουν να προκαλεσουν στον τοπο οτι ηταν να γινει εγινε.
    Ηρθε η ωρα που σερβιτορος θα φερει τον λογαριασμο και ο σερβιτορος ειναι ο λαος και δεν φευγει αν δεν πληρωθει ο λογαριασμος.
    Αν νομιζουν καποιοι απο αυτους που ειναι στην κυβερνηση οτι θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια γελιουνται. Θα πληρωσουν ακριβα το μαρμαρο και καλο ειναι να το γνωριζουν.
    Ακουσα οτι θα πηγαινουν φυλακη αυτοι που εχουν χρεη στο δημοσιο. Αυτοι εχουν καταλαβει οτι οταν ερθει η ωρα τους δεν προκειται να βγουνε απο την φυλακη για τα εγκληματα και τις κλεψιες που εχουν διαπραξει;
    Ολο το πολιτικο σκυλολοι θα παρελασει απο τα σκαμνια μονο τοτε θα ξεβρωμισει ο τοπος απο τις λερες και τα λαμογια.
    Γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος και ιστορικα παντα τελευταιοι γελουσαν οι λαοι. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.
    Ο ανευθυνουπευθυνος προθυπουργος εχει την αισθηση οτι του εχουν ετοιμασει θεσαρα στην νεα ταξη πραγματων,εγω θα τον συμβουλευα να κανει καμια ανακαινιση στον Κορυδαλλο να βαλει και καμια γραμμη για ιντερνετ γιατι θα περασει αρκετα χρονακια ας εχει και το λαπτοπ μαζι να κανει chat και να αναπτυσει τις θεωριες του περι παγκοσμιας διακυβερνησης στους μαλακες ομοιδεατες του.
    Τωρα αν ειναι ξυπνιος ας την κανει τωρα που ειναι στα πραγματα οσο περναει ο καιρος θα δυσκολεψουν τα πραγματα και μαλλον θα στεναχωρεθει η μαμα για το παιντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σύντροφε Καστανίδηηηηηηηηη
    μία χαρα δουλεύει το Παραδικαστικό Πασοκ.

    "Ελέυθερος αφέθηκε με 50.000 ευρω εγγύηση ο Γ.Τσουγκράνης. Επιχειρηματίας και ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Τάσου ΜΑΝΤΕΛΗ, με τους λογαριασμούς για τις χορηγείες της ΖΙΜΕΝΣ". !!

    Οι λογαρισμοί ξεπλύματος στις Ελβετικές Τράπεζες για τον "Α.Rocos" του ΠΑΣΟΚ, ήταν " συμετοχή, άδολη και φιλική "
    δήλωσε ο συνήγορός του ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗ του ΠΑΣΟΚ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος.

    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΡΓΕ ΜΑΣ. Βάλε τώρα φυλακή όλους όσους χρωστάνε κι ένα (1) ευρω στο κράτος.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΔΟΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΑΒΕΡΩΦ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΠΑΤΕΡΑ ΓΥΙΟ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ-ΒΕΡΕΛΗ ΜΑΝΤΕΛΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ ΛΙΑΠΗ ΑΧΙΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 250 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΕΔΩ ΔΙΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ !! ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση