GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σαν τον Σακαφλιά με φάγανε»...

Aπό το http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/ Από το παράθυρου του κελιού κοιτούσε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τη λαμπερή Λαμποργκίνι του...

Aπό το http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/
Από το παράθυρου του κελιού κοιτούσε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τη λαμπερή Λαμποργκίνι του… Είχε πάει 11 το βράδυ. «Και δεν μπορώ να δω και “Αθλητική Κυριακή” ρε γμτ» μονολογούσε…
Μα είναι δυνατόν; Απόπειρα δωροδοκίας; Αυτός; Ετσι, έτσι τα έκαναν από πέρυσι, που τον έριξαν κατηγορία… Τζάμπα τα «προξενιά», τζάμπα οι συνεργασίες, τζάμπα τα «άρματα». Ολα πήγαν στράφι. Αυτές ήταν οι σκέψεις του προέδρου…
«Σαν τον Παπαμιχαήλ στην “Κόρη μου τη Σοσιαλίστρια” είμαι», σκέφτηκε κι έβαλε δυνατά τα γέλια. Τον άκουσε ο φρουρός, πλησίασε και ρώτησε τον κρατούμενο αν του λείπει κάτι. «Ένα σουβλάκι λιβαδειώτικο, ρε μάγκα. Εχεις; Δεν έχεις. Ασε με στην ησυχία μου» απάντησε ο πρόεδρος.
Σε κάποια φάση ο φρουρός έβαλε τηλεόραση. Αθλητικά. Τέντωσε το αφτί κι έβαλε ξανά τα γέλια. «Ακου ο Αδαμίδης, που θέλει και τέσσερα πέναλτι. Ε, ρε, Μποροβήλε, πλάκα τους κάνεις, πλάκα. Μάγκας είσαι».
Και ξάπλωσε, πάνω στο στρώμα το μονό (που τραγουδούσε και η Αλίκη), παίρνοντας ύπνο βαθύ. Αποκοιμήθηκε. Και...
 είδε όνειρο.
Ητανε, λέει, αυτός, μαζί με άλλους προέδρους. «Να κάνεις τάμα στην Παναγία, να ξυριστείς και θα σου χαρίσει την άνοδο» του έλεγε κάποιος στο τηλέφωνο. Μα πώς, αναρωτήθηκε, αφού η παράγκα έγινε… σκυλόσπιτο. Ανοιξε την τηλεόραση (στον ύπνο του πάντα) και είδε το Καβάλα-Ρόζενμποργκ.
Ο ΑΟΚ έπαιζε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πετάχτηκε! «Τι εφιάλτης ήταν αυτός;» και θυμήθηκε πως ήταν κλεισμένος σε ένα κελί, στα Τρίκαλα. «Σαν τον Σακαφλιά με φάγανε».
Πώς την πάτησε έτσι; Πώς άλλαξαν έτσι όλα μέσα σε ένα χρόνο; Ο Αχιλλέας ανέβηκε και παίρνει Χ στην Τούμπα, έχοντας τα παραπονάκια του. Ο “Μπόρο” πάει με διαιτησία και παίρνει Χ στην ΑΕΚ. Ο Μάκης δεν χάνει με τίποτα από τον Παναθηναϊκό, αυτός δίνει το Χ, δεν το παραχωρεί.
Ο πρόεδρος ξανακοίταξε τη λαμπερή Λαμποργκίνι του: «Μόνο εσύ μ’ αγαπάς».

4 σχόλια

  1. Ειδηση

    Ο Σγουρος Γιαννης αργει πολυ να ανακοινωσει τον δρ Κουτσουκο υποψηφιο αντιπεριφερειαρχη Αθηνας,

    τον ανθρωπο που "επαιξε" Σγουρο στο Πασοκ οταν κανεις δεν ηθελε να ακουσει για Σγουρο!!

    Ο Σγουρος αν νομιζει οτι μπορει να κερδισει χωρις τον δρ Κουτσουκο ανετα τις εκλογες ....

    ας κανει την κινηση αλλα να μην κλαιει μετα τις εκλογες οταν βρεθει εκει που αξιζει....τεταρτος!

    Αυτα Γιαννη μου
    τι ειχες Γιαννη κουκια σπερνω
    και εις αλλα με υγεια!!

    Λιζα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Τα δικαια των ιδιοκτητων φορτηγων μπορει να εξανεμιστουν οταν καπλευονται τον αγωνα τους ακροδεξια και ακροαριστερα στοιχεια που εδρασαν μαζι για πρωτη φορα!!!

    Ένταση επικράτησε το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, στη διαδήλωση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων.

    Μόλις η πορεία έφτασε στο ύψος του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», αρκετοί διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στον Άγνωστο Στρατιώτη όπου επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις πετώντας πέτρες, μπουκάλια και νεράτζια. Από το μπλοκ των διαδηλωτών εκσφενδονίσθηκε και ένα καπνογόνο.

    Μια μικρή ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να ανεβεί τα σκαλιά της Βουλής και απωθήθηκε από τα ΜΑΤ, χωρίς να γίνει χρήση δακρυγόνων.

    Αυτή την ώρα οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το κοινοβούλιο.

    Οι ιδιοκτήτες έχουν δηλώσει ότι θα παραμείνουν στη Βουλή έως αύριο, οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις εμπορευματικές μεταφορές.

    Η πορεία των περίπου 3.000 διαδηλωτών ειχε και την στηριξη του δρ Κουτσουκου αλλα καπελωθηκε απο ακροδεξιους και ακροαριστερους!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά 30.000ε τής δωροδοκίας,θά τά
    έπαιρνε πίσω μέ τό 2ο σκέλος τής
    προσφοράς.
    Υπόσχεση μεταγραφής στόν τερματο-
    φύλακα τού χρόνου στά μεγάλα
    σαλόνια.
    Μονά ζυγά δικά του.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30.000 ευρω και εξασφαλιση μεταγραφης σε ομαδα της σουπερλιγκ. Συγνωμη κυριε τερματοφυλακα των Τρικαλων, γιατι δεν δεχτηκες? Μην χασει η βενετιά βελονι για ενα ματς Τρικαλα-Λεβαδειακος? Και αντε, δεν δεχτηκες. Τι βγαινεις και τα λες? Μηπως δεν γνωριζεις ποια ειναι η τυχη των ποδοσφαιριστων που καταγγελλουν δωροδοκιες? Να σου θυμισω τον Πελλιο? Ωχου βρε παιδακι μου, στον εαυτο σου εκανες κακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση