GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλλειμμα αξιοπιστίας ή έλλειμα δημοκρατίας;...

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης http://topsaxtiri.blogspot.com/    Τη Κυριακή οι Τούρκοι πολίτες κλήθηκαν να αποφασίσουν για το μέλλον της χ...

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
http://topsaxtiri.blogspot.com/  
Τη Κυριακή οι Τούρκοι πολίτες κλήθηκαν να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους. Για τη προώθηση των Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και τη προσπάθεια ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στη χώρα μας η Δημοκρατία εξαντλήθηκε το βράδυ των Εκλογών του Οκτωβρίου
Οι προεκλογικές εξαγγελίες δεν μπορούσαν να υλοποιηθουν.Και ενώ έπρεπε Συνταγματικά να γιν ει Δημοψήφισμα η Κυβέρνηση άρχισε να συνάπτει συμφωνίες με ξένα κράτη, να αποδέχεται όρους δανεισμού και να διαπραγματεύεται εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα χωρίς να ρωτήσει κανένα.
Αυτό το έλλειμμα Δημοκρατίας οδηγεί στο...
 έλλειμμα αξιοπιστίας κύριε Παπανδρέου.
Προχωράτε μόνος χωρίς καμία νομιμοποίηση και η Αντιπολίτευση σας στηρίζει. Γιατί θυμάται να μιλήσει μόνο και μόνο όταν προσδοκά να υποκλέψει κάποιες ψήφους.
Η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία δε μπορεί να τη τηρησει. Οχι επειδή δε το θέλει ο λαός της.Οχι επειδή οι ηγεσίες είναι ανικανες. Αλλα επειδή ουσιαστικά μας τρομάζει η Δημοκρατια.Επειδη εθελοτυφλούμε στο κοινό καλό και με χαρά το θυσιάζουμε στο βωμό του προσωπικού μας συμφέροντος.
Γι'αυτό τίποτα δε πάει καλά. Κι αυτή ακριβώς την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ εκμεταλλεύονται δεόντως οι «εκλεγμενοι»-όχι εκλεκτοί όμως-ηγέτες μας,που σε συνδυασμό με τον Εθνικό διχασμό που υποσκάπτει χρόνια τη Δημοκρατία μας,δημιουργούν ένα εκρηκτικό συνδυασμό της συγκέντρωσης Εξουσίας στους ολίγους.
Η καταστρατήγηση του Ελληνικού Συντάγματος γίνεται χρόνια τώρα. Στις μέρες μας όμως κορυφώθηκε....
Η ουσία του προβλήματος είναι η ηθική του υπόσταση....Πάντως ένα είναι σίγουρο...Η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί....Και δε πρέπει να συνεχιστεί...

6 σχόλια

  1. Γαμώτο! Εκπληκτική φωτογραφία... Και τι δε θα΄δινα να είχα μια μηχανή του χρόνου και να μπορούσα να ταξιδέψω σ΄εκείνη την εποχή!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πήγαινα να τους έλεγα για τους σημερινούς προδότες τύπου Gap να σκάγαν στα γέλια στα αμφιθέατρα και στους τόπους συνδρειάσεων. Να βλέπαν πως κατάντησαν τη Δημοκρατία.

    Θα τους πήγαινα και μια φωτογραφία του gap να κόβαν φάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς,κ, Ζωγραφάκη,συμφωνώ μαζί σας,ανέκαθεν η βλακεία το ηλίθιων ,η επιπολαιότητα-ανευθυνότητα-χαζομάρα,,φαίνεται να υπάρχει στην πλειοψηφία των Ελλήνων,άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί,χρόνια τώρα μας δουλεύουν οι πολιτικοί μας, διαιρώντας και βασιλεύοντας ,καταληστεύοντας ,κλέβουν αυτοί και καταφέρνουν πάντα να στρέφουν το μίσος και τη διχόνοια ,μεταξύ των Ελλήνων,παράδειγμα μόνο ένα, χρεοκόπησαν,η έτσι πρέπει να φαίνεται τη χώρα μας οι ίδιοι, και από κάτω τα δίποδα, τι λένε,ότι φταίνε οι υπάλληλοι του κράτους ,αυτό το επιχείρημα μόνον οι αδαείς μπορούν να το πουν, σοβαρός πολίτης,που έστω,έχει στοιχειώδη γνώση και στα πολιτικά,πως μπορεί να λέει τέτοια πράγματα {ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ},και ένα ακόμη παράδειγμα,και απορώ με αυτό πραγματικά,στα blogs π.χ. έκφραση πολιτισμού δύσκολα βλέπουμε και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που εκφράζονται με τον τρόπο που εκφράζονται ,το μίσος φαίνεται από μακριά,η αντιπαλότητα μεταξύ των ηλιθίων απερίγραπτη στα πολιτικά,δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι αυτοί είναι τσιράκια των αρπακτικών-πολιτικών,αλλά και αν είναι έτσι,περιμένουμε κάτι καλό για αυτή τη χώρα με τέτοιους Έλληνες πολίτες,άρα λοιπών γνωρίζουν αυτά ακριβώς οι πολιτικοί μας και ανάλογα μας φέρονται ,γιατί είμαστε ανάξιοι να έχουμε διαφορετική συμπεριφορά από τους πολιτικούς μας.για ,- ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    NEA

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!??

    Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία!


    ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜA ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ??

    Ο ΟΜΠΑΜΑ

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!!

    Ο Ερντογαν εφτυσε τον αμερικανο βουλευτη του ομπαμα!!

    O κ. Κρις Σπύρου, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι «Εμείς δεν θα τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, και θα προσευχηθούμε για όλους στα σύνορα της χώρας εκείνης, που δεν αισθάνθηκε καμία πρόκληση να επιτρέψει σε 5.000 μουσουλμάνους να προσευχηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παρέστη και εγώ».

    Επίσης, τόνισε χαρακτηριστικά: “Επομένως θα προσευχηθούμε στην χώρα αυτή η οποία κατανοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πιστεύω του κάθε λαού. Δεν είναι προβοκάτσια αλλά μια κίνηση επιβολής και παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά της Τουρκίας.”


    ΟΜΠΑΜΑ

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΣΕΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση