GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχετικά με το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ...

Από τον Ι. Επενδυτή    Κα Κατσέλη, αυτή είναι η τελευταία φορά που θα σας πιστέψω και θα σας εμπιστευτώ. Παραβρέθηκα σε μια ενημερωτική εκδ...

Από τον Ι. Επενδυτή  
Κα Κατσέλη, αυτή είναι η τελευταία φορά που θα σας πιστέψω και θα σας εμπιστευτώ. Παραβρέθηκα σε μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Μεταποίηση στις νέες συνθήκες».
Είμαι από αυτούς τους πολλούς ατυχείς και ταλαίπωρους που έχουν ήδη υποβάλλει πρόταση για επιδότηση από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και δεν έχουν εγκριθεί ποτέ είτε γιατί δεν καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις είτε επειδή δεν έφτασαν τα λεφτά (δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι η βαθμολογία μου ήταν 74% στο πρόγραμμα των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ, δεν επιδοτήθηκα καθώς η Κα Κατσέλη αποφάσισε ξαφνικά να...
μειώσει τον προϋπολογισμό της δράσης χωρίς να σκεφτεί ότι κάποιοι άνθρωποι επενδύουν λεφτά και θεωρούν τέτοιου είδους προγράμματα σανίδα σωτηρίας).
Στην παρουσίαση για το νέο πρόγραμμα, άκουσα με πολλή προσοχή τους υπεύθυνους του υπουργείου και του φορέα υλοποίησης ΕΦΕΠΑΕ να τονίζουν πως πρόκειται για ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα δώσει πολλά λεφτά σε μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, υφιστάμενες και μη, το οποίο επιδοτεί και την απασχόληση προσωπικού και στο οποίο ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% καθώς για πρώτη φορά υπάρχει τουλάχιστον για την Κεντρική Μακεδονία πολλή μεγάλη και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Ελπίζοντας πως αυτή τη φορά η Κα Κατσέλη και το σινάφι της δεν θα θυμηθούν τελευταία στιγμή να πετσοκόψουν τα χρήματα, θα υποβάλλω για τελευταία φορά μια που φαίνεται πως υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα. Υπόσχομαι όμως πως αν και σ αυτή την περίπτωση διαψευστούν οι προσδοκίες μου, Κα Κατσέλη, θα σας βρω. Τέρμα πια τα πράσινα άλογα, είμαστε επιχειρηματίες που θέλουμε να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο να πάει μπροστά. Σταματήστε να μας βάζετε τρικλοποδιές και για αυτή τη φορά τουλάχιστον υλοποιήστε αυτά που υπόσχεσθε, ούτως ή άλλως, είναι η τελευταία μάλλον φορά που παίρνουμε λεφτά απ την Ευρώπη για επενδύσεις.
Σας παρακαλώ να αναρτηθεί, είμαι σίγουρος πως όλοι οι υπεύθυνοι (-ανεύθυνοι;) των Υπουργείων σας διαβάζουν και ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και ακουγόμαστε όλοι εμείς.

5 σχόλια

  1. Δραματική η κατάσταση στις μεγάλες εταιρείες”.

    Η Τρόικα ήρθε εδώ με τη χαρτογράφηση των ελληνικών επιχειρήσεων ανά χείρας.
    Παρατηρώ είναι στην πλειοψηφία τους Ελληνικές, αν και διεθνοποιημένες…

    Προφανώς η συμφωνία με την Τρόικα περιλαμβάνει τη δημιουργία Νέων Νέων Τζακιών, στη θέση των παλιών που δημιουργήθηκαν την εικοσαετία 1985 – 2005.
    Παραγνωρίστηκαν με τις παλιές αγαπημένες και ήρθε ο καιρός να τις καρατομήσουν.
    Γνωρίζουν πολλά.
    It’s that simple μαγκες.

    Και δεν αναφέρετε τη μείωση των κερδών και του τζίρου των επιχειρήσεων του κλάδου του αυτοκινήτου, που “τρέχει” το 30 % της οικονομίας.
    Τι νόμιζε όμως η κυρα Μέρκελ
    και η ΕΕ, ότι θα ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΑΝ
    ένα λαό, αλλά οι θυγατρικές ΤΟΥΣ θα συνέχιζαν την κερδοφορία;
    Η κυρα Μέρκελ θα μετράει λιγότερα φένιχ στο Ταμείο της σήμερα.
    Την κυρα Μέρκελ δεν μπορώ να τη λυπηθώ όμως.

    Ετσι είναι όταν σκάβεις τον λάκο του αλλουνού πέφτεις εσύ μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΚ! Του έδωσε τζάμπα το γραφείο για τις εκλογές και αυτός τον έβαλε στο Κτηματολόγιο

    Πήραμε αυτή την καταγγελία από θαμώνα μας και τη δημοσιεύουμε χωρίς καμία παρέμβαση και περιμένουμε απαντήσεις και εξηγήσεις να τις δημοσιεύσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://emax.gr/, είσαι και πολύ ΜΑ*ΑΚΑΣ. Μας έχεις πρίξει με τις διαφημιστικές σφήνες!!! Αν ποτέ επρόκειτο να μπώ στο link σου, τώρα σου δίνω το λόγο μου οτι τώρα δεν θα το κάνω ΠΟΤΕ, ούτε και οι φίλοι μου, ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Η Μαριλιζα

    Ειναι η καλυτερη περιπτωση για Περιφερειαρχης Αθηνας αυτη τη στιγμη

    ειπε ο δρ Κουτσουκος για την Μαριλιζα την οποια συμπαθει ιδιαιτερα

    λογω του ηθους της την εργατικοτητα της τον χαρακτηρα της και τις γνωσεις της

    Θα στηριξουμε την Μαριλιζα αν πάρει το χρισμα ειπαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη.

    Μανος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση