GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία ενστόλων στη ΔΕΘ...

Από τον Ομοσπονδίες Εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας Δυναμική απάντηση  των  στη ΔΕΘ. Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν «εκπτώ...

Από τον Ομοσπονδίες Εργαζομένων
στα Σώματα Ασφαλείας
Δυναμική απάντηση  των  στη ΔΕΘ. Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν «εκπτώσεις» και περικοπές.
Συνεδρίασαν εκ νέου την 1η Σεπτεμβρίου 2010 τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και στο πλαίσιο του συντονισμού των ενεργειών για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία την προσεχή εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 (ώρα 18.00) στην Πλατεία Λευκού Πύργου, προκειμένου να...
 εκδηλωθεί με τον πιο έντονο τρόπο η αγωνία, όσο και η αγανάκτηση όλων των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών, για την ολιγωρία που επιδεικνύει η Κυβέρνηση στην υλοποίηση των ίδιων των δικών της εξαγγελιών περί αναβάθμισης των Σωμάτων Ασφαλείας και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου του ανθρώπινου δυναμικού τους.
Επαναλαμβάνουμε και σήμερα, ότι η Κυβέρνηση, δυστυχώς, εξακολουθεί να μην λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της εργασίας του αστυνομικού, του πυροσβέστη και του λιμενικού, εφαρμόζοντας τα γνωστά ισοπεδωτικά μέτρα που ανέτρεψαν το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό μας σύστημα, συρρίκνωσαν τις αποδοχές μας και υποβάθμισαν το βιοτικό μας επίπεδο.
Η πολιτική των περικοπών έχει οδηγήσει συνολικά τους Οργανισμούς και τις υπηρεσίες στα πρόθυρα κατάρρευσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας. Όμως, το φιλότιμο, η αγόγγυστη προσπάθεια και η προσφορά των ενστόλων, έχουν και τα όριά τους.
Ενώ αναμένουμε συνάντηση με τους κ.κ. υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, στους οποίους απευθυνθήκαμε, πληθαίνουν οι φήμες για νέα δυσβάσταχτα μέτρα, που θα καταδικάζουν τον ένστολο να εργάζεται και να ζει σε συνθήκες μεσαίωνα.
Μπροστά σε αυτή την ζοφερή κατάσταση και μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του πανεργατικού και δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος της Χώρας με αφορμή τα εγκαίνια της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, δηλώνουμε το δικό μας δυναμικό «παρών».
Για την κατοχύρωση του αγαθού της ασφάλειας απαιτούνται γενναία κονδύλια.
Όχι στην περαιτέρω συρρίκνωση βασικών και θεμελιωδών μας δικαιωμάτων.
Ναι στη θεσμική θωράκιση και στην έμπρακτη ανάταξη του ανθρώπινου δυναμικού και των Οργανισμών των Σωμάτων Ασφαλείας.
Οικονομική ανάπτυξη χωρίς ασφαλές περιβάλλον, δεν νοείται!

12 σχόλια

  1. Λυκούργος Α.4 Σεπ 2010, 11:00:00 μ.μ.

    Ένστολοι να γνωρίζετε ότι ο λαός είναι μαζί σας. Εσείς είσθε το στήριγμά του στις δύσκολες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτιστικός ύπατος αρμοστής, εξειδικευμένος ως tourist operator, πρώην μετανάστης, πρώην οδοκαθαριστής της Στοκχόλμης, ξεναγός υψηλών προσώπων, κωπηλάτης και ποδηλατοδρόμος, διορισμένος πρωθυπουργός από το ΔΝΤ και Εβραίων, σε χώρα όπου το 40% των πολιτών της έχουν μνήμη χρυσόψαρου;

    Ποιός είναι ;;

    - Ο εισπράττων ανελλιπώς τα συγχαρητήρια του αρχηγού
    Κωλοτούμπα ;
    - Ο πραγματικός αρχηγός των Σκύλων της Βέρμαχτ;
    - Ο φίλος και χορηγός των απανταχού δωσιλόγων ;
    - Ο από το “λεφτά υπάρχουν” στο “θα τα καταφέρουμε” ;;

    Τραβήξτε Του τώρα ΚΑΙ το " ANTE ΓΑΜΗΔΙΑ" οι Ξένοι σύμβουλοι ΤΟΥ.
    ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    - απο καρδιάς
    ..να μην το ευχαριστηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΓΑΜΗΘΗΣ 11.41

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το γερμανικό βραβείο «Quadriga» ανακοινώθηκε ότι θα τιμηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, «για τις προσπάθειές του να αποτρέψει την πτώχευση της ελληνικής οικονομίας», όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Πρώτη επισήμανση: Η απονομή θα γίνει στο Βερολίνο στις 3 Οκτώβρη, στην 20ή επέτειο από την καπιταλιστική παλινόρθωση και την ένωση της Γερμανίας. Δεύτερη επισήμανση: Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν. Τρίτη επισήμανση: Σύμφωνα με τα πρακτορεία, με το «Quadriga» επιβραβεύονται οι προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και των τεχνών που επιδεικνύουν πνεύμα πρωτοπορίας. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με αυτό, μεταξύ άλλων, οι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δηλαδή, ορισμένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά «λουλούδια» του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, που σημάδεψαν την ιστορία των χωρών τους και παγκόσμια με τον αντιδραστικό τους ρόλο, απ’ οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετήσαν την πλουτοκρατία. Υπάρχει όμως μια ακόμα λεπτομέρεια που κάνει τη βράβευση Παπανδρέου ακόμα πιο προκλητική για το λαό. Το ίδιο βραβείο θα λάβει φέτος και ο γερμανικός στρατός, «για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές». Δηλαδή, για το μακέλεμα των λαών όπου Γης και τη συμμετοχή του στα κατοχικά μέτωπα. Μετά απ’ όλα αυτά, δε μένει παρά να ευχηθούμε στον Γ. Παπανδρέου και «εις ανώτερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Se opoion filo enstolo den aresei to dhmosio kai h kaloperash kai o eykolos mis8os, h porta ths e3odoy einai anoixth. As paei e3w ston idiwtiko tomea me ta fobera toy "prosonta" na brei doyleia kai na amoibetai me pio polla afoy nomizei oti sto dhmosio adikeitai. Na sas dwsoyme pio polla, giati? Gia na sas feygoyn mesa apo ta xeria ta pakistania 'h gia na trabate oplo apenanti se ma8htes kai na toys ka8arizete? Pio einai to ergo sas kyrioi kai 8elete pio polla? H preza poy poylate kai ta bar poy prostateyete mhpws? 'H mhpws to pseftontahliki opoy sas paireni? Eiste aparadektoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 02,25. Είσαι κατά των ενστόλων, επειδή ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ. Προφανώς κρίνεις από από την δική σου αντικοινωνική συμπεριφορά και καταφέρεσαι κατά των ενστόλων. Οι ένστολοι πάντοτε βρίσκονται ψηλά και είναι έντιμοι εσύ λογω έλλειψης ικανοτήτων δεν μπορείς να τους φθάσεις,ζεις στην παρανομία. Αυτή είναι η αιτία που εκτοξεύεις ανυπόστατες κατηγορίες' Είσαι κομπλεξικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Den nomizw na exete me to meros sas megalo meros ths koinwnias... Me ayta poy kanete, oi gnwmes olwn einai poly kakes gia th ratsa sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ένστολοι ήταν είναι και θα είναι ότι εκλεκτό διαθέτει η κοινωνία. Για τον προηγούμενο έχω να πω όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το στήριγμα της Ελλάδας είναι οι ένστολοι. Που θα στηριχθούμε στους πούστηδες, στους άθεους, στους αρνητές στράτευσης που?
    Λοιπόν λαμόγια της διαφθοράς σταματήστε τις βλακείες και λοιπές ασυναρτησίες. Εσείς τα λαμόγια της διαφθοράς είσθε οι τεμπέληδες, οι κλέφτες, οι ληστές και οι έμποροι ναρκωτικών και λασπολογείτε κατά των εντίμων ενστόλων. Δεν παραλείπω στους λασπολόγους να συμπεριλάβω τους ξερόλες που παίζουν τις γλάστρες στα τηλεοπτικά παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nai. Den ftanw na ginw mpatsos kai ta kanw kremastaria. Ti alles malakies 8a akoysw apo agrammatoys xwrofylakes? Ti allo? Alla 3exasa, exeis dikio, dne mporw na ginw mpatsos. Den exw xamhlo pneymatiko epipedo kai gnwseis mono toy lykeioy kai epishs den peinaw. Dikio exeis, den mporw na ginw mpatsos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 12,41/6-9-10. Αγράμματος είσαι εσύ αφού δεν γνωρίζεις να γράφεις Ελληνικά. Όντως αποδεικνύεις την παροιμία. Το χαμηλό σου πνευματικό επίπεδο δεν μπορείς να δεις πέρα από την "ρίνα" σου, προφανώς έχεις παρωπίδες. Βρίσκεσαι τόσο πολύ πίσω και δεν γνωρίζεις ότι οι αστυνομικοί αποτελούν την αφρόκρεμα των ακαδημαικών πολιτών.
    Πέρα από αυτό υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική, εγκληματολογία, κοινωνιολογία και σε πολλές άλλες επιστήμες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση