GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγνώριση των blogs ως πηγών ειδήσεων από το Associated Press...

Από το http://tolimeri.blogspot.com/    Μια σημαντική εξέλιξη, που δεν είναι δυνατόν να παραμείνει όμως χωρίς παρενέργειες. Σε εγκύκλιο πρ...

Από το http://tolimeri.blogspot.com/  
Μια σημαντική εξέλιξη, που δεν είναι δυνατόν να παραμείνει όμως χωρίς παρενέργειες.
Σε εγκύκλιο προς τα μέλη του το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Associated Press (AP) ανακοίνωσε ότι θα παραθέτει στο μέλλον και από τους blogger, ως έγκυρες πηγές ειδήσεων.
Αυτό είναι ένα ιστορικό βήμα, διότι ως γνωστό, το AP δεν υπήρξε και τόσο φιλικό προς τις διάφορες εναλλακτικές πηγές ειδήσεων.
Αυτή η αναγνώριση των blogs ως «πηγή» από ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων στον κόσμο, είναι μια σημαντική νίκη, και θα οδηγήσει σίγουρα στο να μας πάρουν και τα άλλα Μέσα στα σοβαρά. Έτσι θα έχουμε ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ειδησεογραφική κάλυψη και στην κοινή γνώμη, ώστε να προκύψει μια διόρθωση στην υφιστάμενη μονόπλευρη ειδησεογραφική κάλυψη.
Η ανακοίνωση αυτή σημαίνει, ότι θα...
 τύχει αναγνώρισης η προσπάθεια των blogger να τροφοδοτούν την κοινή γνώμη με πάντα νέα και επίκαιρα θέματα, τα οποία θα έμεναν αλλιώς άγνωστα.
Το AP ανακοίνωσε, ότι οι ειδήσεις που προέρχονται από τα blogs θα παραθέτονται με την ακριβή αναφορά της πηγής.
Μια σημαντική βέβαια εξέλιξη, η οποία δεν θα παραμείνει όμως όπως είναι φυσικό χωρίς «παρενέργειες». Μια από αυτές είναι, να αντιδράσουν σίγουρα τα μεγάλα τραστ των ΜΜΕ και να προσπαθήσουν είτε να θέσουν υπό τον έλεγχό τους να τα ποιο «έγκριτα» από τα υπάρχοντα blog, ή να προωθήσουν (μέσω των πολιτικών ιπποκόμων τους) νέες νομικές ρυθμίσεις. Κανείς δεν νομίζω να υπάρχει, που να φαντάζεται, πως θα αφεθεί ανεξέλεγκτη η δημόσια πληροφόρηση. Αυτό θα ανέτρεπε εντελώς τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Άρα, ας προσγειωθούμε και ας αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτήν την άνευ προηγουμένου ελεύθερη διακίνηση ιδεών, όσο καιρό είναι αυτό ακόμη δυνατό.

5 σχόλια

  1. ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ (2) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ , ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ 100 ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΩΡΑ 8.10' ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/09/2010. Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι του press.gr το παρακάτω σχόλιο,σας το έστειλα την 10-09-2010 και ώρα 22.53. Για PRESS.GR, μία ερώτηση πως γίνετε , να πέρασε νόμος εντός του Αυγούστου, για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δεν μάθαμε τίποτα ,ρωτώ γιατί το άκουσα που με έλεγε ένας φίλος, έμαθες κ.λ.π.,για το νόμο που ψηφίστηκε από τη βουλή των Ελλήνων,όπου εξαιρούνται οι βουλευτές ,υπουργοί ,νομάρχες,δήμαρχοι κ.λ.π, από το πόθεν έσχες,και λέω πλάκα μου κάνεις,και όλως τυχαίως σήμερα το είδα σε ένα BLOG,δεν εκπλήσσομαι για τα δημοσιογραφικά λαμόγια ,αλλά και τα BLOG,δεν πήρανε χαμπάρι ένα μήνα τώρα, απλή ερώτηση κάνω ευχαριστώ.-ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.- και το παρακάτω σε άλλο blog,σχετικά με δημοσίευμα για το σχέδιο τουρκικής στρατοκρατίας,βαριοπούλα[BALYOZ}, η προδοσία έχει μερικά χρόνια ,που συντελείται,είδη έχουμε σε αδράνεια οπλικά συστήματα, S 300 ;άσφαιρα άρματα μάχης,αεροπλάνα χωρίς ανταλλακτικά κ.λ.π.,παράδοση είδη,Ελληνικών εδαφών βλέπε [ΙΜΙΑ}και δεν γνωρίζω τι άλλο,δόλια καταλήστευση του δημόσιου πλούτου της χώρας,παραβίαση του συντάγματος κατά βούληση ,εγκληματικότητα στα ύψη,αδράνεια ,ατιμωρησία, αποφασίζομε και διατάσσουμε,καταργούμε ατομικά δικαιώματα,αρπάζουν μισθούς πείνας και τα δίνουν στους έχοντες και κατέχοντες,το πολιτικό σύστημα κατέρρευσε και όμως λειτουργεί,παραβιάζουν τους νόμους του κράτους που οι ίδιοι ψηφίζουν, εκβιάζουν ελάχιστους αντιρρησίες βουλευτές,που και αυτοί η αντηρρησίες , ίσως το κάνουν για τα μάτια του κόσμου,δεν βλέπω καμιά διαφορά από απολυταρχικά καθεστώτα,οι θεσμοί όλοι διαβρωμένοι,αλλά και αν δεν είναι έτσι ,πως εξηγείτε η ανυπαρξία των αρμοδίων οργάνων του κράτους, οι εχθροί μας γείτονες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν έχουν Έλληνες προδότες γενίτσαρους να τους ανοίξουν πόρτες, δεν θα κάνανε απολύτως τίποτα,αν όμως κάνουν τότε θα είναι αργά,και άλλη μια προδοσία στην ιστορία μας,εγώ έτσι τα βλέπω μακάρι να κάνω λάθος,γεια. Για την ανάρτησή του ευχαριστώ, ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ. δεν τα είδα αναρτημένα,όπως πίστευα,σε σας το έστειλα με email.ενώ το δεύτερο τύπου σχόλιου, νομίζετε ότι αυτό βοηθά στην αξιοπιστία των blogs,σχόλια δεκτά, ευχαριστώ.-ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gorace dupy oczekuja Ciebie. Kliknij w link one czekaja :

    [URL=http://xbanners.biz/m-738/za-gruby-penis]za gruby penis[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-1027/seks-strona]seks strona[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-2455/laski-ortopedyczne]laski ortopedyczne[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-3726/Ciasne-murzynki]Ciasne murzynki[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-4023/Darmowe-filmiki-z-wytryskami]Darmowe filmiki z wytryskami[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-5948/Lezbijki-lizanie]Lezbijki lizanie[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-6536/Nagie-kurewki]Nagie kurewki[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-7450/Owlosione-klaty]Owlosione klaty[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-8938/Seks-kurewki]Seks kurewki[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-9389/Sperma-w-cipce-filmy]Sperma w cipce filmy[/URL]
    [URL=http://xbanners.biz/m-10095/Wygolona-fryzura]Wygolona fryzura[/URL]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Everyone is quite a few volunteers and also opening an alternative layout throughout our society. Your online web page provided us with significant information to assist you to pictures along. You’ve performed a formidable operation along with our new overall community may be head over heels with you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση