GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο το Press-gr προανήγγειλε τη νυχτερινή ανατροπή με την υποψηφιότητα Σγουρού...

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής από το ΠΑΣΟΚ αποτελεί επιβεβαίωση για τις πληροφορίες του Νίκου Αναγνώστο...

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής από το ΠΑΣΟΚ αποτελεί επιβεβαίωση για τις πληροφορίες του Νίκου Αναγνώστου ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα αποκάλυψε στο Press-gr (διαβάστε εδώ), με τον τίτλο "Νυχτερινή ανατροπή: Ο Γ. Σγουρός για την Περιφέρεια Αττικής από το ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Καμίνης για το δήμο της Αθήνας και η Φ. Γεννηματά για υπουργός;" ότι "η πιο μεγάλη ανατροπή φαίνεται ότι γίνεται, σε ο,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, την Περιφέρεια Αττικής" και ότι...
 "ύστερα από διάφορα ονόματα κορυφαίων και μη στελεχών που "βρέθηκαν" ανά διαστήματα με το χρίσμα, αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κύβος ερρίφθη υπέρ του νυν νομάρχη Αθήνας Γιάννη Σγουρού, αφήνοντας πίσω όλες τις προηγούμενες επιλογές που ακούστηκαν...."
Την ίδια ώρα όλα τα τηλεοπτικά κανάλια μετέδιδαν άλλα ονόματα και έπεσαν έξω. Όσοι όμως διαβάζουν συνεχώς Press-gr ήξεραν πρώτοι τι θα συμβεί...

13 σχόλια

  1. ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙΣ . ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΑΝΕΡΑ(ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ) ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ(ΝΔ), ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ. ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. =====================================
    ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ
    Μ Η Τ Σ Ο Ι
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & MAΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ
    =====================================

    EEE....TΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ
    ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO TΕΛΟΣ ΤΟΥ ...ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

    Πέντε χρόνια χρειάστηκε ο … Κώστας Καραμανλής για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται ο σημερινός πρωθυπουργός. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν χρειάστηκε ούτε ένα για να φτάσει στην σημερινή αποκαρδιωτική εικόνα για τον πρωθυπουργό μιας χώρας έστω και της Ελλάδας.

    Το κύρος του κ. Παπανδρέου έχει υποστεί βαρύτατο πλήγμα και από την δημόσια διαπραγμάτευση μέσω …. Πεταλωτή και διαρροών με τους πολιτικά υφισταμένους του και από τα “όχι” που εισέπραττε μέχρι αργά χθες το βράδυ.
    Και οι προτάσεις που ανακοίνωσε προ ολίγου επιβεβαιώνουν την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται.

    Πρόκειται για Επιλογές ήττας του ΠΑΣΟΚ, με δανεικό προσωπικό.
    Τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη στον πρωθυπουργό, αρνούμενοι να μπουν στα ψηφοδέλτια, αποφεύγοντας να εκτεθούν στην λαϊκή ετυμηγορία.

    Αποδεικνύεται και κάτι άλλο: Ο μοναδικός συνεκτικός ιστός αυτής της τραγικής ομάδας που μας κυβερνά εν ονόματι του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τάξης είναι η νομή της εξουσίας.
    Όσοι είπαν “όχι” στον Γιώργο Παπανδρέου δεν το έκαναν μόνο επειδή φοβούνται πως δεν θα εκλεγούν.
    Το έκαναν και επειδή δεν θέλουν να απολέσουν την υπουργική καρέκλα τους, επειδή στο βάθος του μυαλού τους γνωρίζουν ότι δεν θα ξαναβρεθούν εκεί.

    Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η ηγετική ομάδα που κατάφερε να φέρει τον Γιώργο στην εξουσία (με την βοήθεια του ξένου παράγοντα και την απίθανη λασπολογία εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης) σπαράσσεται σε μια εξίσου πρωτοφανή διαμάχη εξουσίας.

    Επικεφαλής των δύο αντίπαλων ομάδων είναι της μίας ο υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ραγκούσης που διεκδικεί ρόλο “αντ’ αυτού” στον επικείμενο ανασχηματισμό και της άλλης ο πολυπράγμων Χάρης Παμπούκης.

    Όπως σημειώνει το “Βήμα”, “αυτή δεν είναι σύγκρουση αλλά υπόγεια πυρηνική δοκιμή» λένε στις ιδιωτικές τους συζητήσεις πολλοί υπουργοί”. Στο ένα στρατόπεδο, στο πλευρό του κ. Ραγκούση συντάσσονται οι κκ. Π. Γερουλάνος, Μ. Χρυσοχοΐδης, Δ. Ρέππας και Γ. Παπακωνσταντίνου.
    Τις απόψεις του κ. Παμπούκη υιοθετούν ο κ. Θ. Πάγκαλος, αλλά και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη.

    Η μέχρι πρότινος νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γλυκερία Σιούτη ήταν το πρώτο θύμα αυτού του πολέμου καθώς ήταν επιλογή του κ. Παμπούκη.

    Τι σημαίνει, μεταξύ άλλων, αυτή η ονοματολογία; Ότι έχει διχαστεί και η … οικογένεια Παπανδρέου. Το κατάφερε κι αυτό ο Γιώργος. Επειδή, ως γνωστόν, ο αδελφός του Νίκος Παπανδρέου στηρίζει τον κ. Παμπούκη και επιτέθηκε πρόσφατα δημοσίως στον κ. Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. do you know gravity..:
    http://puzstasalat.blogspot.com/2010/09/haci-papandreou-kai-cia.html

    ...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΚΡΑΞΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ PRESS-GR ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ.....

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟΪ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
    Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
    Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

    Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
    Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
    Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
    Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλοδαποί δυο ταχυτήτων .
    Ρε πούστηδες ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ , παλιοαδελφές του κερατά .
    Γιοί της πουτάνας με τις ενέργειες σας στερήσατε θέσεις από τα πανεπιστήμια που ανήκουν σε Ελληνόπουλα .
    Εγώ και τα παιδιά μου είμαστε στη δυσάρεστο θέση , ΕΚΤΟΣ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ΚΑΙ το παιδί του γείτονα του αλλοδαπού είναι πανευτυχές και δεν ξέρει δε ποια από τα δυο πανεπιστήμια που έχει περάσει , να πάει :
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ . Πέρασε ως Έλληνας πολίτης .
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ . Πέρασε με τα δικαιώματα του αλλοδαπού πολίτη .
    Έχετε αναρωτηθεί ανεγκέφαλοι μαλάκες βουλευτές , πόσες τέτοιες θέσεις πανεπιστημιακές στερήσατε από τα ελληνόπουλα ;
    Είμαι τόσο αγανακτισμένος που αν βρω ένα ΚΑΛΑΖΝΗΚΟΒ θα σας θερίσω όλους .
    Έξω από την χώρα βρομιάρηδες πορνογεννήματα ΠΑΣΟΚΟΙ .
    Ξυπνήστε και πάρτε τους φαλάγγι Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΓΟΥΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
    ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ
    ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΗΣΗ

    ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ ΓΙΑΝΝΗ

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΘΕΝΑΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΥΟΝΥΣΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ"

    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ "ΕΠΑΙΖΕ" ΣΓΟΥΡΟ!!


    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΣΓΟΥΡΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΛΠ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!

    ΜΕΝΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και για την Μπατζελή δεν λέγατε? δεν την βλεπω ομως πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΓΟΥΡΕ

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΟΝ ΣTΗΡΙΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!

    ΠΑΣΟΚΑΝΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση