GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενας στους 11 πάει και σε συσσίτιο...

12 σχόλια

  1. "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΝΟ 2.
    ΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ.

    Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα εντός της κυβέρνησης ενισχύεται όχι μόνο επειδή στη λογική της “παροχής αλλιώς χανόμαστε” βρίσκονται και υπουργοί αλλά διότι τα μηνύματα από βουλευτές δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Στην επαρχία ή κατάσταση είναι εκρηκτική κατά της κυβέρνησης και πολλά κομματικά στελέχη δεν μπορούν ούτε στα καφενεία να βγουν.

    Αλλά και το άλλο στρατόπεδο, δηλαδή της μη χορήγησης κανενός πακέτο δεν είναι και τόσο αρραγές διότι βλέπει ότι θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και θα εισπράξει την κοινωνική οργή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συσκέψεις σε ανώτατο κλιμάκιο με τη συμμετοχή και του Γ. Παπανδρέου με στόχο να βρεθούν πολιτικές που δεν θα κοστίζουν αλλά που θα ρίξουν νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ και θα τους δώσουν παράταση ζωής. Ενίσχυση των ανέργων είναι το πρώτο μέτρο αλλά και νέο επικοινωνιακό παιχνίδι με στόχο να φανεί ότι οι υψηλόμισθοι των ΔΕΚΟ θα χάσουν τα προνόμιά τους τα οποία θα μοιραστούν ισότιμα στο λαό.

    Οπως και να έχουν τα πράγματα, το καζάνι της κυβέρνησης βράζει και κινδυνεύει να εκραγεί. Κάτι τέτοιο θα γίνει, αλλά μετά τις εκλογές όταν θα έχουν επιβεβαιωθεί τα σενάρια εκλογικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΠΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ..........
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΟΛΑΜΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοψοχεριασμένος18 Οκτ 2010, 10:32:00 π.μ.

    Οι στρατιωτικοί το 74,δεν εγκατέλειψαν την χώρα, εσείς σοσιαληστάδες νύκτα και κρυφά θα φύγετε.
    30 χρόνια ληστεύετε τον Λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΣΕΠΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΜΕΝΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΔΟΛΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ.ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΕΣΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΟΛΟΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ .ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΧΟΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΗΔΑΝΕ ΤΡΕΧΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΒΡΕ ΟΥΣΤ.Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανησυχία για Σγουρό-Καμίνη.....

    Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί
    τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ιπποκράτους, καθώς τα μηνύματα που φτάνουν στο ΠΑΣΟΚ για την αναμέτρηση στην περιφέρεια της Αττικής, αλλά και στο δήμο της Αθήνας είναι εξαιρετικά απαισιόδοξα.

    Οι υποψήφιοι του κόμματος Γιάννης Σγουρός και Γιώργος Καμίνης αντίστοιχα, δεν συσπειρώνουν την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ορατό τον κίνδυνο, ο μεν υποψήφιος περιφερειάρχης να χάσει στο δεύτερο γύρο από τον Γιάννη Δημαρά, ο δε υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας να συντριβεί από τον Νικήτα Κακλαμάνη.

    Το επιτελείο της Ιπποκράτους με επικεφαλής τον γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζουν κινήσεις για τη στήριξη των δύο υποψηφίων, καθώς εκφράζονται έντονες ανησυχίες για το κλίμα, που θα διαμορφωθεί στην πολιτική σκηνή και στην κοινωνία, από τόσο επώδυνες εκλογικές ήττες στις δύο σημαντικότερες αναμετρήσεις της 7ης Νοεμβρίου.

    Προς τούτο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σηκώνει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ αναμένεται να κάνει πολιτική τοποθέτηση και στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το μεσημέρι της Δευτέρας, που έχει ως κύριο αντικείμενο το νομοσχέδιο για τον κινηματογράφο.........γαμα τα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήδη έχουν ξαμολυθεί οι νταβατζοφυλλάδες να στηρίξουν τον Καμίνη.

    Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οργίασαν να προβάλουν ένα “υπερκομματικό” προφίλ, με διάφορους κοσμικούς κυρίους και κυρίες, που παριστάνουν τους “διανοούμενους”, να δηλώνουν παρών στις εκδηλώσεις του και να πυκνώνουν τους συνδυασμούς του.
    Προφανώς, οι ίδιοι “διανοούμενοι” που ακόμα δεν έχουν ξεμπουκώσει από τη μασαμπούκα των κονδυλίων επί αχαμνού λογιστάκου.

    Και φυσικά, για να μη βγάζει και μάτι το ακριβές ποιόν όσων συντάσσονται με τον Καμίνη, οι φυλλάδες φροντίζουν να “στρογγυλεύουν” τις απωθητικές τους ιδιότητες. Για παράδειγμα, τα Νέα το Σάββατο έγραφαν ότι ανάμεσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Καμίνη ήταν και “ο δικηγόρος Τάσος Αβραντίνης” (έτσι σκέτο), αποσιωπώντας φυσικά την κύρια ιδιότητά του, που είναι πρώην αντιπρόεδρος των “Ταύρων” του Μάνου και μέχρι πριν από λίγο καιρό υποψήφιος δήμαρχος της “Δράσης” για το δήμο Αθηναίων (πριν ο Μάνος αποφασίσει να στηρίξει τον Καμίνη).
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    και εμείς ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
    ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ...του λακέδες
    του ΠΑΣΟΚ..ΜΑΝΟΥ- χάρου - ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΆΔΕΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    (Τραπεζίτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, τσουτσέκια, λαμόγια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

    Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σήμερα στο πρωτοσέλιδο του Αγγελιοφόρου. Ο Γιάννης.. Μπουτάρης με τη ρόμπα του και το τσιγαράκι του διαβάζει εφημερίδα (και το μαλλί κάγκελο).

    Πολλοί από τους αναγνώστες σοκαρίστηκαν. Κάποιοι είπαν
    «Αυτόν θα κάνουμε Δήμαρχο;».
    Οι πληροφορίες λένε ότι η φωτογραφία έφτασε στην εφημερίδα από το επιτελείο του Μπουτάρη.
    Ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Θεσσαλονίκης δήλωσε ξαφνιασμένος από το δημοσίευμα και σε αυτούς που τον ρωτούσαν απαντούσε:
    «Τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο Γιάννης». Δε λέμε ότι είναι κακό που καπνίζει φορώντας το μπουρνούζι του και διαβάζοντας εφημερίδα.

    Όταν όμως διοχετεύεις στα Μέσα αυτή τη φωτογραφία τότε δίνεις δείγματα φαύλης νοοτροπίας. Ενδεχομένως ο Μπαρμπα – Γιάννης να μη το γνώριζε. Τότε ευθύνονται οι συνεργάτες του που τον εξέθεσαν κατ’ αυτό τον τρόπο. Όπως και να ‘χει δε στήνεσαι για φωτογραφία με το μπουρνούζι σου γνωρίζοντας ότι πρόκειται να δημοσιευτεί.


    /*/ Ο άνθρωπος αυτός που βλέπω στη φωτογραφία κάνει για τα ΚΑΠΗ παρα για Δήμαρχος.Δέν φαίνεται να έχει φυσικές δυνάμεις και την αντοχή ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει ένας δραστήριος Δήμαρχος.
    Εξ άλλου έχει τόσα πολλά να κάνει σαν επιχειρηματίας στο τομέα των κρασιών που παράγει, που η δημαρχία θα τον γονατήσει σωματικά και ψυχικά.

    Συνταξιούχο για ΚΑΠΗ που θέλει τσάγια και γιαουρτάκια προτείνουν για Δήμαρχο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤ' ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΣΟΚ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΩΡΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.
    ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    Ο.Χ.Ι.!!!

    Λαέ κάνε υπομονή νύκτα θα φύγουν και θα κρύβονται, δεν τους παίρνει.
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΉΣΕΙ..
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση