GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μασκότ των Ολυμπιακών του Λονδίνου 2012‏...

Από το http://mpalakia.blogspot.com/ 651 ημέρες απομένουν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Το 2012, όλα τα βλέμματα του ...

Από το http://mpalakia.blogspot.com/
651 ημέρες απομένουν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Το 2012, όλα τα βλέμματα του κόσμου θα στραφούν στην Πρωτεύουσα της Αγγλίας. Η σχεδίαση των μασκότ, έγινε με την παραμικρή λεπτομέρεια!
Δείτε τις!
Wenlock. Πήρε το όνομα της από την ιστορική πόλη Much Wenlock, στην οποία πραγματοποιούνταν οι...
 τοπικοί αγώνες. Λέγεται μάλιστα ότι ο Πιερ Ντε Κουμπερτέν είχε επισκεφθεί την πόλη πριν προχωρήσει στην αναβίωση των Σύγχρωνων Ολυμπιακών Αγώνων!
Mandeville. Το όνομά της προέρχεται από την πόλη Stoke Mandeville, την γεννέτηρα των Παραολυμπιακών Αγώνων!

7 σχόλια

  1. ΑΠΛΑ, ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα σιχαματα παλι. Μεγαλη φαντασια. Γι αυτο η μονη μασκοτ που αγαπησε ο κοσμος ηταν ενα απλο αρκουδακι (ο Μισα της Μοσχας). Πολυ μοντερνα εκτρωματα, μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ.ΑΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ 1ΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ 2ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΑΤΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΟ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ .ΑΡΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ,ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΙΧΝΗ .ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ,ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΗΤΕ.Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΑΣΚΩΤ ΤΟΥ 2004 ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .ΤΙ ΚΑΛΛΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΥΜΝΗΣΑν ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣΚΩΤ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΤΙΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΙΝΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στούς τυφλούς ο μονόφθαλμος.
    Μέ μάτι tv.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανοπτης οφθαλμος!!! σε συνδυασμο με το logo και το διαφημιστικο video των αγωνων εχετε σαφη εικονα!!!ετσι για να μην ξεχνιομαστε ποιοι κρυβονται απο πισω.....και ο νοων νοειτο...και αν δεν το καταλαβαινετε ρωτηστε τον ΓΑΠ ξερει αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση