GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέοι καιροί απαιτούν και νέα μέσα...

Από mosaiko.gr “ Δεν μπορείς να έχεις ένα πληροφορημένο σώμα πολιτών, εκτός κι αν τα λόγια που γράφεις βρουν τρόπο να φτάσουν σε αυτό το...

Από mosaiko.gr

Δεν μπορείς να έχεις ένα πληροφορημένο σώμα πολιτών, εκτός κι αν τα λόγια που γράφεις βρουν τρόπο να φτάσουν σε αυτό το σώμα πολιτών”, είπε ο καταξιωμένος new media strategist, κ. Eric Schwartzman, όταν μίλησε για την αναγκαιότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των...
νέων εργαλείων όπως η χρήση μηχανών αναζήτησης, τα μπλογκς και τα podcasts, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη σε ένα κοινό 100 δημοσιογράφων, καθηγητών και επιλεγμένων σπουδαστών.
Η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη χρηματοδότισαν και διοργάνωσαν αυτά τα δύο εργαστήρια με τον Eric, με τη συνεργασία του Αμερικανικού Κολεγίου Deree στην Αθήνα, και της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης στη Θεσσαλονίκη.
Ο Eric Schwartzman είναι σύμβουλος διαδικτυακών επικοινωνιών σε επιχειρήσεις, στον στρατό των ΗΠΑ, σε κυβερνητικούς οργανισμούς και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Είναι δημιουργός του βραβευμένου podcast “On the Record, Online”, που αφορά τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία άλλαξε το επικοινωνιακό σχήμα των οργανισμών από το 2005.
Η ιστοσελίδα του είναι http://www.ericschwartzman.com/

1 σχόλιο

  1. Πασοκ

    Να η αληθεια

    Ο ΝΕΟΣ ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ

    Ο Ραγκουσης ο δεξιος ετοιμαζει την πτωση Γιωργου
    για "παρτη του"!!

    Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ: Κυριακή Βράδυ στην Ιπποκράτους…

    Ο Γιάννης (ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ) βγήκε το βράδυ της Κυριακής (περίπου 09.00 μμ) συννεφιασμένος και εμφανώς κουρασμένος από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους και μπήκε σε ένα μαύρο Golf φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Για το συννεφιασμένος δεν ξέρουμε ποια ήταν η αιτία αλλά αποκλείουμε σαφώς άσχημες προβλέψεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έχουν φροντίσει γι’ αυτό ο Γιώργος (Πετρουλάκης) και ο Δημήτρης (Στεφάνου). Μην είμαστε και αχάριστοι 9 περιφέρειες καθαρίζουν τα παλικάρια.
    Για το κουρασμένος πάλι δεν το καταλαβαίνουμε.

    Ο Ραγκουσης ετοιμαζει την πτωση Παπανδρεου
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ

    Μακης Πασοκ

    19 Οκτ 2010 7:46:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση