GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι...

Από το http://www.cretalive.gr/ «Το χάσμα ανάμεσα στο πώς θα έπρεπε να ζει κανείς και στο πώς πραγματικά ζει» έγραφε ο Μακιαβέλι «είναι τό...

Από το http://www.cretalive.gr/
«Το χάσμα ανάμεσα στο πώς θα έπρεπε να ζει κανείς και στο πώς πραγματικά ζει» έγραφε ο Μακιαβέλι «είναι τόσο μεγάλο, ώστε ο άνθρωπος που αμελεί αυτό που πραγματικά γίνεται προς χάριν αυτού που θα έπρεπε να γίνεται παίρνει τον δρόμο προς την αυτοκαταστροφή και όχι προς την αυτοσυντήρηση». Διαχρονική η διαπίστωση από το συγγραφέα του «Ηγεμόνα» αρμόζει στην περίπτωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι ο οποίος ακόμη και σήμερα αρνείται πεισματικά να αντιληφθεί ότι στις μέρες μας δεν κερδίζονται παρτίδες με σημαδεμένες τράπουλες, και ειδικά όταν οι παίχτες που ο ίδιος συνεργάζεται είναι γνωστοί πολιτικοί καιροσκόποι με πλούσιο παρελθόν στα στησίματα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα.
Η παραίτηση του Νίκου Καστρινάκη από την διεκδίκηση του Δήμου Αγίου Νικολάου επιβεβαίωσε αυτό που...
 ψιθυριζόταν στα πηγαδάκια εδώ και δύο βδομάδες. Παρά τις διαψεύσεις και τις δηλώσεις του Μηλιού τις προηγούμενες μέρες, μην αντέχοντας άλλο την πίεση ο Νίκος Καστρινάκης χθες δήλωσε την αποχώρηση του από την κούρσα. Ο ίδιος παρότι αποφεύγει να κάνει επίσημη δήλωση και να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησης του μιλώντας σε φίλους και γνωστούς αποδίδει ευθύνες στο Μιχάλη που «δεν στήριξε όσο έπρεπε» αλλά και στον Μίμη Ανδρουλάκη ενώ ρίχνει τα βέλη του σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αγίου Νικολάου που σύμφωνα με τον ίδιο του ζήτησαν να παραιτηθεί αφού δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν. Ανεξάρτητα από το έλλειμμα δυναμικής του Νίκου Καστρινάκη που από νωρίς φάνηκε ότι δεν έπειθε μέσα στον Άγιο Νικόλαο ακόμη και στα χωριά της Νεάπολης, σημαντική ευθύνη για την κατρακύλα φέρουν και κάποια γνωστά πρόσωπα που εκπροσωπούν ισχυρά ιδιωτικά συμφέροντα, έχουν αρκετές φορές προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τις πρακτικές τους παρασύροντας σε αυτή τη δίνη τον Νίκο Καστρινάκη, μάλιστα το ρεπορτάζ λέει ότι την δεδομένη στιγμή που κατάλαβαν ότι χάνεται το παιχνίδι του ζήτησαν εκβιαστικά να παραιτηθεί. Το τελικό χτύπημα δόθηκε μέσα από τα αποτελέσματα του γκάλοπ αφού ο Νίκος Καστρινάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 25% μέσα στον Καλικρατικό Δήμο.
Η επόμενη μέρα σίγουρα είναι δύσκολη για τον Σήφη Μηλιό και τον ίδιο το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ που κινδυνεύει να χάσει στον τόπο του την Πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το γραμματέα του κόμματος στο νομό θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες νέο πρόσωπο. Πηγές κάνουν λόγο για τον έτερο διεκδικητή του χρίσματος Γιατρό Πανίκο Καρατζη ενώ ακούγεται και το όνομα του Πολιτευτή Γιάννη Κουνενού. Ωστόσο όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση και να διεμβολισθεί το 60% που δίδει το γκάλοπ στην υπερκομματική κίνηση του Δημήτρη Κουνενάκη.
Μάλιστα πολλά τα πρόσωπα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον Άγιο Νικόλαο αποτελούν κόκκινο πανί για τους ψηφοφόρους του κόμματος αφού δεν είναι λίγες οι φορές που προκάλεσαν την προηγούμενη τετραετία συμμαχώντας με την μειοψηφία για να πάνε κόντρα στον Δημήτρη Κουνενάκη. Στάση αναμονής κρατά ο Αντώνης Ζερβός μετά και τα τελευταία δεδομένα, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να βρει αυτά τα στελέχη που θα καταφέρουν να δώσουν τη δυναμική που χρειάζεται ο συνδυασμός για να νικήσει το συνδυασμό του νυν Δημάρχου που σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα της δημόσιας ζωής του Καλικρατικού Δήμου. Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και το θέμα του προσώπου στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου αφού η επιλογή Καστρινάκη όπως κάποιοι μέσα από το ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι δεν προχωρά σε επίπεδο κοινωνίας.
Μάλιστα τις τελευτές μέρες υπάρχει αρκετή παραφιλολογία με αρκετά ονόματα να παίζουν σε διάφορα πηγαδάκια. Μεταξύ αυτών του Νίκου Μαστοράκη, της Δέσποινας Γιαλύτη ,της Αντινομάρχου Μαρίας Πρατσίνη, του γιου του Σήφη Μηλιού αλλά και του λαβωμένου Νίκου Καστρινάκη. Ωστόσο δεν είναι λίγα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ζητούν την επάνοδο του Γιάννη Παπατσάκωνα ως μοναδική αξιόπιστη λύση για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Ο ίδιος γνώστης των προβλημάτων θα ενώσει το ΠΑΣΟΚ στο Νομό και θα δώσει τη δυναμική που έχει ανάγκη το Κυβερνών κόμμα αυτές τις ώρες.

8 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ...

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

    ΕΔΩ ! ΕΔΩ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ.
    ΤΟΝ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ¨Η ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ Ή ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.

    ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΑΙΜΑ.
    ΚΑΙ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαληθεύεται η προφητεία του Γιώργου “θα μας πάρουν με τις πέτρες


    Θα πρέπει να είναι πανευτυχείς ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ αν τους πάρουν *μόνο* με τις πέτρες.

    Αυτή θα είναι η καλύτερη εξέλιξη, αυτό θα συμβεί στην καλύτερη περίπτωση.

    Και θα λένε και δόξα τω Θεώ που μόνο με τις πέτρες μας πήραν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι περιμενουν να ψηφισουμε τα κομματοσκυλα τους, οταν οι κυβερνωντες μας (πρασινομπλε) κατεστρεψαν την χωρα ?
    Μηπως τα μαθητουδια τους ειναι καλυτερα ?

    36+1 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους το Κόμμα - Κράτος
    Θόδωρος Τσουκάτος, είναι παρόν !

    Η επόμενη ομάδα συμμοριτών – εκβιαστών που θα “κινητοποιηθεί” θα αντιμετωπισθεί σθεναρώς και δια ροπάλου.

    Το Κράτος ως μονοπώλιο της νομίμου βίας θα προστατεύσει το κοινωνικό αγαθό της ελευθέρας διακινήσεως και της ομαλής οικονομικής δραστηριότητος. Οι δρόμοι, οι “διακόπτες της ΔΕΗ”, τα σχολεία, κάθε λειτούργημα και υπηρεσία ασκούνται εις οφελος του πολίτη και κάθε εκβιαστής που φαντασιώνεται οτι θα αποσπάσει ιδιοτελή προνόμια θα συντριβεί !

    “Και Κύριος ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ συντρίψει αυχένας αμαρτωλών και καταφάγεται αυτούς πύρ”....... Αμήν..


    Να ταν το βιολί πουλί θα το παίζανε ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.. πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να γυρίσει και το ΠΟΡΝΟ. ΠΑΣΟΚ -ΔΝΤ.
    .....................................

    Σηκώσαμε τα μανίκια ,
    σας κατεβάσαμε τα παντελόνια ,
    κορόϊδα και έτσι θα συνεχίσουμε.


    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο γ΄.Ο ΗΛΙΘΙΟΤΑΤΟΣ.
    Του παππού κομμουνιστοφάγου Αγγλόδουλου, του μπαμπά Αμερικολάγνου (μέσα ...πολύ μέσα
    οι Βάσεις του θανάτου).

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ο του τραγουδησμένου αιδοίου Χριστίνας, Εγγονός Δικτάκτορα...


    Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ !

    ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ …του ΄67 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τάφος ορνίθων έχει κατοχυρωθεί
    στόν Πάν-καλο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα βρόντηξε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, Γιάννης Ψαράκης, πριν προλάβει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!...Με επιστολή-καταπέλτη προς τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, κάνει λόγο για «εμφανή και υπόγειο πόλεμο από θεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής (βουλευτές)», επισημαίνοντας ότι, «η ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που εκπέμπουν, ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας».Η απόφαση του Γιάννη Ψαράκη, να καταθέσει το χρίσμα και να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα του δημάρχου είναι οριστική, επειδή όπως αναφέρει δεν μπορεί να ανεχθεί ή να συμβαδίσει «με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων».Πράξη πρωτόγνωρη η απόσυρση «χρισμένου» υποψηφίου αποκαλύπτει τις «ασθένειες» του ........τοπικού ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί νέα δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση στο νέο δήμο Μεσολογγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΣΕΙΡΑ...
    Φούμο, Πίσσα και Κατράμι στην αλαζόνα «Hillary των Καλυβίων» κ Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη.

    Η οποία ελέω μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά κι αντιπροέδρου συζύγου, είναι υποψήφια Δήμαρχος και για εμάς, τους ιδιοκτήτες, Persona Non Grata στο νεοσύστατο (ΚακηΚράτης) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ!! Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος, γιά πολλοστή φορά επαναλαμβάνω, περιλαμβάνει:

    1-Τα Καλύβια 2- Tην Παραλία Καλυβίων 3- Tην Ανάβυσσο 4- Την Σαρωνίδα 5- Το Λαγονήσι (Attica Riviera) 6- Την Παλαιά Φώκαια (Λαυρεωτικής) 7- Τον Κουβαρά (Λαυρεωτικής).

    Δηλαδή, εδώ πρόκειται, γιά πέραν του ΜΙΣΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ παραλιακού μετώπου Φιλέττων Γης, Κατοικιών και Θάλασσας, του Νομου Αττικής!!! Πρόκειται γιά σκάνδαλο μεγατόνων και οι νομικοί δεν φαίνεται να έχουν δώσει τη δέουσα προσοχή στο κρίσιμο αυτό Θέμα.

    Η οποία νευραλγική περιοχή, δεν είναι μόνον Εξαιρετικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος. Αφορά επίσης, βάσει «αισιόδοξων» Πράσινων Σχεδιασμών, και μελλοντικές «Πολιτικές Εξελίξεις», όταν οι «Πράσινοι Βουλευτές» θα αναδεικνύονται Με Λίστες. Και σε Μονοεδρικές Περιφέρειες!..

    Εδώ, πρόκειται γιά μία κυριολεκτικά αδιανόητη προσφορά οικονομικού ενδιαφέροντος σε «Γη και Υδωρ» (Σαρωνικός), (22 τα κουρελόχαρτα/Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας που συνυπέγραψε ο πορθητής με τον εδώ νεοταξίτη ισλαμοπροσκυνημένο). Γιά να κλείσει ΚΑΙ «Τουριστικά», η «Σκαφάτη» ΝεοΟθωμανική Τανάλια Νταβούτογλου, περί την Αττική!..

    Οι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του (Νεοσύστατου) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, έχουμε «στο μικροσκόπιο» και τον υπερφίαλο κυβερνητικό ακυβέρνητο που μάς θέλει διακαώς απόντες στις Εκλογές Νοεμβρίου 2010, ΚΑΙ, την υπέρμετρων φιλοδοξιών «Hillary των Καλυβίων», σύζυγό του κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, οποία ΚΑΙ αυτή, θεωρεί ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ! τον Δήμο Σαρωνικού de facto τσιφλίκι της.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη είναι ακόμα μία υπέρμετρα φιλόδοξη κι ανήσυχη, πράσινη «πεφωτισμένη» οικογενειοκράτης, χωρίς εχέγγυα, χωρίς πολιτική ετικέττα συμπεριφοράς, χωρίς σύνεση, χωρίς ευαισθητοποιημένες «αντέννες» με γνώμονα τους «παλμούς» των ανάστατων ιδιοκτητών της περιοχής που παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της κι έχουμε ραντεβού μαζί της, τον Νοέμβρη 2010.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι. 22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Εμείς, οι κάτοικοι των περιοχών του νεοσύστατου! και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, αυτό το κατά συρροή νεοταξικό έγκλημα, πρόκειται με τη ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟ μας, να το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση