GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με οικολογική ευαισθησία για την Μαγνησία...

Από τον  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «Μένουμε Θεσσαλία Οικο-λογικά» Τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων στη Μαγνησία Ο ...

Από τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
«Μένουμε Θεσσαλία Οικο-λογικά»

Τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων στη Μαγνησία
Ο συνδυασμός για την περιφέρεια Θεσσαλίας «Μένουμε Θεσσαλία Οικο- λογικά» με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Δημήτρη Κουρέτα – Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την στήριξη των Οικολόγων Πρασίνων και Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησιας τον κ. Παναγιώτη (Τάκη) Κολώνια ανακοινώνει τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων για τη Μαγνησία.
Πρόκειται για ενεργούς πολίτες με κύριο και κοινό χαρακτηριστικό όλων, ότι ασχολούνται και δραστηριοποιούνται από καιρό σε θέματα κοινωνικής, πολιτισμικής και οικολογικής ευαισθησίας. Θέματα που έχουν σχέση με την βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική αλλαγή, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την βιολογική γεωργία και...
 την υγιεινή διατροφή, τον κοινωνικό αποκλεισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την άμεση δημοκρατία και την προστασία του περιβάλλοντος που στις μέρες μας κακοποιείται βάναυσα με ενόχους όσοι μέχρι τώρα οδήγησαν την Ελλάδα σ’ αυτή την πρωτόγνωρη και πολύπλευρη κρίση.
Υποψήφιοι είναι:
Αντιπεριφερειάρχης:
Παναγιώτης (Τάκης) Κολώνιας, δικαστικός επιμελητής, τελειόφοιτος της Σχολής Τουριστικών επαγγελμάτων Κέρκυρας, μέλος της πρώην οικολογικής κίνησης, βιοκαλλιεργητής με την τεχνολογία των Ενεργών Μικροοργανισμών, ιστιοπλόος, ποδηλάτης, ορειβάτης. Συντονιστής των ΟΠ Μαγνησίας και εκπρόσωπος της Θεσσαλίας στο Πανελλήνιο Συμβούλιο
Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
1)Αραμπατζής Ιωάννης του Παναγιώτη
Ιστορικός Magister και Πολιτικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Μονάχου (Ludwig Maximilians Universität) με ειδικές σπουδές στην Νότια-Ανατολική Ευρώπη.
2)Αχμαντ-Γραντζιου Κατίνα-Αννα γιατρός
3) Βερνίκος Δημήτρης του Νικολάου βραβευμένος σκηνοθέτης κινηματογράφου και τηλεόρασης, διδάσκει σεναριογραφία στη σχολή κιηματογραφου του ΑΠΘ. Το τελευταίο του νοκυμαντερ μεγάλου μήκου με τίτλο «Ο καθρέφτης και το μαχαίρι» έλαβε το 1ο βραβείο στο διεθνες φαστιβαλ θες/κης το 2008
4)Γρηγορίου Γιάννης του Αθανασίου Κοινωνιολόγος, Δντής ΔΟΥΚ δήμου Βόλου, Πρόεδρος της ανθρωπιστικής οργάνωσης «one earth”, συντονιστής του δίκτυο ανταλλαγών και αλληλεγγύης Μαγνησίας
5)Γιαννακόπουλος Χρήστος του Γεωργίου κεραμίστας, σπηλαιολόγος, μέλος της Εταιρείας Σπηλαιολογικών Ερευνών Θεσσαλίας Ο ΧΕΙΡΩΝ.
6)Δημόπουλος Λάμπρος του Γεωργίου υπάλληλος ΔΟΥΚ δήμου Βόλου, διαμεσολαβητής μεταξύ των τσιγγάνων (ΡΟΜΑ) για την ένταξη τους στον κοινωνικό χώρο.
7)Δαγλα-Μελίση Αθηνά του Δημητρίου δημόσιος υπάλληλος τελειόφοιτος Πάντειου Πανεπιστημίου στη δημόσια διοίκηση και τις πολιτικές επιστήμες, φοιτήτρια στο 3ο έτος της Νομικής και φοιτήτρια συμβουλευτικής ψυχολογίας.
7. Κυρανού-Γκάντερ Εβελίνε του Γουώλτερ Τελειόφοιτος εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας στην Αγγλία με μεταπτυχιακό στις μαθησιακές δυσκολίες, Καθηγήτρια Αγγλικών και Γερμανικών, μεταφράστρια, μετανάστης από την Δυτική Γερμανία, από το 1983, Πρόεδρος της ΜΚΟ «ΟΙΚΟ-ΕΜ», βιολογική καλλιέργεια με τους «ενεργούς μικροοργανισμούς».
9)Λαρυγγακης Νίκος του Πυθαγόρα τραγουδοποιός – μουσικοσυνθέτης, τελειόφοιτος μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Μισισιπή, Έχει σπουδάσει μουσική στο Λος Αντζελες, αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην πολιτιστική πρωτεύουσα Κοπεγχάγη το 1996 όπου πήρε το πρώτο βραβείο με το «δυσοίωνος μύθος»
10)Μαυρίδου Δομνίκη του Στράτου τεχνολόγος δασοπονίας, μουσικός (κανονάκι), διπλωματούχος βυζαντινής μουσικής, εμψυχωτρια ομάδων παιδιών και νέων σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας.
11)Μαυρίδης Θεόδωρος του Κώστα ηλεκτρολόγος, εναλλακτικές θεραπευτικές τέχνες, πολιτικός πρόσφυγας επαναπατρισθείς από την Ρουμανία, βιωματικός οικολόγος.
12)Maier Paula Sieglinde του Alfons Φαρμακοποιός, βιοκαλιεργήτρια μέλος των ΟΠ, ιδρυτικό μέλος του κινήματος ενάντια στα μεταλλαγμένα στη Θεσσαλία, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εκπρόσωπος της Ελλάδος στο Genet.
13)Στεργιοπούλου Αγλαία του Πέτρου Οδοντοτεχνητρια, βιοκαλλιεργήτρια, Βιωματική οικολόγος.
14)Στόϊκου Μαρία του Παύλου δημόσιος υπάλληλος, πτυχιούχος οικονομικών της ΑΣΟΕΕ Αθηνών πτυχιούχος πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ.
15)Σολδάτου Χαρέκλεια του Αντωνίου τελειόφοιτος χημικός, δασκάλα της Γιόγκα, ενεργειακών θεραπειών και άλλων εναλλακτικών θεραπειών.
16)Χατζακου Γρηγορία του Γεωργίου βιοκαλλιεργήτρια, αγροτισα.
Παναγιώτης Γ. Κολώνιας
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας

1 σχόλιο

  1. Για τα ελλειμματικά μυαλά τους θα μιλήσει άραγε κανείς;
    Εδώ και ένα χρόνο έχουν την πολυτέλεια να λένε ό,τι θέλουν και να μην υπάρχει αντίλογος.
    Ανατρέξτε λίγο στην ελληνική ιστορία και βρείτε άλλον πρωθυπουργό με τα χαρακτηριστικά του ΓΑΠ.
    Κανείς!

    Ακόμη και ο Τρικούπης παρά την πτώχευση έβαλε τη χώρα σε μια τροχιά ανοικοδόμησης.
    Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η αποδόμηση των πάντων.

    Στον Καραμανλή ούρλιαζε ότι
    η κρίση βρίσκεται στο μυαλό του
    και ότι ο ίδιος έχει σχέδιο.
    Σήμερα χρησιμοποιούν την κρίση ως διακιολογία για τα πάντα.
    Σε άλλη χώρα θα τους είχαν πάρει με τις ντομάτες για όλα όσα λένε κι εμείς εδώ ασχολούμαστε πόσες περιφέρειες θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ.

    Η λογική λέει ότι δεν πρέπει να κερδίσει καμία. Κι όμως υπάρχει περίπτωση να πάρει την Αττική.
    Άρα γουστάρουμε!
    Εμείς του δίνουμε τον αέρα να λέει και να κάνει ό,τι του καπνίσει.

    Έχει καταλάβει ότι κυβερνά μια χώρα με ΜΜΕ βουτηγμένα στη λάσπη και πολύ εύκολα παίζει το επικοινωνιακό του παιχνίδι. Στην αρχή θεωρήσα ότι ήταν μια παρέα αφελών που απλά ήθελε την εξουσία και προκειμένου να την κατακτήσουν είπαν και έταξαν τα πάντα.
    Σήμερα θεωρώ ότι είναι η πιο επικίνδυνη παρέα στη νεότερη ιστορία.

    Ο Κουτσόγιωργας μοιάζει με αρσακειάδα μπροστά στο Ραγκούση και την παρέα του.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΚΑΝΣΚΤΕΡ ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση