GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα …τσακάλια

Tου Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com ΤΟΝ «πυροβόλησαν» προκαταβολικά , ομαδικά και ομοθυμαδόν (δεν εννοούμε τους δημοσιογράφους ...

Tου Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com
ΤΟΝ «πυροβόλησαν» προκαταβολικά, ομαδικά και ομοθυμαδόν (δεν εννοούμε τους δημοσιογράφους που έκαναν τη δουλειά τους). Πριν ανοίξει το στόμα του ο Πρωθυπουργός, πριν ανοίξουν τα μικρόφωνα. Είναι ο γιος του Ανδρέα και η δεξιά δεν το αντέχει. Είναι εγγονός του «Γέρου» και στης «αριστεράς» τ’ αυτιά ηχεί το «Παπανδρέου πού θα πας…».
ΕΤΣΙ κι αλλιώς η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε, οι εντυπώσεις καταγράφηκαν οι «αναγνώσεις» έγιναν και τα τσακάλια…όρμησαν. Δεν βρίσκεις κόμμα ή παράταξη, δεν βρίσκεις άνθρωπο να μην επιτίθεται. Μια Ν.Δ. να χαμογελάει ειρωνικά μιας και δεν μπορεί να (μας) τρίζει τα δόντια από θέση ισχύος. Δοκιμάστηκαν τα παλικάρια της για 5,5 χρόνια κι έφυγαν προώρως και...
 κακήν-κακώς, χωρίς να πληρώσουν για κομματικές και προσωπικές αμαρτίες. «Κελαηδάει» ο…σκληρός και ανέκφραστος κ. Παναγιωτόπουλος. Αράδιασε αποβραδίς τις λέξεις και πυροβολεί με άσφαιρα πυρά περιμένοντας «πτώματα» (που δεν θα δει), τα επαναλαμβάνει (αποστηθισμένα) ο κ. Σαμαράς, και τα τσακάλια τους, διάσπαρτα τριγύρω, κρώζουν, κλαίνε και απειλούν(!).
ΔΕΝ είπε κάτι καινούριο, εντυπωσιακό και συνταρακτικό ο κ. Παπανδρέου. Ωστόσο, εξόχως εντυπωσιακές υπήρξαν οι αντιδράσεις. Κόμματα μη θεωρηθούν συνυπεύθυνα για το χάλι μας, αρχηγοί μη θυμηθούμε τις αμαρτίες τους, Τύπος με τα εντυπωσιακά του μη μείνουν φύλλα στο ράφι. Και βλέπεις να διαμαρτύρονται «αμνοί» απέναντι σε λύκους, περιστερές (λευκές) κατά γαμψώνυχων, αθώοι κατά ενόχων, παρθένες (με παρθενορραφή στα σκέλη) εκτός «οίκου». Λες κι απ’ τον παράδεισο (της Ν.Δ.) βρεθήκαμε ξαφνικά στην κόλαση του ΠΑΣΟΚ, απ’ τον ουρανό στη γη.
ΚΑΙ, βέβαια, μην περιμένεις «καλό λόγο» ή ανοχή απ’ την «αριστερά» των…συνιστωσών και της Αλέκας. Αν το’ καναν, θα τους «τσιμπούσε» ο διπλανός για να συνέλθουν. Θα τους θύμιζε την κολιγιά του (βρόμικου) ’89 κι ίσως κατάπιναν την (οξεία) γλώσσα τους. Ωστόσο, το Κράτος με τις σημερινές δομές του είναι ο στόχος κι όπου βγάλει. Κι αν βουλιάξει; Ας βουλιάξει-φτάνει να επιπλεύσουν ως άτομα και παράταξη, βρικόλακες μιας ιδεολογίας που τη χρεοκόπησαν. Με τους πιλότους ο αείμνηστος Χαρίλαος; Με τους λιμενεργάτες οι σημερινοί. Με τους εργαζόμενους, «εργαζόμενους» και υψηλόμισθους των ελλειμματικών και ζημιογόνων ΔΕΚΟ. Με τα “golden boys” να κλείνουν το μάτι σε «αριστερούς».

32 σχόλια

  1. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ

    Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον το ίδιο μυαλό με το Γιώργο κουβαλάς κ' εσύ βρε Νικολαίδη, που να σου εξηγώ τώρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤV ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΠΛΟ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ , ΑΝΟΣΤΗ ΤΡΟΦΗ.ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ.ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΡΩΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ , ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΩΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ.ΟΛΟΥΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΑΜΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον είδα και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Θυμήθηκα την Κατερίνα Χέλμη στα «Κόκκινα φανάρια», που φώναζε «θα φαρμακωθώ» ! Μόνο αυτό δεν μας είπε. Άμα δεν φοβηθούμε, τουλάχιστον μπας και τον λυπηθούμε. Τον έβλεπα και σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι θα ήταν στα γεράματα ο Πινόκιο.

    Αφού επί ένα χρόνο χρησιμοποιούσε τον Φόβο ως μπαμπούλα, τώρα, βλέποντας ότι οι υποψήφιοι του, μνημονιακοί και ορντινάτσες, πάνε για πεταλοσυλλέκτες, αποφάσισε να ρίξει μεγάλη ζαριά. Αλλά ακόμη κι εκεί στη Μινεσότα θα ξέρανε να του πούνε ότι τα «κόκκαλα» είναι άτιμο πράγμα. Κι ο Γιώργος δεν ρίχνει καθαρά, τα κολλάει. Κι ως γνωστόν, έτσι τον φάγανε τον Σακαφλιά, τον καθάρισε στεγνά ο Μιχαλίτσης στα Τρίκαλα στα δυο στενά, ήγουν στο διάδρομο της φυλακής Τρικάλων, ένεκα διαφωνίας στο μπαρμπούτι.

    Ήταν θλιβερός χθες το βράδυ, σκιά του – ούτως ή άλλως – από κατασκευής χλωμού εαυτού του.

    Έμεινα έκπληκτος με αυτή τη δημόσια διακαναλική ομολογία αδυναμίας, ήττας.

    Στα μάτια του έβλεπες ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ. Γιατί νομίζετε δεν τολμάει να κάνει αυτό που κάνει ο Αντώνης;

    Γιώργο, αλήθεια, μπέσα, scout’s honour, τολμάς να πας μια βόλτα στα μαγαζιά στον Κορυδαλλό, στην Τρίπολη, στο Περιστέρι; Στον Άγιο Παντελεήμονα, βαστάει η περδικούλα σου να κάνεις μια περατζάδα ή στην αγορά της Θεσσαλονίκης;

    Ο Γιώργος αδέρφια, δεν κυκλοφοράει, γιατί ξέρει ότι τα ‘χει κάνει ρόϊδο κι αν κυκλοφορήσει, όλο και κάποιος από τα εκατομμύρια των πικραμένων θα του δώσει με ρωμέϊκο ταπεραμέντο τα συχαρίκια.

    Αδέρφια, αυτοί που σας απειλούσαν και σας δούλευαν ένα χρόνο τώρα, είναι φανερό ότι φοβούνται πια οι ίδιοι. Βλέπουν το βουβό κύμα να φουσκώνει. Να ‘ρχεται αδυσώπητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ερωτησεις των δημοσιογραφων και οι απαντησεις του προθυπουργου παραπεμπουν στο γνωμικο : Γεια σου Γιαννη πας για ψαρεμα; οχι!... για ψαρεμα. Ααα και εγω νομιζα πηγαινες για ψαρεμα!!!
    Αλλα ρωτουσαν αλλα απαντουσε αλλα καταλαβαινε αλλα υπονοουσε και το συμπερασμα ΤΙΠΟΤΕ!!!
    7 Δημοσιογραφοι αμηχανοι και ενας προθυπουργος σε πανικο απο τα πεπραγμενα του, προσπαθωντας να πεισει ακομα και τον ιδιο του τον εαυτο οτι βρισκεται η χωρα και αυτος στον σωστο δρομο.
    7 Δημοσιογραφοι με ερωτησεις επιδερμικες και "αναιμακτες" αβανταδορικες στρογγυλοποιημενες.
    Ακαταλυπτος ο λογος του προθυπουργου χωρις ποτε να απαντα στην ουσια της ερωτησης.
    Τραγικη πολιτικη φιγουρα!!!
    Εμμεσα εκβιαστικα διλληματα υφαρπαγης ψηφων με φοντο τις εκλογες σε σχεση με την κατασταση που επικρατει στην χωρα που ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,λες και αν παμε σε εκλογες θα παμε πιο κατω απο τον πατο που βρισκομαστε και μας οδηγησε αυτος.
    Ηταν γυμνος ο βασιλιας αβοηθητος και τραγικος.
    Μπερδεψε την αληθεια με την μιση αληθεια και τα ολεθρια ψεμματα.
    Συγχυση και αδυναμια εκφρασης αλλαζονικος εγωισμος και στο βαθος κηπος ο λαος.
    Αυτοανακυρηχθηκε σωτηρας μιας δεδομενης καταστασης που ο ιδιος επιδεινωσε με τον χειροτερο και αντικοινωνικοτερο τροπο.
    Επι ενα ολοκληρο χρονο ξεσκιζει στους φορους τα 2/3 του λαου παιρνοντας ακομα και χρηματα απο ανθρωπους που ουτε κατα διανοια επρεπε να αγγιξει,αφηνοντας στο απυροβλητο το 1/3 το μεγαλο κεφαλαιο τις τραπεζες και ολους αυτους που πλουτισαν χυδαια και παρανομα εις βαρος ολων μας.
    Αποφασισε οτι πρεπει να πληρωσουν και αυτοι!!!ευτυχως που το καταλαβε!!αφου πρωτα εδωσε εξετασεις στα αφεντικα του με τους στυγνους φορους που επεβαλλε σε ολα και ολους και ειδικοτερα στους μη εχοντες.
    Δηλαδη με λιγα λογια αντεστρεψε το παραδειγμα, αντι να παρει τα πολλα απο τους λιγους και λιγα απο τους πολλους, προτιμησε να ξεσκισει την πλειοψηφια για να παραδειγματιστει η μειοψηφικη ολιγαρχια μπας και πληρωσει τιποτε απο τα κλεμμενα απο τους πολλους.
    Εθεσε τον δρομο του μνημονιου ως δρομο χωρις επιστροφη,θετοντας ολους εμας προ του διλληματος ΔΝΤ-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ χωρις ποτε να εχουμε συναινεσει στην αποφαση για τον ερχομο του ΔΝΤ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    Η συνεντευξη ανεδειξε ενα ανικανο προθυπουργο,ευθυνοφοβο,πανικοβλημενο,ανερματιστο,ακατανοητο μα πανω απο ολα επικινδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι ανεξαιρετως οι πολιτικοι στην προσπαθεια επιτευξης του σκοπου και των στοχων τους χρησιμοποιουσαν και χρησιμοποιουν διλληματα εξαναγκασμου προς τον λαο.ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ-ΟΧΙ" "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ" "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ" "ΔΝΤ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ".
    Το ερωτημα ειναι οταν ο κ προθυπουργος βρεθηκε προ του διλληματος για την ενταξη μας στο ΔΝΤ Η ΟΧΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΛΑΟΥ (ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ)και προχωρησε σε αποφασεις που σημερα ειναι σε εξελιξη φερνοντας τον λαο στην σημερινη καταντια να αποφασισει για κατι που διεπραξε ο ΙΔΙΟΣ χωρις την συναινεση του λαου εξαπατωντας τον με ψευτικες προεκλογικες υποσχεσεις που και ο ΙΔΙΟΣ γνωριζε ΕΞ ΑΡΧΗΣ οτι ψευδοτανε ασυστολα. Αλλωστε ειχε ενημερωθει για την οικονομια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ και γνωριζε απο πρωτο χερι τις δυσμενεις συνεπειες που επιφερει το ΔΝΤ στην χωρα που δραστηριοποιειται. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα και οι συνεντευξεις του ΙΔΙΟΥ που αναφερετε στο ΔΝΤ και τι σκοπους εξυπηρετει.
    Αυτο ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ! ειναι ψευτο διλλημα που αναπαραγουν τα ΜΜΕ που εκ του ασφαλους οι κιτρινισμενοι δημοσιοκαφροι εξυπηρετωντας ανομα συμφεροντα των αφεντικων τους επιδιδονται με μαεστρια για το τι θα γινει αν φυγει το ΔΝΤ και που θα βρουμε λεφτα να πληρωσουμε για την υγιεια την παιδεια.
    Αυτο σημαινει οτι πρεπει να συνεχισθει κατα την αποψη τους η δραστικη καταστροφη ολων μας για να συνεχισουν να πληρωνονται με δανειακα ΧΡΗΜΑΤΑ και δυσβασταχτους τοκους ολα, μεγαλονωντας το χρεος χωρις ποτε να μπορεσουμε να ξοφλησουμε. Η μηπως συμβαινει κατι αλλο και δεν το ειδαμε;
    Η χωρα εχει χρεοκοπησει εδω και καιρο και αυτο δεν το λεω εγω αλλα επιφανεις και μεγαλοι νομπελιστες οικονομολογοι απο ολο τον κοσμο που συνειδητα η κυβερνηση αγνοει υπηρετωντας ενα δρομο που δεν βγαζει πουθενα απλα διογκωνει το χρεος και το μεταφερει εμμεσα χρονικα φορτωνοντας στις πλατες μελλοντικων γενεων χρεη που δεν θα μπορεσουν να αντιμετωπισουν.
    Αυτη ειναι η μια εκδοχη, η αλλη ειναι οτι η δανειακη συμβαση που εχει υπογραψει η κυβερνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ. Αυτο σημαινει οτι στην περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ!!! και την παραπομπη στην ευθυνη του ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ να εκπληρωσει τους ορους της συμβασης!!! Ο καθενας μπορει να καταλαβει τι σημαινει αυτο για αυτους που αυθαιρετα και χωρις καμμια συναινεση αποφασισαν να φερουν το ΔΝΤ στην χωρα.
    Οι λεονταρισμοι περι ψηφου εμπιστοσυνης καταστροφης και χαους ειναι εμμεσα εκφοβισμος αρπαγης ψηφων.
    Η Τουρκια εδιωξε κακειν κακως το ΔΝΤ, η Ουγγαρια το ιδιο χωρες που ειναι κατω απο τον ζυγο του εξαθλιωνονται βλεπε Ρουμανια χωρις να μπορουν να αντιδρασουν.
    Διαβαστε σχετικα με το ΔΝΤ και τα εργα του απο οσες χωρες εχει περασει και δειτε τα σημερινα απομειναρια της χωρας και το καθεστως υποδουλωσης των στους διεθνεις τκογλυφους που κρυβονται πισω απο την εννοια "αγορες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασόκος δεν υπήρξα.
    Δεξιά δεν ψήφισα ποτέ.
    Κάθε φορά τα ζύγιζα χωρίς κανένα συμφέρον προσωπικό.... και μετά το μετάνιωνα (τις περισσότερες φορές).
    Οι αριστεροί πάντα είχανε κάτι να μου πούνε μα.... ποτέ δεν πήγα στο ΚΚΕ.
    Νομίζω ότι είμαι ο μέσος Ελληνας.
    Τώρα θεατής στον κατασπαραγμό της πατρίδας και του Γιώργου το αποφάσισα.

    Θα πάω μαζί του κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες της παραπληροφόρησης και του οχετού που σιγά σιγά αποκαλύπτεται.

    Ένα μπράβο στο γραπτό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Απειλές και Εκβιασμοί καθ' υπαγόρευση του ΔΝΤ και της Τρόϊκας.


    Το πόσο στημένη ήταν η διακαναλική, κολαούζο δεν θέλει.

    Το πιο αισχρό όμως ήταν η πιστή τήρηση των υπαγορεύσεων (απαντήσεις και ερωτήσεις) της τρόϊκας.

    Αποκαλυπτικό το σημείο της απάντησης του εντολοδόχου της τρόικας "πρωθυπουργού" της χώρας.

    Ο δοτός τροϊκανός πρωθυπουργός μσς είπε (χωρίς καν κανένας δημοσιογράφος να του κάνει σχετική ερώτηση):

    "Κάποιοι θέλουν να νομίζουν ότι αν καταψηφισθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη ότι η κυβέρνηση θα είναι ισχυρότερη και με περισσότερα όπλα για τη διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ και την τρόϊκα".

    Αυτό αποκαλύπτει ότι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός της χώρας μετέφερε απειλές και εκβιασμούς της τρόϊκας και του ΔΝΤ ενάντια στον ελληνικό λαό.

    Με απλά λόγια οι αλήτες της τρόϊκας εκβιάζουν και απειλούν τον λαό δια στόματος πρωθυπουργεύοντος.
    Μιλάμε για ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.


    Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η χωρα δεν εχει την πολυτελεια να περιμενει

    να κανει ενας καθυστερημενος πριγκηπας το χομπυ του,
    επειδη απο μικρος ηθελε να γινει πρωθυπουργος
    χαρη στο ονομα του.

    ναι εμεις τον βγαλαμε.
    αλλα εστω και αργα ξυπνησαμε.

    δεν εχει η πατριδα την πολυτελεια να περιμενει
    αυτον τον ανικανο πριγκηπα ποτε θα βαρεθει να φυγει.

    πρεπει αν αποκαθηλωθει αμεσα με οποιονδηποτε τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το πασοκ πεθανε οριστικα χθες..

    κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πονανε τα ματια μου και η κοιλια μου ακομα... απο τα χτεσινα γελια.

    Ειλικρινα αναρωτιεμαι, υπαρχει πιο ηλιθιος ανθρωπος στην Ελλαδα, στον κοσμο, στο συμπαν;

    Δεν νομιζω, δευτερος Jeffrey αποκλειεται να βρεθει.
    Παρτε του DNA εκει στο πασοκ να εχετε για κλωνοποιηση!
    Τετοιο σπανιο ειδος πρωτευοντος διποδου δεν πρεπει να εξαφανιστει,
    η WWF και οι αλλες οργανωσεις να αναλαβουν δραση τωρα αμεσως!!!!

    Θυμαμαι και ενα σχολιο ενος θαμωνα που ελεγε στο περιπου
    " Ο Jeffrey αφου βουλιαξε την Ελλαδα και το κομμα του καταφερε το ακατορθωτο
    ΑΥΤΟΓΑΜΗΘΗΚΕ!"

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    Εμπρος, ηλιθιε αχυρανθρωπε, αντε να δημιουργησεις αλλες 600.000 θεσεις ΑΝΕΡΓΙΑΣ, βλητο!!!

    Αντε, χτυπα και ακομα λιγο τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ να παμε στον πατο με τη μια.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΘΛΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ
    ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΑΠ

    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

    ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ"
    ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ή ΠΙΝΟΣΕΤ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΑΚΑ ΓΑΠ.

    ΟΥΣΣΣΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήταν θλιβερός χθες το βράδυ, σκιά του – ούτως ή άλλως – από κατασκευής χλωμού εαυτού του.

    Έμεινα έκπληκτος με αυτή τη δημόσια διακαναλική ομολογία αδυναμίας, ήττας.

    Στα μάτια του έβλεπες ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ. Γιατί νομίζετε δεν τολμάει να κάνει αυτό που κάνει ο Αντώνης;

    Γιώργο, αλήθεια, μπέσα, scout’s honour, τολμάς να πας μια βόλτα στα μαγαζιά στον Κορυδαλλό, στην Τρίπολη, στο Περιστέρι; Στον Άγιο Παντελεήμονα, βαστάει η περδικούλα σου να κάνεις μια περατζάδα ή στην αγορά της Θεσσαλονίκης;

    Ο Γιώργος αδέρφια, δεν κυκλοφοράει, γιατί ξέρει ότι τα ‘χει κάνει ρόϊδο κι αν κυκλοφορήσει, όλο και κάποιος από τα εκατομμύρια των πικραμένων θα του δώσει με ρωμέϊκο ταπεραμέντο τα συχαρίκια.

    Αδέρφια, αυτοί που σας απειλούσαν και σας δούλευαν ένα χρόνο τώρα, είναι φανερό ότι φοβούνται πια οι ίδιοι. Βλέπουν το βουβό κύμα να φουσκώνει. Να ‘ρχεται αδυσώπητο.

    Κι είδα προχθές κι ένα άλλο σημάδι ότι ο σκουριασμένος «Τιτανικός» του ΠΑΣΟΚ πάει καρφί στο παγόβουνο της λαϊκής ετυμηγορίας: στο MEGA οι «ρεπατζούδες» του Πεταλωτή άρχισαν τις κωλοτούμπες. Ξεφορτώνουν! Μιλούσαν για το γκάλοπ της GPO και ανέλυαν την ταχύτατη αποδόμηση του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ! ΄Ετριβα τα μάτια μου και ξεβούλωνα τ’ αυτιά μου.

    Ποιος το ‘κανε αυτό, ξέρετε; Ποιος γυρίζει όλη την Ελλάδα άφοβα, με τσαμπουκά, μπαίνει παντού και μιλάει με όλους;

    Ποιος έχει πείσει πια τον κόσμο ότι υπήρχε και υπάρχει άλλη λύση; Οι Έλληνες ξέρουν, ακούνε τον Αντώνη και βλέπουν στο γρήγορο πέρασμα του χρόνου ότι δικαιώνεται.

    Η καλπάζουσα αύξηση των φόρων συνέτριψε την πραγματική οικονομία. Τελικά σβήσε, γράψε, μέτρα με το κοντύλι και το αριθμητήρι, το παιδί με το σακκιδιάκι και τους μαρκαδόρους, ο Παπακωνσταντίνου, κατάλαβε τι τους έλεγε ο Αντώνης στον Προϋπολογισμό, όταν τους φώναζε απ’ το βήμα, «Δεν είναι πρόσθεση κι αφαίρεση, τόσα έσοδα μου λείπουν, τόσο αυξάνω τους φόρους, γιατί αν δεν είναι το κατάλληλο μίγμα πολιτικής, με ανάπτυξη, τότε καταλήγεις σε υστέρηση εσόδων». Και κατέληξαν. Ταπί και ψύχραιμοι, ή μάλλον χεσμένοι πάνω τους.

    Ένα ένα τα ψέματα ξεβρακώνονται. Κι ο Γιώργος ξέρει πια ότι ξέρουμε πως ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι νούμερα σε τηλεθέαση επιασε το νούμερο ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    Ενώ ο Καραμανλής; Αρχοντας έ; Ηλίθιοι! Για αναλογιστείτε τι σας περιμένει αν την κάνει ο Γιώργος! Θα σας σώσει σε ένα χρόνο ο Σαμαράς από το μνημόνιο; Και γιατί σε ένα χρόνο; Γιατί δεν ζορίζεται λίγο παραπάνω να το κάνει σε ένα μήνα; Ή σε μια βδομάδα;
    Καθυστερημένα υποανάπτυκτα υποκείμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ που είχε την τραγική ιδέα και έβαλε τον Γιωργάκη να αυτοεξευτελιστεί..διακαναλικά επι 2ωρο..μπορεί να αναφωνήσει....

    ΜΑΣ ΧΕΣΑΜΕ....ΝΤΑΛΛΑΡΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μιχάλης Χαραλαμπίδης 1996
    http://www.youtube.com/watch?v=-HXjskb2EMY&p=7B070F9D02E869D4&index=11&playnext=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Που ήσουν ρε Νικολαίδη όταν ορμούσαν τα πράσινα λυσσασμένα σκυλιά όταν ήταν αντιπολίτευση?
    Τότε δεν ήταν το κράτος στόχος που κινδύνευε να βουλιάξει?
    Έχει ο καιρός γυρίσματα Νικολαίδη,τώρα δέξου τις επιθέσεις που τότε υποστήριζες,γιατί είσαι ο πρώτος διδάξας,ή,μάχαιραν έδωσες μάχαιρα θα λάβεις.
    Άντε περαστικά και καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προφανώς όσοι βρίζουν τόσο χυδαία τον Θανάση Νικολαϊδη , δεν γνωρίζουν τι έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος ανιδιοτελώς επί δεκαετίες , ΄για την ισότητα ΟΛΩΝ των ελλήνων πολιτών .

    Σε ότι αφορά το μένος κατά του ΓΑΠ , οι μικρόνοες κομπλεξικοί βγάζουν απλά τον εαυτό τους στην επιφάνεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ολοι σας ειστε σκετο μπλα-μπλα-μπλα-μπλα
    ο λ ο ι σας!
    Ερωτω: ΓΙΑΤΙ χασατε την ωρα σας και ειδατε ο λ ο ι σας την ομιλια την οποια ...σχολιαζετε κιολας απο πανω;!
    Αφου ΔΕΝ Περιμενατε καμια ΑΛΗΘΕΙΑ
    τοτε γ ι α τ ι την ειδατε ;! Για ...να την σχολιασετε μετα στα blogs;!

    Ψυχιατρος δεν ειμαι, ομως θα ηθελα μια γνωμη ενος ψυχιατρου γι αυτο το γεγονος.
    Παντως για την ωρα να σας πω εγω γιατι: Γιατι ειστε ΗΛΙΘΙΟΙ
    για τον ιδιο λογο και θα πατε ο λ ο ι σας να... ψηφισετε(!!)
    αντι να καθησετε σπιτι σας και να μην ψηφισει ΚΑΝΕΝΑΣ!
    Αφου με την ψηφο μας ΔΕΝ αλλαζει το σκηνικο
    ας αλλαξει επιτελους με την ΜΗ ψηφο μας!
    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ


    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!

    Νασος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το κορυφαίο που αρμόζει γάντι στον βλαμένο και δοσίλογο ΓΑΠ είναι αυτό που του φώναζαν οι νταλικιέρηδες στην τελευταία απεργία τους.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παροτι τα ελληνικα μου ειναι και τα πρωτα, καλα κανω εγω και ανοιγω το στομα μου μονο για να φαω.....
    Ετουτος εδω ο ΓΑΠ ρε παιδι μου θελει σωνει και καλα να με ξαναφερει στην πρωθυπουργια.. . . .
    Με ρωτησε ομως αν εγω θελω;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ειπαμε εσυ εισαι τοσο γελοιο υποκειμενο κυριε νικολαιδη που οτι και να πεις ακουγετε τοσο αστειο, που ειναι αδυνατον να σε παρει καποιος σοβαρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κ. Νικολαϊδη για τους ανθρώπους της γενιάς σου το αιώνιο δίλημμα ήταν ΠΑΣΟΚ ή Δεξιά και είδαμε που μας καταντήσατε. Γιατί πολύ απλά ΠΑΣΟΚ και Δεξιά είναι ακριβώς το ίδιο όπως απέδειξε η ιστορία μόνο που εσείς δεν το πήρατε χαμπάρι. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Πρωθυπουργός απευθύνεται στα κατώτερα σαρκώδη και κτηνώδη ένστικτα της σκληρής κομματικής του βάσης. Εκβιάζει τον κομματικό πυρήνα με εκλογές λέγοντάς τους ότι αν δεν ψηφίσουν το κόμμα θα χάσουν την εξουσία συνεπώς και όλα τα οικονομικά προνόμια που προέρχονται από αυτήν. Ο πασοκατζής μπορεί να είναι δυσαρεστημένος αλλά πάνω από όλα είναι διεφθαρμένος. Τα εκατομμύρια της κομματικής βάσης τόσες δεκαετίες θεωρούν το Δημόσιο προέκταση του κόμματός του. Πράγμα που δεν είναι πρωτόγνωρο καθώς συμβαίνει σε όλα τα καθεστώτα του πέμπτου κόσμου. Για να το πω Παγκαλιστή. Τα φάγαμε όλοι μαζί, αλλά αν θέλετε να τα τρώμε όλοι μαζί ψηφίστε μας. Πιστεύω ότι η φαυλότητα θα έχει την προσδοκούμενη ανταπόκριση στους φαύλους και τελικά θα είναι αξιοπρεπέστερη της αναξιοπρέπειας η παρουσία του Πασοκ στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έλααα Θανάση,
    γιατί τό 1989 είναι βρώμικο?
    Είναι πλυμένο μέ ΤΙDE καί ένζυμα
    όπως τό τρέχον έτος.
    Πολιτικές σκοπιμότητες τότε καί
    τώρα.Διαφωνείς ή ο σκοπός αγιάζει
    τά μέσα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 26 Οκτ 2010 3:06:00 μ.μ.

    Πρασινοφρουρός καλοβολεμένος-κρατικοδίαιτος φιλαράκι?
    Πρασινοφρουρός καλοβολεμένος-κρατικοδίαιτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 26 Οκτ 2010 3:06:00 μ.μ.

    Μας βρίζει και αυτός προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας μεγάλε,μέσα και από τον τυφλό πρασινοφανατισμό του.
    Όσο γιά τον ΓΑΠ,αν σου κακοφαίνεται γιά το τι γράφουν κάποιοι,ψάξε τι δήλωνε γιά αυτόν ο Πάγκαλος όταν ήταν υφυπουργός εξωτερικών επί Σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση