GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Δεν μετέχω στις δημοτικές εκλογές...

Από τον ΤΑΚΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ http://www.abramidis.gr/ Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 , ξεκινάει για τα αυτοδιοικητικά...

Από τον ΤΑΚΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
http://www.abramidis.gr/

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, ξεκινάει για τα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρας μας μια νέα εποχή. Η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη δίνει σημαντικά θεσμικά όπλα στις νέες δημοτικές και περιφερειακές ηγεσίες της πατρίδας μας, για να ανασυντάξουν συνολικά, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, τις τύχες των πόλεων και των περιφερειών μας.
Προϋπόθεση για να επιτύχει ο Καλλικράτης, είναι η ενεργός στράτευση σε αυτό το εγχείρημα των καλύτερων αυτοδιοικητικών δυνάμεων των τοπικών κοινωνιών, αλλά και τον ίδιων των πολιτών, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Έτσι σήμερα, πέρα από το ποιος μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, πρέπει οπωσδήποτε να αξιολογήσουμε και το ποιος μπορεί μετά την εκλογή του να διαχειριστεί τα τοπικά πράγματα με την αποτελεσματικότητα, την ικανότητα και τη διαφάνεια που...
 απαιτούν πλέον οι περιστάσεις, αλλά και με την φιλοσοφία και το όραμα που έχουμε σαν κίνημα για τη χώρα
Η στράτευση σοβαρών στελεχών, με πείρα, με όραμα, με όρεξη για δουλειά, είναι προαπαιτούμενο επιτυχίας. Η συνέχεια και η ανανέωση, όταν αντιπροσωπεύουν τις αγωνίες και τις προσδοκίες της ευρύτερες τοπικής κοινωνίας για καλύτερες ημέρες, είναι προϋποθέσεις επιτυχίας.
Αυτήν την κρίσιμη ώρα για το μέλλον της αυτοδιοίκησης και του Πειραιά μας, δε χωράνε μικροπολιτικές και μικρόψυχες συμπεριφορές, ούτε στο προσκήνιο, ούτε στο παρασκήνιο. Είτε αυτές οι συμπεριφορές αφορούν τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, είτε αφορούν προεκλογικές τακτικές ισορροπιών-πολιτικού κόστους και πρακτικές νεποτισμού.
Τέλος, παρά την αγωνιστική μου επιθυμία ,αποφάσισα να μη μετάσχω σε αυτές τις εκλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποχωρώ από τα κοινά. Ευχαριστώ στους συνδημότες μου, που για συνολικά 16 χρόνια, μου έδωσαν την ευκαιρία και μου έκαναν την τιμή να υπηρετήσω από διάφορες θέσεις αυτοδιοικητικής ευθύνης τον κοινό αγώνα όλων μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου Πειραιά.

15 σχόλια

  1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑ .ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΟ ΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    KAI H KYBEΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!

    "4 Οκτωβρίου, Ημέρα των Ζώων..."
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφει η Ναυτεμπορική ότι το χρέος αυξήθκε και είναι στα 187% του ΑΕΠ. Με το ΑΕΠ να συρρικνώνεται ραγδαία, προσθέτω εγώ.

    Το αληταριό που κυβερνάει,
    μπορεί να φύγει νύχτα,
    και αναρωτιέμαι ποιά αυθόρμητη οργάνωση θα μπορέσει να διαχειριστεί τον τόπο.


    ρε ΑΚΗ δώσε κανα σπίτι,
    έτσι μαγκια χουβαρτνηλικι..
    εισαι και παοκάρα και μάγκας..

    Αφού στους Πασόκους
    ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμίνης εναντίον σκύλων!

    Τελικά είχα δίκιο, όσο λιγότερες εμφανίσεις κάνει ο Καμίνης τόσο καλύτερο ποσοστό θα πάρει. Επιβεβαιώνομαι καθημερινώς. Τελευταίο μαργαριτάρι του στην συνέντευξη που έδωσε στον flash.
    Απόρησε γιατί επιτρέπεται στο κέντρο της Αθήνας να κυκλοφορούν σκυλιά!

    (Απόσπασμα απο την συνέντευξη – την μεταφέρω από μνήμης)..........
    Να υπενθυμίσω ότι η Αθήνα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη. Είναι μια πόλη βρώμικη χωρίς φωτισμό χωρίς πεζοδρόμια. Η Αθήνα είναι μια πόλη στο κέντρο της οποίας κυκλοφοράνε σκυλιά. Αυτή είναι η κατάσταση της πόλης, της οποίας είμαστε υποψήφιοι δήμαρχοι.

    τι θέλει να πει ο ποιητής;
    Δηλαδή τι να κάνουμε τα αδέσποτα; να τα διώξουμε; να τα σκοτώσουμε;

    Καταρχάς τα σκυλιά δεν γίνονται από μόνα τους αδέσποτα. Πάντα κάποιος κοπρίτης (άνθρωπος) θα τα παρατήσει και θα καταλήξουν αδέσποτα. Αυτά τα σκυλιά αν τα μαζεύει ο δήμος, τα εμβολιάζει, τα στειρώνει, τα καταγράφει με ειδική σήμανση, τότε τι ενοχλούν τον Καμίνη; Γιατί να μην κυκλοφορούν στην Αθήνα; τι θα έπρεπε να τα κάνουμε; να τα εξοστρακίζουμε;

    Βρε Καμίνη, το καταλαβαίνω πως σε διαλέξανε τελευταία στιγμή και πως θα πρέπει να γεμίσεις τον λόγο σου επιχειρήματα για πράγματα που μέχρι εχθές δεν ήξερες, αλλά δεν κάνεις τον κόπο να βρεις κάτι πιο σοβαρό και να αφήσεις τα σκυλιά στην ησυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πόσες πάντες τα παίρνει αυτό το λαμόγιο, που θέλει να μας πει ότι θα χάσει η Βενετιά ...βελόνι, επειδή δεν θα κατέβει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
    Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι εργάζεται στο υπουργείου Εξωτερικών, χωρις να δίνει λεπτομέρειες ούτε για το που δουλεύει ούτε για το πόσα παίρνει.
    Λέει, όμως, ότι σήμερα είναι συνεργάτης του επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Σταύρου Λαμπρινίδη.
    Τι είδους συνεργάτης είναι και από που πληρώνεται?
    Ο Σταύρος Λαμπρνίδης, που είναι σοβαρός και προσεκτικός άνθρωπος, το ξέρει ότι έχει αυτόν τον τυχάρπαστο, ως συνεργάτη.
    Κάθε απάντηση δεκτή δόλιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα λοιπόν, που ο εφιάλτης του ΔΝΤ πλανάται πάνω από τη χώρα,
    με τον ΓΑΠ σε ρόλο ανθύπατου και στρατιά ολόκληρη από θεραπαινίδες του Μνημονίου
    (Ντόρα,ΛΑΟΣ,Κουβέλης,ΜΜΕ)
    έχω την απαίτηση από το ΚΚΕ να βάλει για λίγο στην άκρη την ιδεολογική καθαρότητα και να στείλει στα αζήτητα του υποψηφίους του ΓΑΠ.

    Κακά τα ψέμματα, μόνο μια μαζική υπερψήφιση των αντιμνημονιακών υποψηφίων της ΝΔ από το ΚΚΕ θα κάνει ΓΑΠ και τους πιερότους-εξαπτέρυγα του να σωπάσουν οριστικά την επομένη των εκλογών.
    Η ευθύνη του ΚΚΕ μεγάλη.
    Αν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μαυρίσει τους ΠΑΣΟΚΟυποψηφίους ψηφίζοντας ΝΔ στο Β γύρο θα έχει προσφέρει στον τόπο, στους εργαζομένους και σε όσους εκπροσωπεί.

    Δεν θέλω, ούτε αναμένω να το διακηρύξουν ανοιχτά.
    Δημοσίως ας λένε ό,τι θέλουν.
    Στν κάλπη όμως του Β γύρου ας στείλουν το λεφούσι του Μνημονίου στον υπόνομο.
    Και δεν θα ξεχαστεί αυτή συμβολή τους στον απεγκλωβισμό της χώρας από τους Μνημονιοτσολιάδες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POTHEN AISXES, ANOIGMA LOGARIASMWN OLWN

    DHMARXWN
    NOMARXWN
    BOULEYTWN
    EFORAIKWN
    TELWNEIAKWN


    ANADROMIKA SE BATHOS 20ETIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαι ρε δεν μετέχεις και θα χάσει η Βενετιά βελόνι Τί λες τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά μη τον παίρνετε στο ψιλό. Ο άνθρωπος κάνειμεγάλη παραχώρηση. Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι με 4 χρόνια θητείας απλός δημοτικος σύμβουλος κάνει βίλλα πισινάτη.
    Φαντασθείτε πόσα παραδίδει στον αντικαταστάτη του. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Με παρεμβαση του δρ Κουτσουκου στο Υπουργειο Παιδειας διευκρινιστηκαν τα ορια απουσιων και σωθηκε το σχολικο συστημα απο ενα νεο κυμα καταληψεων!!!

    Τα όρια απουσιών για τους μαθητές
    Στα προπερυσινά επίπεδα, πριν από την πανδημία της νέας γρίπης, θα διαμορφωθεί το όριο απουσιών για τη φετινή σχολική χρονιά.
    Η εγκύκλιος που υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου ορίζει το όριο των απουσιών σε 64 δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες. Όπως αναφέρει το υπουργείο, δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την έκτακτη προσαύξηση του 30%, που ίσχυσε πέρυσι λόγω των αυξημένων απουσιών από τα κρούσματα του ιού Η1Ν1.

    Ο αναλυτικός πίνακας με τα όρια των απουσιών ανά κατηγορία σχολείων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:




    Δικαιολογημένες Αδικαιολόγητες
    Γυμνάσια 50 64
    Εσπερινά Γυμνάσια 50 80
    ΓΕ.Λ. 64 50
    Εσπερινά ΓΕ.Λ. 80 50
    ΕΠΑ.Λ. 64 50
    Εσπερινά ΕΠΑ.Λ. 80 50
    ΕΠΑ.Σ.


    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.................ΜΗΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΩ ΟΠΩΣ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΜ ΔΕ.ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ,ΑΞΑΡΛΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΠΕΤΕΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΣ.ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΑΚΗ.Α ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΧΕΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΜΑΖΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην ορκίζεσαι ότι ο Μπρατσόλης δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Μιχα. όσο για τα νέα παιδιά... άστα να πάνε.... Ένα κι ένα !!! τα περισσότερα είναι για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΞΑΔΕΛΦΙΑ κ.λ.π ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΞΑΡΛΗ.ΒΟΥΡΑΚΗ,ΚΟΥΒΑΡΗ κ.λ.π ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΑΝ ΜΙΧΑ/ ΚΑΛΟ Ε.ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση