GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πραγματικοί τίτλοι της συνέντευξης...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου   http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/ Αυτοί είναι οι πραγματικοί τίτλοι , όχι αυτοί που διαβάσατε στις ε...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
 http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/
Αυτοί είναι οι πραγματικοί τίτλοι, όχι αυτοί που διαβάσατε στις εφημερίδες ή ακούσατε και είδατε στις παρουσιάσεις που έκαναν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Πέρα από το αναμενόμενο και ευκολοεξήγητο δίλημμα: ψηφίζετε στις αυτοδιοικητικές εκλογές αυτούς που υποστηρίζει η κυβέρνηση ή κάνω πάλι εκλογές (που δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός), αλλά και το ... μουρλό επιχείρημα πως θα χρεοκοπήσουμε αν δεν ψηφίσουμε τον Φούφουτο και προτιμήσουμε τον Πριτσαπίδουλα (που δεν το πιστεύει κανένας ΄Ελληνας πολίτης), εγώ θα μείνω στις αλήθειες του προβλήματός μας. Σ΄ αυτά που ομολόγησε πολλές φορές με όση ειλικρίνεια μπορούσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μέσα από...
 τις πραγματικά (όσο γινόταν) σκληρές ερωτήσεις των επτά συναδέλφων. Οι δικοί μου τίτλοι;
-Να τινάξουμε την πελατειακή εξάρτηση των πολιτών από το κράτος (προφανώς εννοούσε από το εκάστοτε κόμμα στην κυβέρνηση).
-Πληρώνουμε ακριβά τις αμαρτίες του παρελθόντος (προφανώς και του δικού του κόμματος).
-Αγωνιζόμαστε για την ορθολογική λειτουργία του κράτους με μια σωστή διαχείριση
(προφανώς από δω και μπρος).
-Το κράτος δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλοι πληρώνουν φόρους (προφανώς γι αυτό θα δημοσιεύει τις φορολογικές δηλώσεις του καθενός μας).
-Πρέπει να γίνουμε μια ευνομούμενη χώρα (προφανώς γιατί το ευνοούμενη κολλάει στο ότι η εκάστοτε κυβέρνηση έβλεπε τον πελάτη σαν πολίτη).
-Μπορεί να μη γίνουμε Σουηδία, για να εξοικονομούμε 20 δις ευρώ τον χρόνο από τις κάθε είδους λαμογιές και απάτες, αλλά, δε αδερφέ σύμφωνα με μια επίσημη μελέτη, μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο της Ισπανίας και να εξοικονομούμε 10 δις (προφανώς αναφέρεται στην περιβόητη περαίωση, το κουκούλωμα όσων εξαπατούν το κράτος ή δεν έχουν φορολογικά συνείδηση) * Μια και ανέφερε την Ισπανία, εκεί μετά τον θάνατο του Φράγκο ανακάλυψαν την περιβόητη “μετάβαση”, δηλαδή γύρισμα σελίδας από τη δικτατορία στη δημοκρατία χωρίς ν΄ ανοίξει μύτη, άσε που κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει φορολογική δήλωση, άρα δεν πλήρωνε.
-Είμαστε κράτος εξάρτησης και ουχί ανάπτυξης (προφανώς με την ευθύνη της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας).
-Βασιλεύει παντού η ανομία (προφανώς έπρεπε να φτάσουμε στην τούρλα του Σαββάτου για να ομολογηθεί).
-Είναι πάρα πολλές οι παθογένειες του κράτους (προφανώς και με την ευθύνη του κόμματός του).
Θα μπορούσα να αραδιάσω κι άλλους παρόμοιους τίτλους που αντικατοπτρίζουν το χάλι μας σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Είναι αρκετά παρήγορο πως ο Γιώργος Παπανδρέου συνόψισε: “Αισθάνθηκα οργή και αγανάκτηση εκεί που φτάσαμε”. Αναφέρθηκε άπειρες φορές στη διαφθορά. Που βέβαια έχει κι αυτός το μερίδιο της ευθύνης. Ο χρόνος θα δείξει αν θα βάλουμε μυαλό όλοι μας, με πρώτους αυτούς που ψηφίζουμε.

14 σχόλια

  1. ο νενεκος
    ο τσολακογλου
    ο τζεφρουμπας
    το αλιεν με τα μεγαλα αυτια
    το ζαβο της Μαργκρετ
    ο αυστραλοπιθηκος
    ο αυτιστικος γκρικλις
    αν μπορει να εκβιασει 11000000
    αν μπορει να απειλει 11000000
    αν μπορει μια μαιμου να φορα γαντι και να το κουναει στα μουτρα μας
    και αν δεν μπορουμε να τον συνθλιψουμε πληρως και αμεσως
    τοτε οφειλουμε μια λοβοτομη περιποιημενη στον εγκεφαλο μας ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.26 Οκτ 2010, 2:05:00 π.μ.

    Μπράβο στο Γιάννη Σγουρό, που,επιτέλους, έκανε τη δήλωση περί κρυπτού του Γιάννη Δημαρά. Οι αληθινά γενναίοι δεν κρύπτονται. Εμφανίζονται και αγωνίζονται για τις ιδέες τους και το πρόγραμμά τους. Αλήθεια ποιο πρόγραμμα έχει ο , αγαπητός κατά τα άλλα, Γιάννης Δημαράς; Ο αείμνηστος Γέρος της Δημοκρατίας, ο Γεώργιος Παπανδρέου, (συμπληρώνονται 42 χρόνια από το θάνατό του την 1/11/2010), είχε δηλώσει για το στρατηγό
    Γ. Γρίβα : «εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος». Αυτό φοβάται ο κ. Γ. Δημαράς; Εμείς ,πάντως, θέλουμε να ξέρουμε τις λύσεις στα προβλήματά μας. Και τις λύσεις μπορούν να τις δώσουν δοκιμασμένοι εργάτες και όχι φυγόμαχοι . Και ένα ακόμη : Όλοι ξέρουμε ότι ο Γ. Δημαράς είναι έντιμος. Ακριβώς γι αυτό, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από βουλευτής, ώστε να μη μπορεί ο καθένας να του προσάψει ότι το παίζει δίπορτο , εξασφαλίζοντας τη σιγουριά του βουλευτή. Είναι κρίμα να μας δίνει μαθήματα ήθους ο κ Β. Μιχαλολιάκος στον Πειραιά, που παραιτήθηκε από βουλευτής.
    Δημήτρης Αλ. Κλητοράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρης Κλ ετοιμαστε τις μηχανες απο σημερα τα αεροπλανα στο ελ βενιζελος περιμενουν , μαζι με ολη τη σαπιλα των δημοσιοκραφρων παρεα

    Εκει στη κρητη θα βαλετε μυαλο , η θα ειστε λοβοτημενοι με το τριπτυχο ψωμι ελια και παναδρεου βασιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσε να κάνει καριέρα ο Παπανδρέου. ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΣΤΗΝ "ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ" ΑΜΕΡΙΚΗ? Η ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.
    Ο ΛΑΟΣ "ΜΑΓΚΑ" ΓΑΠ ΔΕΝ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου εάν οι εμφανιζόμενοι είχαν κάτι να πουν και κυρίως να δείξουν, τότε αυτό που εσείς αποκαλείτε κρυπτόμενο θα τον συνέτριβαν.
    Τούτο όμως δεν γίνεται αντίθετα σας συντρίβει .
    Μήπως λοιπόν ορθά δεν εμφανίζεται απένατί σας διότι αύτές τις χυδαίες συζητήσεις-μονολόγους κωφών δεν τις αποδέχεται ο πολιτισμός του , και δια τούτο θα τον ψηφίσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάντως δεν είδα τον πινόκιο. Είδα άλλο έργο με κινούμενα σχέδια και συγκεκριμένα τον βασιλιά των λιωνταριών.
    Άσε ρε πειδί μου που ο σεναριογράφος που ήταν κακός.
    Ο πρωταγωνιστής είχε ένα λεξιλόγιο με 100 λέξεις και απαράδεκτο συντακτικό.
    Η δασκάλα των ελληνικών του μάλλον ήταν απαράδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαράδεκτος,αντιφατικός ,ανίκανος να επιχειρηματολογήσει, αξιολύπητος σε κάθε απάντηση.Βγάλτε τον συνέχεια στην ΤV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάριξε όλα σε μια ζαριά γιατί πίστεψε ο καθυστερημένος πως είχε τα άντερα του πατέρα του.

    Και έχασε γιατί είναι άλλο πράγμα τα νεφρά κι άλλο τ' αρχίδια κι ας μοιάζουν μεταξύ τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ερωτησεις των δημοσιογραφων και οι απαντησεις του προθυπουργου παραπεμπουν στο γνωμικο : Γεια σου Γιαννη πας για ψαρεμα; οχι!... για ψαρεμα. Ααα και εγω νομιζα πηγαινες για ψαρεμα!!!
    Αλλα ρωτουσαν αλλα απαντουσε αλλα καταλαβαινε αλλα υπονοουσε και το συμπερασμα ΤΙΠΟΤΕ!!!
    7 Δημοσιογραφοι αμηχανοι και ενας προθυπουργος σε πανικο απο τα πεπραγμενα του, προσπαθωντας να πεισει ακομα και τον ιδιο του τον εαυτο οτι βρισκεται η χωρα και αυτος στον σωστο δρομο.
    7 Δημοσιογραφοι με ερωτησεις επιδερμικες και "αναιμακτες" αβανταδορικες στρογγυλοποιημενες.
    Ακαταλυπτος ο λογος του προθυπουργου χωρις ποτε να απαντα στην ουσια της ερωτησης.
    Τραγικη πολιτικη φιγουρα!!!
    Εμμεσα εκβιαστικα διλληματα υφαρπαγης ψηφων με φοντο τις εκλογες σε σχεση με την κατασταση που επικρατει στην χωρα που ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,λες και αν παμε σε εκλογες θα παμε πιο κατω απο τον πατο που βρισκομαστε και μας οδηγησε αυτος.
    Ηταν γυμνος ο βασιλιας αβοηθητος και τραγικος.
    Μπερδεψε την αληθεια με την μιση αληθεια και τα ολεθρια ψεμματα.
    Συγχυση και αδυναμια εκφρασης αλλαζονικος εγωισμος και στο βαθος κηπος ο λαος.
    Αυτοανακυρηχθηκε σωτηρας μιας δεδομενης καταστασης που ο ιδιος επιδεινωσε με τον χειροτερο και αντικοινωνικοτερο τροπο.
    Επι ενα ολοκληρο χρονο ξεσκιζει στους φορους τα 2/3 του λαου παιρνοντας ακομα και χρηματα απο ανθρωπους που ουτε κατα διανοια επρεπε να αγγιξει,αφηνοντας στο απυροβλητο το 1/3 το μεγαλο κεφαλαιο τις τραπεζες και ολους αυτους που πλουτισαν χυδαια και παρανομα εις βαρος ολων μας.
    Αποφασισε οτι πρεπει να πληρωσουν και αυτοι!!!ευτυχως που το καταλαβε!!αφου πρωτα εδωσε εξετασεις στα αφεντικα του με τους στυγνους φορους που επεβαλλε σε ολα και ολους και ειδικοτερα στους μη εχοντες.
    Δηλαδη με λιγα λογια αντεστρεψε το παραδειγμα, αντι να παρει τα πολλα απο τους λιγους και λιγα απο τους πολλους, προτιμησε να ξεσκισει την πλειοψηφια για να παραδειγματιστει η μειοψηφικη ολιγαρχια μπας και πληρωσει τιποτε απο τα κλεμμενα απο τους πολλους.
    Εθεσε τον δρομο του μνημονιου ως δρομο χωρις επιστροφη,θετοντας ολους εμας προ του διλληματος ΔΝΤ-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ χωρις ποτε να εχουμε συναινεσει στην αποφαση για τον ερχομο του ΔΝΤ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    Η συνεντευξη ανεδειξε ενα ανικανο προθυπουργο,ευθυνοφοβο,πανικοβλημενο,ανερματιστο,ακατανοητο μα πανω απο ολα επικινδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολοι ανεξαιρετως οι πολιτικοι στην προσπαθεια επιτευξης του σκοπου και των στοχων τους χρησιμοποιουσαν και χρησιμοποιουν διλληματα εξαναγκασμου προς τον λαο.ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ-ΟΧΙ" "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ" "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ" "ΔΝΤ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ".
    Το ερωτημα ειναι οταν ο κ προθυπουργος βρεθηκε προ του διλληματος για την ενταξη μας στο ΔΝΤ Η ΟΧΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΛΑΟΥ (ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ)και προχωρησε σε αποφασεις που σημερα ειναι σε εξελιξη φερνοντας τον λαο στην σημερινη καταντια να αποφασισει για κατι που διεπραξε ο ΙΔΙΟΣ χωρις την συναινεση του λαου εξαπατωντας τον με ψευτικες προεκλογικες υποσχεσεις που και ο ΙΔΙΟΣ γνωριζε ΕΞ ΑΡΧΗΣ οτι ψευδοτανε ασυστολα. Αλλωστε ειχε ενημερωθει για την οικονομια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ και γνωριζε απο πρωτο χερι τις δυσμενεις συνεπειες που επιφερει το ΔΝΤ στην χωρα που δραστηριοποιειται. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα και οι συνεντευξεις του ΙΔΙΟΥ που αναφερετε στο ΔΝΤ και τι σκοπους εξυπηρετει.
    Αυτο ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ! ειναι ψευτο διλλημα που αναπαραγουν τα ΜΜΕ που εκ του ασφαλους οι κιτρινισμενοι δημοσιοκαφροι εξυπηρετωντας ανομα συμφεροντα των αφεντικων τους επιδιδονται με μαεστρια για το τι θα γινει αν φυγει το ΔΝΤ και που θα βρουμε λεφτα να πληρωσουμε για την υγιεια την παιδεια.
    Αυτο σημαινει οτι πρεπει να συνεχισθει κατα την αποψη τους η δραστικη καταστροφη ολων μας για να συνεχισουν να πληρωνονται με δανειακα ΧΡΗΜΑΤΑ και δυσβασταχτους τοκους ολα, μεγαλονωντας το χρεος χωρις ποτε να μπορεσουμε να ξοφλησουμε. Η μηπως συμβαινει κατι αλλο και δεν το ειδαμε;
    Η χωρα εχει χρεοκοπησει εδω και καιρο και αυτο δεν το λεω εγω αλλα επιφανεις και μεγαλοι νομπελιστες οικονομολογοι απο ολο τον κοσμο που συνειδητα η κυβερνηση αγνοει υπηρετωντας ενα δρομο που δεν βγαζει πουθενα απλα διογκωνει το χρεος και το μεταφερει εμμεσα χρονικα φορτωνοντας στις πλατες μελλοντικων γενεων χρεη που δεν θα μπορεσουν να αντιμετωπισουν.
    Αυτη ειναι η μια εκδοχη, η αλλη ειναι οτι η δανειακη συμβαση που εχει υπογραψει η κυβερνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ. Αυτο σημαινει οτι στην περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ!!! και την παραπομπη στην ευθυνη του ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ να εκπληρωσει τους ορους της συμβασης!!! Ο καθενας μπορει να καταλαβει τι σημαινει αυτο για αυτους που αυθαιρετα και χωρις καμμια συναινεση αποφασισαν να φερουν το ΔΝΤ στην χωρα.
    Οι λεονταρισμοι περι ψηφου εμπιστοσυνης καταστροφης και χαους ειναι εμμεσα εκφοβισμος αρπαγης ψηφων.
    Η Τουρκια εδιωξε κακειν κακως το ΔΝΤ, η Ουγγαρια το ιδιο χωρες που ειναι κατω απο τον ζυγο του εξαθλιωνονται βλεπε Ρουμανια χωρις να μπορουν να αντιδρασουν.
    Διαβαστε σχετικα με το ΔΝΤ και τα εργα του απο οσες χωρες εχει περασει και δειτε τα σημερινα απομειναρια της χωρας και το καθεστως υποδουλωσης των στους διεθνεις τκογλυφους που κρυβονται πισω απο την εννοια "αγορες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το πασοκ πεθανε οριστικα χθες..

    κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αιτημα Πασοκτζηδων

    να μπει ο δρ Κουτσουκος

    στη θεση της Δραγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση