GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμβαίνει στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης;...

Από τον Γ. Παπαδάκη   Πολλά ακούγονται σχετικά με το θέμα και ακόμη περισσότερα γράφονται. Ας ακουστεί και μια άλλη φωνή που ίσως -επειδ...

Από τον Γ. Παπαδάκη  
Πολλά ακούγονται σχετικά με το θέμα και ακόμη περισσότερα γράφονται.
Ας ακουστεί και μια άλλη φωνή που ίσως -επειδή είναι μακρυά από τα πράγματα, γνωρίζει όμως- απεικονίζει σωστά την κατάσταση.
Ο ΟΠΕΠ έγινε για καποια συγκεκριμένα πράγματα πριν από χρόνια - και καλά έγινε. Τη δουλειά του την έκανε σωστά (άσχετα αν κάποιοι έφαγαν τον άμπακο! και άλλοι τώρα μένουν στο δρόμο οι αθώοι)
Το ΥΠΠΟΤ αποφάσισε να κλείσει τον ΟΠΕΠ επειδή είναι "αμαρτωλός" και έχει ζημία και...
 καλά έκανε! Τους λείπει η δημιουργική φαντασία να γιάνουν την πληγή και γι' αυτό σκοτώνουν τον άρρωστο. Ας πάει έτσι, τουλάχιστον δεν θα χάνονται λεφτά. Άλλωστε οι περισσότεροι υπάλληλοι εκεί ήταν τοποθετημένοι με τρόπο ρουσφετολογικό και η πλειονότητα προκλητικά ανίκανοι. Κάποιος μάλιστα είχε με πολυετή συμβαση τον επιβήτορά του!!!
Το ΥΠΠΟΤ φόρτωσε το Εστιατόριο και τα υπόλοιπα του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης στον ΟΠΕΠ για να τα λειτουργήσει επειδή κανείς άλλος δεν μπορούσε να το κάνει. Το πράγμα λειτούργησε - και μάλιστα σωστά.
Ο Πρόεδρος του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης βολεύτηκε με την κατάσταση με τρόπο ιδανικό. Ο ΟΠΕΠ πλήρωνε και ΕΚΕΙΝΟΣ (Ο κ. Καθηγητής της Αρχαιολογίας) έκανε κουμάντο στις κατσαρόλες του εστιατορίου !!! Μάλιστα υπάρχουν και δικές ΤΟΥ αποφάσεις για τις τιμές!!! και για τον αριθμό των ανθρώπων! και για κάποιους απ αυτούς το πόσα έπρεπε να παίρνουν!!!
Αν τα πούμε με την λαϊκή ρήση -που είναι και άσεμνη- άλλος γ.... και άλλος πληρώνει. Αυτός που πλήρωνε ήταν ο ΟΠΕΠ.!!! Έμπαινε μέσα περίπου 80.000 $ για το κέφι και την δόξα του Καθηγητή.
Ποιος όμως θα μπορούσε να τα βάλει με τον Μέγα Κ.;
Τώρα όμως που τα έχει στα χέρια του -εστιατόρια, αναψυκτήρια, κλπ- ο Μέγας Κ. θα δούμε τι θα κάνει...Γιατί ο διαγωνισμός που έκανε κηρύχθηκε άγονος. Ας μας πει γιατί - αν τολμάει.
Τελικά ποιος εκβιάζει ποιόν;
Το θέμα δεν έληξε, τώρα αρχίζει!!!.
Υπάρχουν -λένε αυτοί που ξέρουν "χαρτιά" - θα υπάρξουν και παραιτήσεις που θα γίνουν για να μην πάνε υποθέσεις στον εισαγγελέα -που όταν θα του στείλουν θα πρέπει να ενεργήσει.
Αναμένουμε...

6 σχόλια

  1. Τι να συμβαίνει όταν γενικός δερβέναγάς του είναι ο άντρας (τρίτος) της φαιδράς ποροκαλέας (με το άσπρο τσουλούφι, ντε...) με τους εφτά μισθούς που τον κατευθύνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.

    ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΥΛ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΦΘΕΙΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΑΙΡΟ ΚΤΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώρα 9:25 σήμερα το πρωί. Στο ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΟ MEGA κάνουν ζωντανή ζύνδεση με την Ακρόπολη όπου δείχνει τον " πρωθυπουργό μας", να περιμένει μαζί με τον Γερουλάνο στο πεζοδρόμιο τον πρωθυπουργό της Κίνας ώστε να τον ξεναγήσει εκεί.. αφού περνούν τα λεπτά. οι δημοσιογράφοι λένε πώς θα ξανασυνδεθούν όταν θα φτάνει ο Κινέζος για να τον δούμε...
    9:42 ξανακάνουν σύνδεση δείχνοντας τον Κινέζο πρωθυπουργό στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.. να καταθέτει στεφάνι..
    Απορία.. Ο "πρωθυπουργός μας" ακόμα περίμενε στην Ακρόπολη..?
    Όταν δεν μπορούν να συνενοηθούν σ'αυτή την κυβέρνηση για τα πιό απλά.. (βλέπε ώρα συνάντησης..), θα τα καταφέρουν για τα υπόλοιπα..?
    Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο που δεν συμβαίνει στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι η δυσλειτουργία και οι αγκυλώσεις που συναντά κανείς σε άλλους τομείς του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Μετά από 16 μήνες λειτουργίας έχει αποδείξει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!! το άψογο επίπεδο λειτουργίας του σε πάνω από 2.500.000 !!!! επισκέπτες. Όσον αφορά τα αδέσποτα posts που κατά καιρούς εμφανίζονται σε διάφορους ιστοτόπους της ημεδαπής ισχύει αυτό που ο Κλεόβουλος ο Ρόδιος - εκ των 7 σοφών της Αρχ. Ελλάδος 6ος αιώνας π.χ - έλεγε "Δύο πράγματα πρέπει να φοβάται κανείς: το φθόνο των φίλων του και το μίσος των εχθρών του". Και δυστυχώς από το πρώτο είναι κάτι που περισσεύει στη φυλή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ, σημερα μερα χαρας και Εθνικης (φτου κακα) περηφανιας!!!
    Οι καμπανες χτυπουν, τα σπιτια σημαιοστολιζονται!

    Σημερα βρεβευεται ο δουλος του...ΔΝΤ, ο Εθνικος Τουριστας, ο ακαματος Δωσιλογος, ο θερμος (αμερικανος) Πατριωτης, η Αυτου Ηλιθιοτης Ελληνας (;;;) ΠορδηΠουργος Jeffrey Mineiko Papatsolakogkou!

    Του απονεμεται το βραβειο «Quadriga» απο τη Deutsche Bank, του ευαγους αυτου ιδρυματος που με μεγαλη δυναμη και σθενος στηριξε την Ελληνικη οικονομια!!!

    Bravo Giorgo, καλο σκυλι.
    Έλληνες πιάστε τα γιοφύρια.
    Με τους πράσινους ΔοΝηΤές
    για του ΠΑΣΟΚ..τα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση