GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα το ΠΑΣΟΚ...

Από τον Γιάννη Μυλωνά   Ένα αρθράκι δημοσιεύτηκε σε διάφορα blog με τίτλο PASOK 2010 vs. PASOK 2002 όπου ο αναγνώστης συγκρίνει το "...

Από τον Γιάννη Μυλωνά  
Ένα αρθράκι δημοσιεύτηκε σε διάφορα blog με τίτλο PASOK 2010 vs. PASOK 2002 όπου ο αναγνώστης συγκρίνει το "καλό" ΠΑΣΟΚ του Σημίτη με το κακό ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ στο θέμα του τζόγου. Με δεδομένο ότι κανένα ΠΑΣΟΚ και καμία κυβέρνηση ανεξαρτήτου κόμματος δεν είναι χειρότερη από την τωρινή μπορεί να πει κάνεις ότι ο αρθρογράφος έχει δίκιο. Όμως το πόσο καλό ήταν το ΠΑΣΟΚ του 2002 το έχουμε ζήσει και το ξέρουμε. Ειδικά στο θέμα του τζόγου αυτό που έκανε είναι να απαγορέψει όλα ανεξαρτήτως τα παιχνίδια με αποτέλεσμα να γίνουμε περίγελος της Ευρώπης ενώ προωθούσε τον τζόγο του χρηματιστήριου με αποτέλεσμα χιλιάδες έλληνες να αισθάνονται χρηματιστές και επενδυτές και να χάσουν περιουσίες. Όχι απλά παιχνίδια, όχι φρουτάκια, μόνο χρηματιστήριο. Από την Σκύλα στη Χάρυβδη συν ένα πρόστιμο γιατί απαγορεύαμε τα video games.
Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει ο πρωθυπουργός το...
 GAMBLING IS ADDICTIVE AND CAN RUIN LIVES ούτε στα αγγλικά ούτε στα ελληνικά γιατί δεν τον απασχολεί. Έχουμε ένα μνημόνιο που επιβάλει και τον τζόγο και την οικονομική εξαθλίωση και η κυβέρνηση θα το ακολουθήσει πιστά. Πριν εκλεγούν φώναζαν λεφτά υπάρχουν και δεν θα μπουν φορομπηχτικά μέτρα και μετά μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Για τον τζόγο έλεγαν ότι καταστρέφει ζωές και μετά έγινε σημαία ανάπτυξης. Είχα φτιάξει μια εικόνα πριν μερικούς μήνες και το ξαναστέλνω για το ΠΑΣΟΚ vs ΠΑΣΟΚ μαζί με το άρθρο του αφελούς νοσταλγού του παλιού ΠΑΣΟΚ.
PASOK 2010 vs. PASOK 2002. Μην απελευθερώνετε το τζόγο. Είναι καταστροφικός εθισμός...
Το ΠΑΣΟΚ «τρώει» το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Ότι καλό έκανε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 2002 πάει να το καταστρέψει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ 2010. Ο Σημίτης απαγόρευσε τα φρουτάκια και ο Παπανδρέου τα επαναφέρει δριμύτερα. Εύγε κύριε Χατζηνικολάου! Το τοποθaltετήσατε πολύ εύστοχα: «Η κυβέρνηση πάει να κάνει τα φρουτάκια καθεστώς».
Η ίδια κυβέρνηση που τα καταδίκασε, η ίδια παράταξη, μέλη της οποίας ήταν μπλεγμένα σε σκάνδαλα τότε (Χρυσανθακόπουλος και σία), η ίδια κυβέρνηση που αντιδρούσε στην επαναφορά τους από τη ΝΔ, η ίδια κυβέρνηση νομιμοποιεί τα παράνομα φρουτάκια και το συνοικιακό και οικιακό τζόγο. Μήπως θα βάλουν φρουτάκια και στη Βουλή για να περνούν «ευχάριστα» το μεσημεριανό τους διάλλειμα οι υπάλληλοι;
Κύριε Παπανδρέου, μια και τα Ελληνικά δεν είναι το φόρτε σας, μήπως το καταλαβαίνετε καλύτερα στα αγγλικά; GAMBLING IS ADDICTIVE AND CAN RUIN LIVES (Ο τζόγος είναι εθιστικός και μπορεί να καταστρέψει ζωές). Και αν δε σας έπεισε η κατάσταση που επικρατούσε το 2002 με χιλιάδες κατεστραμμένες οικογένειες, χαμένες περιουσίες, χαμένες ζωές, σκάνδαλα, διαφθορά, εγκληματικότητα, κοινωνία εθισμένων τζογαδόρων, διαβάστε και ακούστε τι συμβαίνει σε τόσες άλλες χώρες. Θα τα βρείτε όλα και στα αγγλικά!
Κυβερνήσεις χωρών όπως στην Ισπανία, την Αυστραλία, τη Νορβηγία, σε πολιτείες των ΗΠΑ κ.ά., αναγκάστηκαν να δαπανήσουν αστρονομικά ποσά για να μαζέψουν τα αμάζευτα συντρίμμια της εθισμένης στο τζόγο κοινωνίας τους. Η οικονομική τους κατάσταση όμως μπορεί να το επέτρεπε. Η δική μας μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο; Είναι κάτι που πραγματικά μπορεί και θέλει να αντέξει η Ελλάδα;
Μη μας σπρώχνετε στο γκρεμό και μετά κοιτάτε πίσω. Αν πέσουμε εμείς θα πέσετε κι εσείς μαζί και όλη η χώρα μας. FIGHT ILLEGAL GAMBLING. DO NOT FREE GAMBLING. It's a destructive addiction. (πατάξτε τον παράνομο τζόγο. Μην απελευθερώνετε το τζόγο. Είναι καταστροφικός εθισμός).

7 σχόλια

  1. Το πασοκ ηταν παντα το ιδιο,ενας λυκος που αλλαζε χρωμα στην γουνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ.

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.


    Το ..καλο ειναι οτι
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,
    το ...κακο ειναι οτι
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,
    για χαρη του εκαστοτε εραστη της
    ΚΑΚΗ ΩΡΑ...ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ..του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας υποθέσουμε ότι τρώτε σε μια ταβέρνα με μεγάλη παρέα και με κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καθόλου ή έχετε μόνον τυπικές σχέσεις. Ξαφνικά ένας εξ αυτών παίρνει τον λόγο και απροσδόκητα αρχίζει να βγάζει τα οικογενειακά του στη φόρα. Μεταξύ άλλων εξομολογείται πως όλα τα μέλη της οικογενείας του, γονείς, παιδιά, αδέρφια, ξαδέρφια κ.λπ. είναι από μικρομπαγαπόντηδες μέχρι μεγαλοαπατεώνες! Επικαλείται μάλιστα και παραδείγματα, για να αποδείξει ότι όλοι οι συγγενείς του ρέπουν στην απατεωνία και ομολογεί ότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν στη νομιμότητα.


    Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η τρελή σκηνή μού έρχεται στο μυαλό από προχθές που διάβασα στους Financial Times ότι ο πρωθυπουργός πήρε ξαφνικά τον λόγο σ’ ένα επίσημο δείπνο με ομολόγους του και τους είπε τη φράση...


    «η χώρα μου είναι διεφθαρμένη από το Α ώς το Ω»!


    Το τι προφανώς σκέφτηκαν οι άλλοι πρωθυπουργοί, μπορούμε εύκολα να το φανταστούμε, επιστρέφοντας στο παράδειγμα της ταβέρνας. Αν ακούγαμε ξαφνικά έναν κύριο να μιλά τόσο απαξιωτικά για τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τους γονείς του, όλοι νομίζω θα σκεφτόμασταν δύο ενδεχόμενα: Είτε ότι έχει παραδόξως τσακωθεί με όλους τους συγγενείς του, είτε ότι θέλει να διαχωρίσει πλήρως τη θέση του από το σόι του, αισθανόμενος πιθανώς και ντροπή που φέρει το ίδιο επώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργιος Παπανδρέου: "Πιστευομεν και εις την Λαοκρατίαν"
    Ανδρέας Γεωργιου Παπανδρέου: "Τσοβόλα, σώστα όλα"
    Γεωργιος Ανδρέου Παπανδρέου " Λεφτα...υπάρχουν"
    Life goes on...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λεφτά που υπήρχαν εννούσαν τα λεφτά της φοροδιαφυγής του Βοσκόποπουλου?
    Τα χαρίζουν σαν επιχορηγία για να ξαναβγεί βουλευτής η Γκερέκου? Φέρτε τα λεφτά πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ"
    ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΑΝΤΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ΤΟΣΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ; ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ; ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΡΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ;ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΕΤΣΟΙ,ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ;ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΝΑΙ; Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΣΦΙΧΤΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΕΝΕ "ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ "ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΘΕΣΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΥΨΗ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΖΟΓΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΥΜΕΤΕΡΩΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΩΔΗ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΔΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ.
    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ Η ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο φανατισμός θα μας φάει!
    Να πιστεύουμε πως οι "δικοίμας"είναι αγγελούδια και όσοι ανήκουν σ'αλλο κόμμα είναι όλοι απατεώνες, ψεύτες και δεν ξέρω άλλο τι.
    Δογματικά να είμαστε απέναντι σ'όλους, πλην των "δικών μας" έτσι χωρίς συζήτηση , χωρίς διαλογο.Να βρίζουμε και να λοιδορούμε.
    Κλασσίκή ποδοσφαιρική αντίληψη.
    Ενα πασπάτεμα στα ρηχά έτσι για τις εντυπώσεις και άσε την ουσία για άλλους.
    Παρακάμπτουμε τώρα το εκτεταμένο φαινόμενο της διαφοράςπου οι πάντες το γνώριζαν {Ελληνες, Ευρωπαίοι,Λαός} και ψάχνουμε να βρούμε ποιός το "μαρτύρησε" στον ΓΙΟΥΝΚΕΡ!!!
    Μπράβο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση