GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετακινούνται τα νησιά;…

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/    Την Δευτερα το βραδυ θα γινει κατι πρωτογνωρο....θα μετακινηθει το Νησι....οχι στην πραγματικ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/  
Την Δευτερα το βραδυ θα γινει κατι πρωτογνωρο....θα μετακινηθει το Νησι....οχι στην πραγματικοτητα, απλα θα αλλαξει ωρα για να μπορεσει ο Διαχειριστης μας να μας μιλησει, να μας πει τον πονο του, το παραπονο του, να μας ανοιξει την καρδια του και να μας εξηγησει ποσο ποναει που μας καταντησε ρεζιληδες παγκοσμιως, που μας φτωχυνε αποτομα και για τις επομενες δεκαετιες, που απλα αυτος ειναι ενας κλητηρας πλεον στις διαταγες του ΔΝΤ, που ολα αυτα που μας ελεγε περυσι δεν μπορεσε να τα πραγματοποιησει γιατι δεν ηξερε οτι "δεν υπαρχουν λεφτα".
Αλλη μια κοροιδια, αλλος ενας...
 εμπαιγμος προς τον λαο απο τον μεγαλυτερο ψευτη της Ελληνικης πολιτικης ιστοριας,παλι παραμυθια θα μας πει,το θεμα ειναι.....
Ειμαστε εμεις διατεθιμενοι να τα ακουσουμε;
Εγω οχι.
Εγω θα κρατησω κλειστη την τηλεοραση, ετσι κι'αλλοιως ξερω τι θα πει.
Και οταν τελειωσει αυτο το παραμυθι, θα ανοιξω το χαζοκουτι για να δω την ιστορια του Νησιου, και να συγκινηθω, και να χαζεψω με την σκηνοθεσια και την μουσικη.
Φτανουν πλεον οι κακοι ηθοποιοι, τους βαρεθηκαμε, ας δουμε τους καλους, αυτους που πρωτα παραγουν εργο και μετα πληρωνονται για αυτο.
Βαρεθηκα να πληρωνω ανικανους πολιτικους για να μου παιζουν τον γαμο του Καραγκιοζη, με κακα σκηνικα, με κακη αρθρωση, με ασχημα Ελληνικα.
Αι σιχτιρ.

18 σχόλια

  1. ΝΕΝΕΚΕ ZABE ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΑΣΤ ΦΑΚ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΕΓΝΟ ...
    ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΟΣ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι γράφεις επώνυμα, κανονικά θα έπρεπε να είναι κίνητρο να μη γράφεις αλητείες. Δυστυχώς, είσαι τζοπάνης όνομα και πράμα. Ντροπή σου!
    Έχεις διαλέξει τον εύκολο δρόμο, ως γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, να βρίζεις όλους τους άλλους για τα χάλια της χώρας. Το δικό σου φταίξιμο δεν το βλέπεις. Κι αν σου πουν ότι έχεις κι εσύ ευθύνες, απαντάς ότι εσύ δεν έχεις, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ εδώ και χρόνια!
    Είσαι άξιος της μοίρας σου, να παραμείνεις άνθρωπος της καρπαζιάς και να νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος από πάνω! Κλασσικός νεοελληναράς.
    Ένας ανώνυμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΤΩΡΑ

    ΕΙΝΑΙ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΤΟΤΕ

    ΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ

    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΡΑΚΤΟΡΑ" ΣΑΜΑΡΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ


    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ???- το βρηκα!!! ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (2010) -δεν επιασε-ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ-δεν επιασε-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ-παλι δεν επιασε, οι μαλακες οι Ελληνες με θελουν αλλα δεν τους θελω εγω, τους μισω-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ-ε οχι ρε πουστη μου, ουτε αυτο τους βγαζει στον δρομο για να με διωξουν-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ Φ.Π.Α ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ-τα νευρα μου, αυτοι με θελουν-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- εχω αρχισει να κουραζομαι...-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ- καλα δεν το ζω αυτο, σε αλλη χωρα θα με ειχαν ηδη σουταρει.Μα τοσο μαλακες ειναι οι Ελληνες?-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ-ουτε αυτο τους συγκινησε- ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ Δ.Ε.Η-αρχιδια, συνεχιζω ακομα να κυβερνω- ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ-κλαψ κλαψ τιποτα παλι- ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ- ρε ουτε καν... -ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟ:"ΘΑ ΚΥΡΗΞΩ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ!!! ταδε εφη: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους τέλος!

    Τελειώνει σε λίγο η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ"!

    Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο πείσμα του χρόνου και των αιώνων, η γη αυτή ήταν κι’ έμεινε και θα μείνει ελληνική.

    Οι κατακτητές και οι βάρβαροι ήρθαν και την πάτησαν, μα τι απόμεινε απ’ αυτούς; Το ελληνικό λουλούδι ξανάνθισε κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό. Το ελληνικό θαύμα ξαναθάμπωσε τα μάτια της Οικουμένης. Το ελληνικό πνεύμα σπιθοβολεί ξανά…

    Τόσες φορές ξαναήρθαν οι βάρβαροι. Μα οι Μαραθώνες και οι Σαλαμίνες δε σβήστηκαν. Η παράδοση μεταλαμπαδεύει τη φλόγα τής ελευθερίας από γενιά σε γενιά , τα ξένα πατήματα σβήνουν, τα ερείπια αναστηλώνονται, η φυλή ξαναζεί πιο ωραία, πιο λαμπερή, πιο ηθική, πιο τίμια. Καμάρι των ξένων λαών που ξέρουν να εκτιμούν, καρφί στο μάτι όσων τη ζηλεύουν.

    Τί απόμεινε από τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Καταλανούς, τους Τούρκους (τους Αλαβάνους, τους Μπουτάρηδες Κεμαλολάγνους, τους Μπίστηδες κλπ …) ; Η ελληνική γη τούς χώνεψε σα λίπασμα, για να ξαναφουντώσει η Ελλάδα, με τις αρχαίες αρετές της, με το αθάνατο πνεύμα της.

    Αυτή η γη σφύζει από έναν ελληνισμό τίμιο, ένα λαό δουλευτή που παρατάει το τσαπί και αρπάζει το τουφέκι μόλις τον φωνάξει η πατρίδα. Θα πολεμήσει για την ύπαρξή του, θα σταθεί αντιμέτωπος στη βία. Γρήγορα θα το ιδούν οι επιδρομείς τής Τρόικας πως εδώ δε δρέπονται εύκολα οι δάφνες. Εδώ η δάφνη ποτίστηκε στο αίμα, τη χάιδεψε η Δόξα και θροΐζει μόνο στο φύσημα του αγέρα τής λευτεριάς.

    Η δάφνη αυτή ποτέ δε θα στολίσει μέτωπο βαρβάρων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε γελοια κομματοσκυλα δεν απανταω,εγω δεν σας ψηφισα ποτε ουτε και τους αλλους κλεφτες της παραταξης σεμνα και ταπεινα,δικαιωμα λοιπον δεν σας δινω να με κρινετε,οσο το οτι γραφω επωνυμα σημαινει οτι ειμαι Ελληνας και αξιοπρεπης οχι ανωνυμος δοσιλογος για το χρημα,οκ 3.39?Και οποιουδηποτε αλλου ανωνυμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά τα λες. ας πάει στο διάολο ο καραγκιόζης που θέλει να μας κάνει να τον συμπονέσουμε επειδή μας πηδάει χωρίς σάλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΛΕΤΕ;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ .

    ΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΑΚΙ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο παιδιά είστε και οι πρώτοι Ευγένιοσ\ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ANTE ΒΡΕ ΓΕΛΙΟΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ
    ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΡΗΔΕΣ . ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζομπάνη,24 Οκτ 2010 4:55:00 μ.μ. , όπως τα έλεγα. Επειδή δεν τους ψήφισες, θεωρείς ότι δεν έχεις ευθύνη για την κατάντια της χώρας. Εσένα η ευθύνη σταματά στην ψήφο.
    Και, φυσικά, όποιος γράφει εναντίον σου είναι κατά τη γνώμη σου πληρωμένο κομματόσκυλο.
    Από εκεί φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται.Στο ξαναλέω, είσαι πολίτης της καρπαζιάς και νομίζεις και ότι είσαι και ξύπνιος.
    Ξύπνα ρε άνθρωπε, κοίτα τη φάτσα σου στον καθρέπτη και αναλογίσου τις ευθύνες σου σαν πολίτης, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Και το ότι γράφεις επώνυμα δε σημαίνει ότι σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις και να βρίζεις περισσότερο από άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6:35 ---> μαζι σου ρε φιλαρακι, αλλα καμια μα καμια σχεση με τον πατερα του ο προδοτης!!! ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κηδευτηκε με τιμες εθναρχη (το αξιζε), ενω ο γιος κηδευει την ΕΛΛΑΔΑ καθε μερα με την ανικανοτητα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4:28

    ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 3:37 Ακόμα είσαι κολλημμένος σε κόμματα;
    Τι πρέπει να γίνει για να ξεκολλήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!

    Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!

    Τι να μας πει ο πινοκιο;
    Αφου η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ΞΕΝΗ εννοια για δαυτον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση