GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάλεξη για την Τουρκία και την Ευρώπη...

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Δευτέρα 18 Οκτωβρίου Η Διάλεξη του Μηνός "Η Σημασία της Τουρκίας Για την Ε...

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου
Η Διάλεξη του Μηνός
"Η Σημασία της Τουρκίας Για την Ευρώπη"
Ομιλητής ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Ηπίτου 17β, Πλάκα
6.30΄μμ

11 σχόλια

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ωωωμμμμμμμμμμμμμμ...

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαξτε για τις μιζες της ΦΑΜΙΛΙΑΣ Παπανδρεου απο το ντεαλ του μνημονιου.

    φαρδιά πλατιά φιγουράρουν οι εταιρείες
    του Φαλακρού ΠΟΥΣΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΛΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΤΟΤΕ ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ... ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ.. Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ .ΑΝΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΡΑ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΥ ΒΑΜΜΕΝΟ ΚΟΡΑΚΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήδη έχουν ξαμολυθεί οι νταβατζοφυλλάδες να στηρίξουν τον Καμίνη.

    Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οργίασαν να προβάλουν ένα “υπερκομματικό” προφίλ, με διάφορους κοσμικούς κυρίους και κυρίες, που παριστάνουν τους “διανοούμενους”, να δηλώνουν παρών στις εκδηλώσεις του και να πυκνώνουν τους συνδυασμούς του.
    Προφανώς, οι ίδιοι “διανοούμενοι” που ακόμα δεν έχουν ξεμπουκώσει από τη μασαμπούκα των κονδυλίων επί αχαμνού λογιστάκου.

    Και φυσικά, για να μη βγάζει και μάτι το ακριβές ποιόν όσων συντάσσονται με τον Καμίνη, οι φυλλάδες φροντίζουν να “στρογγυλεύουν” τις απωθητικές τους ιδιότητες. Για παράδειγμα, τα Νέα το Σάββατο έγραφαν ότι ανάμεσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Καμίνη ήταν και “ο δικηγόρος Τάσος Αβραντίνης” (έτσι σκέτο), αποσιωπώντας φυσικά την κύρια ιδιότητά του, που είναι πρώην αντιπρόεδρος των “Ταύρων” του Μάνου και μέχρι πριν από λίγο καιρό υποψήφιος δήμαρχος της “Δράσης” για το δήμο Αθηναίων (πριν ο Μάνος αποφασίσει να στηρίξει τον Καμίνη).

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    και εμείς ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
    ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ...του λακέδες
    του ΠΑΣΟΚ..ΜΑΝΟΥ- χάρου - ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παπαγαλοι της νεας ταξης πιασανε δουλεια.
    Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι αυτη ειναι η πρακτικη των νεοταξιτων.
    Ποια Τουρκια και κουραφεξαλα μας τσαμπουνας, γιατι δεν μπαινεις κατευθειαν στο ψητο να μας πεις για την συγκυριαρχια και την συνεκμεταλλευση στο Αιγαιο και επικυριαρχο τον αμερικανο νταβατζη μεσω των τοκογλυφαρων επι το λαικοτερον "αγορες" και πρασινα αλογα.
    Ο καυγας δεν ειναι για τα ψαρια και το σκηνικο που στηθηκε στην Ελλαδα με την "οικονομικη κριση" του ηλιθιου(θα το πληρωσει το μαρμαρο ακριβα) αλλου αποβλεπει και αυτο ειναι κατω απο τον βυθο του Αιγαιου στο μαυρο ζουμι!!!!πεστα σταρατα και ασε τις παπαριες περι σημασιας του φερετζε και της μαντηλας στην Ευρωπη.
    Πολλα τα λεφτα Αρη συγνωμη τα βαρελια!!!!
    Θα κατσουν στο τραπεζι οι χωροφυλακες βορρα(Τουρκια) νοτου(Ισραηλ) των εβραιοσιωνιστων που ταχα δηθεν σκυλοκαυγαδιζουν και την Ελλαδα θα εκπροσωπησει ο "πανεξυπνος" μαζι με το τερας της εξυπναδας τον ΥΠΕΞ και αφου μας ξεπατωσουν θα σηκωθουν γεματοι εθνικη υπηρεφανεια που για ακομη μια φορα μας πηραν μπρος πισω να ευχαριστησουν του Αμερικανους!!!!για την αμεριστη συμπαρασταση τους!!!δηλαδη και πηδημα και ξυλο.
    Ολοι κανετε τους ανηξερους σαν να δεν γνωριζατε οτι υπερδανειζανε την Ελλαδα σε σημεια που δεν θα μπορει να ανταποκριθει με συνεπεια να ενδωσει κυριαρχικα δικαιωματα και γεωπολιτικο,ορυκτο πλουτο ικανοποιωντας επιθυμιες ξενων συμφεροντων.
    Τι να τις κανεις τις σφαιρες και τον πολεμο,πχ Αφγανισταν Ιρακ οταν εχεις πολιτικους "Εφιαλτες"ετοιμους να ξεπουλησουν τα παντα εξασφαλιζοντας μιζες ,προμηθειες και μελλοντικες θεσεις σε οργανισμους.Τα ιδια εκανε καποτε και ο Σαχης στο Ιραν αλλα τον εφαγε το μαυρο φιδι αυτον και ολο του το σοι και ξερετε γιατι; ειστε χρησιμοι στους νεοταξιτες μεχρι να γινει η δουλεια τους μετα σας πετανε σαν σκυλια στην μοιρα σας που ειναι δυστυχως καταδικη.
    Τι να κανει η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΤΗΣ απεναντι στα θηρια και γερακια αρπαχτικα της νεας ταξης. Ετσι σκεφτονταν ,σκεφτονται και θα σκεφτονται ολο αυτο το σμηνος των ανθελληνικων κορακων που επαγγελονται τους πολιτικους.
    Χρονια ολοκληρα αυτη η καταραμενη φαρα των νεοταξιτων υφαινει τον ιστο της γυρω απο κρατη με στοχο την αρπαγη του πλουτου των.
    Δανειζουν λεφτα απο αυτα που δεν υπαρχουν κοβουν οσο θελουν χωρις περιορισμο, αφου η παγκοσμια τραπεζα ειναι στα χερια τους χρεωνουν οσο θελουν και παιρνουν αυτο που θελουν.
    Με το χρημα υποδουλωνεις ευκολοτερα απο το να ερχονται χιλιαδες φερετρα σκοτωμενων στρατιωτων(βλεπε βιετναμ) που δημιουργουν κοινωνικες αντιδρασεις και καθυστερουν τα σχεδια και αυξανουν το κοστος. Ολοι αυτοι πολεμουν για την "δημοκρατια" την "ελευθερια" και το κερδος των 7 αδελφων,των τεξανων, της oxidental,της exxon,της bp και της shell. Παρεπιπτωντως αναφερομενος στην τελευταια εταιρεια θα πρεπει να γνωριζεται οτι εχει παγκοσμιως τα δικαιωματα των φωτοβολταικων δηλ. της πρασινης ενεργειας που με τοσο στομφο διαλαλει μεταξυ αλλων περι παγκοσμιας διακυβερνησης ο GAP (ΧΑΣΜΑ ατελειωτο!!)Το δυστυχημα για την Ελλαδα ηταν ειναι και θα ειναι αυτα τα πουλημενα τζακια της πολιτικης που εκτελεσαν(πραγματικα) τις εντολες των τερατων αδιαφορωντας για την πατριδα που τους εθρεψε θρεφει και θα θρεφει.
    Ας αναλογιστει ο καθενας ποια πρεπει να ειναι η τιμωρια αυτων των παλιοτομαρων.
    Τωρα εσυ συνειδητα εισαι στην απεξω και παπαγαλιζεις διαφορες μπαρουφες και μπουρδολογιες αναγωντας τον εαυτο σου σε "μεγαλο"πολιτικο αναλυτη των διεθνων σχεσεων των κρατων και το δικαιο των τοκογλυφων.
    Καλα τα πηγες αξιος ο μισθος σου, ελπιζω το εμβασμα να ερχεται χωρις καθυστερηση, γιατι νηστικο αρκουδι δεν χορευει.
    Ξεπουληστε οτι ακομα εχει μεινει ορθιο σε αυτο τον τοπο, θα ερθει η ωρα που θα απολογηθειτε για ολα εκλιπαρωντας.
    Στην επομενη σου διαλεξη το θεμα να ειναι " το κακο Ιραν". ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    Αρε αγυρτες που ακομα ζειτε σε αυτο τον τοπο εις βαρος ολων μας και σαν σκουληκια μερα με την μερα κατατρωτε τα σωθικα του.
    Οι ιθαγενεις ξυπνησαν μυαλοπωλη και καλο ειναι σιγα σιγα να ετοιμαζεστε για να την κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ απο ποιον χρηματοδοτειται; Μηπως απο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ με εδρα το Μανχαταν ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ τον Ροκφελλερ; Μηπως;
    κ. Ανδριανοπουλε οι κατοικοι του ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΑΝ ξυπνησαν!!!
    Σας προτεινω να το μετατρεψετε σε θεατρο και να ανεβασετε καμια επιθεωρηση μαζι με ολο τον θιασο του ΓΑΠ με τιτλο η παγκoσμια διακυβερνηση. Αγγλιστι WE NEED THE GLOBAL GOVERMENT AND FINANCE GOVERMENT NOW AND WE NEED FAST!!! ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΓΑΠ συνωνυμο του βλαξ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε κωλομάγουλε,
    Δεν σου φτάνουν, φαίνεται, τα software –ικά γιαούρτια που μαζεύεις εδώ. Θέλεις να τα αρπάξεις και hardware-ικά. Δεν κάθεσαι κακομοίρη μου στο χρυσό κλουβάκι σου, όπως κάνει ο αυστηρά φυλασσόμενος πασοκοσυντροφός σου ο άκης, που μας θέλεις και δημόσιες εμφανίσεις. . .
    Μετά θα φταίει ο "φονιάς".-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κωλομάγουλε,
    Δεν σου φτάνουν, φαίνεται, τα software –ικά γιαούρτια που μαζεύεις εδώ. Θέλεις να τα αρπάξεις και hardware-ικά. Δεν κάθεσαι κακομοίρη μου στο χρυσό κλουβάκι σου, όπως κάνει ο αυστηρά φυλασσόμενος πασοκοσυντροφός σου ο άκης, που μας θέλεις και δημόσιες εμφανίσεις. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ (ΑΝΩΝΥΜΟ ΙΝΤΕΡΝΕ) ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΧΟΛΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΜΠΟΧΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΛΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ? ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΡΕ? ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΧΕΣΤΗΚΕ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣ. ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση