GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην εξεταστική να ερευνηθεί και η βλάβη από τις κινητοποιήσεις στο λιμάνι...

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη http://www.elzoni.gr/ Δύο σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη κινεζική απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά και την συμφωνία –...

Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη

Δύο σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη κινεζική απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά και την συμφωνία – μαμούθ ύψους 4,3 δις ευρώ μεταξύ του ΟΛΠ και της κινεζικής εταιρίας COSCO, η Ελλάδα υποδέχθηκε και πάλι μετά βαΐων και κλάδων τους Κινέζους εταίρους. Το περασμένο σαββατοκύριακο, το μόνο που είχε αλλάξει στο γενικό κλίμα ευφορίας ήταν ο… οικοδεσπότης.
Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, που προεκλογικά είχε δηλώσει ότι η σύμβαση με την COSCO θα επανεξεταζόταν – με αποτέλεσμα τις μεγάλες κινητοποιήσεις στο λιμάνι με τις τεράστιες απώλειες σε ιδιωτικά και δημόσια έσοδα - υποδέχθηκε τον Κινέζο πρωθυπουργό σε μια ατμόσφαιρα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από τότε που ακούγαμε από τα χείλη υψηλά ισταμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ δηλώσεις όπως...
 «οι επιχειρήσεις εθνικής στρατηγικής σημασίας, οι οποίες ελέγχουν δίκτυα και υποδομές, θα πρέπει να παραμείνουν στο Δημόσιο».
Πριν έναν ακριβώς χρόνο, οι κινητοποιήσεις στο λιμάνι εκ μέρους εκείνων που είχαν πάρει τοις μετρητοίς τις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το απόλυτο χάος. Είχε τότε υπολογιστεί ότι για κάθε ημέρα απεργίας στο ελληνικό Δημόσιο έχανε 3 εκ ευρώ από τις συναλλαγές που ακυρώνονταν, ενώ οι καθημερινές απώλειες για τον ΟΛΠ υπολογίζονταν σε 500.000 ευρώ.
Αυτό δεν θα πρέπει να συζητηθεί και να ερευνηθεί στο πλαίσιο της έρευνας μιας εξεταστικής για την οικονομία;
Από τις αρχές του 2008 ως τις αρχές του 2009, οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ απείχαν από κάθε υπερωριακή εργασία. Το λιμάνι ουσιαστικά υπολειτουργούσε, καθώς έκλεινε στις 2 μετά το μεσημέρι και δεν λειτουργούσε τα σαββατοκύριακα.
Αυτό δεν θα ήταν αντικείμενο διερεύνησης μιας εξεταστικής για την οικονομία; Να δούμε ποιοι ήταν αυτοί που τα υποκινούσαν όλα αυτά. Να δούμε ποιοι μοίραζαν υποσχέσεις για επαναδιαπραγματεύσεις και ακυρώσεις συμφωνιών. Ποιοι τελικά οδήγησαν σε τεράστιες απώλειες εσόδων που συνέβαλαν στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο.
Σήμερα, η συνεργασία με τους Κινέζους εμφανίζεται ως σανίδα σωτηρίας για την διαλυμένη οικονομία μας και στις εκδηλώσεις του προηγούμενου διημέρου τίποτε δεν θύμιζε το πρόσφατο «επαναστατικό» παρελθόν, όταν οι σημερινοί πανηγυρίζοντες επιβράβευαν συνθήματα όπως εκείνο το παροιμιώδες «Εφραίμ, αλάνι, πάρε το λιμάνι».
Χωρίς αμφιβολία, η συνεργασία με το Πεκίνο είναι στρατηγικής σημασίας και ευνοεί και τις δύο πλευρές. Κι’ αν θυμόμαστε όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια, είναι επειδή πρέπει επιτέλους κάποτε σ’ αυτήν την χώρα να επικρατήσει η σοβαρότητα και να αποκτήσουμε μια πολιτική τάξη που δεν αλλάζει συμπεριφορά ανάλογα με τους ρόλους που τα κόμματα αποκτούν μετά τις εκλογές.
Περασμένα – ξεχασμένα; Μα αν είναι έτσι, δεν χρειάζεται καμιά εξεταστική. Στην Ισλανδία παραπέμπουν σε δίκη πρωθυπουργούς και πετάνε αβγά και ντομάτες στους βουλευτές την ημέρα της έναρξης της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.
Εδώ, αναλωνόμαστε σε συζητήσεις για το αν πρέπει να εξετάσουμε το 1996 ή το 1999 ή το 2001 ή το 2004 ή το 2009 ή την περίοδο μετά το 2009. Και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι στον λογαριασμό μπαίνουν όλα. Διαφορετικά δεν θα βγει σωστός ο λογαριασμός της – όποιας – εξεταστικής.

24 σχόλια

  1. Μπράβο τζέφρυ και εις ανώτερα…
    Άντε του χρόνου το επόμενο βραβείο θα το πάρεις απο τον Ερντογάν στην Άγκυρα μιας και μέχρι τότε θα έχεις δώσει το μισό Αιγαίο κ τη Θράκη στους Ισλαμοφασίστες.

    Επίσης μαθαίνω επίκειται βράβευση απο τον Γκρουέφσκι για τη συμβολή του ΓΑΠ στην επίλυση του ονόματος
    (η βράβευση μπορεί να γίνει κ στο ίδρυμα Κόκκαλη,να μην τρέχουμε στη ”Μακεδονία” του βαρδάρη)…

    Επίσης θα δοθεί απο τους ηγέτες του Τρίτου Κόσμου βραβείο στο γιωργάκη που έχει μαζέψει στην Ελλάδα όλη τη πλέμπα απο Πακιστάν,Αφγανιστάν,
    Σομαλία,Σουαζιλάνδη,Μαγκρέμπ,
    Καύκασο,γή του πυρός…..

    Το καλύτερο βραβείο όμως θα το πάρει απο τον ελληνικό λαό:
    ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΟΦΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΛΗΓΕΣ;

    ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαναλαμβάνω: κρατικά ομόλογα δεν αγοράζουν τρίτες χώρες μέχρι να βγούμε από το Μνημόνιο..

    Συνεπώς ο Κινέζος λέει ΕΑΝ και ΟΠΟΤΕ βγείτε από το Μνημόνιο ΘΑ αγοράσουμε και ΘΑ σας δανείσουμε..
    “ΘΑ αγοράσουμε και ΘΑ σας δανείσουμε..”
    ΘΑ κανουμε επενδυσεις..περαν του λιμανιου βεβαιαως..
    γενικα ΘΑΣΟΚ

    ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ;;;
    ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ;;;
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο “ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ” ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ;
    ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ;

    (ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΜΑΙ!)
    Πραγματικα οταν ειδα την φωτογραφια απο τον πειραια ηθελα να βαλω τα κλαμματα απο τα γελλια θυμομενος το καραστημενο σκηνικο με τα δακρυγονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Ιανουάριο γιατί δεν τους ήθελαν να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα;

    Δεν ήταν αυτοί που έλεγαν ότι θα ακυρώσουν την σύμβαση με την COSCO;

    - Κάνεις και συ κάτι ερωτήσεις,λες και δεν ξέρεις την απάντηση!
    Γιατί έπρεπε να συρθούμε ανίσχυροι επαίτες χωρίς στοιχειώδη εθνική κυριαρχία, γι αυτό!
    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα εσεις κε Καραμανλή ξεπουλατε την Ελλαδα μας,
    ξεπουλατε την εθνική μας περιουσια.

    Να ειστε βεβαιος για ενα πραγμα κε Καραμανλη, οταν γινουμε κυβερνηση θα παρουμε τα λιμανια μας πισω.

    Νααα! \|||/ \|||/
    τσιμπα δυο μουντζες ηλιθιε πιθηκα
    ------------------------------------

    «Η κυβέρνηση Καραμανλή αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ότι, πίσω από τον “μεταρρυθμιστικό μανδύα” που ενδύεται, επιχειρεί να κρύψει τις αντιλαϊκές και αυταρχικές επιλογές της, που στην προκειμένη περίπτωση έχουν στόχο το ξεπούλημα των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης σε ιδιωτικά συμφέροντα.»
    ΓΑΠ

    = ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
    ΧΑΣΙΚΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Θέμα: Ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας που επιχειρεί η κυβέρνηση»
    Αν υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για την πλήρη ιδιωτικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, η Ελλάδα θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία τα μεγαλύτερα λιμάνια, το σύνολο των μεγάλων αεροδρομίων, οι τηλεπικοινωνίες, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και άλλοι ζωτικοί τομείς της οικονομίας θα είναι ιδιωτικοί ή και θα ελέγχονται από αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών. Αυτή η πολιτική είναι και ξεπερασμένη και αποτυχημένη. Την εφάρμοσαν μόνο στο παρελθόν ακραία νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως της κ. Θάτσερ και του κ. Μητσοτάκη".»
    ΓΑΠ

    - ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τη σημερινή κυβέρνηση για την απόφασή της να πουλήσει εθνικής σημασίας, αλλά και ασφάλειας, περιουσιακά στοιχεία, (…) ο δημόσιος έλεγχος και η διαχείριση των λιμενικών μας υποδομών αποτελεί βιώσιμη επιλογή, λόγω της κερδοφορίας και της δυνατότητας χρηματοδότησης των υπό εξέλιξη επενδυτικών τους σχεδίων και, επιβάλλεται, λόγω του στρατηγικού χαρακτήρα και ρόλου τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.»

    ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Η διαδικασία ξεπουλήματος του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ ήταν στημένη και προαποφασισμένη από την κυβέρνηση Καραμανλή στα πλαίσια του άκρατου νεοφιλελευθερισμού (…) όλα τα προηγούμενα χρόνια η πολιτική του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε στη διαφύλαξη του δημόσιου ελέγχου του ΟΛΠ (…) Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το ξεπούλημα των λιμανιών και δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να ανατρέψει μια ακόμα πράξη ντροπής της ΝΔ...»

    ΓΑΠ

    ΜΠΡΑΒΟ ...ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008

    http://www.youtube.com/watch?v=7EmPX784cGg&feature=player_embedded



    Παιδια η λοβοτομη στην Ιπποκρατους ποσο κοστιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μίχας: «για εμάς, στην Νομαρχία Πειραιά, η εκχώρηση του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ σε ξένα συμφέροντα δεν είναι μεταρρύθμιση, είναι ομολογία αποτυχίας».

    Δημήτρης Καρύδης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Πρόκειται για μία αποικιοκρατική σύμβαση με προκλητικές χαριστικές διατάξεις, όπως φορολογικές ελαφρύνσεις στη COSCO. Η παραχώρηση αυτή είναι σε βάρος της οικονομικής ζωής, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των εργασιακών σχέσεων, που οδηγούν το Λιμάνι σε νέο εργασιακό μεσαίωνα».

    Λ. Κατσέλη (15/10/08): «Το ΠΑΣΟΚ θα επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία».

    ΔΙΔΑΓΜΑ : ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

    ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ
    ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΣ.

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ Έλληνας πρωθυπουργός
    με τρία γράμματα φώναζε στον Πειραιά το 2008 “έξω οι Κινέζοι απ’ την Ελλάδα” ???


    Τα ΜεΜέτιΑ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ερτ και εργολάβοι ξεσάλωσαν
    να κανουν ΠΙΠΕΣ στους κινέζους ΤΩΡΑ......γιατι χθές ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ φυσικά.

    Αυτοί που ωρύονταν όταν ο Κ.Κ.-νεώτερος- έφερνε τους
    Κινέζους , τώρα θριαμβολογούν!
    Και τι θα κάνουν τελικά , έ καμιά μικροσυμφωνία για τον τουρισμό και πέραν τούτου ουδέν ουσιώδες, εδώ είμαστε σε λίγο διάστημα θα σπάσει κι αυτή η φούσκα που διατυμπανίζουν τα φερέφωνα ΜΜΕ.
    Αιδώς “Α-χρ-είοι”

    Και για σοβαρευτούμε,
    η Μαφία ωχριά μπροστά τους

    Αδίστακτοι Σοσιαλ-η-στές των πάντων
    αρκεί να επιβιώνουν μόνο αυτοί με όποιο κόστος που φυσικά πληρώνουν οι άλλοι.ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ της Ελλάδας…..


    Ρε δε ντρέπονται καθόλου οι αλήτες.
    Αυτοί που κατέβαιναν στα λιμάνια για να διώξουν τους κινέζους όταν υπογράφτηκε η σύμβαση από τον καραμανλή τώρα βγαίνουν γεμάτοι περηφάνια φωτογραφίες μαζί τους!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ.
    ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. den mas pidiese re kota itheles ke esi na ginis Bouleytis tis poytanas Nd malakoy e malakoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4 Οκτ 2010 7:28:00 μ.μ.

    ΑΝΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ. ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΑΝΤΕ Κ ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΪ ΣΤΕΪΣΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    4 Οκτ 2010 8:22:00 μ.μ.

    ============================
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΟΜΥΑΛΕ. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ 1963 ΕΦΥΓΕ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ;
    ΜΠΑ!! ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΩΚΩΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εννοειτε τοτε που εβγαινε ο υποκριτης ελληνοαμερικανος και εκανε οτι δακρυζε απο τα δακρυγονα?

    ψεμμα στο ψεμμα δηλαδη

    γαμησε τα...

    ψεμμα ηταν και τα δακρυα και ψεμμα και η σταση για τους κινεζους

    ρε τσογλανι θα πας κατευθειαν κολαση τοσο ψεμμα που μας εχεις ριξει αρχιδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4 Οκτ 2010 8:49:00 μ.μ.

    τραβας μαλακια με το καθυστερημενο ειδωλο σου ρε γιδι?

    ακου ΓΙΩΡΓΟ!!!
    θελει να του δωσει και κυρος...

    ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ

    ορθιο κατσικι
    μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΩ ΛΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕGAΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ
    ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΠΟΥΠΗ..
    ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΕΥΝΟΥΧΑ.

    * αφιερωμένο στα ζώα πασοκ
    που έχουν σήμερα την Γιορτή τους
    " 4/10 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ "

    αντε ζώα ότι προλάβαιτε
    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατάφερε να εξαπατήσει δύο φορές χιλιάδες Πασοκτζήδες, που τον ψήφισαν στις εσωκομματικές διαδικασίες.

    Τουλάχιστον ας ανοίξουν μερικοί λίγο τα μάτια τους μπορεί να καταλάβουν...
    Ποτέ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να γίνει αρχηγός του Πασόκ.

    Ακόμα και ένα απλός βουλευτής της περιφέρειας έχει καλύτερη ευφράδεια και πειστικότερο πολιτικό λόγο.
    Αν τον συγκρίνουμε με τον εσωκομματικό, τότε, αντίπαλο του Βενιζέλο - δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει πουθενά.

    Εκλέχτηκε καθαρά για το όνομα του.
    Πέρα από όλα αυτά καθημερινά αποδεικνύεται ανακόλουθος και κατώτερος των περιστάσεων.
    Για να μην ξεχνάμε το : "λεφτά υπάρχουν" και το : "ξεπουλάει η
    ΝΔ τον πλούτο της χώρας στους Κινέζους".

    Έχουμε να κάνουμε με έναν πρωθυπουργό εκπρόσωπο της παγκοσμιοποίησης και των μεγάλων Ευρωπαϊκών τραπεζών, που δεν έχει τσίπα ντοπής μέσα του και παραλαμβάνει βραβεία,
    γιατί μάζεψε λεφτά από μισθωτούς και συνταξιούχους για να ξεχρεώσει τις Γερμανικές τράπεζες.

    Κανένας δεν τον έχρησε σωτήρα του Ελληνικού λαού από τα δυσβάσταχτα χρέη, αυτό το εκάνε μόνος του. Κανένας Έλληνας δεν έχει δικαίωμα να ζητάει δάνεια - βάζοντας υποθήκη την δημόσια περιουσία, όπως και έκανε.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. “Χρυσάφι για την πλουτοκρατία οι συμφωνίες με Κίνα”

    Στα λιμανια θα μας εκτελουν οι κινέζοι με σφαίρα στο κεφάλι..
    και στο ελληνικό θα μας αποκεφαλίζουν οι άραβες

    Μην ξεχάσουμε τους γερμανικούς θαλάμους αερίων στο νέο αεροδρόμιο και την υπόγεια διάβαση των τσάρων Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, για να περνούν κομητατζήδες (άν τελικά γίνει).

    Να κλείσουν τα σύνορα άμεσα! Φοβόμαστε ρεεε! Πάνε να μας φάνε!

    Πως και δεν έχουν σκαρφιστεί ακόμα να στείλουν καμια 500αριά χιλιάδες άνεργους να δουλέψουν σε φάμπρικες στην Κίνα και να λυθει το πρόβλημα της ανεργίας στην χώρα μας.

    Εντάξει με 1.5 ευρώ την ώρα δεν θα έχουν και πολλές πολυτέλειες αλλά το ρύζι φτάνει για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...να τι κάνει ένας "δημοσιογράφος" στη βουλή, προπαγάνδα.
    Να τι σημαίνει ΝΔ, χουντικά καθίκια, κλέφτες και απατεώνες.


    ΟΞΩ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΒΟΥΡΑ!
    ΟΞΩ ΧΟΥΝΤΟΦΑΤΣΑ.


    Πάμε μια "ΝΔ μεγάλες επιτυχίες".

    Ξέρουμε όλοι τις αρχές και αξίες που εκπροσωπεί ΚΑΙ η Βούλτεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε Πασόκια λοβοτομημένα, αντί να σκύψετε το κεφάλι και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης, τολμάτε και βγαίνετε στο διαδίκτυο και προσπαθείτε να υπερασπιστείτε το άθλιο "τσούρμο" που νομίζει ότι μας κυβερνά. Μα τόσο πολύ μαλάκες είστε; τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ 4 Οκτ 2010 8:12:00 μ.μ.

    ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΙΔΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ GAP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση