Από το http://paideia-gr.blogspot.com/ Αγγλικά και γυμναστική: το νέο σχολείο της Αννούλας Όταν προ μηνός περίπου η υπουργός Παιδείας ...
Αγγλικά και γυμναστική: το νέο σχολείο της Αννούλας
Όταν προ μηνός περίπου η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε πως θα οδηγήσει τους ιθαγενείς Έλληνες στο νέο Λύκειο με τέσσερα υποχρεωτικά μαθήματα, σκεφτήκαμε το αυτονόητο, πως τα μαθήματα αυτά θα ήταν: Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική και βεβαίως Αγγλικά! Αυτονόητο βέβαια για το εξευρωπαϊσμένο μυαλό της υπουργού! Δοκιμάσαμε όμως μεγάλη έκπληξη, όταν διαβάσαμε στην Καθημερινή πως τελικά η υπουργός προτίθεται να έχει ως υποχρεωτικά δύο μαθήματα νέων ελληνικών (Έκθεση-Κείμενα), τα πολυαγαπημένα Αγγλικά της και ... την γυμναστική!!!
Ναι, καλά διαβάζετε, την γυμναστική!
Μετά τον έρωτα με τα αγγλικά, προέκυψε νέος εξίσου ισχυρός με τους...
γυμναστές!!! Έτσι, λοιπόν, το ποθούμενο βλαμένο ελληνόπουλο που φιλοδοξεί να δημιουργήσει μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος στο μέλλον η υπουργός, το κατάλληλο για σκλάβος των πολυεθνικών και των τραπεζών, δεν πρέπει επ' ουδενί να έχει οποιαδήποτε ιστορική συνείδηση!!! Ούτε αρχαία, ούτε ιστορία ούτε θρησκευτικά του χρειάζονται!!! Θα είναι ένας νέος άνθρωπος, που θα μιλάει καλά ελληνικά και αγγλικά αγνώστων λοιπών στοιχείων και θα έχει γυμνασμένους κοιλιακούς για να ξεχνάει την πείνα του και να δουλεύει ικανοποιητικά ως γρανάζι του νεοφεουδαλικού συστήματος με αστικό περιτύλιγμα που ετοιμάζει η λέσχη Μπίλντεμπεργκ της Αννούλας.
Και καλά, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, η Αννούλα συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αγωνίζεται για την επιβολή της αγγλικής ως δεύτερης επίσημης γλώσσας. Δεν μπόρεσε να το επιβάλλει κανονιστικά, αλλά έρχεται να το επιβάλλει εκ των πραγμάτων. Δύο υποχρεωτικές γλώσσες στο σχολείο, αγγλικά και ελληνικά.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν ο έρωτας με τους γυμναστές! Δεσμευόμαστε πως θα το ψάξουμε, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε εκφραστεί ιδιαίτερα ποτέ υπέρ της άθλησης. Τι την έπιασε και έθεσε ως τέταρτο σπουδαιότερο μάθημα την γυμναστική; Μήπως, λέμε τώρα, επειδή είναι το μάθημα που ασκεί την κριτική ικανότητα των μαθητών περισσότερο; Ή μήπως γιατί είναι το μάθημα, το πλέον ακίνδυνο για το σύστημα;
Αν αυτό περάσει, τότε θα μιλάμε για το οριστικό τέλος της ελληνικής εκπαίδευσης! Ο μαθητής θα μπορεί να τελειώσει το Λύκειο χωρίς μαθηματικά, αρχαία, φυσική, αλλά με μπόλικη γυμναστική και αγγλικά! Όσοι σιωπήσουν τώρα, δεν θα συναινούν απλώς στην περαιτέρω εξαχρείωση, αλλά θα είναι οι ίδιοι οι δολοφόνοι της ελληνικής εκπαίδευσης.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ , ΛΑΟΣ , ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ , ΖΕΡΒΟΥ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8-10-2010)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,
ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ , ΑΠΑΝΤΕΣ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ .
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε . ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .
Eμπρός στη συνέχιση του έργου ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην εμπιστεύεστε ΠΟΤΕ ανθρωπο της Μπίντελμπεργκ , οι οδηγίες τις οποίες ακολουθούν και εφαρμόζουν θα εχουν αποτελέσματα σε 10-15 χρονια , αφελληνισμένοι ιθαγενείς πιόνια της κάθε νεοταξικής εξουσίας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή η καριόλα θα καταστρέψει την Ελληνική παιδεία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΥΡΓΟΙ ΕΙΛΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΠΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί την αφήνουμε αμολυτή γιατί δεν μπαίνουμε να τις τα κάνουμε λίμπα στο υπουργείο; Πότε θα ξυπνήσουμες ο γιός της στου καίσαρη μαθαίνει και καλά ελληνικά και προετοιμάζεται σαν γνήσιος διάδοχος Μπίντλμπεργκ τα δικά μας σήμερα είναι στις αυλές και γανιάζουνε απο φωνές άλλαλες και χαζομάρες.
ΑπάντησηΔιαγραφή8 -10 - 2010 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΗΙΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ , ΑΠΑΝΤΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ .
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε . ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .
Ανεβάζω το Φ.Π.Α. και τη τιμή των προφυλακτικών καθώς και των ερωτικών αξεσουάρ για να μπορει ο πολίτης να απολαμβάνει το φυσικό έρωτα........
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΑΠ
Από τη μια είναι βέβαια περίεργο να θεωρηθεί η Γυμναστική, βασικό μάθημα, αλλά από την άλλη όταν βλεπουμε έφηβους να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και να είναι γεμάτοι χοληστερίνη και τριγλυκερίδια, ίσως να έχει δίκιο που δίνει σημασία στη Γυμναστική.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα σημερινά παιδιά δαπανούν τον περισσότερο χρόνο τους καθισμένα μπροστά σε ένα κομπιούτερ και εξοβελίζοντας την κίνηση από το ημερήσιο πρόγραμμα τους.
Εκτός και αν θεωρούμε κίνηση τις ώρες που συναντούν τους φίλους τους στην καφετέρια.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΕΟΣ!!! ΤΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ; ΝΤΡΟΠΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΕΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ..............
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ σκύλα Διαμαντο παίρνω
ΑπάντησηΔιαγραφήτου Πασοκ Οθωμανικού κώλου.
Oταν κάποτε ρωτήθηκε ο Αριστοτέλης σε τι διαφέρουν οι μορφωμένοι από τους αμόρφωτους, αυτός απάντησε:
«Οσο οι ζωντανοί από τους πεθαμένους».
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΔΙΑΝΟΗΜΑΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
ρε ζωα αυτος ειναι ο συγχρονος πολιτισμος παλιοβλαχοι. οποιος δεν μιλαει αγγλικα ειναι νεκρος σε μια συγχρονη κοινωνια. και η παχυσαρκια ειναι η πρωτη αιτια θανατου. να μαθουμε να τρωμε και να γυμναζομαστε.... ανοιχτε τα ματια σας ρε ορνια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
ΕΓΑΛΕ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΣΗ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ...
Ολα αυτα μόλις προχτές.
Ούτε αρχαιολάτρης είμαι ούτε θρήσκος, αλλά όλα αυτά μου βρωμάνε
Τα αρχαία Ελληνικά είναι ΠΟΛΥΤΙΜΑ, συμφωνώ πως από το Δημοτικό πρέπει να διδάσκονται, εδώ τα διδάσκουν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!
Οσο για τα θρησκευτικά, σόρι κιόλας, αλλά είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Δεν είμαι θρησκόληπτος, αλλά εφ'όσον περιορίζουν τη διδασκαλία τους, κάτι τρέχει με την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και δε μου αρέσει...
RE BALTE DR KOYTSOYKO
ΑπάντησηΔιαγραφήSTO PAIDEIAS
AFOY DEN MPOROYN OI KOPELLES
η ανηθικότητα, η ανικανότητα,η ακόρεστη φιλοδοξία τολμά να καθηλώσει τα όσια και τα ιερά της πατρίδας μας...η τιμωρίαβ της δε θα αργήσει..
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ απάντηση στο γιατί η γυμναστική γίνεται βασικό μάθημα βρισκεται στην απλή μπακαλίστικη λογική του υπουργείου. Είδανε ότι έχουν εκατοντάδες διορισμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι δεν διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ αλλά με τις χαριστικές διατάξεις των προηγουμένων ηγεσιών του ΥΠΕΠΘ μέσω προϋπηρεσίας που την απέκτησαν από διάφορα προγράμματα όπως "ολυμπιακή Παιδεία" και "Καλλιπάτιρα", στα οποία πήγαιναν 2και 3 γυμναστές σε κάθε σχολείο μεσημεριανές και απογευματινές ώρες για 5-10 παιδιά το πολύ και τα άφηναν να παίζουν στο προαύλιο, Και ήρθε μια ωραία μέρα και λένε "μα εμείς έχουμε πολλούς μήνες προϋπηρεσία, διορίστε μας" και τους διόρισαν. Τώρα τι θα τους κάνουν όλους αυτούς? Στα γραφεία δεν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν γιατί δεν γνωρίζουν ούτε καν χρήση Η/Υ οι περισσότεροι ούτε μπορούν να διεκπεραιώσουν διοικητική εργασία (εκεί προτιμούν καθηγητές Φιλολογίας Μαθηματικών Θυσικής και Πληροφορικής που τα καταφέρνουν). Έτσι με αυτό το τέχνασμα και τα δύο βολεύουν. και τους γυμναστές βάζουν να δουλεύουν και δεν φαίνονται ότι είναι υπεράριθμοι και την δουλειά τους κάνουν στα γραφεία και νέους διορισμούς δεν κάνουν και τα παιδιά μένουν αγράμματα. Μια χαρά...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεραστικά μας..
Ένας Μαθηματικός
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΦΩΤΟ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΔΟΥΛΕΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ .
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΥΑΛΟ!!
Διαμάντω μ' στα στολίδια σου,
ΑπάντησηΔιαγραφήστα πρόβατα, στα γίδια σου,
μη βάζεις τα παιδιά μου!
Διαμάντω μ΄,
την ...Δρο-Γοργώνα σου
"γαϊδάρα" κι "ημιόνα" σου,
να πάρεις χάρισμά σου,
για σέ και τα παιδιά σου!
"Συγνώμην" τάχα γύρεψες
απ τον Κολοκοτρώνη,
που έγινε "εθνικιστής",
"σφαγέας" για τ΄ ασκέρι,
που το ταϊζεις άσκεφτα
απ΄το υστέρημά μου;
Διαμάντω μ' τους ανθέλληνες
εσύ να τους χορτάσεις:
Και μή ζητάς από Έλληνες,
σκοινί να τους κρεμάσεις
Ρωτάμε:
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή τη σουρδογυφτογκόμενα ποιόσ τη γαμάει και είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω;;;
Όσο για την εξ αριστερών καμηλοπάρδαλη, αυτή είναι η επιτομή του ανοργασμικού. Θα την πηδάς και θα χασκογελάει, ποζάροντας στους ρεπόρτερς φυσικά(τρέχα γύρευε δηλαδή). . .