GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

17 σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ
    ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος 6.58, αίσχος 7.23!

    Δυσφημίζει τα ξενοδοχεία μας, τις ακτές των Αράβων, τα λιμάνια των Κινέζων, τα ορυχεία των Καναδών, τις τράπεζες των Γερμανών, τον ΟΤΕ της DT, την ΔΕΗ της Verbund, το νερό των Γάλλων και Αιγυπτίων, τα πολυκαταστήματα των Σουηδών και τις... καταργημένες συλλογικές συμβάσεις των Ελλήνων.

    Ρε δε γαμιέστε ν' ασπρίσετε;
    Μαλάκες! Μια ζωή ραγιάδες ρε ηλίθιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μαμιέστε που πηδάτε όλο τον κόσμο και δεν θέλετε να μιλάει κιόλας,ρε αι σιχτίρ απο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα έχει καταληφθεί από έναν υπόκοσμο πρωτόγνωρο για την ιστορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως ήταν ο ίδιος εισαγγελέας που άφησε ελεύθερους Ρουσσόπουλο και Αγγέλου, "έ-κ-ρ-ι-ν-ε-ν" ότι πρέπει να φυλακιστεί ο φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια, προφυλάκισε τον γυμναστή με το μπουρνούζι, απάλλαξε τους μπάτσους για ψευδή αποδεικτικά στοιχεία σε ...δικογραφία "διότι δεν είχαν δόλο", διέγνωσε ότι παραπλανήθηκαν πολιτικοί για το Βατοπέδι, τα πήρε από τη Ζήμενς και αρνήθηκε να στείλει δικογραφία στη Βουλή;;;

    Το νέο τηλεριάλιτι είναι πλέον γεγονός: "γκρικ - τζάστις"

    ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΔΩΣΕ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟ.
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρόεδρος των αποβρασμάτων κ.Χασομέρης ,τι μπουμπούκι,χασομέρης όνομα και πράμα! Θα πρέπει να του απαγορευτεί η είσοδος στα αρχαία μνημεία και ως επισκέπτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΆΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ


    ΑΛΗΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αίσχος !
    ε, βέβαια αφού δεν σέβονται τον εαυτό τους οι γλείφτες, θα σεβαστούν την Ελλάδα ή τα μνημεία της.
    Να εξοστρακιστούν όσοι πληγώνουν την Ελλάδα με πρώτο τον μπουχέσα της Ραφήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!ΑΝΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΚΛΑΒΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ!!ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Bloopers 7:34μμ
    Άντε γαμηθείτε εσείς μικρόμυαλα και μικρόψυχα ανθρωποειδή!!! Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τέτοια μνημεία τα μεταχειριζόμαστε με θρησκευτική ευλάβεια, ανεξαρτήτως του όποιου δίκιου έχουμε, ΑΝ έχουμε, είστε αξιοθρήνητοι.

    28 Οκτ 2010 8:12:00 μ.μ.
    Είσαι περισσότερο ηλίθιος από ότι αφήνεις να διαφανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ):

    "ΡΕ ΦΙΛΕ 8.08
    ΑΦΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 70%;

    ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 88%!!!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟ 2190/94 - ΠΕΠΟΝΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!

    Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ DNA ΣΑΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 28 Οκτ 2010 11:20:00 μ.μ.

    Αν το μνημείο δεν συμβόλιζε την ελευθερία αλλά την ηλιθιότητα, εκεί θα είχα κρεμάσει τη φωτογραφία σου μαζί με εκείνη του Πεταλωτή. Τρίβλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιες πράξεις διαμαρτυρίας στρέφουν και τους συμπαθούντες εναντίον των διαμαρτυρομένων. Τα Προπύλαια θεωρητικά δεν κάνει να τα ακουμπήσουμε. Ξαφνικά, βρίσκονται πέντε δέκα άνθρωποι στη στέγη και κρεμάνε ένα άσχημο (ΟΚ, κατανοώ τη σημασιολογία του) πανό. Το μήνυμα που μεταφέρουν είναι "δώστε μας τα λεφτά μας γιατί θα μαμήσουμε ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει". Δεν είναι ακριβώς αυτό που τους συμφέρει.

    Προσοχή στον πολύ ενθουσιασμό και στους αγκιτάτορες. Δεν είναι πάντα προς το καλό της υπόθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ βρε Έλληνα,όταν πείγες για δουλειά δεν σου είπαν ότι σου ανήκει κιόλας η Ακρόπολη.Ο χώρος είναι ιερός για εμάς τους Έλληνες καθίκια.Χάσατε κάθε δίκαιο που είχατε με την ιεροσυλια που διαπράξατε και έχετε το θράσος να μιλάτε για απλά μάρμαρα ,τα οποία χωρίς εσάς δεν έχουν αξία.Όλα για την πουτάνα την μονιμότητα κολόπαιδα.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Bloopers γιατί δε ζητάτε από αυτούς που πληρώνουν ΕΣΑΣ, να πληρώσουν και το μισθό όλων αυτών που ζητούν μονιμοποίηση χωρίς να την δικαιούνται; Έτσι και αλλοιώς εσείς τους στοιχίζετε φτηνά. Ας δώσουν κάτι παραπάνω και για την ετήσια μισθοδοσία αυτών των φτωχών βέβηλων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση