GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν βολεύουν τα φρουτάκια για τις εκλογές...

Aπό τον Μικρό Ήρωα   Ως υπερ-επείγουσα είχε κατατεθεί η πρόταση για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών για να μπουν στα κρατικά ταμε...

Aπό τον Μικρό Ήρωα  
Ως υπερ-επείγουσα είχε κατατεθεί η πρόταση για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών για να μπουν στα κρατικά ταμεία τα λεφτά των φρουτο-επενδυτών αρχικά και των φρουτο-θυμάτων στη συνέχεια.
Τώρα το νομοσχέδιο έχει μπει στο ράφι γιατί υπάρχουν «άλλα πιο επείγοντα». Το πιθανότερο είναι ότι είδαν τις αντιδράσεις και τώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κατρακύλισμα αποφάσισαν να μην το φέρουν πριν τις εκλογές. Είναι πολλοί οι ψήφοι που θα χάσουν αν παρουσιάσουν τώρα τα μαγειρέματα τους.
Τα χρήματα τελικά δεν τα είχαν τόσο άμεση ανάγκη στα κρατικά ταμεία για να μπορούν να καθυστερούν την...
 νομιμοποίηση των κουλοχέρηδων και ταυτόχρονα να τάζουν τώρα ενισχύσεις και παροχές.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ - http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=72&artId=362847&dt=24/10/2010
Ενώ ξεκίνησε δυναμικά η συζήτηση για το νομοσχέδιο που θα ρύθμιζε την αγορά τυχερών παιχνιδιών και ολοκληρώθηκε η διαβούλευση, ξαφνικά δεν κινείται τίποτα και οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούν να μαντέψουν τις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών για το πόσες άδειες θα δοθούν για «φρουτάκια» αλλά και τον τρόπο αδειοδότησης και φορολογίας του διαδικτυακού τζόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση πρώτα θα στείλει το νομοσχέδιο στις Βρυξέλλες για έγκριση και μετά θα το φέρει στη Βουλή. Αυτό σημαίνει καθυστέρηση τουλάχιστον τρεις-τέσσερις μήνες ώσπου να δοθεί το τελικό ΟΚ. Δεδομένου ότι μπαίνει ο Νοέμβριος και ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί βασικά σημεία του νομοσχεδίου, όλα δείχνουν ότι άδειες δεν πρόκειται να δοθούν πριν από το προσεχές καλοκαίρι.

5 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

    Οι τραπεζίτες συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι.


    Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. Πρόκειται για έναν 57χρονο ιδιοκτήτη φορτηγού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.
    Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι του και στα χέρια του αυτόχειρα βρέθηκε το πιστόλι, ενώ δίπλα του είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
    Δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τράπεζες-δανειστές...

    Ποιά η πρωτοτυπία μακαρίτη άνθρωπε ??

    Οταν μπλέκεις με δολοφόνους μην περιμένεις οίκτο.


    ΑΛΗΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    Πότε θα έλθει η δικηά σας ώρα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... (ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ Ι5 ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΚΙ) ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ', ΕΝΩ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://radiofono1.webs.com/ekloges.html

    Οσοι εχουνε πολλα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζητήσουν την γνώμη του φοροφυγά των εκατομυρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτά θα μας πάρουν και τα υπόλοιπα.
    Πόσα παιδάκια θα μείνουν νηστικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση