GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "ΟΧΙ"...

Από το http://blackmail-gr.blogspot.com/ Το ''ΟΧΙ'' του Μεταξά και το ''ΟΧΙ'' του ...Δημαρά (70 χρόνια μετά...

Από το http://blackmail-gr.blogspot.com/
Το ''ΟΧΙ'' του Μεταξά και το ''ΟΧΙ'' του ...Δημαρά (70 χρόνια μετά)...
Σήμερα στην Ελλάδα του 2010 αποθεώνουμε το Δημαρά που είπε (;) ''ΟΧΙ'' απέναντι στο μνημόνιο του ΔΝΤ...πριν 70 χρόνια σαν σήμερα ο Μεταξάς είπε (;) ''ΟΧΙ'' στο τελεσίγραφο των Ιταλών για αναίμακτη κατάκτηση της Ελλάδας...
Και τότε και τώρα όμως, πόσο πραγματικό ήταν αυτό το ''ΟΧΙ'', μήπως ήταν ''ΙΣΩΣ'', μήπως ήταν να ''ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ'', μήπως ήταν ''ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ'' ..;;
Για το σύγχρονο ''ΟΧΙ'' του ''ηγέτη'' Δημαρά απλά δείτε το βίντεο της προηγούμενης ανάρτησής μας ...
Για το ''ΟΧΙ'' του Μεταξά διαβάστε παρακάτω, πως περιγράφει τα γεγονότα ο Ιταλός πρέσβης που του παρέδωσε το τελεσίγραφο...
Ο Ιταλός Πρέσβης που έδωσε το Τελεσίγραφο του Πολεμου του 1940, ο Γκράτσι, γράφει...
'Την καθορισμένη ώρα δέκα περίπου λεπτά πριν από τις 3, ο Στρατιωτικός ακόλουθος, ο διερμηνέας και εγώ φθάσαμε στην καγκελλόπορτα της μικρής βίλλας, όπου έμενε ο Πρωθυπουργός. Ο κόμης Ντε Σάντο είπε στον φρουρό να ειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό ότι ο Πρέσβυς της Ιταλίας επιθυμούσε να γίνει δεκτός για μία άκρως επείγουσα ανακοίνωση. Ο φρουρός άρχισε να κτυπά ένα ηλεκτρικό κουδούνι που επικοινωνούσε με το εσωτερικό του σπιτιού, αλλά το υπηρετικό προσωπικό κοιμόταν. Περιμέναμε για μερικά ατελείωτα λεπτά μπροστά στην καγκελλόπορτα. Μες την βαθειά σιωπή της νύκτας ακουγόταν το γαύγισμα ενός σκύλου.
Επί τέλους το κουδούνισμα ξύπνησε τον ίδιο τον Μεταξα, ο οποίος έκαμε την εμφάνισή του σε μία μικρή πόρτα υπηρεσίας και, αναγνωρίζοντας με, διέταξε τον φρουρό να με αφήσει να περάσω.
Οι δύο συνοδοί μου έμειναν στον δρόμο περιμένοντας με, έξω από την καγκελλόπορτα.
Ο Μεταξάς είχε φορέσει μία σκούρα μάλλινη ρόμπα, από τον γιακά της οποίας φαινόταν ένα μετριότατο βαμβακερό νυχτικό. Μου έσφιξε το χέρι, με έβαλε μέσα και με άφησε να περάσω σε ένα μικρό σαλόνι, το συνηθισμένο σαλονάκι μιας μικροαστικής εξοχικής βιλλίτσας. Αυτό το περιβάλλον αλά Γκουίντο Γκοτσάνο, με τα κακόγουστα καλά του πράγματα μ' έκανε να αναλογιστώ προς στιγμήν με κάποιο πικρό κρυφό χαμόγελο την Βίλλα Τορλόνια.
Μόλις καθίσαμε του είπα ότι η Κυβέρνηση μου είχε αναθέσει να του κάμω μια άκρως επείγουσα ανακοίνωση και χωρίς άλλα λόγια του έδωσα το κείμενο. Ο Μεταξάς άρχισε να διαβάζει. Τα χέρια του κρατούσαν το χαρτί έτρεμαν ελαφρά και μέσα από τα γυαλιά του έβλεπα τα μάτια να βουρκώνουν, όπως συνήθιζε όταν ήταν συγκινημένος. Όταν τελείωσε την ανάγνωση, με κοίταξε κατά πρόσωπο και μου είπε με φωνή λυπημένη αλλά σταθερή 'Allors c' est la guerre' (Επομένως έχουμε πόλεμο). Του απήντησα ότι δεν ήταν καθόλου έτσι κατ' ανάγκην, και ότι μάλιστα η Ιταλική Κυβέρνηση ήλπιζε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα εδέχετο τα αιτήματά της και θα άφηνε να περάσουν ελεύθερα τα Ιταλικά στρατεύματα, τα οποία θα άρχιζαν τις μετακινήσεις τους την 6η πρωινή.
Ο Μεταξάς με ρώτησε τότε πως μπορούσαν να σκεφθώ ότι, ακόμα και αν είχε την πρόθεση να ενδώσει, θα του ήταν δυνατόν μέσα σε τρείς ώρες να λάβει τις διαταγές του Βασιλέως και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες για την ελεύθερη διέλευση των ιταλικών στρατευμάτων. Χωρίς καμία πεποίθηση, από απλή ευσυνειδησία, αρπαζόμενος από την τελευταία ελπίδα όπως ο ναυαγός πιάνεται ακόμα και ένα σανιδάκι, του απήντησα ότι αυτό δεν ήταν καθόλου αδύνατον. Ασφαλώς θα είχε απ' ευθείας τηλεφωνική γραμμή για να επικοινωνεί με τον βασιλέα. Όσο για τις διαταγές προς τα στρατεύματα , θα ήταν αρκετό να διαταχθεί ο αρχιστράτηγος να στείλει με τον ασύρματο εγκύκλιο διαταγή σε όλους τους διοικητές αν μην παρεμποδισθεί η προέλαση των ιταλικών στρατευμάτων.
Ο Μεταξάς με ρώτησε τότε αν μπορούσα να του καθορίσω τουλάχιστον ποιά ήταν τα στρατηγικά σημεία επί του ελληνικού εδάφους που η ιταλική Κυβέρνηση θα ήθελε να καταλάβει. Φυσικά, αναγκάσθηκα αν του απαντήσω ότι δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Ο Μεταξάς απήντησε : 'Vous voyez bien que c' est impossible' (βλέπετε ότι αυτό είναι αδύνατον). Η ευθύνη του πολέμου αυτού βαρύνει αποκλειστικά την Ιταλική Κυβέρνηση.
Η Κυβέρνηση σας ήξερε κάλλιστα ότι η Ελλάδα το μόνο που επιθυμούσε ήταν να παραμείνει ουδετέρα, αλλ' ότι ήμεθα αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το εθνικό έδαφος εναντίον οιουδήποτε. Του απήντησα, ενώ σηκωνόμουν, ότι ήλπιζα ακόμα ότι θα ελάμβανε υπ' όψιν του την διαβεβαίωση που περιείχετο στην διακοίνωση, κατά την οποίαν η Ιταλική Κυβέρνηση δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει την κυριαρχία της Ελλάδος και ότι θα μου γνώριζε στην Πρεσβεία πριν από τις 6, ότι η χώρα του δεχόταν τα ιταλικά αιτήματα .
Ο Μεταξάς δεν μου απήντησε. Με συνόδευσε στην έξοδο υπηρεσίας από την οποίαν είχα μπεί πριν από ένα τέταρτο και ήμασταν στο κατώφλι μου είπε χωρίς να αναπτύξει περισσότερο την σκέψη του, 'Vous etes les plus forts...' (Είσαστε πιό δυνατοί) με φωνή αυτή τη φορά βαθιά αλλοιωμένη. Με τη σειρά μου δεν ήξερα τι να απαντήσω στα λόγια αυτά και στην βαθειά λύπη που τα δονούσε. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του να μην αισθάνθηκε απέχθεια για το επάγγελμα του. Αν στην μακρά σταδιοδρομία μου στην υπηρεσία του κράτους υπήρξε ποτέ μια στιγμή κατά την οποίαν εμίσησα το δικό μου, μια στιγμή κατά την οποίαν το καθήκον του αξιώματός μου μου φάνηκε σταυρός όχι μόνο θλιβερός αλλά και ταπεινωτικός, η στιγμή αυτή ήταν όταν άκουσα εκείνα τα λόγια του πρόφερε ο πρεσβύτης εκείνος, που είχε καταναλώσει ολόκληρη την ζωή του αγωνιζόμενος και υποφέροντας για την χώρα του και τους βασιλείς του και που και κατά την υπέρτατη εκείνη στιγμή, προτιμούσε να διαλέξει για την πατρίδα του τον δρόμο της θυσίας και όχι τον δρόμο της ατιμώσεως. Υποκλίθηκα μπροστά του με τον βαθύτερο σεβασμό και βγήκα από το σπίτι του.'
blackmail. (πηγή από ioannismetaxas.gr)

16 σχόλια

  1. Βρήκαν ευκαιρία 28η Οκτωβρίου να περάσουν την κατάργηση των προσωπικών μας δεδομένων.

    http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231065231

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Vous etes les plus forts...' (Είσαστε πιό δυνατοί)

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μαλακα τι συγκρινεις εναν ηγετη που σηκωσε αναστημα σε παγκοσμιες αυτοκρατοριες με ενα που ειναι μουφα.
    Ζητω ο ΜΕΤΑΞΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://blackmail-gr.blogspot.com/


    ΦΙΛΕ
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ
    "ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ".
    ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ.
    ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, "Ζητω" ο φασισας Μεταξας, που ειπε ΟΧΙ και μετα τιν εκανε με ελαφρα πηδηματακια για Καιρο μαζι με ολη τη κυβερνηση του, να δει κανα χανουμακι να χορευει και να περναει στην χλιδα, την ωρα που ο λαος πολεμουσε και πε8αινε στην πεινα...
    Α, ΡΕ ΘΥΜΑΤΑ, μια ζωη με παρωπιδες 8α ειστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχολιο μου θα ειναι ορατο...κλπ,κλπ...
    για να δουμε ποσο "Δημοκρατικο" ειναι το blog σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά βρε γελοίοι είναι δυνατόν να συγκρίνετε έναν ΗΓΕΤΗ τον Ιωάννη Μεταξά με έναν δημοσιογραφίσκο τον Δημαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ :
    ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.


    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ
    ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ
    ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ
    "ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ".

    ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΧΩΡΙΟ, ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ 12.50 μ.μ.

    Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ '41. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ '41.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηλήθιε ανιστόριτε 28 Οκτ 2010 12:50:00 μ.μ., ο Μεταξάς πέθανε στην Ελλάδα (κατά πολλούς δηλητηριάστικε από τους Άγγλους) και δεν έφυγε στο Κάϊρο. Αυτός που την κοπάνησε ήταν μεταξύ άλλων και ο παππούς του ΓΑΠ, ο Γεώργιος Παπανδρέου, αυτός που με την επιστροφή του στην Ελλάδα ετοίμασε των εμφύλιο πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΙΤΩ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!
    ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ
    Μ Α Ν Α ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ!!!

    ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ!!!

    ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    Ειδηση

    Ηδη ο Ραγκουσης ετοιμαζει τς βαλιτσες επιστροφης στην Παρο οπου οι Εισαγγελεις θα ψαξουν παλι τα οικονομικα του, οπως και της Νταλαρα.

    Ηδη την Τριτη συγκαλεσε συσκεψη στο Υπουργειο οπου "τα γυρισε" σχετικα με το μηνυμα των εκλογων.

    Ο Ραγουσης εβαλε τον Γιωργο να πει τις μαλακιες περι "εκβιασμου της ψηφου". Ο Ραγκουσης εσκαβε τον λακκο του Παπανδρεου για να κατσει ο ιδιος στην προεδρια μετα την αποχωρηση Γιωργου!

    Ομως ο Γιωργος εχει τον δρ Κουτσουκο που τον προστατευει!

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ)τον Γιωργο.

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ) ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!
    Ενω ο ανικανος Ραγκουσησ βαζει τρικλοποδιες στον Γιωργο
    Οι τραπεζίτες συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι.

    Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. .
    Δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τράπεζες-δανειστές...

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    αυτη θα ειναι η ψηφος των πολιτων

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ

    "Καποτε 300 πέθαναν για την Ελλάδα, τώρα όλη η Ελλάδα πεθαίνει για τους 300..."

    Είναι η ώρα για το δικό μας ΟΧΙ.
    Το ΟΧΙ το δικό μας είναι πάνω από οικονομικές διεκδικήσεις, απεργίες, λιγότερο χρόνο δουλειάς και εξασφάλιση. Είναι το ΟΧΙ το απόκοσμο της νεολαίας του '40 που δεν δεχόταν ούτε εποίκους, ούτε εισβολείς, ούτε χαράτσι. Είναι το ΟΧΙ του στρατιώτη με την πείνα στο στομάχι και είναι αντίθετο με το ΝΑΙ του στρατηγού και του ναυάρχου του σήμερα με τις φουσκωμένες κοιλιές και τα προγούλια. Εμείς δεν θα γιορτάσουμε σήμερα με τις δηλώσεις του κάθε ξενόδουλου πολιτικού, δεν θα ανεχτούμε παραμύθια για συνταγματικούς πατριωτισμούς και φυλλάδες οδηγιών που μας στέλνουν οι Γκράτσι του 2010. Θα γιορτάσουμε το ΟΧΙ του '40 που είναι ματωμένο και το λένε οι Έλληνες σε κάθε γειτονιά του Άγιου Παντελεήμονα και όλης της Ελλάδος. Δεν θα γιορτάσουμε γιατί ο εχθρός δεν είναι στα βουνά μας. Είναι στις πόλεις μας. Δεν θα γιορτάσουμε γιατί το '40 ο αρχηγός μας είπε ΟΧΙ και το 2010 αυτοί που το παίζουν αρχηγοί λένε ΝΑΙ. Το ΟΧΙ το δικό μας δεν είναι ΟΧΙ γιορτινό, είναι ΟΧΙ αγώνα και μάχης. Είναι ΟΧΙ για το οποίο θα ματώσουμε και θα ματώσετε κι εσείς.


    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΧΙ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση