GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Γιατί τελικά δεν συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές...

Από τον Νίκο Καρβουνά Γιατρό Πνευμονολόγο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Πρόεδρο ΚΟ.Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. http://www.karvounas.gr/ Έγκαιρα δήλωσα τη...

Από τον Νίκο Καρβουνά
Γιατρό Πνευμονολόγο
Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά
Πρόεδρο ΚΟ.Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π.
http://www.karvounas.gr/
Έγκαιρα δήλωσα την επιθυμία μου να συμμετάσχω στην επόμενες Δημοτικές εκλογές. Άλλωστε θα ήταν η δεύτερη θητεία μου. Έστειλα τυπικότατα και σύντομο βιογραφικό στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μίχα, αν και σε κοινούς γνωστούς, δήλωνε ότι έχει άποψη για μένα και για το σημαντικό έργο που γίνεται στην ΚΟ.Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π.
Όμως από τις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε, ότι θα τραβήξει κόκκινη γραμμή, ότι θα...
 κάνει ανανέωση, ότι θα διοικήσει τον Δήμο με τους δικούς του (τα σκυλιά του, όπως τους ονόμαζε) με τους οποίους πορεύτηκε τα τελευταία χρόνια.
Από τους άλλους, δηλαδή εμάς, τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους, θα έπαιρνε 6 έως 8. Μετά τις καλές δημοσκοπήσεις μειώθηκαν σε 3-4. Η πραγματική πρόθεση όμως εκφράστηκε σαφέστατα από τον στενότερο συνεργάτη του, ο οποίος καυχιόταν ότι : "το μαγαζί το θέλουμε και θα το πάρουμε όλο". Το άκουσα ο ίδιος προσωπικά.
Άρα δεν ήμουν ανυποψίαστος. Ούτε αφελής. Απλώς περίμενα τον από μηχανής θεό να δώσει λύση στο μέγα πρόβλημα που ενέσκηψε στον Πειραιά.
Έλεγα, δε μπορεί, θα επικρατήσει η σύνεση και η ενότητα, την οποία είδαμε στην περιβόητη φωτογραφία νίκης των τριών υποψηφίων και η οποία τόσο πολύ θορύβησε το αντίπαλο στρατόπεδο.
Όμως μάταια !!!
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Μίχας με άγνωστα (;) κριτήρια προέβη, συλλήβδην, σε αποκλεισμούς Δημοτικών Συμβούλων, που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, διχάζοντας έτσι τον χώρο.
Κατασκεύασε έναν επί πλέον αντίπαλο, από τα σπλάχνα της παράταξης και με τον οποίο μέχρι τώρα μόνο καταγίνεται, για να πριμοδοτήσει τους δικούς του ανθρώπους.
Με το πρόσχημα της αποτυχημένης δημοτικής αρχής, επιχείρησε να πετάξει ως βορά στην κοινωνία δικαίους και αδίκους. Πρόσβαλε βάναυσα προσωπικότητες και θεσμούς, που μόνο χάριν της ενότητας δεν του αποκρίθηκαν.
Έτεινε ευήκοον ους σε πληροφοριοδότες κατοχικής κοπής.
Εκβίασε πολιτικά ότι θα κατέβει ανεξάρτητος αν δεν περάσει το δικό του.
Τελικά τα κατάφερε. Ο Πειραιάς θα αποκτήσει Καίσαρα. Θα μπορέσει άραγε να γίνει και Ρώμη ;
Όσο για μένα προσωπικά, μια και ο ίδιος ο κ. Μίχας είναι Βοιωτός, θα αναφερθώ στη φράση ενός αρχαίου Βοιωτού, του Επαμεινώνδα :
΄΄Δεν πεθαίνω άτεκνος. Αφήνω δυο κόρες, τη Λεύκτρα και τη Μαντινεία.΄΄, που στην περίπτωσή μου σημαίνει φεύγω πετυχημένος και για του λόγου το ασφαλές τα πεπραγμένα τετραετίας της ΚΟ.Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. είναι στη διάθεση του καθενός.

7 σχόλια

  1. Καρβουνάς...πνευμονολόγος!!Καλόοο.
    Πού πάς καί μπλέκεις στά πίτουρα?
    Οί ώρες πού θά αφιέρωνες στή πολιτική,
    καλύτερα νά αναλωθούν σέ ασθενείς.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο βρωμερος μηχανισμος νομης εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ δεν μπορει να υπαρξει.
    Απευθυνεται στα χαμηλοτερα ενστικτα ενος λαου καλου ικανου και φιλοτιμου αλλα χωρις αρκετη παιδεια να ξεχωρισει ποιο ειναι το συμφερον του οταν βομβαρδιζεται απο τοση προπαγανδα .

    Σε ολους τους χωρους υπαρχουν αλητες και κλεφτες αλλα δυστυχως οι πιο επιδεξιοι αμοραλιστες και αετονυχηδες κανανε καριερα στον χωρο του ΠΑΣΟΚ.

    Εκει ανδρωθηκε η νεα ξυπασμενη ελιτ η οποια αφου μας ξεζουμισε τωρα μας αφηνει να βουλιαξουμε κατω απο τις μελωδιες της ορχηστρας του Τιτανικου

    ΑΦΟΥ βγάλανε κλεμμένα λεφτά τους
    στο εξωτερικό..και ναυλώσαν και τα
    ελικόπτερα και αεροπλάνα ΔΙΑΦΥΓΗΣ.

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΝΤΟ στις εκλογές.

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ που θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δουλειά ενός Πρωθυπουργού δεν είναι να δυσφημεί τη χώρα του. Δουλειά ενός Πρωθυπουργού δεν είναι να κρίνει τη χώρα "απ' έξω", ως "τρίτος", ως "ουδέτερος παρατηρητής". Δουλειά του είναι να λύνει τα προβλήματα. Οι Πρωθυπουργοί δεν κατηγορούν τις χώρες που τους εξέλεξαν. Τις κυβερνούν. Οι Πρωθυπουργοί δεν "σχολιάζουν" τα προβλήματα των χωρών τους με τα πιο μελανά χρώματα. Τα λύνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατρε μου δεν σε ξερω . Εξαλου μενω πολυ μακριά απο τον Πειραια. Ομως να βαλεις υποψηφιοτητα με υποψηφιο δημαρχο εναν ο οποιος το μοναδικο προσον του ειναι να σκουζει σαν το κατσικι που το σφαζουν αναποδα γιατι ταχα μου χαθηκε μια βαλιτσα της κ. Γενηματα ; Αναφερομαι στο περιστατικο το γνωστο που εγινε πριν καιρο στο αεροδρομιο των Βρυξελων και μας εκανε διεθνως ρεζιλι . Αφου ομως τη γλυτωσε και δεν τον μπουζουριασαν οι Βελγοι ! Να σπαγαμε λιγη πλακα βρε αδερφέ! Αλλα αυτος βλεπεις ειχε το σκοπο του .Ηθελε να δωσει διαπιστευτηρια στην κ. Γενηματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λες ρε καρβουνά, τεράστιο το κένο που θα αφίσει το πολιτικό σου εκτόπισμα. Υποθέτω ότι εσένα τουλάχιστον σε ξέρει η μαμά σου. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΑ?ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΕΙΧΕ< ΣΚΥΛΙΑ> ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙΟΥΣ .Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΔΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Καρβουνά, πιθανολογώ πως θεωρείται τον εαυτό σας αναντικατάστατο στα δημοτικα πράγματα. Ευτυχώς όμως για του δημότες Πειραιά δεν είναι έτσι. Όλοι όσοι συμμετείχατε στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου είσαστε συνυπεύθυνοι για την κατάντια του. Γιατί καλά είναι τα σεμιναριάκια και οι δημόσιες σχέσεις αλλά καλύτερα όταν αγωνίζεσαι ώστε ο Πειραιάς να γίνει μια φιλική πόλη στους δημότες και τους επισκέπτες της.

    Επιπλέον με ενοχλεί το ότι όταν είμαστε υποψήφιοι σε κάποιο ψηφοδέλτιο είναι όλα καλά καμωμένα και όταν δεν ξέρουμε να αποχωρούμε βρίσκουμε λάθη.

    Βάζω στοίχημα πως αν είχατε επιλεγεί δεν θα σας ενοχλούσαν τα...¨"σκυλιά". Άλλωστε δεν είδα κάποια κριτική δικιά σας για το "σκυλί" Οικονομόπουλο που δρούσε σαν δήμαρχος τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση