GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστολή στο Άουσβιτς...

Από το http://paysanias.blogspot.com/    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… Το κείμενο είναι από εγκυκλοπαίδεια και δεν εκφράζει τις απόψεις τις ο...

Από το http://paysanias.blogspot.com/  
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… Το κείμενο είναι από εγκυκλοπαίδεια και δεν εκφράζει τις απόψεις τις ομάδας μας τα του περί ολοκαυτώματος. Είναι μια ειρωνική μάτια για να ξυπνήσει κάποιους από τον λήθαργο της ιστορίας για όλα όσα μας έχουν μάθει για αυτόν το ”ταλαίπωρο λαό”. Οι Εβραίοι ως σύγχρονοι μακελάρηδες καταδυναστεύουν ένα ολόκληρο έθνος(παλαιστίνιους), ενώ τα λόμπι τους ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις στην Αμερική. Ως σύγχρονη λερναία Ύδρα το κράτος του Ισραήλ προσπαθεί ν αναδομήσει έναν ολόκληρο κόσμο κάνοντας πράξη αυτό που οι ίδιοι εφηύραν…
Τα Σόδομα και τα Γόμορρα…
Το Στρατόπεδο συγκέντρωσης...
 Άουσβιτς (γερμ. Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau) ήταν ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας. Τα ερείπια του στρατοπέδου βρίσκονται περίπου 60 χμ. δυτικά της Κρακοβίας, κοντά στην κωμόπολη Όσβιετσιμ (γερμ. Auschwitz). Από το 1979 ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Λόγω της τοποθεσίας κοντά στη βιομηχανική περιοχή της Σιλεσίας, ο Χάινριχ Χίμλερ διέταξε τον Ιούνιο του 1940 να χτιστεί στο Άουσβιτς το μεγαλύτερο συγκρότημα στρατοπέδων της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας. Η συνολική του έκταση ανερχόταν στα 40 χμ². Αποτελούνταν από τρία κύρια και 39 δευτερεύοντα στρατόπεδα. Τα τρία κύρια στρατόπεδα ήταν:
• Άουσβιτς Ι, το αρχικό στρατόπεδο συγκέντρωσης και το διοικητικό κέντρο ολόκληρου του συγκροτήματος. Εδώ δολοφονήθηκαν περίπου 70.000 άνθρωποι, κυρίως πολωνοί διανοούμενοι και σοβιετικοί αιχμάλωτοι.
• Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου, στρατόπεδο εξόντωσης, όπου δολοφονήθηκαν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι, κυρίως Εβραίοι, Σίντι και Ρομά.
• Άουσβιτς ΙΙΙ (Μόνοβιτς), στρατόπεδο εργασίας.
Συνολικά εκτοπίστηκαν στο Άουσβιτς περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι, από τους οποίους τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια εξοντώθηκαν. Περίπου 900.000 πέθαναν μετά την επιλογή που έγινε άμεσα κατά την άφιξή τους. Άλλοι 200.000 άνθρωποι πέθαναν από ασθένειες, υποσιτισμό, βαρύτατη κακοποίηση, συνέπειες ιατρικών πειραμάτων ή δολοφονήθηκαν. Οι συνηθέστεροι τρόποι εκτέλεσης ήταν: Δηλητηρίαση με το αέριο Κυκλώνας Β σε ειδικούς θαλάμους (θάλαμοι αερίων), πυρά πυροβόλου όπλου, θανατηφόρα ένεση, απαγχονισμός, θάνατος από ασιτία.
Ως μεγαλύτερο στρατόπεδο εξόντωσης του Τρίτου Ράιχ, το Άουσβιτς έγινε σύμβολο για τις μαζικές δολοφονίες των εθνικοσοσιαλιστών και του Ολοκαυτώματος, θύματα του οποίου υπήρξαν περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι. Αρνητές του ολοκαυτώματος προσπαθούν να εξαπατήσουν τους αναγνώστες τους επισημαίνοντας την εκδοχή των τεσσάρων εκατομμυρίων, που εμφανιζόταν παλαιότερα κυρίως σε ανατολικοευρωπαίους ιστορικούς, και, υπονοώντας ότι οι αριθμοί, αφού αλλάζουν συνεχώς, είναι προϊόν προπαγάνδας.[1]
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Φωτογραφική επιμέλεια MANTO'S


















8 σχόλια

  1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: 1929 VS 2009 -- 1930 VS 2010 -- ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΙΩΝΕΣ...!!! * ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΝΘΗΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΙΩΓΜΟΣ ΦΥΛΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΙ τοτε - ΓΥΦΤΟΙ σημερα), ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΕΡΣΑΛΙΩΝ (ΔΝΤ σημερα: ουγγαρια.ελλαδα.ρουμανια.ισλανδια) * ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ε Δ Ω *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να ξυπνήσει κάποιους από τον λήθαργο της ιστορίας για όλα όσα μας έχουν μάθει για αυτόν το ”ταλαίπωρο λαό” και να μην ξεχνάμε ότι οι εβραίοι έκαναν την γαλλική και οκτωβριανή επανάσταση, είναι υπεύθυνοι για τον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, για σεισμούς, πλημμύρες, καταποντισμούς, επιδημίες κλπ που η διεθνής των ηλιθίων έχει αποδείξει ύστερα από συστηματική ερευνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος μέτρησε τα 6.000.000 νεκρών του μουσαντένιου Ολοκαυτώματος να μας δώσει ονόματα και διευθύνσεις για συλληπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα κρεματόρια του Αουσβιτς δολοφονηθηκαν και 85000 Έλληνες Εβραίοι που δεν είχαν καμμία σχέση με κατδυναστευση των λαων, την λερναια υδρα και ανεβασματα κατεβασματα κυβερνησεων κλπ. Ονόματα και διευθύνσεις υπάρχουν στο αρχείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στην Ελλάδα ζούσαν 100000 Έλληνες εβραίοι και τώρα ζουν περίπου 5000, μήπως αυτό είναι αποτέλεσμα διωγμών? Μία επίσκεψη στο Αουσβιτσ θα πείσει όποιον θέλει να φέρει άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:28:00 π.μ.
    ποιος και γιατί να κάνει έναν τέτοιον κόπο για κάτι ηλίθιους σαν και σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα ονόματα και οι διευθύνσεις των θυμάτων υπάρχουν όπως υπάρχουν και ηλίθιοι του είδους σου @1:28:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπαρχει ενα σοβαρο ερωτημα που χρειαζεται απαντηση.
    Γιατι ολοι ασχολουνται με τα υποτιθεμενα 6 εκατομμυρια εβραιων επιστρατευοντας τους παντες και τα παντα ως θυμηση, ενω για τα 12 εκατομμυρια σοβιετικων ΚΑΝΕΙΣ!!!
    Αθροιζοντας τους νεκρους καθε κρατους ο αριθμος αθωων αμαχων ειναι υπερδιπλασιος των εβραιων.
    Τον λαο αυτο τον καταραστηκε ο ιδιος ο Θεος να ειναι περιπλανωμενος και κατατρεγμενος και να μην βρισκει ησυχια πουθενα.
    Αυτο δεν σημαινει οτι συμφωνω με την γενοκτοκια τους οπως δεν συμφωνω με την γενοκτονια των Παλαιστινιων που επιδιδονται σημερα οι εβραιοι εχοντας θεατες ολο τον κοσμο που τους κοιταει απο τον καναπε.Πριν απο τους εβραιους υπηρξαν και αλλες γενοκτονιες που εχουν εντεχνως αποσιωποιησει η δυσκολευονται να αναγνωρισουν για πολιτικους λογους.
    Φθανει πια με αυτη την καραμελλα, κουρασε....και στο κατω κατω οι πλουσιοι εβραιοσιωνιστες της αμερικης πηραν τους βασανιστες επιστημονες του λαου τους και τους χρησιμοποιησαν για να επιτυχουν τους δικους τους στοχους απεναντι στην ανθρωποτητα, χωρις αυτοι οι εγκληματιες να λογοδοτησουν στην δικαιοσυνη.
    η παγκοσμια χουντα του σιωνισμου που πληττει την ανθρωποτητα ειναι το προβλημα και οχι οι αναδρομες σε ιστορικα σημεια και γεγονοτα που συνεχως προβαλλουν ετσι ωστε ολοι μας να συμπονουμε αυτον τον λαο που μεσω της οικονομικης κυριαρχιας δολοφονει καθε μερα χιλιαδες ανθρωπους. Αυτο ειναι το πραγματικο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2/3ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ-ΠΕΙΝΑ-ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΙΟΥΣ-ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ-ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
    Ας μας απαντησει καποιος ποιο ειναι το μεγαλυτερο ολοκαυτωμα; και στην περιπτωση που τα πραγματα εκτραχυνθουν ειναι δυνατον να μην κυνηγηθουν αυτοι οι ανθρωποι;
    Τελος οι μεγαλυτεροι χορηγοι και υποστηρικτες του ΧΙΤΛΕΡ ηταν οι ιδιοι σιωνιστες!!!!αυτοι που κοπτονται για το ολοκαυτωμα το χρηματοδοτουσαν με εκατομυρια!!!Τι περιμενετε λοιπον απο ενα τετοιο σατανικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιαβόλ ο γιέσμαν ...

    «Υπάρχουν τα λεφτά». (Γιώργος)
    «Δεν υπάρχει σάλιο». (Λοβέρδος)
    «Μαζί τα φάγαμε». (Πάγκαλος)
    ...................................
    Νεκρικοί Διάλογοι...

    Η Γερμανία γιορτάζει την επανένωσή της, στην πραγματικότητα, αν όχι τον πολιτικό εκγερμανισμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τουλάχιστον την εγκαθίδρυση ενός Δ' Γερμανικού Ράιχ από τις Βαλτικές χώρες έως την Ιβηρική...

    Στο πλαίσιο αυτών των εορτασμών βραβεύθηκε με το βραβείο «Γκουάντρικα» για τη «Δύναμη» και την «Αλήθεια» και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας του Μνημονίου, κ. Παπανδρέου.

    Το βραβείο επέδωσε στον Ελληνα Πρωθυπουργό ο διοικητής της Ντόυτσε Μπανκ, κ. Γιόσεφ (και κρίνοντας εξ όσων είπε:) Γκαίμπελς Ακερμαν.

    Αλλά, αν η προσφώνηση του Γερμανού Τραπεζίτη έβριθε από ευφημισμούς, ψέματα και προπαγάνδα, άλλο τόσο γεμάτη απ' τα ίδια ήταν και η αντιφώνηση «του ανθρώπου τους (των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς) στην Αθήνα», κι εν προκειμένω βραβευόμενου στο Βερολίνο, Γιώργου.

    Εν πρώτοις το ίδιο το βραβείο είναι ψευδεπίγραφο: αποδίδεται για τη «Δύναμη», σε μια στιγμή που η Ελλάδα είναι εξαιρετικά αδύναμη και την «Αλήθεια», τη στιγμή που ο βραβευόμενος όχι μόνον μας έχει φλομώσει στα ψέματα, αλλά και έχει διασύρει την ίδια του τη χώρα διεθνώς, κατηγορώντας την για διαφθορά, τεμπελιά και ανικανότητα -ρετσινιές από τις οποίες θα κάνουν ίσως μια - δυο γενιές οι Ελληνες να αποπλυθούν.

    Προσέξτε τώρα [διότι είναι ενδεικτικό τού πώς δουλεύει η εξουσία και η (παρα) πληροφόρηση] πόσους ευφημισμούς χώρεσε σε μία μόνον παράγραφο ο κ. Γιόζεφ (Γκαίμπελς) Ακερμαν.

    Είπε: «Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες πήρατε την απόφαση να ακολουθήσετε την οδό της αλήθειας...».

    Στην πραγματικότητα θα έπρεπε να έχει πει: «κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που ο ίδιος δημιουργήσατε διεκτραγωδώντας ανά την υφήλιο την κατάστασή σας (στην "εντατική")
    πήρατε την απόφαση να θέσετε τη χώρα σας υπό καθεστώς κατοχής.

    Της δικής μας κατοχής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση