GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εγγονή του Ιωάννη Μεταξά απαντά...

Οι Έλληνες πάντοτε διχασμένοι ως προς τους κυβερνήτες τους, εκλεγμένους ή δικτάτορες...


Οι Έλληνες πάντοτε διχασμένοι ως προς τους κυβερνήτες τους, εκλεγμένους ή δικτάτορες...

14 σχόλια

  1. .ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ.ΑΦΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΟ.ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΤΕΝΤΩΣΑΝΕ.Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΧΙ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΑΞΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΝΟ , ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιωάννης Μεταξάς έπραξε αυτό επέβαλαν οι περιστάσεις και αυτό που έπρεπε να πράξει, εκείνο το άγριο και απόκοσμο πρωϊνό της 28/10/1940, όταν έλαβε από τα χέρια του Ιταλού πρεσβευτή το ιταμό τελεσίγραφο του υπερφίαλου Μπενίτο Μουσσολίνι, ο οποίος πήρε την απόφαση για την επίθεση κατά της Ελλάδας, για ένα καπρίτσιο της στιγμής, επιχειρώντας να ισοφαρίσει την αιφνιδιαστική κατάληψη της Ρουμανίας από τον Χίτλερ και να αιφνιδιάσει, με την σειρά του τον Γερμανό σύμμαχό του, με την κατάληψη της Ελλάδας, ένα εγχείρημα το οποίο θεωρούσε ότι ήταν μια εύκολη υπόθεση.

    Φυσικά, η κατάληψη της Ελλάδας αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση και εξελίχθηκε σε έναν εξάμηνο εφιάλτη γι' αυτόν και τους στρατηγούς του. Έναν εφιάλτη, από τον οποίον έσπευσε να τον βγάλει, προκειμένου να τον σώσει από τον πλήρη κατεξευτελισμό, ο συνέταιρός του Άντολφ Χίτλερ.

    Δείτε στο μπλογκ μου και το σχετικό δημοσιευμά μου, με τίτλο : "28/10/1940 : Το ραντεβού του Ιωάννη Μεταξά με την Ιστορία" http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2010/10/28101940.html , στο οποίο υπάρχουν ντοκουμέντα, στα οποία, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρονται οι πεποιθήσεις του Ιωάννη Μεταξά, για τις εξελίξεις του πολέμου και την τελική ήττα του Άξονα, τις οποίες ανέπτυξε στους εκδότες και τους αρχισυντάκτες των αθηναϊκών εφημερίδων, τις οποίες τους εξέθεσε στις 30/10/1940.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ

    "Καποτε 300 πέθαναν για την Ελλάδα, τώρα όλη η Ελλάδα πεθαίνει για τους 300..."

    Είναι η ώρα για το δικό μας ΟΧΙ.
    Το ΟΧΙ το δικό μας είναι πάνω από οικονομικές διεκδικήσεις, απεργίες, λιγότερο χρόνο δουλειάς και εξασφάλιση. Είναι το ΟΧΙ το απόκοσμο της νεολαίας του '40 που δεν δεχόταν ούτε εποίκους, ούτε εισβολείς, ούτε χαράτσι. Είναι το ΟΧΙ του στρατιώτη με την πείνα στο στομάχι και είναι αντίθετο με το ΝΑΙ του στρατηγού και του ναυάρχου του σήμερα με τις φουσκωμένες κοιλιές και τα προγούλια. Εμείς δεν θα γιορτάσουμε σήμερα με τις δηλώσεις του κάθε ξενόδουλου πολιτικού, δεν θα ανεχτούμε παραμύθια για συνταγματικούς πατριωτισμούς και φυλλάδες οδηγιών που μας στέλνουν οι Γκράτσι του 2010. Θα γιορτάσουμε το ΟΧΙ του '40 που είναι ματωμένο και το λένε οι Έλληνες σε κάθε γειτονιά του Άγιου Παντελεήμονα και όλης της Ελλάδος. Δεν θα γιορτάσουμε γιατί ο εχθρός δεν είναι στα βουνά μας. Είναι στις πόλεις μας. Δεν θα γιορτάσουμε γιατί το '40 ο αρχηγός μας είπε ΟΧΙ και το 2010 αυτοί που το παίζουν αρχηγοί λένε ΝΑΙ. Το ΟΧΙ το δικό μας δεν είναι ΟΧΙ γιορτινό, είναι ΟΧΙ αγώνα και μάχης. Είναι ΟΧΙ για το οποίο θα ματώσουμε και θα ματώσετε κι εσείς.


    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΧΙ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PASOK:
    MAPA TO
    EKMETALEFTIKAN TIN ANEXIA KE TIN AMORFOSIA TOU KOMOU GIA NA STROGYLOKATSOUN STIS KAREKLES>..
    POTE ARAGE THA KSIPNISI AYTOS O LAOS::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΓΩΝ : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ‏

    http://isonomia-gia-olous.blogspot.com/2010/10/blog-post_5133.html#more

    http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_2885.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ENAS MATAXAS XREIAZETE STIN ELLADA TWRA AMESOS..... NA GAMISI OLA TA KOLOKOUMOUNAKIA POU MAS KATASTREPSANE KAI VITHISAN TIN ELLADA STO XAOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόκειται περί σωστής Ελληνίδας αντάξιας απογόνου του μεγάλου Ιωάννη Μεταξά και ο δημοσιογράφος που παίρνει τη συνέντευξη ακριβοδίκαιος στα σχόλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. YPEROXI SYNENTEYXI MIAS YPEROXIS ELLINIDAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύγε στην Ελληνίδα εγγονή του ηγέτη που είπε το ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όμορφα λόγια, χωρίς μίσος και φανατισμό. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνας και μαθαίνω ότι στα ελληνικά σχολεία ετοιμάζουν εδώ και δύο μήνες εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και αγνοούν οι μαθητές τι είναι 28η Οκτοβρίου, γιατί η γραμμή του υπουργείου Παιδείας είναι κατά των εθνικών εορτών.
    Ο ΑΝΤΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΊΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΌΨΕ ΜΙΆ ΤΑΙΝΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΉ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΏΝ, ΑΓΝΟΌΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ.

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που δημιουργούμε ελληνόπαιδα ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεχάσανε τον Μεταξά του ΟΧΙ και ασχολούνται με τον ΓΑΠ του ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση