GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει ασθενής ο Καρ. Παπούλιας...

Από τον Αντώνη Χρυσολωρά Συνεχίζει να ταλαιπωρεί -σύμφωνα με όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν- η ίωση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Καρ. Παπο...

Από τον Αντώνη Χρυσολωρά
Συνεχίζει να ταλαιπωρεί -σύμφωνα με όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν- η ίωση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Καρ. Παπούλια ο οποίος εξ αυτού του λόγου δεν παρέστη και στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν παρουσιάζει βελτίωση. Αντίθετα, στα πολιτικά παρασκήνια διαχέεται η φήμη ότι ενδεχομένως η ίωση να μην είναι και τόσο ελαφράς μορφής και να χρειάζεται επομένως ιδιαίτερη προσοχή.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή δεν είναι δύσκολο να φουντώσει και να...
 οργιάσει η φημολογία, μια επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κ. Παπούλια μάλλον θα ήταν χρήσιμη...

9 σχόλια

  1. Άν έχει ξεμείνει από λεφτά να του δανείσει ο γιωργάκης από αυτά που δάνεισε ο κάρολος στο ντάντυ του για να αγοράσει το "κωλόσπιτο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ):

    "ΡΕ ΦΙΛΕ 8.08
    ΑΦΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 70%;

    ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 88%!!!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟ 2190/94 - ΠΕΠΟΝΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!

    Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ DNA ΣΑΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Άρθρο 32,παράγραφοι 1,2,3,4

    Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή γίνεται με ονομαστική ψηφοφορία και σε ειδική συνεδρίαση, που συγκαλείται από τον Πρόεδρο της Βουλής έναν τουλάχιστον μήνα πριν λήξει η θητεία του εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής. Σε περίπτωση οριστικής αδυναμίας του Προέδρου της Δημοκρατίας να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, κατά τους ορισμούς του άρθρου 34 παράγραφος 2, καθώς επίσης και σε περίπτωση που ο Πρόεδρος παραιτηθεί, ΠΕΘΑΝΕΙ ή κηρυχθεί έκπτωτος κατά τις διατάξεις του Συντάγματος, η συνεδρίαση της Βουλής για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας συγκαλείται μέσα σε δέκα ημέρες το αργότερο αφού έληξε πρόωρα η θητεία του προηγούμενου Προέδρου.
    Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται σε κάθε περίπτωση για πλήρη θητεία.
    Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται εκείνος που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των δύο τρίτων του συνολικού αριθμού των βουλευτών. Αν δεν συγκεντρωθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες. Αν δεν επιτευχθεί ούτε στη δεύτερη ψηφοφορία η οριζόμενη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ακόμη μία φορά ύστερα από πέντε ημέρες, οπότε εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
    Αν δεν επιτευχθεί ούτε και στην τρίτη ψηφοφορία η αυξημένη αυτή πλειοψηφία, η Βουλή διαλύεται μέσα σε δέκα ημέρες από την ψηφοφορία, και ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ. Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις νέες εκλογές, αμέσως μόλις συγκροτηθεί σε σώμα, εκλέγει με ονομαστική ψηφοφορία Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Αν δεν επιτευχθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μέσα σε πέντε ημέρες και εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Αν δεν επιτευχθεί ούτε αυτή η πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ακόμη μία φορά, ύστερα από πέντε ημέρες, μεταξύ των δύο προσώπων που πλειοψήφησαν και θεωρείται ότι έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε τη σχετική πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θά χάσης τελικά τό δάνειο τών 30 εκατ.δρχ. κι ό σιδερένιος εκεί ψηλά είναι άφραγκος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Οκτ 2010 8:23:00 π.μ.


    Κι ό αρχι-ηλίθιος ό αρχηγός σου γαπ,μέ τόν νόμο 2190/94 ''πέρασε'' διά πρωθυπουργός????

    Άντε γαμίδια πράσινη σκύλα ράτσας laliotius akius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριτες!!!
    Αρκετα με την τρομοκρατια σας και τουε εκβιασμους σας.
    Λιγη αυτογνωσια και περηφανεια δεν θα εβλαπτε!!!



    Οσο και αν εκβιαζει ο ΓΑΠ και οι συν αυτω, σε συντομο χρονικο διαστημα ο λαος, ανεξαρτητως πολιτικης τοποθετησης, θα ζητα εκλογες. Ο κομπος πλησιαζει στο χτενι. Οσους λαγους, τυπου Προβοπουλου, και εαν εξαπολυσουν, το πικρο ποτηρι που κερασαν τον Ελληνικο λαο θα το γευτουν και οι ιδιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλός είναι!!!
    Ειδικά άν μάθει καί Εγγλέζικα.
    Ψυχούλα είναι.
    Τό ΠΑΣΟΚ τόν εκμεταλεύτηκε.
    Όπως καί άλλους.
    Καί λίγα έγραψα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Ειναι ψεμμα η δηθεν νοσηλεια του Παπουλια στο νοσοκομειο!
    Αυτο ειπε σημερα στη Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Ο Προεδρος κ. Παπουλιας ηταν σημερα στο γραφειο του και δεχτηκε τον υπουργο εξωτερικων της Σλοβενιας

    και τη δευτερα θα δεχτει τον Λοβερδο

    Αυτα που λενε οι φιλοι του Ραγκουση για ασθενεια του Παπουλια ειναι αλητειες!!

    Ο Ραγκουσης να ετοιμαζει τις βαλιτσες του απο τωρα!!

    Νικητας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση