GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H σωτηρία από τον γκρεμό...

8 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΚΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΤΡΑΓΟΠΑΠΠΕΣ!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!!!!!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΓΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟΠΑΠΠΑΔΕΣ!!!!!!
    ΑΚΟΥΤΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΙΟΒΟΛΑ ΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΙΣΧΗ.ΒΑΛΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΛΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ . ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Η ΘΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ Η ΧΟΥΝΤΕΣ Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ , .Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ,ΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ.ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ....ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΓΟΝΕΙΣ , ΑΔΕΛΦΙΑ , ΠΟΝΕΣΑΝ ,ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΨΥΧΙΚΑ,ΕΓΙΝΑΝ ΡΑΚΗ.ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πεφτωωωωωω πιαστε μεεεεεεεεεεεεε παδια μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μεθύστακας τι θέλει πάλι, θα τον φτύνουν και θα λέει ότι έρχεται καταιγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως κατάντησε αυτό το κόμμα προσπαθεί να στηριχθεί σ΄ένα χούφταλο.
    Οι νέοι σας εγκατέλειψαν??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονόφθαλμος28 Οκτ 2010, 7:44:00 π.μ.

    Οι φοιτητικές οργανώσεις του Πασοκ, αποστασιοποιούνται από την πολιτική του κόμματος, άρχισαν να την κάνουν με πηδηματάκια. Αυτοί που παραμένουν έχασαν την φωνή τους, αυτοί που φεύγουν ψάχνουν πολιτικό χώρο, εκεί καταντήσατε το κόμμα σοσιαληστάδες.
    Αυτά που λέγατε για την δεξιά κάνετε τα ίδια και χειρότερα, εγώ σας χαιρέτησα και ούτε θέλω να σας ξαναδώ, σας έσβησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση