GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Φώτης Μπόμπολας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...

...στο νέο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ, αποκλειστικά σ...

...στο νέο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ, αποκλειστικά στο PRESS-GR

(Επιμέλεια: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Μόνιμος κάτοικος Βούλας από το 1989, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στις ΗΠΑ.
Σε 25 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας εργάστηκε ως διευθυντής ανάπτυξης, εμπορικός ή γενικός διευθυντής σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς, στον εμπορικό, βιομηχανικό κλάδο και στην πληροφορική.
Εξειδικεύεται στα οικονομικά, την ανάπτυξη, την επικοινωνία και είναι σύμβουλος νέων τεχνολογιών διαδικτύου και νέων Μέσων (social media). Ακόμα, προωθεί εναλλακτικούς θεσμούς χρηματοδότησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων και διαθέτει ειδικές γνώσεις βιώσιμης ανάπτυξης και αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Η κοινωνική του δράση σηματοδοτείται από την ίδρυση του πρώτου ομίλου UNESCO στην Ελλάδα το 1995, με σημαντικό πολιτιστικό έργο σε τοπικό και...
υπερτοπικό επίπεδο.
Το 1999 ίδρυσε επίτιμο προξενείο των Μπαχάμας στην Βούλα για να βοηθήσει με τοπικές υπηρεσίες υποστήριξης τον ελληνικό εφοπλισμό.
Αντιπρόεδρος του κέντρου UNESCO Ελλάδος (2006), προωθεί την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης.
Σε προσωπικό επίπεδο δημιουργεί, επικοινωνεί και συντονίζει ακτιβιστικές δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος, της φιλοζωίας και ιδιαίτερα της ενεργής συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, συμμετοχής που υπερβαίνει πολιτικά κόμματα και άλλες διαιρέσεις.
Προωθεί ενεργά με αρθρογραφία και άλλες δράσεις την αφύπνιση των πολιτών ως προς τις νέες θεσμικές και τεχνολογικές τους δυνατότητες για συμμετοχή, παρέμβαση και καλύτερη ποιότητα ζωής. Η επιστολή του με το έργο στο οποίο έχει εστιάσει αναφέρει:
"Συμμετέχω με ενθουσιασμό και αισιοδοξία σ’ αυτές τις εκλογές, γιατί το όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου αποτελεί για μένα έργο ζωής. Οι πόλεις μας είναι προικισμένες από τη φύση και έχουν την δυνατότητα, με κατάλληλη ομαδική και μεθοδική δουλειά να μεταμορφωθούν σε Δήμο πρότυπο. Στην ερχόμενη δημοτική θητεία θα αγωνιστώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου για τα εξής βασικά ζητήματα:
• Την υλοποίηση ισχυρού και αποτελεσματικού μηχανισμού υπεράσπισης της ποιότητας ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μου.
• Την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου και την δημιουργία νέων δυνατοτήτων απασχόλησης, ιδιαίτερα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
• Την περιβαλλοντική, λειτουργική και τεχνολογική αναβάθμιση του Δήμου, για να απολαμβάνουν όλοι την καθημερινότητα τους με ασφάλεια, με ποιοτικές υπηρεσίες και νέες υποδομές. Μια πόλη για να Ζεις!
• Την υλοποίηση νέων θεσμών για να μπορείτε να συζητάτε, να προτείνετε και να συμμετέχετε σε συλλογικές δράσεις που μας ξαναφέρνουν όλους μαζί και μας χαρίζουν την χαρά της συνεισφοράς. Θεσμούς που επαναφέρουν την ουσία της “αυτοδιοίκησης” εκεί που ανήκει, στους ίδιους τους δημότες! 
Προσωπικά βάζω πολύ ψηλά τον πήχη διεκδίκησης αυτού του μοντέλου Δημαρχίας που είναι σύμφωνο με τις ανάγκες της εποχής.
Η ιστοσελίδα και το τηλέφωνο μου (6983.370.315) είναι στη διάθεση σας για να συζητήσουμε πως θα δουλέψουμε μαζί σε όλη την 4-ετία για να εξασφαλίσουμε αυτά που μας ανήκουν, ως άνθρωποι και ως πολίτες του νέου μεγάλου ενιαίου μας Δήμου.
"

Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι;

Όταν είμαι "εκεί", όταν σκάνε στιγμιαίες ηλιαχτίδες χαράς από τα μικρά πράγματα...
Τι σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί;
Κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα που μπορώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα ή διαφορετικά... δυνατό κίνητρο!
Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια;
 
Με τα καραγκιοζάκια που κάνουν τα 3 ζώα μου παίζοντας με το μωρό μας..!
Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι;
Ο οραματισμός! Το "οραματίζομαι" και απλά το κάνω... υπάρχει πατέντα.
Το βασικό ελάττωμά σου;
Είμαι σε μια συνεχή και έντονη εξελικτική διαδικασία. Αρκετές φορές είναι κουραστικό.
Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια;
Στα λάθη των ανθρώπων, που οφείλονται στην επίδραση που ασκεί πάνω τους η εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ και ολόκληρο το "σύστημα" των διαπλεκόμενων εταίρων.
Η τελευταία φορά που έκλαψες; 
Στις δεύτερη γέννηση της κόρης μου (όπως και στην πρώτη), φυσικά από χαρά!
Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεσαι περισσότερο;
Με τον Tomas Edison που επέμεινε 2000 φορές μέχρι να εφεύρει την λάμπα πυρακτώσεως, και τους αδελφούς Wright που αγνόησαν την "απόρριψη" ολόκληρης της επιστημονικής κοινότητας της εποχής, για την εφεύρεση τους το αεροπλάνο.
Ποιοι είναι οι ήρωες σου σήμερα;
Ο κάθε άνθρωπος που βλέπω μπροστά μου και οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο που μιλάμε ή και συνεργαζόμαστε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε;
Αν και πολύ όψιμα, η ζωή μου άλλαξε μετά την ταινία Zeitgeist Addendum, η απόλυτη ανάδυση στον πραγματικό κόσμο από τα βάθη της αβύσσου...
Το αγαπημένο σου ταξίδι;
Στις ΗΠΑ, για σπουδές και έμμεσα για μελέτη του "αμερικάνικου ονείρου" και της οικονομίας των Αγορών (θεός 'χωρέσ τις)
Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
Paulo Coelho, Deepak Chopra, Jostein Gaarder, John Gray, Robert Kiyosaki, Clay Shirky
Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;
Την αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την εντιμότητα
…Και σε μια γυναίκα;
Την αυτονομία της σε συνδυασμό με την επίγνωση του εκπληκτικού, πολυδιάστατου και πανίσχυρου ρόλου της ως "γυναίκας"
Ο αγαπημένος σου συνθέτης;
Για μένα η μουσική και τα τραγούδια είναι μέρος της ανθρώπινης εξέλιξης, κάθε μέρα ανακαλύπτεις και ενθουσιάζεσαι με κάτι καινούργιο
Το τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους;
 Όπως οι περισσότεροι, αυτό που άκουσα τελευταίο πριν το ντους...
Το βιβλίο που σε σημάδεψε;
"Είμαι ΟΚ, είσαι ΟΚ" του Tomas Harris, στην εφηβεία μου.
Ο αγαπημένος σου ζωγράφος;
Ο ανώνυμος ζωγράφος του δρόμου, που με ξαφνιάζει ξανά και ξανά με τα καταπληκτικά του graffiti
Το αγαπημένο σου χρώμα;
Με εμπνέουν οι τόνοι του κόκκινου, αλλά με ηρεμούν οι τόνοι του μπλε...
Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
Την καθημερινή απόλαυση της αλληλουχίας του σωστού με το λάθος και της επιτυχίας με την αποτυχία. Όλα τους συσσωρεύουν ένα πλούτο γνώσης και συναισθημάτων.
Το αγαπημένο σου ποτό; 
 Ένα παλιό και καλοδουλεμένο κονιάκ
Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο; 
Για απολύτως τίποτα. Στην θεωρία του χάους, το κάθε πρόβλημα είναι αλληλένδετο με μια ευκαιρία και το κάθε κακό με ένα καλό.
Τι απεχθάνεσαι περισσότερο απ’ όλα; 
Το πιο παρασιτικό "επάγγελμα"... αυτό του πολιτικού. Το μοναδικό στο οποίο ο "επαγγελματίας" ποτέ δεν εκπαιδεύτηκε στο υποτιθέμενο αντικείμενο του, να λύνει προβλήματα.
Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία; 
Η μελέτη των ανθρώπων και του μοντέλου ζωής σε όλο τον κόσμο.
Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Το χειρότερο πράγμα που υπάρχει να φοβηθεί κάποιος, είναι ο ίδιος του ο φόβος... Για αυτό δεν φοβάμαι ιδιαίτερα, σε αυτό με βοηθάει η πίστη μου στους ανθρώπους.
Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα;
Όπως όλοι ψεύδομαι "κατά συνθήκη" ασυστόλως, κατά κανόνα με θετικό κίνητρο. Αν σε συναντήσω και έχεις τα χάλια σου, θα σου χαμογελάσω σαν να είσαι στις ομορφιές σου.
Ποιο είναι το μότο σου;
"Καλημέρα! σήμερα είναι μια καινούργια μέρα!.."
Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις;
Μαχόμενος για την ελευθερία, την αλληλεγγύη και το μέλλον των παιδιών μας... (ελπίζω όχι σύντομα, καθώς η συγκεκριμένη μάχη μαίνεται αυτή την περίοδο σε όλο τον κόσμο).
Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει;
Εξαρτάται από την διάθεση μου. Αν ήμουν στις καλές μου θα του ζητούσα να μου διηγηθεί τα άπειρα παραμύθια που έπλασαν οι άνθρωποι στο "όνομα του" και θα γελάγαμε ένα αιώνα! Αν ήμουν στις ανάποδες μου θα του έλεγα... "α μπα, υπάρχεις;.., γιατί σε ψάχνει ένα δισεκατομμύριο παιδάκια που πεθαίνουν από ασιτία...
Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό; 
Με πλήρη διαύγεια και επίγνωση του τι συμβαίνει στον κόσμο. Γιατί όμως έχω την εντύπωση ότι... δεν είμαι ο μόνος ;-)

10 σχόλια

  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010, 16:34


    Κεραυνός εν αιθρία τα αποτελέσατα ντόπινγκ για τον έλληνα πρωθυπουργό μετά το τέλος της σημερινής διοργάνωσης. Εκπληκτοι οι γιατροί ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία ο αθλητής είχε κάνει χρήση όλων σχεδόν των απαγορευμένων και μη ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά.

    Έτσι εξηγείται τόνισε ο επικεφαλής του ιατρικού team η ευεξία το σφρίγος και η καλή διάθεση που έχει παρά το γεγονός ότι η χώρα βυθίζεται στην κρίση και οι πολίτες βρίσκονται στα όρια νευρικής κρίσης.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι ποινή που θα του επιβληθεί θα ανακοινωθεί επίσημα το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010, 16:34


    Κεραυνός εν αιθρία τα αποτελέσατα ντόπινγκ για τον έλληνα πρωθυπουργό μετά το τέλος της σημερινής διοργάνωσης. Εκπληκτοι οι γιατροί ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία ο αθλητής είχε κάνει χρήση όλων σχεδόν των απαγορευμένων και μη ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά.

    Έτσι εξηγείται τόνισε ο επικεφαλής του ιατρικού team η ευεξία το σφρίγος και η καλή διάθεση που έχει παρά το γεγονός ότι η χώρα βυθίζεται στην κρίση και οι πολίτες βρίσκονται στα όρια νευρικής κρίσης.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι ποινή που θα του επιβληθεί θα ανακοινωθεί επίσημα το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς! Ντόρα! Ντόρα! Κυριάκος! Ζήμενς! Ζήμενς! Ζήμενς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασε στο έχουμε πει ξανά.
    Γιατί κατεβαίνεις στις εκλογές ???
    Μα καλά θέλει και ρώτημα!!!!!
    Για να χωθείς και συ μες την ρεμούλα και την διαφθορά που υπάρχει.
    Γιατί ως νοήμων άνθρωπος σκεφτηκες....
    Γιατί δηλ. πιο έξυπνοι είναι οι άλλοι από μένα που θυσαυρίζουν κλέβοντας και εξαπατώντας τον λαό?
    Ετσι πήρες την μεγάλη απόφαση. Συγχαρητήρια
    Δεν διαφέρεις σε τίποτε από τους άλλους που μας ταλανίζουν τόσα χρόνια τώρα όλοι για τον ίδιο σκοπό κατεβαίνεται υποφήφιοι
    Να υφαρπάξετε την ψήφο και να βουτήξετε με τα μούτρα μετά στην ρεμούλα, σας μάθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΑΤΕΡΑ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΕΞΕ ΤΡΕΞΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΓΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΝΟΣ..ΟΣ..Σ..

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΦΟΡΟΙ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ Η ΟΧΙ ;


    ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΝΟ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ.
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!

    Εσείς ρε ζώωωωωωαααα που έχετε απομείνει και τον υποστηρίζετε
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ..
    ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΑΣ..

    ΤΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση