GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με γνώμονα τα συμφέροντα των πολιτών το "Αρμα Πολιτών"...

Από τον συνδυασμό "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ" Όλα τα στελέχη του ανεξάρτητου συνδυασμού "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ&q...

Από τον συνδυασμό
"ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ"
Όλα τα στελέχη του ανεξάρτητου συνδυασμού "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" για την Περιφέρεια Αττικής εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, προς τους πολίτες που στήριξαν, με την αγάπη και με την ψήφο τους, τον έντιμο και καθαρό αγώνα, που δώσαμε μαζί τους, με επικεφαλής τον άξιο μαχητή Γιάννη Δημαρά.
Έναν αγώνα που δώσαμε με πολιτικό πολιτισμό, δημοκρατική ευαισθησία και αξιοπρέπεια. Παρά το κλίμα έντονης πόλωσης που καλλιεργήθηκε και παρά τα εκβιαστικά διλήμματα που τέθηκαν.
Το αποτέλεσμα των εκλογών δίνει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους. Και με τις επιλογές όσων ψήφισαν. Και με την εκκωφαντική σιωπή των πάρα πολλών που συνειδητά απείχαν. Είναι πλέον προφανές, ότι...
 μεγαλώνει σημαντικά το χάσμα ανάμεσα στην κοινωνία και το πολιτικό σύστημα.
Εμείς του ανεξάρτητου συνδυασμού "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" αισθανόμαστε μεγάλη τιμή και ευθύνη. Και για την θετική ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Και για την νέα ελπίδα, που ο συνδυασμός μας έφερε στην Αττική και την ελληνική κοινωνία. Αποτελεί χρέος μας, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να μην πάει χαμένη.
Ο συνδυασμός μας εκφράζει την καθαρή συνείδηση της κοινωνίας, που αγωνιά, ελπίζει και αγωνίζεται. Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και με την συνέχιση αυτού του αγώνα και με δυναμική παρουσία μας παντού.
Και βεβαίως θα αγωνισθούμε για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των κοινών στην Περιφέρεια Αττικής, από τις θέσεις που θα έχουν οι εκπρόσωποι του συνδυασμού μας στην νέα αιρετή Περιφερειακή Αρχή.
Το όραμα, οι ιδέες και οι αρχές μας θα είναι η πυξίδα των καθημερινών μας προσπαθειών, για μια ανθρώπινη Αττική, με σταθερό προσανατολισμό στην νέα γενιά και τις ανάγκες της.Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές δεν έχουν τελειώσει ακόμη.
Ο συνδυασμός "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" μπορεί να μη μετέχει στις εκλογές της Κυριακής αλλά θα είναι παρών στην μάχη.
Η στάση μας θα προσδιορισθεί βεβαίως από την ακηδεμόνευτη συνείδηση των πολιτών που μας στηρίζουν. Αλλά και από τις αξίες και τις αρχές, οι οποίες σταθερά και διαχρονικά μας εμπνέουν. Αυτές οι αρχές και ο παλμός της κοινωνίας που αφουγκραζόμαστε, αποτελούν αντικείμενο συσκέψεων στα πλαίσια του συνδυασμού μας. Με στόχο, μεταξύ των άλλων, ανοιχτές και καθαρές κοινωνικές συμμαχίες, με μοναδικό γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των πολιτών.
Καλούμε όλες και όλους, να είναι μαζί μας, στους αγώνες που έρχονται. Με σκοπό την προσφορά στον τόπο και την επαναφορά της αισιοδοξίας για το αύριο.

11 σχόλια

  1. -Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που’ ν’ ο παπάς?
    Οι αξιοπρεπείς όταν έβλεπαν ( κάμποσα χρόνια πριν στην οδό Αθηνάς ) να παίζουν τον παπά απείχαν. Το ίδιο και γω. Το ίδιο και οι χίλιοι δυό και βάλε. Οι παπατζήδες, μειονεκτικοί σε όλα, (εκτός από τον “παπά”) πάντα κέρδιζαν όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι. Καμιά φορά κέρδιζαν και οι κράχτες, για λογαριασμό του παπατζή και εν μέρει για δικό τους. Πάντα, όμως έχαναν αυτοί που συμμετείχαν. Αλλά και οι άλλοι έχαναν από την αισθητική της τριτοκοσμικής τότε οδού Αθηνάς. Τώρα, μαζί με την ήδη τριτοκοσμική Ελλάδα, τόσο άξιοι και αξιοπρεπείς συμπολίτες μας δυστυχώς δέχονται να χάνουν ( και πολλά μάλιστα) από τους μειονεκτικούς κατά τα άλλα παπατζήδες.


    * παπατζής = διαχρονικά η Οικογένεια. τώρα "οικογένεια" ο Γιαχωβάς να την κλανει Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
    Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
    Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
    Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
    Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
    Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
    Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα ρε Γιάννη...
    Με τον καιροσκόπο τον Νάσο και τον παντός καιρού Γιομπαζολιά, περίμενες προκοπή?
    Βολεμένοι, συνταξιούχοι και κονομισάριοι είναι οι άνθρωποι.
    Δεν τους ήξερες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚΕ...ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηη

    βοήθειά σας....με το αμμοχάλικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΑΡΜΑ γράφει: "Ο συνδυασμός "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" μπορεί να μη μετέχει στις εκλογές της Κυριακής αλλά θα είναι παρών στην μάχη." Επ αυτού δύο ερωτήσεις :
    1ο . Πώς θα είναι παρών ;
    2ο . Οι ψηφοφόροι δεν είναι στο τσεπάκι κανενός για να τους κατευθύνει. Το πολύ που μπορεί να κάνει , είναι να εκφράσει την ευχή οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν δημοκρατικά,υποστηρίζοντας Γ.Σγουρό. Θα το κάνει όμως;
    Ιδού η απορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για κοιταχτε αρμα πολιτών απο το βαθυ παρελθον. Αυτο το αρμα θα εφερνε λεει την φρεσκαδα στα πολιτικα πραγματα της περιφερειας.
    Και οι τρεις μαζι μαζευουν 400 χρονια ηλικιας και με μια ευκαιριακη ατακα περι αντιμνημονιου βαλθηκαν να μας φερουν την ανοιξη στην περιφερεια.
    Ελπιζω κυριε κατα τα αλλα σοβαρε Γιομπαζολια να μην μας βγαινεις στο Εχτρα και μας δηλωνεις Πασοκος γιατι δεν μασαμε πλεον (για οσους σας παρακολουθουν βεβαια ακομη γιατι εμεις οι περισσοτεροι εχουμε γυρισει καναλι λογω Παπαγιαννη και τωρα της αφεντιας σου). Ο ααλος στον Ωροπο πατωσε, ο εταιρος αντιμνημονιακος και περιμενουμαι ποτε θα πατε ολοι μαζι η παρεα να καταθεσετε τις κομματικες ταυτοτητες πριν σας τις ακυρωσουν εκει στο Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε συ Γιαννη με το Γιομπαζολιά;
    τον προστάτη των κλεφτών;
    δε βλέπεις Παπαγιαννη;
    δεν ήξερες δε ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση