GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η…διαλυμένη Ευρώπη

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com ΕΙΧΕ το όνειρό της η Ευρώπη, είχαν και οι Αμερικανοί το σχέδιό τους. Αφήνουμε τη «Γηραιά...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com
ΕΙΧΕ το όνειρό της η Ευρώπη, είχαν και οι Αμερικανοί το σχέδιό τους. Αφήνουμε τη «Γηραιά Ήπειρο» να ονειρεύεται, κρατάμε τους ευρωπαίους στις φαντασιώσεις τους και το δάκτυλο στη σκανδάλη (του μακρύκαννου). Για κάθε ενδεχόμενο και για τη στραβή. Κι αν οι Ευρωπαίοι ξεκινήσουν την αυτοάμυνά τους, εμείς ξεκινάμε την επίθεσή μας. Τους αφήνουμε να οργανωθούν, αλλά έχουμε γνώση ως φύλακες.
ΚΙ έφτιαξαν την Ευρώπη μας στα μέτρα τους. Την ελέγχουν με τηλεκοντρόλ. Κι αν η Ευρώπη (επι)ζήσει, θα μας στείλουν έναν σερίφη τους μεταμφιεσμένο σε ευρωπαίο…λοχία για να μας κυβερνήσει. Με την ισχύ του αφέντη, με το ύφος του προστάτη και με την ισχύ του ευρωπαϊκού στρατού που θα τον πληρώνουμε και δεν θα τον ορίζουμε. Κι αν υπάρξουν αρνήσεις «ευρωπαϊκές» και αποκλίσεις, δεν το’ χουν τίποτα να μας ρίξουν μερικές βόμβες…ΝΑΤΟικές που σιάζουν τρομοκρατούν και...
 συμμορφώνουν.
ΑΠΟ χρόνια το ψιθύριζε η Ευρώπη. Το’ λεγε ανάμεσα στα δόντια της, αλλά ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος, γεμάτος παγίδες. Πέρασε από φάσεις φυσιολογικές (και αφύσικες) η «Ενωμένη Ευρώπη» των εταίρων και συνεταίρων, του ευρώ και των σοσιαλιστών (που εξέλιπαν), για να κατισχύσει ο καπιταλισμός. Σαν προέκταση του συστήματος της μακρινής «μητρόπολης», παραμάγαζο υπό έλεγχο και με ημερομηνία λήξης.
ΚΑΙ τώρα; Όπως την βομβαρδίσαμε, όταν «χρειάστηκε», τώρα τη διαλύουμε μεθοδικά και ειρηνικά, ωστόσο, μη ξεχνάμε πως η πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος. Κι έρχεται η παρακμή πριν την ώρα της, η πρόωρη γήρανση της «Γηραιάς» και η «ενωμένη» Ευρώπη πνέει τα λοίσθια. Και είναι σαφής ο στόχος των Αμερικανών και η μέθοδος κλασική. Τους εγκαταλείπουμε, τους σαμποτάρουμε, στήνουμε αλλεπάλληλα εμπόδια στην ευρωπαϊκή πορεία και περιμένουμε την πτώση, τη διάλυσή της στα συνιστώντα μέρη και σπρώχνουμε στις μακρινά μελλοντικές γενιές την ιδέα για ενωμένη Ευρώπη.
ΕΒΓΑΛΕ τα σχέδιά του απ’ το συρτάρι ο μακρινός αθέατος ηγέτης, τα δρομολόγησε υπερπόντια κι άρχισαν οι τσακωμοί των κρατών-μελών. Με τα μνημόνια να γονατίζουν λαούς, με τους «ηγέτες» σε δρόμους παράλληλους, με την φρενήρη ανάπτυξη σε ύφεση, με τις δυο «ταχύτητες» και, βέβαια, με τον σοσιαλισμό μακρινή και ξεχασμένη ιδέα. Αυτό, το τελευταίο, είναι βάση και προϋπόθεση για τους αφέντες, με την ευρωπαϊκή ιδέα τσαλακωμένη στα συρτάρια τους.

14 σχόλια

  1. ΣΩΠΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΡΘΡΑ

    ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟ COPY-ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΙΚΟΥ
    ΧΕΣΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ.

    ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΕΡΠΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φιλαρα με το copy συνεχώς.
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''


    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.

    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ===================================

    σε ΣΕΝΑ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ....
    AΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΟΥΡΟ
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτου!
    Δεν είχα προσέξει ποιος ήταν ο συγγραφέας του άρθρου.
    Καλά να πάθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σκοιπίδι του Εμφυλίου, αφού δεν μπορείς χωρίς αίματα και κονσερβοκούτια τι κουράζεις την
    γκλάβα σου...

    έτσι και αλλιώς κενό κρανίο είναι.
    Κρανίου τόπος που λένε.

    Άσε την Ευρώπη σε μας τους ζωντανούς.
    εσύ ++ εκεί με τους πεθαμένους Ανδρέα-κουτσόγιωργα- Τσίμα(τον λαθρέμπορα
    όπλων και ναρκωτικών) την Μελίνα..
    +++ εκεί ανήκεις..στα VAMBIR πασοκ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " Η ..διαλυμένη Ελλάδα "

    Έχουμε παρανοήσει τελείως. Σκουπίδια στά πεζοδρόμια, σκουπίδια στις τηλεοράσεις μας, σκουπίδια έξω και μέσα στα σπίτια μας σκουπίδια παντού. Όπως λέει και το άσμα σκουπιδού-σκουπιδου-σκουπιδού. Η σκουπιδιάρα λείπει. Έχει μποτιλιαριστεί στην είσοδο του ΧΥΤΑ. Οι πασόκοι απόλυσαν 100 συμβασιούχους Χύτες από τον ΧΥΤΑ.Τους πιό χρήσιμους εργαζόμενους μετά τις Ουκρανέζες. Σχιζοφρένεια. Η Χρυσή αυγή χρησιμοποιεί συνθήματα πασοκ, Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Μόνη παραφωνία που είναι και εναντίον των λαθρομεταναστών ενω ο Παπανδρέου υιός τους θέλει. Αυτοί οι άνθρωποι τουλάχιστον σπούδασαν ένα επάγγελμα στην χώρα τους και το εξασκούν στην Ελλάδα. Πλύσιμο των τζαμιών των αυτοκινήτων. Πέρνουν όλη την βρώμα από το παρ-μπριζ και την ρίχνουν στην κολώνα του αυτοκινήτου. Άντε να την βγάλεις μετά αφού το νερό του κουβά τους περιέχει κόλλα με άρωμα λούστρου και λεβάντας. Άν δεν θέλεις πλύσιμο σε απειλούν με το ματζαφλάρι και υπακούς. Ιδίως αν είσαι γυναίκα. Εν τω μεταξύ οι ποντικοί κάνουν πάρτυ. Και οι ποντικοί των σκουπιδιών και οι ποντικοί των σπιτιών, δηλαδή αυτοί που ανοίγουν σπίτια. Το ίδιο και οι λαθρομικροεγκληματικότητα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στις επάλξεις. Παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την κατάσταση στο κέντρο με τους λαθρέμπορους, χασισέμπορους, σωματέμπορους κ.λ.π. ώστε αν κάνουν κάτι νόμιμο να τους συλλάβουν και να τους κλείσουν στη φυλακή. Οι ομάδες Δίας, Αθηνά ( μόνο αστυνομικίνες) και Απόλλων ( μόνο αδελφές) κάνουν περιπολία στα στάρμπακς και τα γκούντις με τις μηχανές τους πολλών κυβικών και τα παπάκια όταν σχολάνε από τη βάρδια κάνουν ντελίβερι πίτσες. Πίτσα ΕΛΑΣ. Είμαστε στην πόρτα σας σε 5 λεπτά. Όλα καλά λοιπόν στο ατενισταν. Τα άσχημα πέρασαν. Έρχονται τα χειρότερα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PALI OI AMERIKANOI FTENE MOUNOPANA H DHMOKRATIA SAS MARANE KAI TA POLITIKA KOMATA ME TOUS ALHTOBIOUS KAI ACHRISTOUS POLITIKOUS POU TOUS ECHETE KAI TOUS KAMARONETE ECHETE NA FATE KOLODAKTYLO APO TOUS GERMANARADES POU THA PAEI SYNEFO KOLOFARA TOU KERATA ALAKSOKOLIARIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο ντρέπονται για την αλήθεια της καταγωγής τους τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους πειράζει η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει με το "παραμύθι" του Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας μας είχε μπερδέψει λίγο) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο ντρέπονται για την αλήθεια της καταγωγής τους τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους πειράζει η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει με το "παραμύθι" του Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας μας είχε μπερδέψει λίγο) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"
    και
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ"
    δεν βροντοφώναζε το κόμμα σου? Θανάση?
    Όχι μόνο δεν έφυγε από το ΝΑΤΟ όταν ήρθε στα πράματα,αλλά το κόμμα σου μετεξελίχθηκε στην προθυμότερη φιλιππινέζα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
    Θανάση.
    Στην πορεία αποδείχτηκε ότι αυτά τα συνθήματα ήταν χορταράκι και καραμελίτσες γιά κάτι αρρωστημένους χαχόλους πρασινοφανατισμένους ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ,σαν και του λόγου σου.
    Αμερικάνος,να μην πω πράκτορας Αμερικάνος, πρωθυπουργός κυβέρνησε την δεκαετία του '80,Θανάση.
    Δεν τα βλέπατε αυτά εκεί στην ΑΥΡΙΑΝΗ που ήσουν δημοσιογράφος? Θανάση?
    Ή μήπως βολεύτηκες και συ στο "σύστημα" και έκανες τότε την πάπια?
    Θανάση?
    Και όταν τα συμφέροντα του αμερικάνικου ιμπεριαλιστικού σιωνομασωνισμού επέβαλλαν βομβαρδισμούς στο μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης,στα Βαλκάνια,στην γειτονιά μας,κοντά στο σπίτι μας,όταν ο στρατιωτικός του βραχίονας,το ΝΑΤΟ,μακέλεψε και ματοκύλησε τον Σέρβικο λαό,το κόμμα σου συμφώνησε και προσυπέγραψε προθυμότατα,στην άνανδρη από αέρος επίθεση εναντίον αμάχων και αθώων Σέρβων,Θανάση.
    Σε ποιό υπόγειο ήσουν τότε κρυμένος?
    Θανάση?
    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΑΚΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ.
    θανάση.
    ΚΠ
    Υ.Γ. Κάτι είχες γράψει αυτές τις μέρες γιά τσίπα και γιά ντροπή.
    Θανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΚΑΙΠΕΛΙΣΚΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80.

    Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ
    ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ

    ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΤΟΥ

    ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΑΙΔΗΣ
    Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟΥ
    ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ βγήκαν και πανηγυρίζουν επειδή πήραν παράταση γιά το χρέος λες και τους είπαν ότι θα μας τα χαρίσουν. Μάλλον επειδή πήραν παράταση ζωής τα πολιτικά τους τομάρια.

    θα είμαστε υπό τον έλεγχο γιά πάντα....

    Το +0,8 επιυόκιο άλλο 1.δις το χρόνο? η ανεργία που -επίσημα
    15 αλλά στην πραγματικότητα +20%
    θα φτωχοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, και κυρίως τους νέους ?
    Οι νέες εργασιακές σχέσεις που θα μας κάνουν Βουλγαρία να εκλιπαρούμε δουλειά με 300 ευρώ το μήνα ?

    Βγήκαν και οι νεοδοσίλογοι των
    ΜΜΕ και πανηγυρίζουν
    -λες και δεν το περιμέναμε.. ΦΤΟΥ !

    Αν δεν καταλάβουν ότι πρέπει να μειώσουν έσοδα (φτάνει πιά)
    και να κόψουν έξοδα, και να απελευθερώσουν τον όποιο “κακό” ιδιωτικό τομέα,
    θα την κλείσουν την χώρα___________

    Αλλά ΔΕΝ το καταλαβαίνουν.
    Η “στρατηγική” διαχείρισης είναι εδώ και πολλά χρόνια “μπόρα είναι θα περάσει” και άντε να πάρουμε και την επόμενη δόση.

    ΔΕΝ το καταλαβαίνουν,
    δεν μπορούνε να το κάνουν
    και πείτε με απαισιόδοξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση