GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνώριμο ...σκηνικό!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr    Μικροεκρήξεις , ύποπτα δέματα, και κυνηγητό 22ρονων και 24χρονων τρομοκρατών με πλούσια ό...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr  
Μικροεκρήξεις, ύποπτα δέματα, και κυνηγητό 22ρονων και 24χρονων τρομοκρατών με πλούσια όπως φαίνεται δράση και πείρα που ίσως μας πουν ότι άρχισε από το νηπιαγωγείο!... σκηνικό γνώριμο (αποπροσανατολιστικό ενδεχομένως) μια και είμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν την Κυριακή των εκλογών!!!!
Των εκλογών που ο ίδιος ο πρωθυπουργός φρόντισε να εκτρέψει από την πραγματική τους διάσταση δηλώνοντας ότι πρέπει μέσω αυτών να του δώσουμε τα συχαρίκια για όλα τα καλά που μα έφερε τον τελευταίο χρόνο!!!
Γενικά ο κ. Παπανδρέου τον τελευταίο καιρό δείχνει να διακατέχεται από μια αγωνία που θυμίζει την αγωνία υποψήφιου εξετάσεων για κατάληψη μίας θέσης ή μίας επιβράβευσης από...
 πρόσωπα που ξεπερνούν την πρωθυπουργική του εξουσία και ιδιότητα!...
Όλοι οι βουλευτές αλλά και οι υπουργοί ορκίζονται κατά την ανάληψη της θητείας τους πίστη στο σύνταγμα και τους νόμους αλλά το κυριότερο την υποχρέωση τους να υπηρετήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον λαό που τους επέλεξε ως αντιπροσώπους στα ανώτατα αξιώματα. Αντί αυτού βλέπουμε τα τελευταία χρόνια κάποιοι εκλεγμένοι και διορισμένοι (από τους εκλεγμένους) να λειτουργούν ως ντήλερ εταιρειών, μεγαλοεκδοτών και γενικά συμφερόντων που είναι ενάντια στο συμφέρον των πολιτών αυτής της χώρας. Των πολιτών των οποίων την κριτική σκέψη και ενδεχομένως αντίδραση στις κάλπες προσπαθούν να νοθεύσουν με μεγαλόστομες αντιπροεδρικές δηλώσεις του τύπου "Τα φάγαμε όλοι μαζί" "Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες και άχρηστοι" "Οι των ένοπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας είναι αντιπαραγωγικοί" και άλλα τέτοια που αποσκοπούν στον διαμελισμό της Ελληνικής κοινωνίας σε αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες. Τελικά στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που είναι ικανή, είναι αυτή των τρομοκρατών (θα έστελνα τρομάρα τους παγιδευμένη επιστολή στον Σαρκοζί) η οποία εδώ και χρόνια εμφανίζεται πάντα την κατάλληλη στιγμή για την παραπαίουσα εξουσία και αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας!.... αλλά ικανότεροι όλων μας είναι και οι ίδιοι οι πολιτικοί εκ των οποίων πολλοί, αφού πρώτα τα έκαναν μπάχαλο με την ανεπάρκεια, την υποτέλεια και την ιδιοτέλεια (για προσωπικό τους συμφέρον) έρχονται εκ των υστέρων με περίσσιο θράσος και μας δηλώνουν ότι .. θα μας σώσουν!!!
Την ερχόμενη Κυριακή ας πάρουν την απάντηση που τους αξίζει μόλις ξεσφραγιστούν οι κάλπες και αρχίσει η καταμέτρηση.. με χιλιάδες αρνητικές "βόμβες ψήφοι" !!!
Υποσημείωση:
Υπάρχει η πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου απείλησε ότι αν δεν ψηφιστούν οι υποψήφιοι του κόμματος του, για να μας τιμωρήσει που είμαστε αχάριστοι θα παραιτηθεί και αντ' αυτού θα βάλει τον Πάγκαλο στην θέση του!!!
Πω πω ...ΦΡΙΚΗ!!!!!

12 σχόλια

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ:
    - Γιωργάκης και κομπανία
    - Τρόϊκα και παρατρεχάμενοι γλύφτες
    - Ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι
    - Τραπεζίτες και τοκογλύφοι
    - Χρηματιστές και διάφοροι αλητήριοι τσιμπούρια του λαού.

    Με αεροπλάνα και παπόρια και νύχτα. Την επόμενη πρωϊα τους περιμένει στο σύνταγμα μια κρεμάλα.

    Γι' αυτό καθάρματα να είστε έτοιμοι.
    Και όχι συνωστισμό παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΣΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΙΤΣΕΣ

    Αλλη μια επιχείρηση τρομοκράτησης, αποπροσανατολισμού και αποβλάκωσης της κομπανίας της τρόϊκας και του ΔΝΤ εν όψει εκλογών.

    Και μάλιστα με διεθνή "εμβέλεια".

    Σπέρνει το φόβο η εξουσία της τρόϊκας και των τοκογλύφων της με την κάλυψη και οργάνωση των εντεταλμένων της φερέφωνων του Γιωργάκη.

    Οι μεν πρώτοι παίζουν τα ρέστα τους, τους τόκους τους και τα δανεικά τους. Ο δε αξιοθρήνητος πανίβλαξ (?) την εξουσία της μητρός του.

    Ποιός ηλίθιος μπορεί να πιστέψει την άθλια προπαγάνδα που εξαπολύθηκε από χθές ? Ποιός μπορεί να πιστέψει και να ψηφίσει τα φερέφωνα και πάλι ??

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΒΟΜΒΑ-ΨΗΦΟ στις 7 Νοέμβρη.

    Τρομοκράτησέ τους με τη δική σου αντίσταση. Με το μυαλό σου, με την ψυχή σου. Μαύρισέ τους και κάνε το φυλλοκάρδι τους φύλλο τρεμάμενο στον άνεμο της λευτεριάς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑΣ ΧΑΛΑΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΗΛΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μην κλάψω ~~~~~~~~~~~~~~~

    Στίχοι: Γιάννης Αγγελάκας
    Μουσική: Γιάννης Αγγελάκας
    Ερμηνευτές: Γιάννης Αγγελάκας

    Μου λεν αν βγω από τον κύκλο θα χαθώ
    στα όρια του μοναχά να γυροφέρνω.
    Και πως ο κόσμος είν’ ανήμερο θεριό
    κι όταν δαγκώνει εγώ καλά είναι να σωπαίνω.
    Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελλαθώ
    μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω.
    Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
    είμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω.

    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
    σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω.
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
    θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.

    Μου λεν αν φύγω πιο ψηλά θα ζαλιστώ
    καλύτερα στη λάσπη εδώ μαζί τους να κυλιέμαι.
    Και πως αν θέλω περισσότερα να δω,
    σ’ ένα καθρέφτη μοναχός μου να κοιτιέμαι.
    Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελλαθώ
    μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω.
    Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
    είμαι μικρός πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω.

    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
    σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω.
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
    θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.



    αφιερωμενο στο ΘΑΣΟΚ που φευγει…..
    με κλανιές και χεσμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΠ εισαι τεραστιος προδοτης
    αγορακι μου με τα κολλαν.

    Ρομπεν των Λαμογιων.
    ---------------------

    Το “Παπανικολης” επαψε να γερνει και το παραλαβαμε…
    Καθησε ο ΓΑΠ απ τη μια μερια με τον βαρυ εγγεφαλο του και το εφερε στα ισια του.
    Ειδατε που ολα ΝΥΧΤΑ γινονται ??
    τα 83Εκ Ευρα μιζες που ειναι οεο ?? στο ερμα ??

    Ξεφτυλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλησιαζει η ημερα των εκλογων και ακομα δεν εχω αποφασισει ποιον θα βοηθησω να βελτιωσει τα οικονομικα του. Μηπως ειμαστε Μαζοχιστες ?
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαι ενας απο τους 11 εκατομυρια διεφθαρμενους αυτης της χωρας, οπου εργαζομαι 27 χρονια πληρωνοντας εφορια,Ικα αμεσους και εμμεσους φορους.
    Απο το Ικα εως σημερα δεν εχω παρει ουτε μια δραχμη ουτε ενα ευρω!!!(ευτυχως Παναγια μου που εχω την υγεια μου)την δε εφορια την εχω πληρωσει χρυση λογω του οτι ημουν υψηλομισθος πτυχιουχος μονο στον ιδιωτικο τομεα δουλευοντας καθημερινα 12ωρα!!!Δεν ειχα καμια προσωπικη συναλλαγη με το δημοσιο ουτε εργολαβος ημουν ουτε ποτε προμηθευτης του, ουτε λαμογιο να γυρωφερνω γραφεια βουλευτων και υπουργων και ασφαλως ουτε κομματοσκυλο κανενος.Για ολα οσα προσεφερα με την εργασια μου στο κρατος, που σημερα ειναι λεηλατημενο και κατακλεμμενο απο τους πολιτικους εχει κλειστες πορτες για ανθρωπους σαν εμενα αφηνοντας να εννοηθει οτι ο κειαδας ειναι κοντα.
    Τα τελευταια 4 χρονια βιωνω την ανεργια στην ζωη μου χτυπωντας ολες τις πορτες στις ιδιωτικες εταιρειες χωρις απαιτησεις και προσαρμοσμενος στην σημερινη πραγματικοτητα η περιμενοντας καρτερικα στον ΟΑΕΔ μηπως...Απο τις λιγες αποταμιευσεις που εκανα για τα παιδια μου συντηρηθηκαμε ως οικογενεια γιατι βλεπετε εμεις ζουμε στο ενοικιο και δεν ειχαμε την εξυπναδα και την ευστροφια των αμορφωτων κοπροσκυλων κλεφταραδων λαμογιων που μας κυβερνανε να κανουμε περιουσιες και ακινητα η να εχουμε προικες αφαγωτες.Δυστυχως και αυτα τα λιγα αποθεματα εξαντληθηκαν πλεον και απο εδω και περα ολα ειναι στον αερα και στα δανεια που δεν ξερω πως θα τα επιστρεψω. Οι απαντησεις που πηρα στην αναζητηση εργασιας ηταν...το βιογραφικο σας ειναι βαρυ,ειστε over qualified,εχετε πολλες τριετιες και ξερετε εμεις... δεν μπορουμε να πληρωσουμε τετοιους μισθους, η θεση δεν ανταποκρινεται στις ικανοτητες και τις γνωσεις σας,εχετε ολα εκεινα που θελουμε αλλα η ηλικια σας...Πολυ χρησιμη η εμπειρια (βλακεια) σας αλλα δεν μπορουμε να σας προσλαβουμε κλπ.
    Εκεινο που καταλαβα ειναι οτι κακως μορφωθηκα, κακως μεγαλωσα, κακως πληρωνα ολα αυτα τα χρονια αυτο το κρατος των κλεφτων,οτι κακως δεν το εκλεψα η δεν εκλεψα, οτι κακως ξοδεψαν οι γονεις μου χρηματα μεσα στην ανεχεια τους για να μου δωσουν εφοδια να παλεψω την ζωη, οτι κακως εφερα παιδια σε αυτη την χωρα,οτι κακως σεβαστηκα τους νομους αυτου του μπουρδελου,οτι κακως ξοδεψα τα χρονια πιστευοντας αληταραδες κυβερνητες και ζωντας με ψευτικες ελπιδες.
    Πραγματικα η γενια μου ειναι υπευθυνη για ολο αυτο χαλι που ζει σημερα ο τοπος και κανενας αλλος. Εμμεσα η αμμεσα συνεβαλλα και εγω αφου δεν αντεδρασα την εποχη που επρεπε να ξεκουμπιστουν η να τιμωρηθουν παραδειγματικα ολοι αυτοι ψευτοιδεολογοι αλητες που κοροιδεψαν και συνεχιζουν να κοριδευουν τον λαο.
    Για πολλους σαν εμενα στην ηλικια μου περασε ενα μεγαλο μερος της ζωης μας οποτε οτι ειναι να ερθει ας ερθει, αλλα οσο εχω δυναμη θα αντισταθω σε ολους και ολα μαζι με τους νεους οπου ειναι και τα παιδια μου μεσα να αλλαξει αυτη η κατασταση και να μην πετιουνται ανθρωπινες ψυχες στα σκουπιδια στον βωμο της σκοπιμοτητας και της πολιτικης.
    Το ανθρωπινο δικαιωμα στην εργασια εγινε προνομιο και αντικειμενο συναλλαγης και συμβιβασμων πολλες φορες εναντια στις αρχες και τις αξιες που ολοι σαν ανθρωποι εχουμε.Η υπερηφανεια, η αξιοπρεπεια, ο αλληλοσεβασμος,η εκτιμηση,η αλληλεγγυη εχουν χαθει οριστικα και αμετακλητα σε μια κονωνια που μεταμορφωνεται σε ανθρωπομορφα τερατα με τροφη το ευρω,τον κυνισμο και τον θανατο.
    Στις εκλογες ολοι καλουμαστε να ψηφισουμε κατω απο εκβιασμους,απειλες και μια κοινωνικη κατασταση στα προθυρα της εκρηξης.
    Ηρθε πραγματικα η ωρα του λαου να δωσει απαντησεις σε ολα,ηρθε η ωρα του λαου να αντιμετωπισει ολους τους ντοπιους ξεπουλημενους δοσιλογους προδοτες και τους πατρονες τους. Δεν υπαρχουν πλεον αλλα περιθωρια συμβιβασμου και αποδοχης μιας καταστασης που μαθηματικα καταστρεφει ,εξαθλιωνει,ξεφτιλιζει και οδηγει σε δρομους απογνωσης και απελπισιας ανθρωπους ολων των ηλικιων που βλεπουν την ζωη τους αναλλωσιμη και ανυπαρκτη.
    Δωστε την απαντηση σας και μην επαναπαυεστε η μαχη τωρα αρχιζει και πρεπει να ανατραπουν ολες οι πολιτικες που στοχο εχουν την αποκτηνωση του ανθρωπου και την εξαφανιση της χωρας απο γερακια της παγκοσμιας τοκογλυφιας και αρπαγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομπάμα: Mea culpa

    Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας που πιστεύουν ότι αν εξομοιώσουν την ψήφο τους με σκουπίδα απέχοντας ή ρίχνοντας λευκό θα κάνουν “επανάσταση”

    Μόνο με την ψήφο μπόρεσε να βγεί απολογητής ο Νομπελίστας των 2 πολέμων.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.
    Ή ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.29

    Μια και αναφερθηκες στο χρεος, σου παραθετω κατωτερω χωρες τις ΕΕ με τα χρεη τους και τους κατοικους τους για να κανεις μονος σου τις αναλογικες συγκρισεις και να σταματησεις να παραμυθιαζε εσυ προσπαθωντας και τους αλλους.
    Ο ΓΑΠ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΩΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΣ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΙΣΠΑΝΙΑ 805 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ 45 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ 173,5 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ 10 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΓΑΛΛΙΑ 2 ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ 63 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΙΤΑΛΙΑ 2,2 ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ 60 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΕΛΛΑΣ 370 ΔΙΣ(330 ΠΑΡΕΛΑΒΕ 40 ΔΙΣ!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΑ ΧΡΟΝΟ) 11 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2,2 ΤΡΙΣ 83 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΑΓΓΛΙΑ 1,7 ΤΡΙΣ 62 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΙΡΛΑΝΔΙΑ 147 ΔΙΣ 4,2 ΕΚΑΤ!!!!!ΚΑΤΟΙΚΟΙ(ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ)
    ΑΥΣΤΡΙΑ 243 ΔΙΣ 8.4 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΞΑΝΑΜΑΝΤΕΨΕ ΜΕΓΑΛΕ)
    ΤΣΕΧΙΑ 68 ΔΙΣ 10,2 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΠΟΛΩΝΙΑ 226 ΔΙΣ 38 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΝΟΡΒΗΓΙΑ 189 ΔΙΣ 4,9 ΕΚΑΤ!!! ΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΒΓΑΛΕ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ)
    ΣΟΥΗΔΙΑ 157 ΔΙΣ 9,3 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΦΙΛΑΝΔΙΑ 106 ΔΙΣ 5,4 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ 466 ΔΙΣ 16,5 ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΔΑΝΙΑ 130 ΔΙΣ 5,5!!!!! ΕΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    ΒΕΛΓΙΟ 423 ΔΙΣ 10600!!!! (ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΛΥΞΕΡΕ)
    ΙΣΛΑΝΔΙΑ 13 ΔΙΣ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
    Τωρα καταλαβες τι συμφωνιες εκανε ο παπαρας ο πανηλιθιος μαζι με τον θιασο του εις βαρος του λαου;
    Αν οχι συνεχισε τις μαλακιες σου σαν καλο κομματο σκυλο που εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφιερωμένο στον δουλοπάρικο του Δανειστή του κωλόσπιτου ΜΙΜΗΣ.
    στο Τσόγλανο της Καμμαντατούρ
    PASOK...τον ξάδελφο ΡΑΓΚΟΥSSH
    της Ντολλάρας-πρώην Λαμπράκη, γνωστό Λαμόγιο στο κόσμο του θεάματος με ..χορηγία Κόκκαλη-ΠΑΣΟΚ _______________________

    This is S -Parta
    (Ελάτε να τα πάρετε)
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Πολλά λέγονται, και νευριάζω να ακούω πολλά για αναδιαρθρώσεις, ιδίως από Κυβερνητικούς που δεν θα ήξεραν τι είναι «Αναδιάρθρωση» ακόμα κι αν μία τους έπεφτε στο κεφάλι τους. Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα, και συγγνώμη αν ακούγομαι ασεβής. Αλλά αν η Κυβέρνηση πιστεύει έστω και κατά 3% ότι η μόνη διέξοδος είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και άλλες ιδεοληψίες από Fluo ensemble. Θα έλεγα «τρίχες κατσαρές», αλλά δεν προβλέπονται με πράσινο fluo.

    Υπάρχει λύση για το δημοσιονομικό αδιέξοδο, και είναι στα πλαίσια του Μνημονίου, και δεν χρειαζόταν ένας χρόνος ανοησιών και πανάκριβων καθυστερήσεων, το ξέρει κάθε καστανάς στην Αθήνα: Απελευθέρωση επαγγελμάτων με μεταβατικές διατάξεις, απελευθέρωση ωραρίων, απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων (de jure για κάτι που ισχύει de facto), μείωση δαπανών Δημοσίου, εκλογίκευση Δημόσιας Διοίκησης. Εγώ που δεν είμαι πολιτικός, το λέω εδώ και 2-3 χρόνια που ανακάλυψα το blogging.

    Ταυτόχρονα, ενιαίος συντελεστής φορολογία εισοδήματος 10%. Κατάργηση του πόθεν έσχες (όλων πλην πολιτικών και διορισμένων). Ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ 15%. Κατάργηση της φορολογίας της περιουσίας. Εκτός εάν δείξετε μείωση 1€ σε Δημόσια έξοδα για κάθε 1€ σε φορολόγηση περιουσίας. Δέχομαι εφ ‘απαξ, αλλά να το δω να πιάνει τόπο. Όχι για να πληρώνετε Ινδούς υπεργολάβους.

    Αναδιάρθρωση τώρα. Σε στυλ και γλώσσα Λεωνίδα: «This is Πάρτα». « Δεν πληρώνουμε μέχρι να έχουμε», «έλα όταν έχω» κι αν γουστάρετε, βγάλτε μας από το ευρώ.

    Ο μόνος τρόπος να πιέσουν είναι να στείλουν στρατό κατοχής.
    Δεν θα το κάνουν γιατί κανένας από τους δανειστές δεν αντέχει να δει τα δάνειά του σε body bags.
    Δεν θα αρνηθούμε να ξεπληρώσουμε, αλλά όχι τώρα, όταν μπορούμε.
    Θα έχουν κάποιο write-down οι πιστωτές, αλλά όχι write-off.

    Και μία λεπτομέρεια: Το «this is Πάρτα» δεν θα ισχύσει για Ελληνικές Τράπεζες, αλλά αν γίνω δικτάτωρ,
    θα εξαιρέσω από την εξαίρεση κάτι κραυγαλέα Πασοκομάγαζα που μας έχουν πρήξει τα συκώτια.
    Και ο νοών, νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση