GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αφορμή την προσφυγή για το Μνημόνιο...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr Ανεξάρτητη, Ακριβοδίκαιη και προπαντός ... Τυφλή!... Διαβάσαμε όλοι την διάσταση απόψεων ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr
Ανεξάρτητη, Ακριβοδίκαιη και προπαντός ... Τυφλή!...
Διαβάσαμε όλοι την διάσταση απόψεων στο Συμβούλιο Επικρατείας για το θέμα της προσφυγής διάφορων φορέων έναντι του μνημονίου το οποίο τόσα δεινά επέφερε στην Ελληνική κοινωνία.!!!
Από ότι ακούσαμε οι εισηγητές υπεραμύνονται και θεωρούν νόμιμα και νομικά κατοχυρωμένα τα μέτρα της κυβέρνησης ενώ άλλες φωνές που εκφράζουν τον θιγόμενο Ελληνικό λαό θεωρούν αντισυνταγματικά τα συγκεκριμένα μέτρα.!!!
Η πλειοψηφία της ολομέλειας τις προσεχείς ημέρες θα αποφασίσει και θα δώσει τέλος στην διαμάχη αυτή τουλάχιστον εντός των Ελληνικών συνόρων μια και από ότι ακούγεται υπάρχει και το ενδεχόμενο της προσφυγής στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια !!!
Ανήκω όπως οι περισσότεροι εξ ημών στους θιγόμενους αλλά είμαι επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα και την...
 θετική έκβαση που θα καταδικάζει τα μέτρα αυτά.
Αυτή μου η καχυποψία έχει να κάνει με την μέχρι τώρα εικόνα και λειτουργία της υποτίθεται ανεξάρτητης, ακριβοδίκαιης και τυφλής δικαιοσύνης η οποία πολλές φορές μοιάζει σαν υπνωτισμένη για να μη πω απρόθυμη να ικανοποιήσει το περί κοινού δικαίου αισθήματος μια και εθελότυφλη σε κραυγαλέες περιπτώσεις που χρήζουν ακόμα και αυτεπάγγελτης διαδικασίας εκ μέρους της!!!
Έτσι είδαμε ολιγωρίες π.χ στο θέμα του Χριστοφοράκου ο οποίος διέφυγε ανενόχλητος στο εξωτερικό και ακολούθως σωρεία παραλήψεων αλλά και εσφαλμένων ενεργειών που απέτρεψαν την διαλεύκανση της υπόθεσης!!!
Αυτό το γεγονός θα έμοιαζε τυχαίο και ίσως ατυχές αλλά δυστυχώς έχει συμβεί πάμπολλες φορές σε πολύ σοβαρές υποθέσεις οι οποίες εμπλέκουν πολιτικούς ή πολιτικά κόμματα!!!
Έτσι είδαμε τον επώνυμο μεταφορέα μεγάλης μίζας σε κόμμα εξουσίας να έχει χάσει!.... κάπου στη διαδρομή ένα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ, ενώ δέχτηκαν νομότυπη την χορηγία σε άλλο επώνυμο πολιτικό πρόσωπο ως . έκφραση προσωπικής εκτίμησης!!!
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τόσα πολλά παραδείγματα που θα χρειαζόταν ώρες να τα διαβάσετε αλλά επιγραμματικά θα επιμείνω στην ουσία αλλά και στην αίσθηση που πλανάται στην σκέψη όλων μας ότι η ανεξάρτητη, ακριβοδίκαιη και τυφλή δικαιοσύνη τελικά φαίνεται να αλληθωρίζει προς της εκάστοτε εξουσία η οποία δείχνει ότι όχι μόνο δεν την υπολογίζει αλλά συστηματικά την εκθέτει ανεπανόρθωτα εδώ και χρόνια!!!
Ίσως η προσφυγή και η συζήτηση που γίνεται κατά του μνημονίου να αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για να ανακτήσει ξανά τον ρόλο και το κύρος που της πρέπει, κάνοντας τον κάθε Έλληνα να την θεωρήσει ξανά, Ανεξάρτητη, Ακριβοδίκαιη και προπαντός Τυφλή... προς όλους!!!

13 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ . ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .
    ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;
    Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .

    Το ΠΑΣΟΚ έφήβρε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και
    μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
    Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας το δει αυτό,,,,,,,
    H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..
    και να τους κάνει και
    ΑΓΑΛΜΑ ΧΡΥΣΟ ΕΛΕΦΑΝΤΙΝΟ
    τους ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ $$$... ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
    ΔυΝαΤόοοοοοοοοοοο £££££££££££££££

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
    Μετά το σκάνδαλο με τις παράνομες πλαστογραφημένες συνταγογραφήσεις σε βιβλιάρια υγείας: νεκρών, αρτιμελών και υγιέστατων «ασθενών», με τις προμήθειες νοσοκομειακού υλικού και μηχανημάτων στον Νομό Ηρακλείου από το «αμαρτωλό τρίγωνο» ΠΕΠΑΓΝΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

    Η ομάδα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη μπαίνει στην Εντατική!!!
    Άρον –Άρον ορκίζουν με αεροβάπτισμα το Αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο το Δεκέμβρη του 2010.
    Ο τρίτος στην σειρά εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Ζαμπετάκης Φανούριος (Φάνης) Ιατρός Καρδιολόγος, είναι η πέτρα του σκανδάλου των παράνομων - πλαστογραφημένων συνταγών που οι εφημερίδες φοβούνται να τον ονοματίσουν επειδή ανήκει στην ομάδα των «Ζωνιανών» -Παρασύρη Γεωργίου και Μαυρογιάννη Γεωργίου- οργανωτές του ψηφοδελτίου του Σταύρου Αρναουτάκη.

    Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να ορκίσουν τον Φάνη ως περιφερειακό σύμβουλο πριν ολοκληρωθεί το πόρισμα του εισαγγελέα ώστε να έχει την ασπίδα προστασίας του Σ. Αρναουτάκη, δηλαδή των παραπάνω Ζωνιανών.
    Ο Ζαμπετάκης Φάνης είναι και καρδιακός φίλος του «Δασκάλου του» Παρασύρη Γιώργη φαρμακοποιού, Δημοτικού συμβούλου, και προέδρου της ΔΕΠΤΑΗ γνωστός για το σκάνδαλο των πλαστών συνταγογραφήσεων ύψους 500.000.000 δραχμών της δεκαετίας του 1990-2000.

    Με την ατιμωρησία που εξασφάλισε τότε ο Παρασύρης το τροπάριο συνεχίστηκε από το ίδιο κύκλωμα, και κατά την δεκαετία 2000-2010 και αποκαλύφθηκε σήμερα ως «νέο» σκάνδαλο.
    Τελικά ο λαός γνωρίζει περισσότερα απ’ ότι αυτοί νομίζουν!!!

    ΦΑΓΑΤΕ £££££££..ΦΑΓΑΤΕ $$$$$$$$$$
    ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ( ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙ )ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .

    ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι κι αμόρφωτοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον κόμμα-απολίθωμα (ΝΔ) σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. “Η παγκόσμια οικονομική ελίτ ελέγχει ασφυκτικά τον πλανήτη”

    Γεγονός. Τα (πλανητικά) παρασιτικά μεγαλολαμόγια έχουν αποχαλινωθεί και δεν υπολογίζουν τίποτα. Έτσι όμως υποτιμούν τον αντίπαλο (τις τοπικές κοινωνίες). Από την άλλη μεριά, με τις όλο και πιο ασφυκτικές συνέπειες αυτού του ελέγχου (που τον βιώνουν λαοί ολόκληροι στο πετσί τους) και την ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών στο διαδίκτυο, διαμορφώνονται συνειδήσεις και το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει. Τις πρώτες απαντήσεις τις παίρνουν από τις κοινωνίες της λατινικής Αμερικής, όπου τα πράγματα είναι οικονομικά άσπρο – μαύρο. Τώρα που και στην Ευρώπη (αρχίζοντας από το νότο) τσακίζεται η μεσαία τάξη και οδεύουμε προς την κατεύθυνση του άσπρου – μαύρου, ο έλεγχος αρχίζει να γίνεται προβληματικός. Όσο πέταγες κανά ξεροκόμματο στην πλέμπα, κάτι γινόταν. Τώρα που τό έκοψες κι αυτό, έχεις πρόβλημα.

    Αν πάρουμε σαν case study την Ελλάδα (μιας και ζούμε εδώ), βλέπουμε ότι δεν τσουλάει το πράγμα και τα “παραδοσιακά” κανάλια χειραγώγησης αποτυγχάνουν να προωθήσουν τον “κεντρικό σχεδιασμό”. Τα έδωσαν όλα να μας πείσουν ότι το μνημόνιο ήταν τα πάντα – όλα και αναπόφευκτο. Τι προπαγάνδα, τι “αναλύσεις”, τι “δημοσκοπήσεις”, τα πήρε όλα ο διάολος. Και τελικά φτάσανε στο στριπτίζ των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπου ο ευπειθής υπάλληλος απείλησε το λαό με βουλευτικές εκλογές αν δεν του έδινε μια καθαρή νίκη (με 4-5% διαφορά) και τελικά πήρε μόλις και μετά βίας ένα 2% (επί του 50% για να μη ξεχνιόμαστε) και τα έκανε γαργάρα όλα. Μέχρι και ο γίγαντας Ντομινίκ υποχρεώθηκε να γίνει ρεντίκολο, λέγοντας ότι τα παραπάνω νούμερα ήταν νίκη της αριστεράς που στηρίζει την πολιτική τους (ότι νά ‘ναι!). Και αναγκάστηκαν ταυτόχρονα με τις εκλογές να κάνουν και “δημοσκοπήσεις” επί των εκλογών (καλά, αυτό δεν έχει ξαναγίνει, ήταν παγκόσμια πρεμιέρα) που τους έδωσαν κατά σατανική σύμπτωση τη διαφορά που από πριν ζητούσαν για να έχουν ένα φύλλο συκής και να μπορούν έτσι να αυτοϊκανοποιούνται (μιας και δεν πήραν από το λαό την ικανοποίηση που εκβιάσανε).

    Και τώρα τι; Φτιάξανε πανικόβλητοι τσάτρα – πάτρα κομματίδια και ανθυποκομματίδια μπας και καταφέρουν να μπαλώσουν την κουρελού που έχει ξεφτίσει πια και μπάζει από όλες τις μεριές. Υποψιάζομαι ότι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται αυτό που έρχεται ( εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα. )…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mέχρι τώρα ξέραμε
    – απο τα spam mails –
    την επιμηκυνση πέους.

    Τώρα θα μας γανώσουν
    το κρανίο με την επιμήκυνση χρέους.

    Νομιζω οτι και στις δυο περιπτώσεις προκειται για χοντρή απάτη.

    ΕΣΎ ΚΡΕΤΙΝΕ με το συνεχές copy .
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''
    ΠΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.
    τώρα που σε επιστέτεψαν
    μην σου κόψουν και το πουλί σου
    και στο δώσουν να το φάς
    ΠΡΙΝ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΠΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Πρεβενιέ πολύ καλό άρθρο. Σιγά μην έμενε έξω από τον χορό και η "Δικαιοσύνη" στο κράτος του κολλητού και της ρεμούλας. Νομίζω ότι ο θεσμός της "Δικαιοσύνης" έχει πια τόση σχέση με την έννοια Δικαιοσύνη όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Όταν οι αποκομμένοι από την κοινωνία δικαστές αποφασίζουν μόνοι τους για τις προκλητικά υψηλές αποδοχές τους και η εκτελεστική εξουσία σπεύδει να τους "λαδώσει" με αναδρομικά κλπ, είναι φυσικό να βγαίνουν σε αντάλλαγμα αρεστές στην κυβέρνηση αποφάσεις. Δωροδοκία στο φως της ημέρας δηλαδή και μετά που να καταλάβει ο στο Πρυτανείο πλουσιοπάροχα σιτιζόμενος δικαστής την αγωνία του χαμηλόμισθου που του κατεβάζουν και άλλο τον μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΕΤΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΣΩΣΤΟ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο ντρέπονται για την αλήθεια της καταγωγής τους τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους πειράζει η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει με το "παραμύθι" του Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας μας είχε μπερδέψει λίγο) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντώνης Σαμαράς: «Γιατί είπαμε όχι στο Μνημόνιο»
    Από factorx στις 30/11/2010
    Share

    Απορρίψαμε το Πρόγραμμα αυτό για τρείς κυρίως λόγους:

    – Το απορρίψαμε, διότι δεν χτυπά τη σπατάλη. Δεν είναι «σπατάλη» οι συντάξεις των 800 ευρώ που περικόπηκαν…

    Η πολιτική που υιοθετήθηκε, τον περασμένο Μάιο, βάζει τη χώρα σε φαύλο κύκλο ύφεσης, επίμονων ελλειμμάτων, νέων περιοριστικών μέτρων, ακόμα πιο επίμονων ελλειμμάτων, ακόμα μεγαλύτερης ύφεσης…

    Τότε, αυτό το λέγαμε μόνον εμείς. Τώρα το ομολογούν όλοι.

    - Το απορρίψαμε διότι δεν χτυπά τη φοροδιαφυγή. Τονίσαμε ότι για να διευρυνθεί η φορολογική βάση, για να μαζευτούν περισσότερα δημόσια έσοδα χρειάζονται τέσσερα πράγματα:

    -Μικρότεροι, όχι μεγαλύτεροι φορολογικοί συντελεστές (για να περιοριστούν τα κίνητρα φοροδιαφυγής),

    -Απλούστερο φορολογικό σύστημα (για να κλείσουν τα «παράθυρα», δηλαδή οι ευκαιρίες φοροδιαφυγής),

    -Αντικειμενικό σύστημα υπολογισμού του φόρου (για να περιοριστούν οι δυνατότητες «συναλλαγής» έφορου-επιχειρηματία) και

    -Αποφασιστικός έλεγχος των παραβατών (για να αυξηθεί το ρίσκο της φοροδιαφυγής).

    Η κυβέρνηση έκανε το αντίθετο: αύξησε τους φορολογικούς συντελεστές και μεγάλωσε το κίνητρο της φοροδιαφυγής!

    Κι έτσι δεν διεύρυνε την φορολογική βάση. Δεν χτύπησε τη φοροδιαφυγή. Προκάλεσε μεγάλο πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

    Και σήμερα χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν ή μεταναστεύουν. Αφήνοντας πίσω τους, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους ή απελπισμένους ανθρώπους, που ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν κι αυτοί.

    – Τρίτον, διαφωνήσαμε, διότι με όλα αυτά τα σκληρά μέτρα η Πολιτική της Κυβέρνησης εκτόξευσε το χρέος, δεν το έλεγξε!

    Σύμφωνα με το ίδιο το Μνημόνιο, μετά από 4 χρόνια εφαρμογής του, το χρέος της Ελλάδας θα ανέβαινε από το 115% το 2009 στο 150% το 2014! Αλλά μια χώρα με τόσο μεγάλη δανειακή επιβάρυνση, δεν θα μπορούσε να βγει τότε στις αγορές να δανειστεί…

    Τώρα, στην τελευταία έκθεση της Κομισιόν, προβλέπεται ότι το χρέος θα ξεπεράσει το 150% από το 2011. Και θα ανέβει πολύ περισσότερο στο τέλος της τετραετίας…

    Δηλαδή, το Πρόγραμμα, μας παρελάμβανε ως χώρα με πρόβλημα χρέους και τέσσερα χρόνια αργότερα, θα μας φέρει σε χειρότερη θέση, με πολύ μεγαλύτερο χρέους!

    Άρα, υπάρχει κι ένας δεύτερος φαύλος κύκλος: δεν είναι μόνο που τα τρέχοντα ελλείμματα σωρεύουν χρέος. Είναι ότι το μεγαλύτερο χρέος παράγει μεγαλύτερα μελλοντικά ελλείμματα. Κι ό,τι κερδίζουμε από την μια πλευρά, με αιματηρές περικοπές, το χάνουμε από την άλλη, διότι αύριο θα χρειαστεί να πληρώνουμε μεγαλύτερους τόκους ετησίως…

    Κι αυτός είναι ο λόγος που, παρά την υπογραφή του Μνημονίου και παρά την εφαρμογή του, τα spreads δεν υποχώρησαν! Παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα. Και ανέβηκαν περισσότερο απ’ ό,τι λίγο πριν υπογράψουμε…

    Πριν λίγους μήνες, αυτά τα λέγαμε μόνοι εμείς. Και τότε μας επέκριναν κάποιοι.

    Σήμερα, αυτές τις διαπιστώσεις τις κάνουν ακόμα και υπουργοί της κυβέρνησης. Ακόμα και με τα ίδια επιχειρήματα. Ακόμα και με τα ίδια λόγια, κάποιες φορές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ
    ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ

    ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΤΟΥ

    ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΑΙΔΗΣ
    Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟΥ
    ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση