GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή επιστολή προς Άνθιμο...

Του Δαμιανού Βασιλειάδη http://damonpontos.gr/ Προς τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Σεβασμιότατε Μητροπολίτα, δεν πιστεύω ...

Του Δαμιανού Βασιλειάδη
http://damonpontos.gr/
Προς τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης
Σεβασμιότατε Μητροπολίτα,
δεν πιστεύω στον Χριστό, ως υιό του θεού, όμως πιστεύω στην παράδοση του ελληνικού λαού, που σέβεται την χριστιανική παράδοση, που αποτελεί, θέλουμε, δε θέλουμε, στοιχείο της πολιτιστικής του κληρονομιάς, την οποία έχουν στόχο τους όλοι οι ανθέλληνες.
Θεωρώ ωστόσο τον Χριστό, έναν από τους μεγαλύτερους επαναστάτες, που γέννησε η ανθρωπότητα.
Πρώτον: για το «αγαπάτε αλλήλους» και δεύτερο και σημαντικό, για τη μεγαλύτερη επαναστατική φράση που ειπώθηκε ποτέ και δεν ξεπεράστηκε ούτε από τον Μαρξ ούτε από τον Λένιν, οι οποίοι, δεν έλαβαν υπόψη τους το βαθύ επαναστατικό νόημα που...
 εκφράζει αυτή η φράση.
«Ουκ επ’ άρτω μόνο ζήσετε άνθρωπος» (κατά Ματθαίον, 4, 4).
Πολλές φορές τοποθετείστε σε θέματα που άπτονται της πολιτικής, όπως αυτό που είπατε στον εκλεγέντα δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη, με τη φράση: «Από μένα δεν θα δεις δημαρχεία» και δεν ξέρω τι άλλα σχετικά.
Ασφαλώς και δεν είμαι της υποκριτικής άποψης, ότι οι εκκλησιαστικοί άνδρες δεν δικαιούνται ως Έλληνες πολίτες, που είναι και αυτοί, να εκφράζουν την οποιαδήποτε άποψη, όπως πολλές φορές λαϊκίζουν πολλοί άσχετοι στο θέμα αυτό. Το αντίθετο ισχυρίζομαι μάλιστα.
Κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα και υποχρέωση όχι μόνο να λέει την άποψή του για τα κοινά, αλλά και να μετέχει στα κοινά.
Γιατί αλλιώς, όπως συνέβη με την αποχή, ισχύει αυτό που είπε ο Περικλής στον επιτάφιό του: «Οι ίδιοι εμείς, φροντίζουμε και τις ιδιωτικές μας υποθέσεις και τα δημόσια πράγματα, κι’ ενώ ο καθένας μας φροντίζει τις δουλειές του, τούτο δεν μας εμποδίζει να κατέχουμε και τα πολιτικά. Μόνο εμείς θεωρούμε πως είναι όχι μόνον αδιάφορος, αλλά και άχρηστος, εκείνος που δεν ενδιαφέρεται στα πολιτικά. ( ο τονισμός δικός μου). Εμείς οι ίδιοι κρίνουμε και αποφασίζουμε για τα ζητήματά μας…» (Θουκυδίδου, Ιστορία 39-41).
Όμως εδώ δεν πρέπει να συγχέουν οι θρησκευτικοί μας ταγοί, το εκκλησιαστικό τους καθήκον με το πολιτικό, ή με την αφωνία του προκαθήμενου της εκκλησίας της Ελλάδας, ως πολίτες, που πρέπει να έχουν άποψη, αν δεν θέλουν να είναι αδιάφοροι για το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας και μάλιστα τώρα που κοντεύει να αφανιστεί. (Κανένας εισβολέας στη μακραίωνα ιστορία της Ελλάδας δεν κατάφερε να αλλοιώσει την εθνική σύνθεση του ελληνικού πληθυσμού και στον αφανισμό του, όπως αυτά διακυβεύονται τώρα).
Θα αναφέρω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός:
Ως εκκλησιαστικός άνδρας, θα έπρεπε βασικά να βλέπετε με κατανόηση τον κ. Γιάννη Μπουτάκι, (και κατ’ επέκταση τους Μπατίρηδες) ως απολωλός πρόβατο, όπως είναι το ουσιαστικό πνεύμα της χριστιανικής θρησκείας, και να προσπαθείτε με την εκκλησιαστική σας νουθεσία και ευσπλαχνία, να τον φέρετε, τρόπος του λέγειν, στον ίσιο δρόμο, γιατί κατά τη γνώμη σας, έχει παραστρατήσει. Να τον βλέπετε δηλαδή με αγάπη και συμπόνια και να προσεύχεστε γι’ αυτόν (αν χρειάζεται τρεις μέρες και τρεις νύχτες), παρά να εκφράζετε στην ουσία κάποιο υποσυνείδητο μίσος σας, που υποδηλώνει και μισαλλοδοξία και δεν ανήκει στο πνεύμα που πρέπει να διέπει την ορθόδοξη εκκλησία, αφού είναι, όπως λέτε, η χριστιανική θρησκεία, θρησκεία της αγάπης και της μετάνοιας.
Επιπλέον δεν δικαιούστε να χρησιμοποιείτε το «ποίμνιό σας» ως πρόβατα για τις δικές σας σκοπιμότητες, μετατρέποντας την εκκλησιαστική σας δικαιοδοσία και εξουσία, σε πολιτική, γιατί τελικά καταλήγει στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό, που επιθυμείτε προφανώς.
Ως πολίτης προσφέρετε κάκιστη υπηρεσία στην Ελλάδα και τα εθνικά θέματα, γιατί πάλι συγχέεται τον εθνικισμό με τον πατριωτισμό.
«Πατριωτισμός και διεθνισμός είναι δίδυμες έννοιες», όπως ισχυρίζεται πολύ σωστά ο ακρίτας πατριώτης Βάσος Λυσσαρίδης ο οποίος λέει και ένα πολύ σοφό και διαφωτιστικό: «Αν εθνικισμός είναι να σέβεσαι την εθνότητα των άλλων και να διαφυλάττεις τη δική σου, τότε δηλώνω αδιόρθωτος εθνικιστής». Το ίδιο φυσικά δηλώνω κι’ εγώ.
Τι σημαίνουν όλα αυτά στην ουσία τους; Ότι, όπως σεβόμαστε και θέλουμε να σεβόμαστε τους άλλους λαούς και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά τους, έτσι θέλουμε να σέβονται κι’ αυτοί τα δικά μας δικαιώματα. Υπάρχει δηλαδή αμοιβαιότητα.
Αλλά και οι ίδιοι εμείς να σεβόμαστε τα δικά μας δικαιώματα. Δεν έχουμε και δεν θέλουμε να έχουμε εχθρότητα με κανέναν λαό του κόσμου. Αυτό σημαίνει διεθνιστική αλληλεγγύη.
Πώς όμως είναι δυνατόν να θεωρείς δικαίωμα, όταν έρχεται κάποιος απρόσκλητος στο σπίτι σου και σου λέει: Το μισό σου σπίτι είναι δικό μου; Και άμα διαμαρτυρηθείς σου λένε οι καλοθελητές εθνομηδενιστές, για να σου δημιουργήσουν σύμπλεγμα προδοσίας της διεθνιστικής σου αλληλεγγύης, ότι είσαι εθνικιστής, ρατσιστής και δεν συμμαζεύεται;
Δεν σημαίνει όμως διεθνισμός, να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των άλλων και να περιφρονούμε και να καταπατούμε τα δικαιώματα τα δικά μας ή να τα ξεπουλάμε στα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα ή τα συμφέροντα του Τουρκισμού ή του Νέο –Οθωμανισμού, όπως κάνει ο κ. Γιάννης Μπουτάρης και οι διάφοροι εθνομηδενιστές Μπουτάρηδες.
Δεν πρέπει να ενδώσουμε στην προπαγάνδα, ότι χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, επειδή βρισκόμαστε σε άθλια οικονομική κατάσταση.
Δυστυχώς οι λεγόμενοι προοδευτικοί σ’ αυτόν τον τόπο έχουν γίνει εκών άκων οι μεγαλύτεροι σκοταδιστές και αντιδιεθνιστές. Γιατί δεν πιστεύουν στον διεθνισμό, αλλά στον υπερεθνικισμό των γειτόνων μας και στον ραγιαδισμό τον δικό μας.
Μας θέλουν ραγιάδες και όχι ελεύθερους.
Στον τόπο μας, όπου οι έννοιες έχουν χάσει το περιεχόμενό τους, θεωρούν οι εθνομηδενιστές δεξιοκεντροαριστεροί, ότι καθήκον έχουν να καταργήσουν το έθνος – κράτος με τις αξίες του, με τον πολιτισμό που φέρει, που είναι ο αρχαίος και βυζαντινός πολιτισμός, προς χάρη της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.
Οι δικές σας εθνικιστικές κορώνες, πολλές φορές τροφοδοτούν και εκτρέφουν τους εθνομηδενιστές, οι οποίοι θέλουν να υπάρχει ο Άνθιμος και ο Μιχαλολιάκος, για να υπάρχουν κι αυτοί.
Χωρίς εθνικιστές, δεν έχουν λόγο ύπαρξης, όπως χωρίς «βαρβάρους», όπως έλεγε και ο αξεπέραστος ποιητής μας Κωνσταντίνος Καβάφης. Άρα θέλουν να μας κάνουν εθνικιστές με το ζόρι. Είναι θέμα επιβίωσης και ύπαρξής τους, γιατί είναι κενοί από οράματα, αρχές και αξίες ή τους διακατέχει μια καταστροφική ιδεοληψία.
Εσείς τους δίνετε λαβές, για να χαρακτηρίζουν όλοι αυτοί οι αποδομητές του έθνους, της εθνικής παιδείας, της εθνικής ταυτότητας και διπροσωπίας και τους προμηθεύεται με επιχειρήματα, για να βρίζουν όλους τους ΄Ελληνες, ως εθνικιστές, ρατσιστές, σοβινιστές και πάει λέγοντας.
Όλοι αυτοί μπερδεύουν τον ιμπεριαλισμό με τον διεθνισμό, την αδελφοσύνη ανάμεσα στους λαούς με την υποτέλεια, την αλληλεγγύη με την υποταγή στα γεωστρατηγικά συμφέροντα των γειτόνων μας και όσους τους στηρίζουν.
Όλοι αυτοί τελικά που συγχέουν την ελευθερία με τον ραγιαδισμό στη Νέα Τάξη και στην παγκόσμια κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Κι’ όλα αυτά, για να κάνουν την Ελλάδα, με ένα καλά μελετημένο στρατηγικό σχέδιο, που εφαρμόζεται καθημερινά, από τις υποτελείς κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και τους κολαούζους τους, μια πολυπολιτισμική και πολυεθνική χώρα με το στανιό.
Δεν συνειδητοποιείτε, ότι ρίχνετε νερό στον μύλο τους;
Ισχυρίζονται όλοι αυτοί ότι η λαθρομετανάστευση είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Άρα μπορούν και έχουν δικαίωμα να έρχονται στην Ελλάδα εκατομμύρια και να αλλοιώνουν με το έτσι θέλω την κοινωνική συνοχή των Ελλήνων, γιατί έτσι το έχουν προγραμματίσει οι ατλαντικοί και υπερατλαντικοί «άσπονδοι φίλοι και σύμμαχοί μας». Φέρνουν μάλιστα ως δικαιολογία ότι δεν μπορούν να αναχαιτίσουν τη λαθρομετανάστευση. Ένα ουρανόμηκες ψέμα. Απλώς δεν υπάρχει θέληση γι’ αυτό.
Με όλο το σεβασμό στον θεσμικό σας ρόλο, ως εκκλησιαστικού άνδρα, άλλα με μεγάλη επιφύλαξη στον ρόλο σας ως ενεργού πολίτη.

ΥΓ. Να με συγχωρείτε κι’ εμένα, που φαίνεται πως θέλω να σας υποδείξω, (δεν είναι στην πρόθεσή μου, το φέρνει η ανάγκη) τα καθήκοντά σας, αλλά την ελευθερία της κριτικής μου σκέψης δεν την χαρίζω ούτε στον θεό τον ίδιο.

21 σχόλια

  1. Μεταξύ Χρυσής αυγής και ΟΘΩΜΑΝΩΝ ψευτοκουλτουριαρηδων , αρρωστημένων και διεστραμμένων διεθνιστών , ψυχοανώμαλων , ανθελλήνων , και πορνό εκατομμυριούχων που στην δύση της ζωής τους προσπαθούν να δώσουν λιγο "πορνοχαρά" στούς συμπολίτες τους προτιμώ την χρυσή αυγή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί αχρείοι δεξιοί δεν θέλουν να καταλάβουν ή μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας, δεν είναι η ύπαρξη ή μη και το ύψος του δημοσίου χρέους (γιατί και το να μην έχεις καθόλου χρέος δείχνει στασιμότητα, νέκρα, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές) κατά τις προηγούμενες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, αλλά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ- ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ???

    Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα, κύριοι!!

    Κάθε σώφρονα κυβέρνηση φροντίζει να ελέγχει το χρέος της, για να μην της ξεφύγει !!!
    Κοιτά όσο είναι δυνατόν να το κρατά σε επίπεδα κάτω του 100% του ΑΕΠ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, για να μπορεί να υποστηρίζει το χρέος της.
    Το Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν 180 δις!!
    Το ΑΕΠ της χώρας την ίδια περίοδο ήταν 240 δις!!
    Υπολογίστε μόνοι σας τί ποσοστό επί του ΑΕΠ ήταν το δημόσιο χρέος!!!

    Καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν άφησε να της ξεφύγει ο έλεγχος του χρέους.

    ΚΑΜΙΑ!!!!

    Ούτε του Α. Παπανδρέου, ούτε του Κ. Μητσοτάκη, ούτε του Κ. Σημίτη!!!

    Και ήρθε ο μπουχέσας της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Εύχομαι μόνο τα πράγματα να μην είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ:

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικά συμπεράσματα για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών…

    Αν κάτι γίνεται εμφανές είναι η αμηχανία και η οργή της Υπερσυντηρητικής Δεξιάς Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

    Η βολεμένη και τηλεορασόπληκτη κάστα είχε ευδοκιμήσει μες στην αδράνεια και τη διαφθορά.

    Το πολιτικό τους πλαίσιο: ένα μίγμα από εθνικιστικά κλισέ και φοβίες, λαϊκισμό, άγνοια των διεθνών τάσεων και απολύτως επιφανειακή αντίληψη των πραγμάτων.

    Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι δεν καταθλίβονται από την απαράδεκτη ποιότητα ζωής στην πόλη, από το τεράστιο χρέος με το οποίο επιβαρύνθηκαν οι δήμοι (Αθήνας και Θεσσαλονίκης), από την πολιτιστική στασιμότητα και τη θεσμική αποσάθρωση.

    Ευτυχώς, όμως, οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να απολυμάνουν πολιτικά τις πόλεις τους.

    Και τώρα αρθρόποδα, παράσιτα, ερπετά και λοιπά χαμερπή της τοπικής πολιτικής ας αποσυρθούν στους υπονόμους της κοινωνίας, όπου ανήκουν...


    ΒΡΕ ΟΥΣΤ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει ρε παιδιά, μας έχετε πρήξει εδώ και χρόνια…

    Το μάθαμε, το εμπεδώσαμε το μάθημα:

    Οι δυνάμεις του Σατανά, οι Εβραίοι, οι υποχθόνιοι, που συνεχώς εξυφαίνουν συνομωσίες εναντίον της "πανίσχυρης οικονομικά" και "υπολογίσιμης" απ’ όλο τον κόσμο Ελλάδας (δεν κοιτάτε τα χάλια μας λέω γω…), οι μασόνοι, τα alien και τα ufo, σε στενή συνεργασία με το Λευκό Οίκο, τη λέσχη Μπίντελμπεργκ, το διεθνή Σιωνισμό (μαζί και το…666) και κάτω από τις λευκές πυραμίδες στην Τάκλα μακάν, καθορίζουν το μέλλον του πλανήτη, όμως το ξανθό γένος και οι καταγόμενοι από τον Σείριο δεν χαμπαριάζουν και φυλάττουν Θερμοπύλες.

    Μην λέτε διαρκώς τα ίδια, καταντάει κουραστικό. Καμιά άλλη version δεν υπάρχει, να ανανεωθεί το ενδιαφέρον;

    Βαρεθήκαμε να γελάμε με τα ίδια.

    Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχετε κι άλλα ζητήματα να λύσετε: Έχασε ο Άνθιμος στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ και την περιφέρεια την πήρε μετά βίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου ο αγιατολάχ Άνθιμος είναι από τους πιο επικίνδυνους Έλληνες.

    Πιστεύω να μας αδειάσει σύντομα τη γωνιά όπως έκανε και ο συνάδελφός του Παρασκευα 'ί΄δης.


    Κρητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" !!
    Καμμία αίσθηση καθήκοντος ή ελάχιστη ντροπή για την πατρίδα.

    Γι αυτό επιμένω ότι φυλακίσεις και δημεύσεις περιουσίας είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που πρέπει να κάνουμε.

    Το ζητούμενο είναι να ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΟΥΝ δημόσια, να στιγματιστεί το όνομα το δικό τους και η ντροπή να αγγίξει τα παιδιά τους σε βάθος γενεών.
    Να ντραπεί το παιδί του πολιτικάντη/δικαστικού να βγει στον δρόμο.
    Να στηθεί μνημείο ντροπής αιώνιο που να στερήσει τον ύπνο από τα παιδιά τους και να τρομάζουν και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν και φέρουν το στίγμα.

    Να υποφέρουν τα παιδιά τους όπως υποφέρει ο ελληνικός λαός τόσα χρόναι ανεχόμενος την ξεφτίλα τους, την πουλημένη συνείδησή τους και την ντροπή που φέραν στην πατρίδα.

    Όλοι όσοι υπέγραψαν και υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα την υποθήκευση Ελληνικής γης προς όφελος των απατεώνων τραπεζιτών.

    Όλοι ΤΟΥΣ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΩΣΤΑ ΛΑΛΗΣΕ ''ΟΣΟ ΖΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑI(ΜΠΕΚΡΗ) ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΗΛΗΚΙ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ ΥΠΟΠΡΟ'Ι'ΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να καταλάβει ο Μακαριότατος αυτά που γράφεις πρέπει να ξαναπάει σχολείο. Αυτά για αυτόν είναι Φαρσί ( Περσικά ). Αυτός καταλαβαίνει μόνον φασιστικά. Ξύρισμα στον τράγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω προτιμω τη χρηση αυγη για αλλους χιλιους λογους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαμία πίεση δεν πάει χαμένη!
    Ανασκευάζει ο Μπουτάρης.
    Κανένα μνημείο στην πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη!

    Τα γύρισε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης (ή μήπως προτιμάει Σολούν;).
    Μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τα όσα είχε πει στην επίμαχη συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία», όπου είχε αναφέρει ότι θέλει να κατασκευάσει μνημεία για την επανάσταση των Νεοτούρκων στη Θεσσαλονίκη, τώρα ανασκευάζει λέγοντας ότι ουδέποτε είχε τέτοια πρόθεση…

    Και μιλά για μια διακριτική πλακέτα ενημέρωσης στην πλατεία, που αθ ενημερώνει για τη σχέση της με την εοπανάσταση των Νεοτούρκων.
    Και φυσικά, σε ανακοίνωσή του λέει στον κόσμο για τον σεβασμό που τον διακατέχει για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ανθιμος ειναι και καποιας ηλικιας
    λεει και καμια κουβεντα που δεν πρεπει
    δεν χρειαζεται να τον εχουμε στην μπουκα καθε φορα που θα πει κατι λαθος.
    Υπαρχουν και σοβαροτερα ζητηματα να ασχοληθουμε.
    Οσο για τον εθνικισμο κλπ., κλπ., δεν εχει παρθει καμια μεριμνα για την ασφαλεια των συνορων μας και οποιος θελει μπαινει σαν προσφυγας για να εισπραττει το κατι τις της η κυβερνηση, δηλαδη ξεπουλανε με το κεφαλι(!) εκει φτασαμε.....
    Επρεπε να ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ των προσφυγων και πισω παλι στις χωρες τους.
    Ελα ντε που αμα γινει καταγραφη και φυγουν σε αλλη χωρα της ΕΟΚ και τους βρουνε (που θα τους βρουνε!!) τους στελνουν πισω στην... Ελλαδα που τους πρωτοδηλωσε!!
    Γι αυτο και οι δικοι μας ΔΕΝ τους καταγραφουν! Αλλα ΟΥΤΕ και τους στελνουν στις πατριδες τους.λ
    Προτιμανε την επιδοτηση ανα κεφαλι !!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!



    Τελος, λυπηρο ειναι που ΑΡΝΕΙΣΑΙ την Θεοτητα του Ιησου Χριστου, γιατι αυτο σε κατατασσει στους "δις αποθανοντες" ετουτου εδω του ματαιου κοσμου.
    Γιατι μετα απο 20 - 30 - 40 (;) χρονια, η ζωη σου θα τελειωσει χωρις καμια αλλη ευκαιρια να αλλαξεις απο την αιωνια συμφορα που σε περιμενει και που μονος σου διαλλεξες!
    Ευχομαι το ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του δι' ολους τους ανθρωπους ΣΩΤΗΡΟΣ Χριστου, να σε φωτισει και να σε αλλαξει αληθινα!

    Ολα τα αλλα, τροϊκες, οικονομικα προβληματα, φαυλοι πολιτικοι, φευγατοι Δημαρχοι κλπ., κλπ., ανηκουν στην σφαιρα του γελοιου, του προσωρινου, που δεν χρειαζεται να δινουμε και πολυ βαση, γιατι ολα αυτα εγιναν, γινονται και θα γινονται....

    καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υπόψη κ. Δαμιανού Βασιλειάδη
    =================================

    Αγαπητέ φίλε...

    Χάνεις τα λόγια σου,χάνεις και τον χρόνο σου ασχολούμενος με τον κ.Ανθιμο τον οποίο όλοι οι Θεσσαλονικείς γηραιοί και μακρυά νυχτωμένοι ακούν και κατευθύνονται εις το όνομα του γνωστού και κατάπτυστου για τα όσα συμβολίζει...πατρίς θρησκεία και οικογένεια.
    Ευτυχώς οι νέοι Θεσσαλονικείς αποστασιοποιήθηκαν και ξεκίνησε μια νέα εποχή ...΄'οχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά από τη Θεσσαλονίκη για όλοκληρη την Ελλάδα.

    Από την Αμαλιάδα with love
    στην νέολαία της Συμπρωτεύουσας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον δικτατορα Γ.Παπαδοπουλο θα μπορουσε να πει οτι ειπε για τον κυριο,και δημαρχο πλεον,Γιαννη Μπουταρη?
    Δεν νομιζω...
    Κατι τετοιοι ιερεις ειναι η αιτια που η νεολαια γυρισε την πλατη στην εκλησια.
    Ο Χριστος αν ερχοταν στην γη θα ησουν απο τους πρωτους μεγαλοπαπαδες που θα ξυριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνω με τον συγγραφέα.ο ΧΡιστός όμως είναι ΘΕΟΣ.Προτιμώ σίγουρα την Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουστ ! φασίστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΖΑ ΜΟΥΣΟΥΛ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ?

    ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ

    ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑ

    ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΦΑΝΕ....

    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ.ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 24 Νοε 2010 7:14:00 μ.μ.


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι αυτόνομοι αντάρτες του Διαδικτύου έχουν κάνει θρύψαλλα την καθεστωτική γυάλα της χειραγώγησης και παραπληροφόρησης.

    Σήμερα η μεταπολιτευτική παράγκα και το βαθύ μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, «επενδύουν» πολιτικά ξανά στην Ντόρα, η οποία επειδή είδε την μπάλα να της σκίζει τα δίχτυα, προσπαθεί να χαλάσει το παιχνίδι, που θα τελειώσει για πάντα με λυγμούς και ερημία, όταν ο Αντώνης θ’ ανεβαίνει τα μαρμάρινα σκαλιά με την κυβέρνηση του.

    Αυτή τη φορά βέβαια, κάθε πέρσι και καλύτερα, την παίζουν στην Β΄ Εθνική, χωρίς προσχήματα, φόρα παρτίδα ως θυγατρική του ΠΑΣΟΚ, όχι για προοπτική εξουσίας αλλά ως πρόθυμη εξ αποστασίας συνεργό στην κατά Πάγκαλο «ευτυχία» του Μνημονίου.

    Είναι απλό: θέλουν οποιονδήποτε άλλο αρκεί να μην είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Τρέμουν στην ιδέα μιας ανυπότακτης πατριωτικής ηγεσίας, χωρίς να της έχουν εγγράψει προσημείωση υποθήκης.

    Τρέμουν αυτόν που δεν ελέγχουν, γι’ αυτό θέλουν να επιβάλλουν κάτι αφύσικο: αντί για Μπροστάρη, παρακατιανούς, αντί για Πρόμαχο, υποτακτικούς.

    Το ‘χουμε ξαναδεί το έργο.

    Το σύστημα κάνει μάχη οπισθοφυλακής, προσπαθεί να ελέγξει την πτώση του.

    Μάταια.

    Η πραγματικότητα θα είναι ανελέητη.

    Και ξέρετε κάτι, αδέρφια; Εκεί στο Μπάντμιντον ξέχασαν να σηκώσουν ένα πλακάτ. Αυτό που γράφει «Χάντρες και και καθρεφτάκια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 25 Νοε 2010 1:46:00 μ.μ.


    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση