GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αλλαγή ηγετικής ομάδας στο ΠΑΣΟΚ..."

Aπό την Αριστερή Πρωτοβουλία-ΠΑΣΟΚ Στις πρόσφατες εκλογές το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε αυτοδιοικητικά και επικοινωνιακά κέρδη. Μετά από μία σχεδόν ...

Aπό την Αριστερή Πρωτοβουλία-ΠΑΣΟΚ

Στις πρόσφατες εκλογές το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε αυτοδιοικητικά και επικοινωνιακά κέρδη. Μετά από μία σχεδόν εικοσιπενταετία οι δύο μεγάλοι Δήμοι της χώρας πέρασαν στις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις και στις περισσότερες περιφέρειες εξελέγησαν πρόσωπα που ανήκουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οι εκλογές όμως ανέδειξαν κυρίαρχα την κρίση του αντιπροσωπευτικού μας συστήματος. Η αποχή, τα άκυρα και τα λευκά άγγιξαν τα πρωτόγνωρα ποσοστά του 65% στέλνοντας ένα σαφέστατο μήνυμα για την λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών της ελληνικής πολιτείας. Όταν οι εκλογικές διαδικασίες και οι πολιτικές λειτουργίες, αντιμετωπίζονται με αδιαφορία από τους πολίτες, τότε...
 στραβά αρμενίζει το σύνολο του πολιτικού κόσμου και των πολιτικών κομμάτων και όχι ο λαός.
Δεν μπορούμε να είμαστε περήφανοι με την αδράνεια και τον εκφοβισμό των πολιτών που μας οδηγεί στην δημοκρατία του 1/3. Συμμετοχή δεν σημαίνει δημοκρατία των ολίγων. Ένα σοσιαλιστικό κίνημα πρέπει να αγωνίζεται για να έλθει ο λαός στο προσκήνιο και όχι να μένει σπίτι του.
Είναι πράγματι γεγονός ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ εξασφάλισε την ανοχή και όχι την αποδοχή του εκλογικού σώματος για την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική του. Το μήνυμα των εκλογών είναι καθαρό και δείχνει ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα.
Οι περικοπές μισθών και συντάξεων δεν συνιστούν πολιτική για να εξέλθει η χώρα από την κρίση.
H κυβέρνηση δεν μπορεί να βαφτίζει την ώθηση των 2/3 του ελληνικού λαού στη φτώχεια, στην ανέχεια και στον ευτελισμό, πολιτική εξυγίανσης της οικονομίας.
Η χώρα χρειάζεται σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης και όχι πολιτικές μαθητευόμενων μάγων που δεν έχουν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Ήδη από τον Ιούνιο είχαμε προτείνει επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δημόσιου χρέους και επαναδιαπραγμάτευση των επιτοκίων ώστε να μπορεί η χώρα να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις και ταυτόχρονα να αυξηθούν οι δημόσιες επενδύσεις για να υπάρξει ανάπτυξη. Σήμερα το οικονομικό επιτελείο τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και κάθε διαπραγμάτευση θα γίνει με τους όρους των δανειστών και όχι τις ανάγκες της χώρας. Έχει κανείς την εντύπωση ότι ζούμε για να εξασφαλιστούν οι δανειστές;
Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ καλεί τον Πρόεδρο να «αναδομήσει» έστω και τώρα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και να αλλάξει ρότα στην οικονομική πολιτική. Να στρίψει το τιμόνι από νεοφιλελεύθερη σε φιλολαϊκή κατεύθυνση. Η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους αποτελεί πλέον μονόδρομο και τα υπάρχοντα πρόσωπα δεν μπορούν πλέον να την διαχειριστούν. Η έξοδος από την κρίση απαιτεί συστράτευση όλων των στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ και την ύπαρξη μιας νέας ηγετικής ομάδας που θα δώσει όραμα και πνοή στον ελληνικό λαό και προοπτική στη χώρα. Χρειαζόμαστε δημοκρατική νομιμοποιημένη ηγετική ομάδα και όχι διορισμένη.
Οι καιροί είναι όντως δύσκολοι και πρέπει να σταματήσουν οι πειραματισμοί γιατί άλλη ευκαιρία δεν θα έχουμε και η ευθύνη ανήκει σ' αυτούς που αποφασίζουν και αυτούς θα κρίνει η ιστορία. Δεν μπορεί η προοπτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ να είναι η ακύρωση των κατακτήσεων του ελληνικού λαού. Υπάρχει άλλος δρόμος και αυτός είναι του σοσιαλισμού και όχι οι επιταγές των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

20 σχόλια

  1. Τα αρχίδια μας κουνιούνταιΑντε στο γεροδιάολο πασοκόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Ηδη ο Δρ Κουτσουκος με επιστολη του στον Γιωργο

    εχει ζητησει την καθαιρεση της παρεας Ραγκουση Παπακωσταντινου Νταλαρα Τσοκλη Παμπουκη κλπ...

    Οι τραπεζες πινουν το αιμα του κοσμακη!

    Στο νέο νομοσχέδιο για τη διαχείριση οφειλών προς τις τράπεζες να μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες

    το σύνολο των δόσεων προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη!

    Καμια κατασχεση!

    Νασος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ" ΚΑΙ GLOBAL GOVERMENT ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?
    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ"ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?
    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ"ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΟΔΙΤΣΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΗΚΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?
    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ"ΚΑΙ BILDEBERG,ΞΕΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΡΧΙΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΟΡΟΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?
    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ"ΚΑΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 52 ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΑ.. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?

    ΟΧΙ ΤΟΝ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΨΗΦΙΖΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΝΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ...ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΑΑΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ.ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΦΤΕΡΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den vazete hgeti
    ton dr Koutsouko??

    Aytos sas ekane kyvernisi
    aytos sas sonei sta dyskola~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΙΘΑΡΑΚΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ.ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ειναι αληθεια

    ο δοκτωρας Κουτσουκος μας εσωσε στα δυσκολα

    μαζι του ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕΕΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ
    ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ..
    ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΒΑ ΣΗΜΑΡΑ.
    ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολιορκείται τώρα το δημαρχείο των Αθηνών από μουσουλμάνους και αντιρατσιστές
    Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010


    Φωτογραφια στο διαδικτυο
    http://2.bp.blogspot.com/_kbsrUwizMMc/TOUiif7cjqI/AAAAAAAAezE/jKADGzCMWeY/s1600/dscf85121.jpg

    ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΩΡΑ 14.45 –

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών επέδραμαν στο παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σοφοκλέους. Κατά τη διάρκεια της εισβολής και της λεηλασίας προσπάθησαν να παρέμβουν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες δέχθηκαν μαζική επίθεση από τους λαθρομετανάστες με ξύλα και μαχαίρια. Είναι επιβεβαιωμένο ότι 4 τουλάχιστον αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.
    ΩΡΑ 14.20: Ο λόγος είναι ότι, κατά την διάρκεια αντιρατσιστικής πορείας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους κάποιος αστυνομικός πάτησε ένα κοράνι. Κανένας δεν ξέρει τίποτε για το συμβάν αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξαγριωμένο πλήθος μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
    πηγη
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aπό την Αριστερή Πρωτοβουλία-ΠΑΣΟΚ
    ///////////////////////////////
    Θαύμα,θαύμα, 2 σέ 1.
    Σαμπουάν καί κοντίσιονερ.
    Μήν οδηγείς πολύ αριστερά,γιατί θά
    τρακάρεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ
    ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

    ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΙΣΕΙ ΑΦΟ ΥΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ Ο ΓΑΠ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΗΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές ή τον “αγωνιστή” και “αντάρτη” Δημαρά:

    Με αυτόν τον τρόπο φόβισαν τόσο πολύ το Γιωργάκη που τον ανάγκασαν να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση ότι αποκλείεται να πάρει νέα μέτρα !!!

    Για μία ακόμη φορά μπράβο στους ανθρώπους που “ξεγελάστηκαν” από το Jeffrey (πολλοστή φορά) ή τους παρατρεχάμενούς του!!!

    Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους απείχαν στις πρόσφατες εκλογές απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, διότι οι λύσεις που μου προσέφεραν ήταν πραγματικά ανεκτίμητες.

    Περιμένω να δω εάν θα δώσουν την ίδια πρωτοποριακή λύση της αποχής και στις επικείμενες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στο ΦΠΑ, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στη βενζίνη, στα τσιγάρα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στα λουκέτα, στις απολύσεις, την υποαασχόληση κλπ !!!

    Πάντα τέτοια παιδιά, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν με ξαναμαντρωνετε μουνοπανα.
    εφυγα κατα κκε μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημήτρης Κλ.18 Νοε 2010, 11:03:00 μ.μ.

    Γιώργο Παναγιωτακόπουλε, βρίσκομαι πολύ κοντά στην "Αριστερή Πρωτοβουλία" (ΑΠ) , γιατί, με τις διάφορες εκδηλώσεις της ,τιμά τους , επί τόσα χρόνια, κοινούς αγώνες μας!
    Φοβάμαι ,όμως, ότι η «Α.Π.» φαίνεται να είναι απομονωμένη μακριά από την πραγματικότητα!
    Γιατί ,όταν έχουμε ,όχι μόνο στην Ελλάδα, ένα οικονομικό ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ , που απειλεί , εκτός της Ιρλανδίας , την Πορτογαλία , την Ισπανία , την Ιταλία , πώς μπορούμε να πείθουμε ότι είμαστε ρεαλιστές ,λέγοντας :
    "Δεν μπορεί η προοπτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ να είναι η ακύρωση των κατακτήσεων του ελληνικού λαού. Υπάρχει άλλος δρόμος και αυτός είναι του σοσιαλισμού και όχι οι επιταγές των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.";
    Μακάρι να ήταν δυνατό να υπάρχει αυτός ο «άλλος δρόμος». Φοβάμαι, όμως, ότι είναι αδύνατο...
    Εάν η Μέρκελ , μαζί με κάποιες βόρειες ευρωπαϊκές χώρες, φύγουν από το ευρώ , φτιάχνοντας δικό τους νόμισμα και χωρίσουν τον πλούσιο Βορρά από το φτωχό Νότο (τα «γουρούνια» όπως, περιφρονητικά , τα λένε) , τί μέλλον μπορεί να έχει η Ελλάδα;
    Ο αγώνας είναι ΕΘΝΙΚΟΣ, δεν είναι και δεν πρέπει να είναι κομματικός !
    Πιστεύω ,ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε ,όλοι μαζί, μακριά από εσωκομματικές σκοπιμότητες και υπολογισμούς, για να περισώσουμε, ό,τι μπορεί να περισωθεί…
    Και ο Γιώργος Παπανδρέου, τουλάχιστον, αγωνίζεται… Αξίζει να τον στηρίξουμε!
    Αρκεί να πιστέψουμε ,ότι μπορούμε να ελπίζουμε στο μέλλον …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κανονίστε πάλι ....ηλίθιοι
    να συνεναίσετε δια της Αποχής στον Γιώργο και στην κλίκα του ΔΝΤ...
    ------------------------------------
    «Πρόωρες εκλογές πριν απο τις 4 Απριλίου» ________________________

    Παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού να δημιουργήσουν, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, την εντύπωση ότι δεν τους απασχολεί πλέον το θέμα των πρόωρων εκλογών και ότι έχουν μπροστά τους ακόμα μια τριετία, καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πρόωρα και πριν από τις 4 Απριλίου. Αυτό γιατί τότε λήγουν οι προθεσμίες διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών με λίστα.

    Πάμε λοιπόν για πρόωρες βουλευτικές εκλογές πριν από τις 4 Απριλίου κι αυτό επιβεβαιώνουν μια σειρά τελευταίες ενδείξεις, όπως η βιασύνη της κ. Μπακογιάννη να …βαφτίσει το κόμμα της, οι χθεσινές δηλώσεις Κουβέλη , οι δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου (Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα), όσα είπε ο κ. Καστανίδης (Θέμα επαναδιαπραγμάτευσης και πρόωρων εκλογών θέτει ο Καστανίδης) κλπ κλπ.

    Κυρίως όμως είναι οι εκφραζόμενες καθημερινά έντονες ανυσηχίες κορυφαίων μελών του υπουργικού συμβουλίου για τις δυνατότητες αυτής της κυβέρνησης να τα καταφέρει.

    Ποιοι λόγοι οδηγούν σε πρόωρες εκλογές
    Πρώτον: Παρά τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης το αποτέλεσμα των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση συνιστά καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής και άρση της πολιτικής βάσης στήριξης της κυβέρνησης. Άρα υφίσταται δυσαρμονία μεταξύ της παρούσας Βουλής και της λαϊκής ετυμηγορίας, η οποία καθίσταται ο “επικίνδυνος” παράγοντας των εξελίξεων.

    Δεύτερον: Ακόμα και τα στημένα γκάλοπ που παρουσίασαν την ημέρα των εκλογών φέρνουν τη ΝΔ στο 4% από το ΠΑΣΟΚ, σε απόσταση αναπνοής δηλαδή. Στην πραγματικότητα βέβαια, η διαφορά ποσοστού ψήφων μεταξύ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. περιορίστηκε στο 2%, περίπου, από 10,5% που ήταν στις Εθνικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010. Έτσι ο κ. Παπανδρέου θέλει να προβάλει την πλήρη οργανωτική και δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ, πράγμα το οποίο θα γίνει αν οι εκλογές γίνουν σε βάθος χρόνου.

    Τρίτον: Όπως ομολογούν υπουργοί της κυβέρνησης τα νέα μέτρα θα εντείνουν την λαϊκή αγανάκτηση με απρόβλεπτες συνέπειες. Το ΠΑΣΟΚ συγκρούεται πλέον με τον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων του, που ήδη το αποδοκίμασε με την αποχή. Πρέπει λοιπόν να προλάβουν την πλήρη κατάρρευση. Να σωθεί το ΠΑΣΟΚ όσο μπορεί ακόμα.

    Επειδή όμως αυτοδυναμίες δεν θα υπάρξουν, επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορεί να πάρει μόνο του τις αποφάσεις που θα απαιτηθεί να ληφθούν, επειδή οι αποφάσεις αυτές θα χρειαστούν μια «οικουμενική επίφαση» και επειδή πρέπει να ανακοπεί οπωσδήποτε η πορεία Σαμαρά προς την εξουσία το κρατικοδίαιτο σύστημα των μίντια κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό το κόμμα του Καρατζαφέρη και να προβάλει το κόμμα της Ντόρας. Ελπίζουν έτσι ότι στη νέα Βουλή, την ευρύτερη Κεντροδεξιά θα την εκπροσωπούν τρία κόμματα.

    Ο Γιώργος σε φάση … αναχωρητισμού

    Όπως γράψαμε προσφάτως, ορισμένοι επιμένουν ότι η απειλή που εκτόξευσε πριν από τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση ο κ. Παπανδρέου δεν ήταν εκβιαστικό δίλημμα, αλλά “ειλημμένη απόφαση του να αποχωρήσει από το πρωθυπουργικό αξίωμα και την ελληνική πολιτική ζωή”. «Ο Γιώργος θεωρεί ότι έγινε πρωθυπουργός και άρα μπορεί να κλείσει μαζί του ο κύκλος των Παπανδρέου στην εξουσία, επειδή δεν είναι διατεθειμένος να υποστεί τις συνέπειες ενός δεύτερου μνημονίου, ή μιας πτώχευσης».

    Άλλοι πάλι λένε ότι διακατέχεται από “έντονο αναχωρητισμό”, άλλοι ότι “θέλει το δικό του κόμμα” (πρόωρες με λίστα) για να επιδοθεί απερίσπαστος στην …καταστροφή της χώρας και άλλοι ότι μόλις βρήκε τα δύσκολα, πάει να κάνει διεθνή καριέρα.

    Διαλέχτε και παίρνετε. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι ο κ. Παπανδρέου φαίνεται να κάνει ότι έκανε και ο Καραμανλής. Χρησιμοποιεί τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοψήφισμα για τις βουλευτικές εκλογές. Το θέμα είναι αν θα έχει και την ίδια κατάληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντάξει ρε μεγάλε 11.06,μην κουράζεσαι άλλο.Θα κανονίσουμε.
    Και θα τον ξαναβγάλουμε.
    Θα τον ξαναβγάλουμε,μπας και σώσει τη χώρα από την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση