GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Εδιμβούργο ανακυκλώνουν τα πάντα...

Από το http://www.econews.gr/ ...ακόμα και τα αποφάγια Πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής και αποθήκευσης οργανικών αποβλήτων ξεκινά το Εδιμβο...

Από το http://www.econews.gr/
...ακόμα και τα αποφάγια
Πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής και αποθήκευσης οργανικών αποβλήτων ξεκινά το Εδιμβούργο, σε μια προσπάθεια να αυξήσει το ποσοστό ανακύκλωσης στο 75% μέχρι το 2020.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, 20.000 νοικοκυριά θα προμηθευτούν σφραγισμένα δοχεία, ειδικά για τη συλλογή των υπολειμμάτων φαγητού.
Αρχικά το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε συνοικίες ανατολικά της πρωτεύουσας, ωστόσο αν τα αποτελέσματα είναι θετικά θα επεκταθεί σε 250.000 νοικοκυριά και υπολογίζεται ότι θα συγκεντρώνονται 20.000 τόνοι υπολειμμάτων...
 φαγητού ετησίως.
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δημοτικού Συμβουλίου του Εδιμβούργου, τόνισε ότι «τα υπολείμματα φαγητού θα συλλέγονται εβδομαδιαίως και ως εκ τούτου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακυκλώνουν και άλλα αντικείμενα».
«Αυτή είναι μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουμε συμπεριφορά. Η μείωση της ποσότητας των σκουπιδιών που στέλνουμε στις χωματερές είναι ευθύνη όλων μας. Η μείωση των απορριμμάτων βοηθά το περιβάλλον και εξοικονομεί χρήματα», κατέληξε.
Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο 50.000 τόνοι υπολειμμάτων φαγητού καταλήγουν στις χωματερές του Εδιμβούργου.

3 σχόλια

  1. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ
    ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ,ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΈΝΟΣ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ,ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ. ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΝΑ ΔΡΑΤΑΙ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΘΑΤΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.ΕΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την “διάσωση” της Ελλάδας.....
    ΘΕΕ ΜΟΥ !

    Και σ’αυτά άς προστεθούν τα 500 εκτατομμύρια ευρώ, που ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα απο τις γερμανικές φίρμες στην χώρα μας, όπως Lidl, Siemens κ.λ.π., και περιέχουν τα κέρδη αφ’ενός και αφ’ετέρου τους φόρους που, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, πληρώνουν στην χώρα απο την οποία προέρχονται.

    Απο όσα φαίνονται η Frau Merkel είναι ήδη προ πολλού ο Γιωργάκης της Γερμανίας. Εκεί αργούν πρισσότερο να καταλάβουν τί συμβαίνει και πώς παίζεται και αυτός είναι ο λόγος που ο ναζισμός τελικά γίνεται το κλειδί για το σκηνικό της “ηρεμίας” μέσα στην χώρα.

    Bravo Yorgo!
    Να χαρώ τον πατριωτισμό σου..
    Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) θα ξεσκισουν το δανειο του ΔΝΤ, θα κλεψουν τα δικα μας λεφτα και μετα θα την κανουν ομορφα και ωραια!! (κ. Τζων)

    ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!!

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ («αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)»), ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ κ. Τζων.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, Ο ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ (και μην πας να τον βγάλεις λάδι, ότι πήγε τάχαμ εξορία- τα σκυλια των Ναζί, οι ρουφιάνοι και οι δοσίλογοι δεν πηγαίναν εξορία δυστυχώς- κυβερνούσαν, γαμώ τη δεξιά σας), ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ, ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???

    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    «Ενα Παπαδοπουλο χρειαζομαστε να βαλει καποια ταξη..
    Συλληψη και αμεση εκτελεση τους
    μπασταρδους...» (κ. Τζων)


    Α, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ο κ. Τζων μας… ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΘΩΝΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ή ΕΣΑΤΖΗΣ), ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση