GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδισε το στοίχημα Πάρντο...

Από τον Γιώργο Στεργιόπουλο   http://www.sportsecrets.gr/ Ομολογώ ότι τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον είχα για έναν προπονητή που ρισκάρει...

Από τον Γιώργο Στεργιόπουλο
 http://www.sportsecrets.gr/
Ομολογώ ότι τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον είχα για έναν προπονητή που ρισκάρει! Φέτος, όμως μου απέδειξε ότι δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη πάνω του και να κάνει τη διαφορά! Το μεγαλύτερο στοίχημα που του έχει βγει μέχρι στιγμής, δεν είναι ο Φετφατζίδης, αλλά ο Πάρντο!
Ο Ισπανός τερματοφύλακας στην αρχή της χρονιάς και ειδικά μετά την ανακοίνωση του Νικοπολίδη ότι θα συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει τα ρεπό του πολύπειρου Έλληνα γκολκίπερ, σε κάποια ματς του Κυπέλλου, άντε και σε αυτά με τους...
 αντιπάλους μικρής δυναμικότητας.
Ο προπονητής του, όμως, είχε αντίθετη άποψη και τον μονιμοποίησε κάτω από τα «κόκκινα» δοκάρια! Ο ταλαντούχος γκολκίπερ πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά και όχι μόνο έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά κατάφερε να δώσει και σιγουριά και σε μεγάλα ματς, όπως με τον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, που κατέβασε τα ρολά στα πρώτα λεπτά του αγώνα!
Αν συνεχίσει έτσι τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός θα αναθεωρήσει τις απόψεις του και θα συνεχίσει να ψάχνει για τερματοφύλακα, από τη στιγμή που λογικά ο Νικοπολίδης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Πλέον, όμως, δεν θα κοιτάει για βασική επιλογή, αλλά για παίκτη που θα πλαισιώνει τον εξαιρετικό μέχρι στιγμής Πάρντο!
Και πάλι μπράβο στον Βαλβέρδε, που δεν φοβήθηκε να ρισκάρει σε μια θέση, που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι και πόσο μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει την εικόνα μιας ομάδας!

1 σχόλιο

  1. Αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) θα ξεσκισουν το δανειο του ΔΝΤ, θα κλεψουν τα δικα μας λεφτα και μετα θα την κανουν ομορφα και ωραια!! (κ. Τζων)

    ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!!

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ («αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)»), ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ κ. Τζων.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, Ο ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ, ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΜΑΝΑΤΟΥΤΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    «Ενα Παπαδοπουλο χρειαζομαστε να βαλει καποια ταξη..
    Συλληψη και αμεση εκτελεση τους
    μπασταρδους...» (κ. Τζων)


    Α, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ο κ. Τζων μας… ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΘΩΝΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ή ΕΣΑΤΖΗΣ), ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση