GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απεργία των ναυτεργατών...

Από το http://antarsiastolimani.blogspot.com/ Τη Δευτέρα στις 6.30μμ στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛ...

Από το http://antarsiastolimani.blogspot.com/
Τη Δευτέρα στις 6.30μμ στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ οργανώνει πικετοφορία αλληλεγγύης στην απεργία στα καράβια. Καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πειραιά, ο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλοι συμπαραστάτες.

Οι Ναυτεργάτες συνεχίζουν για 7η μέρα την απεργία τους για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης και κλιμακώνουν.Το ΔΣ της ΠΝΟ αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία από τις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης 30/11 έως τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/12. Η απόφαση ήταν...
 με ψήφους 11 υπέρ και 4 κατά. Οι συκοφαντίες και οι απειλές για επιστράτευση δίνουν και παίρνουν... Μολών Λαβέ, λένε οι απεργοί ναυτεργάτες!
Χρειάζονται συμπαράσταση στην απεργία διαρκείας. Οι απεργοί δεν είναι μόνοι. Την ώρα μάλιστα που βγαίνουν σειρά από απεργίες και σε άλλους κλάδους
Η κυβέρνηση απειλεί ότι θα προχωρήσει σε επιστράτευση, αλλά άλλο είναι το θέλω κι άλλο το μπορώ. Με τους φορτηγατζήδες το καλοκαίρι έφαγε τα μούτρα της, η επιστράτευση έγινε τσαλακωμένο χαρτί. Το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα!
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πιθανής επιστράτευσης ο αρμόδιος υπουργός κ. Διαμαντίδης τόνισε ότι αν δε λήξει η απεργία, η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει την υφιστάμενη κατάσταση. "Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια...." δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άταφοι νεκροί...", ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων... "υπάρχει αποφασιστικότητα από την κυβέρνηση".
Καμαρώστε δήλωση του "σοσιαλιστή" κυβερνητικού βουλευτή της Α¨Πειραιά Δημήτρη Καρύδη.
Στους ρ/σ, Flash και Βήμα fm, τόνισε ότι η συνεχιζόμενη απεργία των Ναυτικών έχει οδηγήσει την Νησιωτική Ελλάδα σε αποκλεισμό και απομόνωση, ξεπερνώντας κάθε όριο αντοχής.
Ο βουλευτής ζητώντας από τις Ενώσεις των εφοπλιστών και της ΠΝΟ να λύσουν άμεσα το μεγάλο αυτό θέμα με διάλογο και όχι εις βάρος των νησιωτών μας ζητόντας παράλληλα από την Κυβέρνηση και από τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Διαμαντίδη, να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα τις προσπάθειες τους ώστε, με κάθε τρόπο, να ομαλοποιηθεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση που έχει φέρει σε απόγνωση τους νησιώτες μας.
* Την Τρίτη προχωρούν σε 24ωρη απεργία όλες οι ενώσεις εργαζομένων στα ΜΜΕ, με συγκέντρωση 11 π.μ. έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας & Βουκουρεστίου).
* Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι γιατροί του ΙΚΑ την Τρίτη και την Τετάρτη
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, και την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου οι γιατροί του ΙΚΑ και οι υγειονομικές μονάδες του Ιδρύματος θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.
Την κινητοποίηση στηρίζει η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), καλώντας τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία.
Η Ομοσπονδία των γιατρών του ΙΚΑ ζητεί:
Ανανέωση των συμβάσεων όλων των υπηρετούντων γιατρών με σύμβαση έργου και προκήρυξη αντίστοιχων θέσεων συμβάσεων αορίστου χρόνου, με κύριο κριτήριο την προϋπηρεσία στο ΙΚΑ.
Κάλυψη των κενών που έχουν προκύψει από την αποχώρηση πολλών γιατρών.
Εφαρμογή επιστημονικού βαθμολογίου από το υπηρεσιακό συμβούλιο, το οποίο δεν λειτουργεί τους τελευταίους έξι μήνες.
Οι γιατροί καταγγέλλουν, επίσης, τις πρακτικές διασυρμού του κλάδου από όργανα του υπουργείου Εργασίας και της Διοίκησης του ΙΚΑ σχετικά με υπερσυνταγογραφήσεις φαρμάκων.

10 σχόλια

  1. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Η παγκόσμια οικονομική ελίτ ελέγχει ασφυκτικά τον πλανήτη”

    Γεγονός. Τα (πλανητικά) παρασιτικά μεγαλολαμόγια έχουν αποχαλινωθεί και δεν υπολογίζουν τίποτα. Έτσι όμως υποτιμούν τον αντίπαλο (τις τοπικές κοινωνίες). Από την άλλη μεριά, με τις όλο και πιο ασφυκτικές συνέπειες αυτού του ελέγχου (που τον βιώνουν λαοί ολόκληροι στο πετσί τους) και την ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών στο διαδίκτυο, διαμορφώνονται συνειδήσεις και το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει. Τις πρώτες απαντήσεις τις παίρνουν από τις κοινωνίες της λατινικής Αμερικής, όπου τα πράγματα είναι οικονομικά άσπρο – μαύρο. Τώρα που και στην Ευρώπη (αρχίζοντας από το νότο) τσακίζεται η μεσαία τάξη και οδεύουμε προς την κατεύθυνση του άσπρου – μαύρου, ο έλεγχος αρχίζει να γίνεται προβληματικός. Όσο πέταγες κανά ξεροκόμματο στην πλέμπα, κάτι γινόταν. Τώρα που τό έκοψες κι αυτό, έχεις πρόβλημα.

    Αν πάρουμε σαν case study την Ελλάδα (μιας και ζούμε εδώ), βλέπουμε ότι δεν τσουλάει το πράγμα και τα “παραδοσιακά” κανάλια χειραγώγησης αποτυγχάνουν να προωθήσουν τον “κεντρικό σχεδιασμό”. Τα έδωσαν όλα να μας πείσουν ότι το μνημόνιο ήταν τα πάντα – όλα και αναπόφευκτο. Τι προπαγάνδα, τι “αναλύσεις”, τι “δημοσκοπήσεις”, τα πήρε όλα ο διάολος. Και τελικά φτάσανε στο στριπτίζ των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπου ο ευπειθής υπάλληλος απείλησε το λαό με βουλευτικές εκλογές αν δεν του έδινε μια καθαρή νίκη (με 4-5% διαφορά) και τελικά πήρε μόλις και μετά βίας ένα 2% (επί του 50% για να μη ξεχνιόμαστε) και τα έκανε γαργάρα όλα. Μέχρι και ο γίγαντας Ντομινίκ υποχρεώθηκε να γίνει ρεντίκολο, λέγοντας ότι τα παραπάνω νούμερα ήταν νίκη της αριστεράς που στηρίζει την πολιτική τους (ότι νά ‘ναι!). Και αναγκάστηκαν ταυτόχρονα με τις εκλογές να κάνουν και “δημοσκοπήσεις” επί των εκλογών (καλά, αυτό δεν έχει ξαναγίνει, ήταν παγκόσμια πρεμιέρα) που τους έδωσαν κατά σατανική σύμπτωση τη διαφορά που από πριν ζητούσαν για να έχουν ένα φύλλο συκής και να μπορούν έτσι να αυτοϊκανοποιούνται (μιας και δεν πήραν από το λαό την ικανοποίηση που εκβιάσανε).

    Και τώρα τι; Φτιάξανε πανικόβλητοι τσάτρα – πάτρα κομματίδια και ανθυποκομματίδια μπας και καταφέρουν να μπαλώσουν την κουρελού που έχει ξεφτίσει πια και μπάζει από όλες τις μεριές. Υποψιάζομαι ότι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται αυτό που έρχεται ( εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα. )…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An xerate to ti kako kanate sthn xora mas tha eprepe na eixate paei gia kremasma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mέχρι τώρα ξέραμε
    – απο τα spam mails –
    την επιμηκυνση πέους.

    Τώρα θα μας γανώσουν
    το κρανίο με την επιμήκυνση χρέους.

    Νομιζω οτι και στις δυο περιπτώσεις προκειται για χοντρή απάτη.

    ΕΣΎ ΚΡΕΤΙΝΕ με το συνεχές copy .
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''
    ΠΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.
    τώρα που σε επιστέτεψαν
    μην σου κόψουν και το πουλί σου
    και στο δώσουν να το φάς
    ΠΡΙΝ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΠΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ναυτεργάτες,τα τυφλά καθάρματα της ανεγκέφαλης Παπαρήγα!
    Καταστρέφουν,πρώτα τους αγρότες και μετά τους εαυτούς τους.
    Όταν δεν θα έχουνε δουλειά Θα πάνε στην Παπαρήγα να τους ενισχύσει;
    Τόσο μυαλό ο Νταλακογιώργος και ο Χαλάς!
    Δεν βλέπουν ότι και ο Περισσός της Παπαρήγα απολύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ναυτεργάτες,τα τυφλά καθάρματα της ανεγκέφαλης Παπαρήγα!
    Καταστρέφουν,πρώτα τους αγρότες και μετά τους εαυτούς τους.
    Όταν δεν θα έχουνε δουλειά Θα πάνε στην Παπαρήγα να τους ενισχύσει;
    Τόσο μυαλό ο Νταλακογιώργος και ο Χαλάς!
    Δεν βλέπουν ότι και ο Περισσός της Παπαρήγα απολύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ

    Ώρα μεγάλης ευθύνης
    Υπόθεση όλης της εργατικής τάξης να γίνει η απάντηση στην επιστράτευση των ναυτεργατών που αποφάσισε η κυβέρνηση υλοποιώντας τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Το ίδιο μπορούν να κάνουν αύριο και σε άλλους κλάδους.

    Κανείς εργατοϋπάλληλος δεν πρέπει να επιτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Πολύ περισσότερο να αφήσει τα αντιδραστικά σχέδια κυβέρνησης - εφοπλιστών να περάσουν χωρίς καθολική αντίσταση.

    Πρέπει να πληρώσουν. Οι εφοπλιστές, και τα κόμματά τους είναι εχθροί των ναυτεργατών. Καμιά σχέση δεν έχει η πρεμούρα τους να σπάσει η απεργία με το δικαίωμα - όπως λένε - των ταξιδιωτών να κινηθούν ελεύθερα, να «σωθεί» δήθεν ο τουρισμός. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους και το τσάκισμα του δικαιώματος στην απεργία. Συγκεντρώνουν τα πυρά τους σ´ έναν κλάδο που έχει δοκιμαστεί στο καμίνι της ταξικής πάλης. Έχει κερδίσει μάχες. Έχει κουρελιάσει το φιρμάνι της επιστράτευσης που δυο φορές υπέγραψαν σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Το ΠΑΜΕ καλεί, τους εργαζόμενους στα εργοστάσια, στους τόπους δουλειάς, στις εργατικές συνοικίες το πρωί να συζητήσουν και με τους άλλους συναδέλφους τους και μαζικά να αποφασίσουν να κατέβουν στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Τα συνδικάτα από το πρωί πιάνοντας όλες τις βάρδιες των εργαζομένων να τους ενημερώσουν και να οργανώσουν την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο ντρέπονται για την αλήθεια της καταγωγής τους τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους πειράζει η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει με το "παραμύθι" του Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας μας είχε μπερδέψει λίγο) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ.. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ..ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ.. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ
    ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ

    ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΤΟΥ

    ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΑΙΔΗΣ
    Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟΥ
    ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση